Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

24 Απρ 2018

Ο συνδυασμός ”το Ν.Η.Σ.Ι.” του υπ Δημάρχου Γ. Παναγόπουλου καταδικάζει την εγκληματική επίθεση κατά μέλους της Διαπαραταξιακής Επιτροπής


Ο συνδυασμός μας εκφράζει τον αυτονόητο αποτροπιασμό του και καταδικάζει την εγκληματική ενέργεια σε βάρος μέλους της Διαπαραταξιακής Επιτροπής για το λατομείο Σαλαμίνας.
Μόλις με ανακοίνωση της η Επιτροπή έλαβε επισήμως θέση για το συμβάν, ο συνδυασμός μας έπραξε αυτό που όφειλε, χωρίς να θεωρήσει απαραίτητο να δημοσιοποιήσει τις κινήσεις του.
Σε τέτοιες περιπτώσεις, ενέργειες σαν και αυτές, από όπου και αν προέρχονται, δεν χρειάζονται ιδιαίτερα σχόλια.
Μόνο την καταδίκη όλων μας και την δέσμευση μας ότι θα μας βρουν απέναντι τους.
Για το Ν.Η.Σ.Ι.
Γιώργος Θ. Παναγόπουλος
Δικηγόρος
Υποψ. Δήμαρχος Σαλαμίνας

42 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/4/18 14:58

      Προς τι τα συγχαρητήρια φίλε μου;
      Το γεγονός που έγινε πριν 8 μέρες και βγάζει ανακοίνωση σήμερα είναι για συγχαρητήρια;
      Όχι φίλε μου δεν το νομίζω, ούτε θέλω να μειώσω το κείμενο του κ Γιώργου και μπράβο του που το έβγαλε αν και απαιτούσα από έναν νέο άνθρωπο και κυρίως δικηγόρο να είχε ενημερωθεί την ίδια μέρα από το ΑΤ Σαλαμίνας και να χε βγάλει το κείμενο του έστω την επομένη μέρα!
      Τότε ναι φίλε μου και μπράβο και συγχαρητήρια και ιαχές θριάμβου κι ότι θες.
      Να κάνω όμως μια απλή παρατήρηση δεν βλέπω πουθενά να παίρνει θέση για το ίδιο το νταμάρι, το αποφεύγει;
      Η κριτική μου κ Γιώργο πάντα καλοπροαίρετη και καλή συνέχεια, τον καλό Δήμαρχο τον κάνει το σωστό πολιτικό γραφείο (τιμ) κι από ότι φαίνεται εδώ έχεις θέμα που πρέπει να το δεις
      Καλή συνέχεια σε κάθε περίπτωση και καλή επιτυχία.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/4/18 15:23

      Φίλε 14:58, οπως διαβαζω την ανακοινωση, ο κος Γιώργος καταδικαζει την επίθεση, πολυ σωστα κατ' εμε.Αναφερει επισης οτι κάποιες κινησεις του δεν χρειάζεται να τις δημοσιοποιησει, τιμιο κατ'εμε.Οσον αφορα το αν επρεπε να αναφερει πληροφοριες που θα επαιρνε απο το αστυνομικο τμημα...νομιζω οτι θα ηταν τεραστιο λαθος.Αυτες ειναι διαδικασιες πολυ σοβαρες.Νομιζω φιλε οτι επραξε πολυ σωστα.Περιμενε να βγει επίσημη ανακοίνωση και επραξε τα δέοντα...χωρίς,οπως λεει, να τα δημοσιοποιεί.Αρα μαλλον καλο τιμ πρεπει να έχει.Φιλικα!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος24/4/18 15:32

      14:58 ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ?ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΑΜΑΡΙ?ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΠΕΙ???ΟΤΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΤΑ ΕΠΕΙΣΌΔΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ???ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΟΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΙ???ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΡΟΜΕΡΟ ΛΑΘΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΤΟΜΕΙΟΥ, ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΈΧΕΙ ΔΗΛΏΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ.ΑΥΤΟ ΥΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος24/4/18 15:45

      Ποια είναι η θέση του για το νταμάρι και τι θα έκανε αυτός. Το πρώτο ερώτημα είναι εύκολο, να κλείσει. Το λέει όλη η Σαλαμίνα εκτός από μία χούφτα λαμόγια που έχουν συμφέροντα. Συμπεριλαμβάνονται και αυτοί που το έπαιζαν νταμαροφάγοι μέχρι που μας έκατσαν στο σβέρκο. Το δεύτερο είναι πιο δύσκολο γιατί πρέπει να ξέρεις τι παίζει νομικά και διοικητικά. Θεωρώ ότι δεν παίρνει ξεκάθαρη θέση γιατί η πληροφόρησή του είναι περιορισμένη. Εκεί έχει μερίδιο ευθύνης. Πάντα φιλικά.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος24/4/18 16:05

      Νομιζω οτι κανεις λαθος.Σε αυτη τη φαση υπαρχει ενα μεγαλο θέμα.Αρχικα οφειλουν ολες οι δημοκρατικες δυναμεις του νησιου να το καταγγείλουν.Το εκανε και σωστα το εκανε.Και οπως λεει και ο 15:32, εχει ξεκαθαρα δηλωσει επανειλημμένως ειναι υπερ της νομιμότητας. Για εμενα εαν διαβαζα στην ανακοινωση οτι "πρεπει να κλεισει το νταμαρι" θα ελεγα οτι στερειται σοβαροτητας.Οτι ειναι και αυτος σαν τους αλλους, δηλαδη φωτοβολιδα...καταγγελω για να παρω ψήφους.Νομιζω οτι διαφερει και ως εγκριτος νομικος που ειναι (εχω προσωπικη εμπειρια) νομιζω οτι στην συνεχεια θα μας αναφερει την ακριβη θεση του.Ευχαριστώ για τον διαλογο.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος24/4/18 16:52

      Συμφωνώ στην καταδίκη της μαφιόζικης επίθεσης και πολύ κακώς που δεν το καταδίκασαν όλοι. Υπάρχει όμως ένα έλλειμμα ως προς τις θέσεις του κ. Παναγόπουλου σε διάφορα σημαντικά ζητήματα. Οι γενικόλογες αναφορές υπέρ της νομιμότητας δεν λένε και τίποτα σπουδαίο. Εκείνο που μετράει είναι η εξειδίκευση. Έχω δει πληθώρα ανακοινώσεων, αλλά καμία για τα καίρια ζητήματα που μας απασχολούν. Αυτό εννοούσα και όχι να γράψει μαζί με την καταδίκη της επίθεσης, τη θέση του για το νταμάρι.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος24/4/18 17:16

      Νομιζω αγαπητε μου φιλε, οτι θα ειναι ξεκαθαρος για ολα τα θεματα που απασχολουν το νησί μας.Αν δεν ειναι εδω ειμαστε να τον κρινουμε να τον κατακρινουμε ,πιο σωστα.Αλλα επειδη ειμαστε 1,5 χρονο για τις εκλογες, νομιζω οτι εχει χρονο να το αποδειξει.Παρολα αυτα θεωρω οτι δειξει σοβαροτητα με τις δηλωσεις του.Ουτε σαλτσες, ουτε αερα.Ειδωμεν.Καλη συνεχεια

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος24/4/18 13:46

    Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ

    ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΠΑΝΤΑ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΩΝ


    ποσο λαδι θα βγαλουν αυτες οι πετρες ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος24/4/18 15:46

    ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ;
    ΔΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ; ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ;

    ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΤΟΥ ΝΤΑΜΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/4/18 15:56

      Κακοιμοιρη μπαινεις σε ολα τα μπλογκς και γραφεις το ιδιο.Εισαι απλα επαγγελματιας.Ο κοσμος σας εχει καταλαβει.Τα πραγματα ειναι πολυ σοβαρα και χρειαζεται σοβαροτητα.Την οποια ο κος Παναγοπουλος εχει...εσεις παλι οχι!!!

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος24/4/18 17:18

    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. ΑΥΤΗ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΙ ΕΒΓΑΛΕ; ΜΟΥΓΚΑ. ΜΟΚΟ ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΗΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος24/4/18 19:05

    Αυτή βγάζει μόνο δάκρυα, πολλά δάκρυα...ποτάμι! Σχεδόν όλοι οι σύμβουλοί της την έχει γραμμένη, όπως ο Μιχάλης ο μπαταρόλος που πλέον φλερτάρει φανερά τον τσάβες.
    Και δώστου κλάμα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/4/18 19:23

      Καλα αυτόν ετσι και τον παρει συνδυασμός στις επόμενες εκλογές να βάλει ο υποψήφιος δήμαρχος μαύρο πουκάμισο απο τώρα γιατί μπορεί να χάσει και καμια χιλιαρια ψήφους απο αυτον ,ανεταααααααααα

      και που εισαι μην νομιζεις οτι ειμαι καμια κοτα επειδή δεν γραφω το ονομα μου θα στα πω και προσωπικά απλα δεν μ αρεσουν τα ξεφτιλικια απο τα μπλογκς δεν ειμαστε βλεπεις ολοι λινατσες

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/4/18 09:24

      ΛΙΝΑΤΣΑΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ. ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΑΝΕΤΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΟΜΩΣ ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΓΙΝΕΙ. ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΠΑΖΙΑΣ ΕΙΣΑΙ.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος25/4/18 09:28

      αρχισατε τις υποθεσεις. οι εκπληξεις ομως ερχονται απο εκει που δεν τις περιμενετε. υπομονη και οσο για τισ ανοησιες του 1903 τυπος ειναι για τα νταμαρια. τι εγινε δεν τον προτιμουν και κλαιγεται. τους χαλασε τη μανεστρα ο μπαταρολος και δεν μπορουν να εξελιξουν τα μεγαρα τους. να φορεσει ασπρη μπλουζα και να παρει το δρομο για συνορα χαιδαριου-δαφνι. τον περιμενουν.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος25/4/18 10:44

      Σε περιμενω αντρα 9.24 ζητας ονοματα,λεγε ποιος εισαι και θα πω και εγω ,περιμενω

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος25/4/18 11:29

      ΠΡΟΣΚΟΠΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΞΕΡΩ.ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΌΜΑΤΑ ΑΝΟΙΞΑΝ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΟΥ ΣΤΟ.ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΑ.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος25/4/18 12:32

      Αντρα περιμενω να μας πεις ποιος εισαι εσυ που ζητας ονοματα και που εισαι ζορικος για να σου πω ποιος ειμαι και εγω και θα δεις αν ειμαι ο προσκοπος η η προσκοπινα,αντε μπραβο που τα χετε κανει μουτι παντου και λιώσατε τη καραμελα με τον προσκοπο και τον καθε προσκοπο,σας κυνηγούν θεοι και δαίμονες που δεν είσαστε πουθενα και σας φταιει παντα ενας προσκοπος ,να ο προσκοπος ,να ο τσαβαρης να ο ενας να ο αλλος,ολο οι αλλοι φταίνε

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος24/4/18 20:36

    ΑΥΤΌΣ ΕΊΝΑΙ Ο ΒΟΗΘΟΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΆΚΗ Ο ΚΟΥΚ ΣΟΒΑΡΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΈΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΊΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΔΉΜΑΡΧΟΣ ΈΡΓΩΝ ?? Η ΞΕΦΤΊΛΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΊΟ ΤΗΣ .

    Γιώργος Κρανιδιώτης.
    Η τεχνική υπηρεσία του δημου Πρπει να βλέπει το εργο
    Ποιος είναι αυτός που υπογράφει το οκ??
    Ο διευθυντής της υπηρεσίας
    Ο αντιδήμαρχος εργων που είναι ο μπίλιας Γεωργιος??
    Είσαι εδώ αντιδήμαρχε?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/4/18 20:22

      Αν είσαι Βλακας και δεν ξέρεις να διαβάζεις δεν σου φταίει κανείς.
      Επισεις βλακα έγραφε για τους εργολάβους που βάζουν ένα μπάλωμα με μεγάλο κίνδυνο ατύχηματος.
      Και τέλος βλακα αν ήταν παράγοντας θα ήξερε ποιος είναι ο αντιδήμαρχος.
      Αλλά είσαι τόσο Βλακας που δεν μπορείς να το ξεχωρίσεις.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/4/18 20:40

      Ενώ εσύ που ξέρεις
      Τι λες γιαυτό.!!!
      ΜΠΙΛΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

      Αρμοδιότητες :

      Εποπτεία και έλεγχος ορθής λειτουργίας βάση των αρμοδιοτήτων που απορρέουν από τον Ο.Ε.Υ. του Δήμου μας, της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών .

      Παρακολούθηση ορθής εκτελέσεως Δημοτικών έργων ( ένταξη περιοχών και επέκταση σχεδίου πόλης,αναθεώρηση Γ.Π.Σ/ ΣΧΟΑΠ , οδοποιία, αποχέτευση κ.α. ).

      Παρακολούθηση μελετών που εκπονούνται από την Τεχνική Υπηρεσία και μηχανολογικών έργων.

      Παρακολούθηση έργων στις παιδικές χαρές.

      Προσυπογραφή μετά των υπηρεσιακών παραγόντων και προϊσταμένων των κατά περίπτωση αντίστοιχων οργανικών μονάδων, των εγγράφων και των πιστοποιητικών πλην χρηματικών ενταλμάτων, που σχετίζονται με την άσκηση των αρμοδιοτήτων του.

      Μωρή κοπριά δεν κάνεις τίποτα αλλο
      Από το να είσαι στο μπλοκς.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος25/4/18 20:42

      Κερνάω καφέ στο φλαμινγκο.
      Χαχαχαχαχαχα
      Να θυμηθούμε τα παλιά!!!

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος24/4/18 21:04

    εν ενεργεια δικηγόρος όχι συνταξιούχος σύζυγος αφέντη. γιώργαρε είμαστε όλοι μαζί σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος24/4/18 22:31

    ΑΡΓΗΣΕΣ ΠΟΛΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΑΚΟΜΗ ΠΟΙΟΝ/Α ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΕΧΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ.ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ,ΚΑΙ Σ'ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ Η ΛΙΤΣΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ. ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ,ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ, ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ,ΜΕ ΧΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΦΑΜΙΤΕΣ?Σ'ΑΥΤΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΗΣΟΥΝ. ΑΛΛΑΞΕΣ?ΣΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ.ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΤΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ?ΟΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΘΗΣΗ Ο ΜΠΑΛΑΝΤΕΡ,ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΙΛΙΚΙ?ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος24/4/18 23:11

    ΥΓ.ΣΟΒΑΡΑ ΡΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ? ΕΛΑΒΕΣ "ΓΝΩΣΗ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΚΙΝΗΘΗΚΕΣ ΣΤΟ ΚΡΥΦΟ?ΓΙΑΤ?ΑΜΕΣΩΣ,ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΠΑΡΗ ΘΕΣΗ.ΦΟΒΗΘΗΚΕΣ ΤΟΝ ΝΤΑΜΑΡΑ,Η ΤΗΝ ΚΑΚΟΥΡΓΑ?ΤΟΝ ΕΙΧΕΣ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ,ΚΑΙ ΣΟΥ ΞΑΝΑΡΘΕ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΑ 40?ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤ'ΠΟΣΤΑΛ ΣΟΥ.ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ,Η ΙΔΙΑ.ΤΟΝ ΦΟΝΤΟ ΣΒΗΝΕΙΣ ΛΙΓΟ.ΟΛΟ ΠΡΟΦΙΛ?ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΡΘΙΟΣ,ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΦΑΝΣ,ΚΑΙ ΠΙΣΩ Η ΜΕΖΟΥΡΑ.ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑ ΞΑΝΑΧΩΣΩ.ΑΝΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ ΜΟΥ,ΕΙΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ. ΑΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥ,ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΜΑΣ.ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.ΒΓΕΙΣ,ΔΕΝ ΒΓΕΙΣ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΕ ΧΑΡΩ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ,ΚΑΝΕ ΠΡΑΞΗ ΤΟ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΝΟ ΟΝΕΙΡΟ. ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ.ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΘΕΛΑΤΕ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ.ΟΙ ΑΠΟΔΙΞΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ. ΞΕΡΗΣ.ΜΑΣ ΤΣΑΚΙΣΑΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ,ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/4/18 15:13

      Η μοναξιά σε έχει χτυπήσει στο κεφάλι. Μαζί σου. Ξέρεις τι είναι να είσαι εσύ και 2-3 άτομα που υποστηρίζεται τη δήμαρχο, χαχαχαχαχαχα, όλης της Σαλαμίνας .
      Δεν σε κάνουν παρέα οι φιλοι σου και γράφεις όλο μ@λ@κιες για το νέο.
      περνάει ο καιρός και ο Νέος κερδίζει συνεχώς έδαφος.

      Φοβάμαι για σένα.
      Προσπάθησε να το διαχειριστείς.
      Ζητά βοήθεια.
      Μην κάθεσαι έτσι.

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος24/4/18 23:16

    Μ@λ@κ@ κουκ ασχετε τεμπελη της σαλαμινας μην γραφεις μακακιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/4/18 20:27

      Καλά κανει
      Εσύ να τρέχεις για δουλειά και αυτός να σου φτιάχνει τον... Κήπο.

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος25/4/18 00:20

    ΑΝΩΝΥΜΕ (24/4/18.23:16.ΑΝ ΤΟ ΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ,ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ 2ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΑΣ ΤΟ ΔΙΑΟΛΟ.ΑΝ ΟΧΙ,ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος25/4/18 01:01

    Απόψε ξεσηκώθηκε όλη η γειτονιά από το μπαμ που έκαναν 2 στρουκαστρούκες στην αυλή μου. Μήπως ξέρει κανείς ποιός τσόκλανος τις έρριξε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/4/18 01:18

      Μηνά άντε για ύπνο.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/4/18 10:15

      αφου είναι όλα παραμυθια και μιλας για στρουκαστρούκες γιατί δεν βάζεις δήμαρχε μηνά φύλακα δίπλα στο νταμάρι; ναααα σου πάειιιι. όπως νααα σου πήγε όταν στα έχωσε από το τηλέφωνο και κρύφτηκες στο πέρανι για ένα μήνα. άντρα της φακής να σου πετύχει.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος25/4/18 11:34

      Όποιος ξαναβρίσει το δήμαρχο θα του βάλω πιπέρι. Και σιγά που χέστηκε με το τηλεφώνημα του νταμαρά, για μπάνια είχε πάει ο άνθρωπος στο πέρανι.

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος25/4/18 03:20

    Γράφτηκε οτι η κακούργα,δεν ξερή να χειρίζεται όπλο.Ε και? Ο Μήνας καποτε καπετανευε,ως πλοίαρχος ας πούμε τώρα,γιατί τιμόνι κρατάει και ο ναύτης. Δεν νομιζω να το ξέρουμε μονο εμεις!Ο κάθε καπετάνιος, έχει στο γραφειο του χρηματοκυβοτιο με συνδιασμο που γρωριζει το εταιρικό λόμπι, και ο κάθε κ.Κουκ.Ρε Μηνα,η κακούργα ποτε δεν έπιασε το σιδερικο στα χέρια της?ποτε?και πως βουταγε τα $,μέσα απο το χρηματοκιβώτιο? Τα χρηματοκιβωτια έχουν μέσα, τα χρήματα του πληρώματος, το σιδερικο,και άλλο ενα χοντρό πακέτο $,σε περίπτωση ρήγματος, κραχ,κτλ,να λαδωνει ο κάπτεν,για να του δωθεί απόπλου. Ποτε Μήνα η κακούργα, δεν είχε ρίξει ουτε μια για το καλό,Πρωτοχρονιά, η κανα'δυο τρεις,σε άσπρο Καρχαρια,στην κοιλιά?θυμάσαι τι είχε αυτό το τερατακι καταβροχθίσει ε?απο ξύλα,μποκαλια,κονσέρβες,κοράλλια σπασμένα, τενεκεδια,πινέλα,μεγαλα 'μικρά ψαρια εν ζωη,η όχι,κτλ.ΩΣΠΟΥ ΕΝΑ ΠΩΩΩΩΩΩ,ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΚΑΤΑΜΕΣΙΣ,ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ,ΤΟ ΕΙΔΕ ΠΡΩΤΗ, ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ, ΗΤΑΝ ΕΝΑ -ΜΙΣΟΦΑΓΩΜΕΝΟ ΑΡΒΙΛΟ,ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΟΣΤΟ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΟΔΙ.ΡΕ ΜΗΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΝΑ ΣΕ ΘΥΜΑΣΟΥΜΕ 2°ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ.Ο ΓΟΝΙΟΣ 1°.ΙΔΙΑ ΚΟΜΠΑΝΙ.ΩΝΑΣΗΣ! ΜΕΤΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΔΑΡΟΥΖΟΣ-ΕΞΩ Π....ΑΠ'ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ. ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΟ"ΑΔΟΞΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ ΜΑΝΙΟΥ,Η ΘΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΟΥΡΓΑ?ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ,ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΡΚΟ,ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝ'ΜΗΝΑ?ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ,ΑΛΛΑ ΜΟΥΓΚΑ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ.ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΕΣΑΣ,ΠΑΤΗΣΕ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ. ΑΝ ΟΧΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ,ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος25/4/18 14:37

    αυτό το προκάτ στο λιμάνι μπροστά από τα μεγάλα κότερα, ποιος μεθυσμένος τόβαλε;
    σε τι χρησιμεύει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος25/4/18 18:17

    αυτος που τακτοποιει τη γυναικα σου οταν εσυ εξυπηρετεις τους φιλους σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος25/4/18 22:36

    τΟ έβαλε ο μπαταρόλος ο Σκνίπας για τον κουκε τον χρωστάω και της μιχαλούς και για τον άλλο τον ψωμόλυσσα
    σπαγούνια να ''ταχτοποιούν'' τα κότερα ΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/4/18 09:26

      ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΨΕΥΔΙΖΕΙΣ ΦΤΙΑΞΕ ΚΑΦΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΒΗΤΟΡΑ ΣΑΣ

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος26/4/18 00:50

    Αχ κακούργα τι μας έκανες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος26/4/18 07:43

    Μούγκα τα μουδιασμένα τζαβαρόσκυλα! Επιτέλους μετά από 20 και πλέον δίκες ο αρχιαπατεώνας τυχοδιώχτης τη πάτησε χάνοντας και τα πολιτικά του δικαιώματα!
    Ο τζαβες ψόφησε και πάει....ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!!!!!!!! ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος28/4/18 03:59

    Χωρίς να γνωρίζω λεπτομέρειες, διότι δεν κοιτώ απο κλειδαροτρυπες ξένα σπίτια, δεν παρακολουθώ νόμιμα η παράνομα τις συζητήσεις τους,αναφέρω πάντα τον κάθε ανθρωπο,με τ'ονομα του,και όχι με παρατσούκλι, δεν σας υποτιμω αυτή είναι η ζωή σας,και συνεχειστετο έχει ενδιαφέρον, απο συμπεράσματα τοσων ετων,που δεν σας ξεφεύγει τίποτα, η ταπεινή μου γνώμη είναι, οτι υπάρχει μεγάλη βρώμα,στην Σαλαμίνα,σε όλους τους δημόσιους τομείς,και όχι μονο.Εσείς ολοι εμπλεκόμενοι,με η χωρίς την θέληση σας,και εμεις,εγω,και άλλοι πολλοί που δεν σκορπιζουμε άσκοπα,ούτε λεπτό απο την ζωή μας,αλλά την γευομαστε,δηλ.ζούμε,για να ζούμε,πρέπει να είμαστε ενωμένοι,πρωτα για το Νησι μας,για τις οικογενειες μας,για τον μέλλον μας.Με το να "βγάζει ο ενας το μάτι του αλλου" απο συμφέροντα, μιδαμινο το κέρδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.