Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

22 Απρ 2018

Έξη μέρες από την επίθεση με δυο μασούρια δυναμίτη στα Σελήνια και κανείς επισήμως δεν το χεις καταδικάσει!


Δεν θα υπάρξουν απαντήσεις  μια έτσι κι αλλιώς, από 17/4 μέχρι και σήμερα 6 μέρες δηλαδή, κανείς αρμόδιος ή πολιτικά ενδιαφερόμενος… δεν έκρινε σοβαρό το γεγονός πως κάποιοι τραμπούκοι πετούν στον κήπο σου 2 μασούρια δυναμίτη μέσα στα μεσάνυχτα (1:20΄) για εκφοβισμό σε μέλος κάποιας επιτροπής που ο Δήμος είχε συστήσει για το νταμάρι κι αυτοί δεν υπάκουσαν στην κατάργηση τους και συνέχιζαν το έργο τους.

Ανεξάρτητα το ποιος ήταν ο πολίτης που δέχτηκε την τραμπουκική επίθεση με δυο μασούρια δυναμίτη, το γεγονός από μόνον  του είναι έξω και πέρα από κάθε δεοντολογία και περιμέναμε τουλάχιστον από την Δήμαρχο και τους υποψήφιους Δημάρχους αλλά κλπ κόμματα του νησιού να καταδικάσουν την ενέργεια!
Άκρα του τάφου σιωπή! Ο λόγος;
Όλοι κρινόμαστε για την αβλεψία ή την ανικανότητα μας και οι πολιτικοί μας ταγοί πρωτίστως.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος22/4/18 10:19

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/4/18 11:37

    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΝΤΑΜΑΡΟΛΑΔΟ; ΛΕΡΩΜΕΝΟΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΒΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕΣ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΑΝΑΡΑ ΣΕ ΘΕΣΜΙΚΟ ΣΥΡΙΖΑΙΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος24/4/18 02:41

    Ποιος είναι ο θεσμικος Συριζαιος?Ο Α@@@@@@#Σ ο κ@@@@#ς,η ο Σ@@@@@@@#ς,που του μπαζωνει η φουκαριαρα τον αιγιαλο.Είναι κάτι ύαινες, και κάτι μπαγλαμαδες εκεί μέσα που στο λεπτό σε χολεριαζουν.Και αλεπουδιαρες,και αλεπουδιαριδες.Τα νιουτσικα παλληκάρια, ρε γυφτουλες τι σας φταίνε, και τα ρίχνεται πρωτα στην -φωτια-?πίστεψαν καποτε για κάτι άλλο.Σας διαγράφουν συνέχεια, αφειστετα ήσυχα.Ριχτε στον Καιάδα,τα δικά σας παιδιά.Όταν αυτά αρπάζουν φωτιά,και τρέχουν στα εκτακτα περιστατικά σακατεμενα,όλοι σας κοιτατε εκ του ασφαλούς.Ταμπουρομενοι.Και οι εδώ και οι απ'εξω.Δεν έρχονται και σπατε τηλ.Τα δικά σας παιδιά ρεεεεεε,γλυτσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.