Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

23 Απρ 2018

Η ανακοίνωση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ Σαλαμίνας καταδίκης των τραμπουκικών επιθέσεων στον αγωνιστή συμπολίτη μας


Η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Σαλαμίνας
καταδικάζει τις μαφιόζικες επιθέσεις σε μέλη της οργάνωσης και μέλη της επιτροπής αγώνα για το λατομείο, με αποκορύφωμα την τοποθέτηση εκρηκτικών στο σπίτι συμπολίτη μας.
Δηλώνει ενεργητικό παρόν και κλιμακώνει τον αγώνα για την κάθαρση της υπόθεσης «Λατομεία Σαλαμίνας»

Σαλαμίνα, 22/04/2018

14 σχόλια:

  1. Ανώνυμος23/4/18 09:33

    Ο Συριζα έχει την εξουσία, να πάρει κεφάλια και να τραβήξει αυτιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/4/18 09:47

    Η συντονιστρια έγραψε το κείμενο, η ο τοκογλυφος?δείτε την προδοσία προς την Πατρίδα πουλημενοι,και αφήστε όλα τ'αλλα.Είναι δουλειά των ΑΡΧΩΝ,ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗΣ,Η ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑΞΗ, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ,ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/4/18 10:09

      Οι αρχές δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους και το λατομείο δουλεύει παράνομα πέντε χρόνια. Περιμένουμε από τον Συριζα με το ηθικό πλεονέκτημα να καθαρίσει την κόπρο του αυγεία.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/4/18 23:36

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος24/4/18 23:38

      Ποσο μακακας εισαι κεκε...

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος23/4/18 10:29

    ΛΑΪΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΣΑΝΤΙΡ ΜΑΧΑΛΑ – ΤΑ ΜΑΤ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ… ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ
    Δεν άντεξαν στην κοροϊδία των λεγόμενων «αρχών» (με πρώτο-πρώτο τον ψεκασμένο δήμαρχο Λέσβου…), ότι τάχα θα γίνει επέμβαση της Αστυνομίας για την απομάκρυνση του Τσαντίρ-Μαχαλά στην πλατεία Σαπφούς της Μυτιλήνης, και οι αγανακτισμένοι κάτοικοι πήραν την κατάσταση στα χέρια τους!

    Έτσι, μετά από την καθιερωμένη κυριακάτικη έπαρση της σημαίας από στρατιωτικό άγημα σε παρακείμενη της πλατείας Σαπφούς πλατεία, στις 8 το βράδυ, πολλοί Έλληνες που είχαν συγκεντρωθεί εκεί για συμπαράστασης στους κρατούμενους στις τουρκικές φυλακές Έλληνες στρατιωτικούς, δεν αποχώρησαν μετά τη λήξη της τελετής, αλλά κινήθηκαν προς την πλατεία προκειμένου να απαιτήσουν την εκκένωση της από τους καταληψίες.

    Μάλιστα, απόψε τα «προσφυγάκια» (Αφγανοί στην συντριπτική τους πλειοψηφία…) είναι περισσότερα παρά ποτέ στην πλατεία, καθότι κατέφτασαν «ενισχύσεις» από την Μόρια, ενώ κάτοικοι της Μυτιλήνης καταγγέλλουν ότι ανάμεσά τους βρίσκονται ομάδες εφόδου του ΚΚΕ, του ΣΥΡΙΖΑ και των ψεκασμένων!
    Οι εντονότατες διαμαρτυρίες των κατοίκων αντιμετωπίστηκαν με χρήση χημικών από τα ΜΑΤ και η κατάσταση αυτή τη στιγμή είναι τεταμένη, καθώς ούτε οι Έλληνες φεύγουν από το σημείο… Επίσης, στο σημείο έχει σπεύσει ο Εισαγγελέας της Μυτιλήνης, ενώ τα ΜΑΤ προστατεύουν τους παρανομούντες καταληψίες – κατόπιν εντολών Τσίπρα και Καμμένου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος23/4/18 10:32

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος23/4/18 10:36

    ΤΩΡΑ ΣΩΘΗΚΕΣ 10,09 ,ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΟΝΕΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΡΥΦΟΧΡΥΣΑΥΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΥΚΤΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΠΕΡΝΑ ΣΤΗ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΛΗΜΜΑΤΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ , ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος23/4/18 10:45

    ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ σαν κυβερνηση κανουν παραπονα για το λατομειο?γιατι δεν το κλεινουν απο το υπουργειο και την περιφερεια?ρε ποιον κοροιδευετε τελικα?αντε να χαθειτε απο εκει .........αντιστασιακοι του κολου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος23/4/18 11:21

    Κύριοι,αφήστε την ΔΙΚΑΙΩΣΗΝΗ να πράξη το ΝΟΜΙΜΟ.Η μεγαλειτερη πλειοψηφία είναι ΑΥΘΑΡΤΗ.Υπάρχει ΣΥΝΤΑΓΜΑ. Υπάρχουν ΝΟΜΟΙ για την οποια ΠΑΡΕΚΤΡΟΠΗ,η ΠΑΡΕΚΤΡΟΠΕΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΜΟΙΑ. Την ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, την θέλουμε "καθαρη απο δοτους,και παράνομους,οτι και να πούμε εμείς,οτι να σκεφτούμε και να γράψουμε, μια είναι η ωμή πραγματικότητα, μας ξεπουλανε καθε στιγμη, κάθε ώρα, κάθε μέρα.Όχι λοιπον και να αντιδικουμε μεταξύ μας.Ενωμένοι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ,ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ,ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΖΙΚΟΥ ΞΕΠΕΣΜΟΥ,ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.Τα παιδιά, τα εγγόνια μας,περιμένουν απο εμας,ενα καλό σήμερα, και ενα καλυτερο αύριο. Έχουμε υποχρέωση να τους το δώσουμε, να τους το αφεισουμε παρακαταθήκη. Να μας ανάβουν ένα κεράκι, όταν θα έχουμε" φύγει απο κοντά τους"όχι να μας βλαστημουν,και να ντρεπονται για εμας.Να είστε καλά και εσείς,και εμείς.Το ΑΔΙΚΟ δεν το ευλογισε ο ΘΕΟΣ.Αργεί μα δεν λεισμονει.Και σήμερα Μεγάλη ημέρα. Του Αι Γιώργη.Να μας μερεψει,να μας φώτιση για το καλό να μας είναι η ευλογία του,οδηγός για το καλό,στο διάβα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/4/18 18:08

      καλά τα έγραψες....αντε τώρα, πιες και λίγο νερό να ξεδιψάσεις

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/4/18 23:49

      Ρε παπασουζα αναψε κανα καντηλι μηπως βγει ο μακακας και μας σώσει. ....κουλη....

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος24/4/18 23:44

    ΕΠΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΗΡΕ ΑΔΕΙΑ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΝΤΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΡΕ ΤΟΜΑΡΙΑ ....ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΣΑΣ ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.