Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

3 Απρ 2018

Ευρεία σύσκεψη στο Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη για το έργο του δικτύου ακαθάρτων Σαλαμίνας


Ευρεία σύσκεψη συγκάλεσε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος για την εξέταση των προβλημάτων του έργου του δικτύου ακαθάρτων στις περιοχές Σελήνια, Αμπελάκια, Φοίνικας και Καματερό.
Στην εν λόγω σύσκεψη συμμετείχαν η Διευθύντρια της Εφορείας Αρχαιοτήτων Δυτικής Αττικής, Πειραιώς και Νήσων, κ. Χρυσουλάκη Στέλλα, οι αρχαιολόγοι κ.κ. Κάτουλα Άντα και Καπετανοπούλου Ανδρομάχη, υπηρεσιακοί παράγοντες των Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε. Νήσων, καθώς και εκπρόσωποι της αναδόχου εταιρείας αλλά και της ΕΥΔΑΠ Α.Ε.. 

Αναφορικά με τα Σελήνια το έργο έχει ολοκληρωθεί σε ποσοστό περίπου 85%. Στο πλαίσιο της ελαχιστοποίησης της όχλησης των κατοίκων και των επισκεπτών, ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων ζήτησε από την ανάδοχο εταιρεία τη συνέχιση των αποκαταστάσεων της ασφαλτόστρωσης αμέσως μετά τις εορτές του Πάσχα, έτσι ώστε να έχει ολοκληρωθεί πριν τους θερινούς μήνες όπου η επισκεψιμότητα στο νησί της Σαλαμίνας είναι πολύ μεγάλη. Όσον αφορά στην τελική σύνδεση με το τελευταίο αντλιοστάσιο Α4 της Κυνόσουρας προς την Ψυτάλλεια, να πραγματοποιηθεί από τον Σεπτέμβριο.
Αναφορικά με την εκτέλεση του έργου στην περιοχή των Αμπελακίων, όπου υπάρχουν και τα περισσότερα αρχαιολογικά ευρήματα με αποτέλεσμα να έχουμε και τις μεγαλύτερες καθυστερήσεις, αποφασίστηκε να εκτελεστούν μόνο τα τμήματα στα οποία έχουμε τα λιγότερα αρχαιολογικά ευρήματα και στη συνέχεια να εξεταστεί η δυνατότητα υλοποίησης και των υπολοίπων.
Σχετικά με την περιοχή του Φοίνικα αποφασίστηκε να μην κατασκευαστεί τελικός αποδέκτης, αλλά να συνδεθούν τα επιμέρους δίκτυα με τον κεντρικό αποδέκτη των Παλουκίων.
Σε κάθε περίπτωση το έργο πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τον Απρίλιο του 2019. Πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι στην εν λόγω περιοχή απασχολούνται 13 αρχαιολόγοι διαφόρων ειδικοτήτων.
Ο Αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε την ανάδοχο εταιρεία, την Δ/ντρια της Εφορείας Αρχαιοτήτων Δυτικής Αττικής, Πειραιώς και Νήσων, κ. Χρυσουλάκη Στέλλα, τις αρχαιολόγους κ.κ Κάτουλα Άντα και Καπετανοπούλου Ανδρομάχη για το πολύ καλό κλίμα συνεργασίας.

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος7/4/18 07:27

    Που να προλλαβεις καημένε μας και εσύ περιπλανήσεις απο δω κι απο κει,την έκανες την βλακεία, μες τις Αγιες ημέρες. "Συσκέψεις για τ'ακαθαρτα,και τα όμβρια" Δουλεια σου είναι, αλλά πιο μπροστά ήσουν "κλεισμένος αλλου"? Κοψε και αυτές τις φωτο,είσαι που είσαι μισοριξια,αλλά δίπλα στον Πλακιωτακη,έδωσες ρέστα,χειροτερος απο κάθε αλλη φορά.Κακομοίρης.Σε βλέπουμε σαν τον εφιάλτη" στο δρόμο με τις λευκές.Κοψε τις φωτο, και όχι όπου βλέπεις φλασακι στησημο.Καλη Ανάσταση, και προσεκτικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/4/18 07:57

      πόσο ανόητος και εμπαθής μπορεί να γίνει ένα κομματόσκυλο;
      Τόσο που να κάνει ζημιά στο ίδιο του το κόμμα;
      Κι όμως ναι, απολαύστε τον λαμάκα

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος7/4/18 09:27

    ΓΕΙΑ ΣΟΥ λαλακα!ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος7/4/18 22:07

    Για όσους γονείς έχουν παιδιά σε βρεφονηπιακη ηλικία, και κάνουν ναζακια,όπως, όχι σωστή ώρα ύπνου, μουτρακια για άρνηση διατροφής, και κλάματα στον παιδίατρο,και σε οτι άλλο υπάρχει άρνηση,για την διαπαιδαγώγηση τους,την υγεία τους, κτλ.ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΠΕΡΟΥ,ΜΟΛΙΣ ΔΟΥΝ,ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΜΑ ΚΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΤΗΚΑ,ΒΑΣΑΝΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ,ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ,ΝΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ,Η ΝΑ ΣΠΑΝΕ,Η ΝΑ ΠΕΙΝΟΥΝ ΛΕΞ.ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ, ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ'ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΟΥΣ'ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΠΕΡΟΥ,ΝΑ ΔΟΥΝ,ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΡΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.ΚΑΡΑΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΟ.ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.