Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

22 Απρ 2018

ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΤΥΠΗΜΑ


 του Δημοτικού Συμβούλου Μάνου Δερτούζου
ΤΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ ΣΕ ΝΤΑΜΑΡΙ ΚΑΙ ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ
Η Τρομοκρατική ενέργεια η οποία έγινε στο σπίτι συμπολίτη μας στα Σελήνια τα ξημερώματα της Τετάρτης, ο οποίος ήταν μέλος της διαγραφείσης Διαπαραταξιακής Επιτροπής για το Νταμάρι αλλά και για την Κυνόσουρα, δεν είναι υπόθεση μόνο του συμπολίτη μας.
Είναι υπόθεση όλων μας, ...αλλά πρωτίστως είναι υπόθεση του Δημοτικού Συμβουλίου, το οποίο θα έπρεπε ήδη να είχε συγκληθεί έκτακτα. Το Δημοτικό Συμβούλιο επιβάλλεται να συγκληθεί το συντομότερο όχι μόνο να καταδικάσει με ομόφωνη απόφαση του το αποτρόπαιο γεγονός, αλλά να σταθεί στην ουσία της υπόθεσης και να αναλάβει τις ευθύνες του.

Δυστυχώς αφήσαμε την παρανομία είτε στο Λατομείο είτε στην Κυνόσουρα σε μερικούς ρομαντικούς ονειροπόλους αγωνιστές , οι οποίοι μπαίνουν μπροστά και γίνονται στόχοι.
Η διαγραφείσα Επιτροπή για το Νταμάρι φυλάει βάρδιες τα ξημερώματα στο Λατομείο και καταγγέλλει συνεχώς, ενώ η διαγραφείσα Επιτροπή για την Κυνόσουρα κάνει συνεχώς μηνύσεις σε Υπουργούς και Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά για την συνεχιζόμενη παρανομία στον Αρχαιολογικό – ιστορικό χώρο της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας και φυσικό είναι να στοχοποιείται.
Σε όλη αυτή την ιστορία ο Δήμος απλά παρακολουθεί τις εξελίξεις, ο οποίος όμως έχει υποχρέωση να είναι μπροστάρης κατά της παρανομίας και να μην έχει εκτεθειμένους τους πολίτες.
Το Δημοτικό Συμβούλιο πρέπει να συγκληθεί έκτακτα και να πάρει θέση γιατί πλέον οι ευθύνες βαρύνουν όλους
Το τρομοκρατικό κτύπημα κατά του συμπολίτη μας αποτελεί μείζον γεγονός για την Σαλαμίνα και η καθυστέρηση σύγκλισής του Δημοτικού Συμβουλίου αποθρασύνει ακόμη περισσότερο τους παράνομους.

21 σχόλια:

  1. Ανώνυμος22/4/18 22:21

    Μάνο όταν επισκεπτόσουν τον Άγγελου πάνω στο λατομείο δυο φορές την εβδομάδα και έπαιρνες παράνομα υλικό στρώνοντας δρόμους στις δασικές περιοχές δεν έβλεπες τότε ότι ο Θωμάς ήταν παράνομος ; Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο η δήμαρχος παρουσίασε μια στοίβα χαρτιά που έχεις υπογράψει και έχεις χρεοκοπήσει τον δήμο στον Άγγελου και δεν έβγαλες μιλιά , τώρα θέλεις έκτακτο δημοτικό συμβούλιο για να δούμε τι θα μας πεις εκεί μαύρο κοράκι του Άγγελου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/4/18 22:52

      O MANOΣ ΈΧΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΓΡΑΦΕΙ. ΕΣΥ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙΣ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΠΟΣΟ ΓΕΛΕΙΟΣ ΕΙΣΑΙ..... ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ. Ο ΜΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΓΙΑΥΤΟ ΕΔΩΣΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ... ΕΣΥ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΚΟ ΕΜΕΙΝΕΣ ΑΠ ΕΞΩ. ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος22/4/18 22:25

    Δεν Βοηθήσει σε τίποτα αυτή η ανακοίνωση .Δεν μπορεί ο στενός συνεργάτης του Άγγελου Μάνος Δερτούζος να καλεί τον λαό σε επαγρύπνηση .Δεν το καταλαβαίνετε αυτό .Αυτός θέλει σταυρουδάκια και καλά κάνει ,εσείς τι κάνετε ; Να γιατί έχετε μείνει μόνη σας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/4/18 22:53

    Περιμένουμε από το Δήμαρχο Μηνά να πάει το Δερτούζο στο δικαστήριο.
    Γιατί μέχρι τώρα δεν το έκανε;
    Δε μπορεί να μιλάει αυτός που στάζουν τα χέρια του νταμαρόλαδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/4/18 22:59

      ΧΑ.ΧΑ.ΧΑ.ΧΑ. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ Ο ΜΗΝΑΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΦΙΑΛΤΗΣ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/4/18 23:12

      Εφιάλτης ο νάνοςςςςς......
      Σε λίγο θα τον ψάχνουμε στην αραπιά...!!!!

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος22/4/18 22:58

    Μάνο όταν ο Θωμάς ερχόταν στο δήμο του έστρωνες κόκκινο χαλί τώρα τα ξέχασες όλα .Μπράβο φίλε απαρνήθηκες μια μεγάλη φιλία και δεν πρέπει να ξεχνάς ότι τον αποκαλούσες μέγα ευεργέτη του νησιού φυσικά όταν έφευγες από το νταμάρι που συχνά τον επισκεπτόσουν αυτός σε αποκαλούσε Μαύρο Κοράκι δεν έχουν σημασία η χαρακτηρισμοί σημασία το έργο που αφήνει πίσω του ένας δημόσιος άνδρας μετράει και εσύ άφησες ,γλειψίματα ,παρανομίες και κολακείες .Ήσουν και θα είσαι μια τσιχλόφουσκα και τίποτε άλλο θρασύτατε Μάνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/4/18 23:14

      ΟΣΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΟΙ. ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΜΑΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ. ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙΣ. ΧΡΟΝΙΑ ΒΑΣΤΑΕΙ ΤΟ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΑΡΩΜΑ ΣΟΥ. Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΚΡΙΣΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙΣ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/4/18 23:14

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος22/4/18 23:22

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος22/4/18 23:34

      ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΒΟΘΡΟΥΣ , ΦΥΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΡΟΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΛΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΥ!!!

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος22/4/18 23:35

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος22/4/18 23:47

      Aντε καληνύχτα ΝΙΚΟ πήγαινε για ύπνο , έβρισες αρκετά σήμερα.....

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος22/4/18 23:55

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος22/4/18 23:43

    ΜΠΡΑΒΟ ΚΕ ΔΕΡΤΟΥΖΟ. ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΟΤΙ ΠΗΡΑΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΜΜΟΧΑΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ. ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ. ΑΥΤΟΙ ΑΣ ΒΓΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΟΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΝΤΑΜΑΡΑ. Ο ΝΤΑΜΑΡΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΝΟΥΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΕΚΤΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ. Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ. ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΛΕΨΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος23/4/18 00:05

    Ο ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ Ο ΟΠΟΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΤΥΠΗΜΑ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΣΕΛΗΝΙΑ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΌΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΘΕΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ, ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΕΙΤΕ, ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ. ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΜΑΣ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΑΜΑΡΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕ ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/4/18 01:29

      Την σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου δεν την ζητά ο δημοτικός σύμβουλος από τα blogs την συζητάει με τους συναδέλφους του και με την πρόεδρο ΔΣ .Εσύ καραγκιοζοπαίχτη την ανακοινώνεις στον κοινό για να γίνει γνωστή η δραστηριότητα σου, καλά σου λένε ότι είσαι μια φούσκα και τίποτε άλλο ένας πολιτικάντης του γλυκού νερού που ψάχνεις να βρεις κανένα ψηφουλάκη από τον αφελή και απογοητευμένο ψηφοφόρο .

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος23/4/18 00:08

    Παντα το μυαλό σου στο ρελαντί δούλευε ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΕ.Μόνος η Μανος?ρε συ πως την εχεις δει την φαση?τώρα ξυπνησατε όλοι σας,μετά απο τοσα μερόνυχτα, που πήγαν κι ήρθαν οι άνθρωποι,μπράβο.Θα γελασουμε παλι με την απόφαση που θα 'αποφανθητε μονοι σας' τραβα λίγο προς το Άστρος Κυνουρίας,κάνε τρισάγιο για την Κατερίνα την Μπεκιαρη,ζητα συγνώμη, νηστεψε,εξομολογησου,και εξαφανισου.Εδώ Σαλαμινα,οβερ!Οχι το τοτε ΠΕΧΩΔΕ.Την θέση της ήθελες παντα,αυτή όμως έκανε καλό και είχε την ευθιξια να παραιτηθη.Και άλλοι,και αλλες,εφυγαν με καθαρά χέρια.Λαμογιο.Εδώ ρε ήρθες να κάνεις τα 'παλιά κόλπα,σε ήξεραν γι'αυτο και ήσουν στασιμος'φτου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος23/4/18 00:29

    ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΑΝΤΕΡΑ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΝΗΣΙ.
    ΤΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ;
    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ; ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ.
    ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΜΗΝ ΒΑΛΕΤΕ ΞΑΝΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ. ΚΡΙΜΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΠΑΤΑΛΗΣΕΤΕ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΧΑΡΕΙΤΕ ΣΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΛΟΞΑ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος23/4/18 07:44

    TO ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ!!! ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΕΚΛΗΣΙΑΣ ή
    ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΟΠΩΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ , ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ; ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ!!! Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΥΡΙΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος23/4/18 08:27

    Χρόνια πολλά και καλά,σε όσους/ες εορτάζουν σήμερα. Πανω απ'ολα υγεία, και οι επυθιμιες σας,ευχές μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.