Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

2 Απρ 2018

Ένωση αποστράτων αξιωματικών στρατού παράρτημα Σαλαμίνας Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση


2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος10/4/18 09:21

    Ώπα!μια το ένα, μια το άλλο,δεν σας πήρα πρέφα εσάς.Απόστρατοι και του στρατού ε?και Απρίλης, και Πάσχα,α οχι.Λοιπον να έχετε υγεια ευχαριστουμε για τις ευχές σας,και στα σπίτια σας.Εσείς όλοι σε μάζωξη,ένωση την λέτε,άκρως επικίνδυνα όλα.Γνωριζω.Ακούω.Καταλαβαίνω.Έχουμε τα δικά μας θεματακια,στο νησί και στην χώρα.Καλεεεε,κυβέρνηση ας πούμε έχουμε πρωθυπουργό όχι,ΠτΔ έχουμε κάνει οτι μπορεί, το σωνει κάπως,αλλά βάσανα όμως δεν θέλουμε.stop.ξερω εγώ τι γράφω,κάποιοι 'γνωστοι σας συγγενείς σας πρωτα ερριχναν και μετά έλεγαν αλτ.θα τα λύσουμε μόνοι μας τα προβλήματα, ευχαριστουμε βοήθεια δεν,δεν...μακρυά κι αγαπημένοι.Η αλήθεια είναι οτι έχουμε γίνει όλοι ενα κουβάρι.Δεσποτας,ράσα,εν.δυνάμεις,μην κάνετε χαρά μην,για τους αυτους γράφω στα πολεμικά,σας το υπογράφω.Εντελώς ακινδυνοι,μες την τεμπελιά, αλλά κάτι κάνουν. Ήσυχα εσείς.Και σύνταγμα έχουμε, και η βουλή ανοιχτή είναι, και μιλάμε και λέμε οτι θέλουμε δεν μας λένε κομμενο αυτό η το αλλο δήμαρχο θα βγάλουμε, να ξεκουραστεί κι αυτή η κυρια,έτσι είμαστε εμείς ένταξη?μαλωνουμε την βρισκουμε όμως την άκρη. Τι ηταν και αυτό παλι πρωι'πρωι.Τρεμω καλέ.Άντε πολλά είπαμε,σκορπιστητε,καλέ καμμία βολτουλα προς Αγιο Όρος,να πάτε,θα δείτε πως θα μερεψεται.Δεν είσαστε όλοι ίδιοι,αλλά οποιος φυλάει τα ρούχα του,έχει τα μισά.Στο καλό να πάτε,και μακριά. Αμάν Χριστουλη μου βοηθα,μην βρεθώ ο Έρμος σε κανένα τμήμα σκαπανέων, είμαι και ανήλικος, και την γλώσσα μου να φάω,μ'αυτα που σκέφτηκα.Δεν είμαι καθόλου καλά,που είναι κι αυτός που τον ζαλισα στον αντρισμο του,μήπως συνελθω.Γεια σας,γεια σας,περαστικά μου.ΙΟΥΛΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/4/18 10:02

      ΥΓ.Το είπα εγώ,μεγάλη ταραχή επαθα,και εκανα και ενα λαθος'εγραψα,κυβερνηση έχουμε πρωθυπουργό δεν έχουμε'συγνωμη.Κυβέρνηση έχει ο καθένας μας την δική του,πρωθυπουργό όχι,όχι,θα κάνουμε όμως εκλογές και θα έχουμε και κυβέρνηση και πρωθυπουργό,και εδώ στα τοπικά μας,θα βγάλουμε δήμαρχο,και θα μαλωνουμε παλι.Έτσι την βρησκουμε εμείς.Ελεύθεροι κι ωραίοι.Τσιφτες,όχι λαλημενοι.Άντε και όσο ποιο μακρυά μας, τόσο πιο καλά.Δεν το γλυτωνω το λεξ.Που είσαι και εσύ με τις ζαλάδες σου?που θα παει θα συνελθω.Γεια σας.Γεια σας.ΙΟΥΛΙΟΣ.

      Διαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.