Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

26 Απρ 2018

Λαϊκή Ενότητα. Είναι θράσος ο κ. Γιούνκερ να μιλάει, τώρα, για τη δημοκρατία και για τις θυσίες του ελληνικού λαού


Νίκος Χουντής (ΛΑΕ) για την επίσκεψη Γιούνκερ στην ελληνική Βουλή:
“Είναι θράσος ο κ. Γιούνκερ να μιλάει, τώρα, για τη δημοκρατία και για τις θυσίες του ελληνικού λαού”
 Με αφορμή την επίσκεψη του κ. Γιούνκερ, Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στην ελληνική Βουλή, ο ευρωβουλευτής της Λαϊκής Ενότητας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
 «Σήμερα, από το βήμα της ελληνικής Βουλής, ο κ. Γιούνκερ αναφέρθηκε στην πολιτική ιδέα της δημοκρατίας που γεννήθηκε στην Ελλάδα.

 Πριν από σχεδόν τρία χρόνια ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, μαζί με την ηγεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, απειλούσαν τον ελληνικό λαό ώστε να σταματήσει να αντιστέκεται, να σταματήσει να αμφισβητεί τη λογική της λιτότητας και των ιδιωτικοποιήσεων, να σταματήσει να πιστεύει ότι ζει σε μια δημοκρατία. 
Ήταν τότε που με κλειστές τράπεζες και παρά την τρομοκράτηση των διεθνών και εγχώριων ΜΜΕ, ο ελληνικός λαός απέρριψε, με συντριπτική πλειοψηφία στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου του 2015, την πρόταση Γιούνκερ για το 3ο Μνημόνιο και εξέφρασε τη βούλησή του για το τέλος της λιτότητας, των ιδιωτικοποιήσεων, της εργασιακής υποβάθμισης και της εκτίναξης της φτώχειας.
Είναι θράσος ο κ. Γιούνκερ να μιλάει, τώρα, για τη δημοκρατία και για τις θυσίες του ελληνικού λαού»
Το Γραφείο Τύπου
26/04/2018

15 σχόλια:

  1. Ανώνυμος26/4/18 23:10

    Μετά την καταδίκη του Τσάβες δημιουργήτε πολιτικό κενό , Ο άσχετος δεν μπορεί να το καλύψει έτσι παίρνει προβάδισμα η σημερινή Δήμαρχος πού στο κάτω κάτω ανακάλυψε και τις βρωμοδουλιές του τέως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/4/18 23:32

      Προβάδισμα, χαχαχαχαχα

      Η Δήμαρχος εγκαινίων σουβλατζίδικου

      Προβάδισμα, χαχαχαχαχαχα

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/4/18 23:35

      ΓΑΤΑΚΙ ΣΑΝ ΖΗΤΙΑΝΑΚΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ, ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ Κ.Λ.Π. Κ.Λ.Π. ΤΟ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ!!1 ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος26/4/18 23:53

      Έλα πες μας λιγο γιατι χρησιμοποιεις πλυθυντικο?
      Ποια σχολεία εγκαινίασε μήπως τον παλουκίων που άμα πας τώρα έχει τραγικά προβλήματα λειτουργίας έχεις ρωτήσει τον πρόσκοπο που μοιράζει πλαστελίνες που τον παίρνουν τηλέφωνο και δεν ξέρει τι να πει?
      ποιους αθλητικούς χώρους? Το κλειστο? που κάνετε ανακαίνιση και μετά από μία εβδομάδα έσταζε?
      ποιες παιδικές χαρές μία έκανε η φουκαριάρα και δεν έχει βάλει τίποτα Στο ίντερνετ γιατί την κραζάνε όλοι επειδή έδιωξε τον Πάπα

      Όσο για την ψυχολογία, σου το έχω πει και αλλού, θα το ξεπεράσεις ζητά βοήθεια είμαστε όλοι μαζί σου

      Χαχαχαχαχαχα

      Σας κράζει όλο το νησί και εσείς συνεχίζεται να αφήνεται το κόσμο στα τόσα προβλήματα κοιτώντας που θα φάτε.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος27/4/18 00:57

      ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΤΕ, ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΚΕΙ ΤΟ ΕΧΕΤΕ, ΓΙΑ ΝΕΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΕΝ ΛΕΩ ΠΟΛΥ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ. ΠΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΖΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΡΝΕΙ. ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ΤΣΑΒΕΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος26/4/18 23:17

    χαχαχαχαχαχα
    Καλά άλλαξε πλευρό θα πιαστείς ζούμερε
    Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά το όνειρο η ανίκανη του δήμου δεν θα το ξαναδεί στη ζωή της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος26/4/18 23:26

    Βοήθησε Παναγια μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/4/18 23:32

      ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΝΟ Η ΛΑΣΠΗ ΣΤΑ BLOGS ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΣΑΣ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΔΕΝ ΛΕΩ ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑΜΙΣΥ ΣΥΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΗ. ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΛΟΙΠΟΝ, ΛΑΣΠΗ ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΩΝΕΤΑΙ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/4/18 23:59

      Η λάσπη είναι λάσπη.
      Τα γεγονότα είναι γεγονότα.
      Βρες ένα ψέμα και πες το μας.


      Απλά πρόσεχε τι λες γιατί ο κόσμος είναι ΠΟΛΎ γνώστης. Ξέρει πολλά. Πρόσεχε τι γράφεις.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος27/4/18 00:52

      ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΕ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΛΗΚΡΟΛΟΓΙΟΥ {ΣΟΒΑΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΔΕΝ ΛΕΩ) ΦΟΒΗΘΗΚΑΜΕ ΠΟΛΥ.... {ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΟΠΟΥ ΣΕ ΠΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ), ΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΚΟΥΖΕ 3 ΠΕΙΡΑΙΑΣ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος26/4/18 23:27

    ANIKANH= ANIKANH ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.....Η ΛΟΓΙΚΗ ΛΕΕΙ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΝΟ. ΜΕΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΛΕΥΡΟ ΝΑ ΤΟ ΠΩ, ΝΗΣΙ ΝΑ ΤΟ ΠΩ, ΞΕΥΤΙΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος27/4/18 01:17

    Ο Μαστροκόλιας άκρα του τάφου σιωπή για την καταδίκη του Τσαβαρή.
    Για τις αθωωτικές αποφάσεις που ήταν της πλάκας έκανε ανάρτηση, τώρα έπαθε ξαφνική αμνησία.
    Στη συνέντευξη που του πήρε πριν 1-2 μήνες, είχε απαντήσει ότι κατηγορείται για 2-3 τουαλέτες και ότι θα αθωωνόταν. Δεν ξέρω αν οι 2-3 τουαλέτες κοστίζουν 46.0000 ευρώ. Εκείνο που ξέρω είναι ότι καταδικάστηκε σε 2 ολόκληρα χρόνια φυλακή συν 1 χρόνο ατιμωτικής τιμωρίας στέρησης πολιτικών δικαιωμάτων για απιστία που σημαίνει το τέλος της πολιτικής καριέρας του Τσαβαρή. Για αυτην την τόσο αν μη τι άλλο σημαντική εξέλιξη δεν έχει να πει τίποτα, μούγκα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος27/4/18 02:33

    ΑΝΩΝΥΜΕ. 23:32.ΠΑΝΤΑ ΒΟΗΘΑ Η ΠΑΝΑΓΙΑ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΓΩ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΜΟΧΘΗΡΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ.ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΚΟΜΑΤΑ.ΛΕΩ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ/ΕΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ.ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΣΕ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ.ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ.ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΩ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΑ ΠΟΤΕ.ΟΥΤΕ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΟΥΤΕ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ.ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΙΝΟΥΝ ΤΟ ΝΗΜΑ ΝΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΑΝΗΚΩ Σ'ΕΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος27/4/18 15:23

    Η ΣΑΛΩΜΗ ΦΤΑΙΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος28/4/18 09:17

    Ο Μαρκος Αντώνιος ηταν πρωτο μπόι,και ομορφαντρας!!!όχι σαν κάτι μισοριξιες,που όλο το σωμα ακουμπά στον δρόμο,ακόμα και τα τροχοφόρα έχουν πιο ψηλές τις ρόδες,στο σπίτι;ίδιο μπόι με το χαλακι εισόδου.Στην θάλασσα; σαν να κολυμπά μικρο χανοψαρο.Και πουλάνε και μούρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.