Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

17 Απρ 2018

Πρωτοφανή παρέμβαση σε εν εξελίξει δικαστική υπόθεση με την υπογραφή Ιερέα του Ι.Ν. Εισοδίων της Θεοτόκου Αμπελακίων και πριν αυτή τελεσιδικήσει;


Πρωτάκουστο κι όμως αληθινό, να παρεμβαίνει σε δικαστική υπόθεση και μάλιστα όταν αυτή είναι εν εξελίξει στις δικαστικές αίθουσες Ιερέας και να συνυπογράφουν μάλιστα και κάποιοι επίτροποι πριν ακόμα αποφανθεί η δικαιοσύνη για την υπόθεση αυτή!!!!
Υπόθεση που τουλάχιστον εμείς ως ηλεκτρονικός τύπος ουδέποτε δημοσιεύσαμε κάτι σεβόμενοι την εξέλιξη της υπόθεσης στις δικαστικές αίθουσες.
Λάβαμε λοιπόν σήμερα το μεσημέρι μια επιστολή διαμαρτυρίας (βλέπε την επιστολή τους ΕΔΩ) από τον εκπρόσωπο του Θεού, όπου εν ολίγοις μας απειλεί με κάθε νόμιμο μέσον για δημοσίευση που εμείς ΠΟΤΕ δεν κάναμε.

Μήπως να σοβαρευτείτε πάτερ Νείλο; Αν κάποιος δημοσίευσε κάτι για σας ή για τον ευεργέτης σας (sic) όπως ‘σεις τον αποκαλείτε  η επιστολή σας θα ‘πρεπε να απευθύνεται σ’ αυτόν κι όχι σε όλον τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο της Σαλαμίνας, το σχήμα σας δεν σας επιτρέπει επιπολαιότητες αυτού του είδους!
Ασχοληθείτε λοιπόν με τα μεταφυσικά και επουράνια κι αφήστε τα εγκόσμια για μας τους αφελείς και μη μας προκαλείτε άλλο.
Το Χριστός Ανέστη σας μάρανε στο ξεκίνημα της επιστολής σας. Σε όλη δε την υπόλοιπη επιστολή ούτε μια ευχή στον όποιον αμαρτωλό σας πίκρανε και σας στενοχώρησε, μόνον απειλές που δεν συνάδουν με την θρησκεία της αγάπης και της συγχώρεσης.
Για σκέψου αξιότιμε πάτερ Νείλο ο Κύριος να είχε την ίδια άποψη με ‘σένα για τα εγκόσμια; Ούτε την Μαγδαληνή θα ‘χε συγχωρέσει, ούτε τον Τελώνη και πόσα άλλα;
Έλεος πια! Μήπως η Ιερά Μητρόπολη Μεγάρων και Σαλαμίνος θα ‘πρεπε να τραβήξει κανένα αυτί εκεί στα Αμπελάκια Σαλαμίνας;
Περιμένοντας την συγνώμη από τον πάτερ Νείλο και την επιτροπή του για την άδικη εμπλοκή μας στα του οίκου τους.

14 σχόλια:

  1. Ανώνυμος18/4/18 10:31

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/4/18 11:19

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος18/4/18 10:46

    Άλλο το θέμα φιλε,πολύ σοβαρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος18/4/18 10:54

    Μαστροκόλια, με αυτό που έκανες επιβεβαιώνεις το χαρακτηρισμό του γκαιμπελίστα που σου έχουν προσδώσει. Η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει να δημοσιεύεις πρώτα την Ανακοίνωση και μετά να σχολιάζεις. Εσύ άρχισες ένα κατεβατό θάβοντας την σε ένα ΕΔΩ. Η πράξη σου αυτή δηλώνει προκατάληψη και εμπάθεια. Έπειτα η Ανακοίνωση δεν είναι του Πάτερ Νείλου αλλά του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου. Γιατί λοιπόν την παρουσιάζεις σαν προσωπική κι όχι σαν συλλογική; Η προσπάθειά σου να μας εξαπατήσεις πέφτει στο κενό. Πάντως αν είναι αλήθεια αυτά που γράφηκαν και ακούστηκαν ότι είπε ο Παπαθεοχάρης στο Δικαστήριο, τότε ΚΑΛΩΣ βγήκε η ανακοίνωση για να αποκαταστήσει την αλήθεια, γιατί δεν μπορούν να λέγονται ψέματα στο δικαστήριο και να εκθέτουν ευυηπόληπτους πολίτες για να σώσουν το τομάρι τους. Κι εν πάση περιπτώσει, αν η ανακοίνωση περιέχει κάποιο ψέμα, μπορεί ο Π"θεοχάρης να βγει και να το διαψεύσει. Τόσο απλά. Εσένα όμως Μαστροκόλια δεν σου πέφτει κανένας λόγος να καταφέρεσαι apriori εναντίον τους και να τους λοιδορείς για αυτά που έγραψαν με το πρόσχημα ότι η υπόθεση βρίσκεται σε δικαστική εξέλιξη. Η αξιοπρέπεια επιβάλλει να αποκαθίσταται η αλήθεια την ίδια στιγμή που έρχεται σε γνώση σου το ψέμα κι όχι κατόπιν εορτής γιατί έτσι μπορεί κάποιον να βολεύει. Απέδειξες για μιά ακόμη φορά ότι είσαι φερέφωνο του λαμογικού συστήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος18/4/18 10:58

    Ρε συ Λάμπρο, ακόμα δεν πήρες χαμπάρι ότι η πλακέτα του αφεντικού σου έχει αποξηλωθεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος18/4/18 11:37

    Ντροπη σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος18/4/18 15:02

    Καπετάνιε ένας λαδας που τον κάνατε δήμαρχο σε έχει κάνει ξεφτίλα.
    Ψέματα στα δικαστήρια, εμπλέκεις εκκλησίες και ανθρώπους όπως τον κ. Θεοδωρόπουλο!
    Και όλα αυτά για τον λαδα;
    Ο άντρας δεν φαίνεται όταν δεν αλλάζει στρατόπεδο αλλά όταν δεν ξεφτιλίζει άλλους για να καλύψει τους κλέφτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος18/4/18 17:34

    Για ποιόν καπετάνιο μιλάς, τον λοστρόμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος19/4/18 02:38

    Ο Γιάννης ο ~ Μακαριος~ είναι ακόμη στα μεσα'εξω στα της Εκκλησίας στα Αμπελάκια; μεγάλη σουπιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος19/4/18 15:32

    Γιάννη Μακρή,εσύ ο συνταξιούχος τοπογράφος μηχ.απο τ'Αμπελακια--οχι γνήσιος Αμπελακιωτης,απο αλλου κρατά η σκούφια σου-τι κανεις ρε παρανομιες ακόμη?Η Ντίνα καλά?η νόμιμη μηχανικός απο Κυψέλη, υπογράφει ακόμη αντί εσού?Για την Βενετία ο λογος.η -χουφτενα καλά και αυτή-?πήρες απο τον -ανθρωπο σου,το δεξι σου χερι-τις μαντολες,το κουμ'κουατ,και τα λουκούμια? Αν όχι τρεξε-θα χαλάσουν-ρεεεεεεε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος19/4/18 16:18

    Κυριοι,εσείς που είστε σχεδόν κάθε μέρα στα δικαστήρια-Αμπελακιωτες και μη-αυτος ο Γ.Μακρης,γιατί είναι ακόμη-εξω-?σας -κρατάει από κάπου,η έχετε υποχρεώσεις,προς τα μούτρα του,και δεν τον δεινεται στην ψυχρα-?Ίσως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος19/4/18 19:47

    Σπάστε τα όλα για να μην βγει η Ναννου.
    Μόνο έτσι ίσως να την ρίξετε. Γιατί πειράζει που δεν είναι κλέφτρα. Κρίμα για εσάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/4/18 17:15

      ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΣΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΔΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΜΕ ΤΙ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΛΕΜΕ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/4/18 23:05

      Η κυρία δήμαρχος καλύτερα θα ήταν να μας πει τι γίνεται με το πόρισμα της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης για τις πλαστογραφιες στο Α.ΚΟΙ.ΠΟ.
      Ποιοί πλαστογραφουσαν στο ΑΚΟΙ.ΠΟ.Π Κυρία δήμαρχε
      γιατί τους καλύπτεται! Ήταν άραγε όλοι μέσα στο κόλπο αιρετοί και εργαζόμενοι?

      Διαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.