Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

24 Απρ 2018

ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ- ΜΕΘΑΝΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΥ ΠΟΡΟΥ


Στις 19 Απριλίου 2018 ολοκληρώθηκε η δημοπράτηση του έργου «Μετατόπιση των δικτύων ύδρευσης Δήμου Τροιζηνίας-Μεθάνων και Δήμου Πόρου», συνολικού προϋπολογισμού 3.200.000,00 €. Το έργο χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής.
Σκοπός του έργου είναι  η μετατόπιση – αντικατάσταση των υπαρχόντων πεπαλαιωμένων αγωγών ύδρευσης συνολικού μήκους 15.681μ που βρίσκονται κάτω από την επαρχιακή οδό «Επιδαύρου-Γαλατά».

Ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα έγινε για την μετατόπιση των υφισταμένων δικτύων ώστε να υπάρχει ένα ασφαλές δίκτυο ύδρευσης χωρίς να παρουσιάζονται προβλήματα διαρροών και να αποφεύγονται πολύωρες διακοπές.
Το έργο προγραμματίζεται να κατασκευαστεί πριν από της ανακατασκευής της επαρχιακής οδού Γαλατά-Αγίων Αποστόλων. Αυτό  αποδεικνύει τη συνέπεια εξαγγελιών και έργων προκειμένου να αποφεύγεται το «ράβε-ξήλωνε»  στα δημόσια έργα που τόσο έχουν ταλαιπωρήσει τους πολίτες, αλλά και τα έργα.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος25/4/18 00:45

    Εκεί εσύ ω!γκαρσόν.Κακομοιρη με τον χαβα σου.Ω!γκαρσόν'γκαρσον!Δώστε τα """ μύρια € ,σε συνταξεις,ΑΜΕΑ,σχολεία,νοσοκομεία,φάρμακα,κτλ.ασε γκαρσον τα μεγαλα λογια,και τις υποσχεσεις.Θα φάτε το ανάθεμα από τον Ελληνικό Λαο,το έχετε φαει,αλλά κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε, μαζευτετα ρεεεε,και τζαστε,γρήγορα στο τσακ'μπαμ.Κλεφτρονια,προδότες, ψεύτες,λιγδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος26/4/18 01:15

    Χ"ΠΕΠΕ.Λευτερος είσαι ακόμη εσύ και η παρέα σου,που την λες κυβέρνηση, προσκηνυμενοι.Κάνε βολτουλες,απο νησί, σε νησί, αλλά υπάρχουν και λακούβες. Είναι και Άνοιξη.Όλοι σας το ξέρετε, οτι θα
    λέτε το γνωστο τετράστιχο, του Α.ΔΙΑΚΟΥ"για δες καιρό που διάλεξε ο χάρος να με-μας-παρη"και στα υπ'οψιν, οτι ο ΔΙΑΚΟΣ,πολεμούσε για την λευτεριά, εσεις για το αντιθετο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.