Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

22 Απρ 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΑΓΓΕΛΟΥ


ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
Το λατομείο Αγγέλου αποτελεί διαχρονική πληγή για τη Σαλαμίνα. Από το 2012 λειτουργεί παράνομα χωρίς κανείς να μπορεί να το σταματήσει. Η δήμαρχος αποκαλεί το λατόμο κλέφτη, τα μηχανήματα είναι σφραγισμένα, το ρεύμα κομμένο και όμως λειτουργεί.
Παλιότερα η επιτροπή αγώνα φύλαγε βάρδιες έξω από το χώρο και το λατομείο δυσκολευόταν να λειτουργήσει. Σήμερα η κατάσταση έχει ξεφύγει, η περιοχή έχει μετατραπεί σε άβατο, οι τραμπούκοι έχουν αποθρασυνθεί, οι επιθέσεις εναντίον μελών της Επιτροπής Αγώνα πολλαπλασιάζονται και εντείνονται.
Απειλές, εκβιασμοί, επιθέσεις σε οχήματα, παρακολουθήσεις, πυροβολισμοί στον αέρα, είναι συνήθεις πρακτικές. 

Πρόσφατα οι τραμπούκοι τοποθέτησαν δύο αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς σε οικία μέλους μας. Οι εκρήξεις ήταν ισχυρότατες, σηκώθηκε η γειτονιά στο ποδάρι, ήρθαν πυροτεχνουργοί, δόθηκαν καταθέσεις, άρχισαν ανακρίσεις. Αυτό έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης 18 Απριλίου 2018.
Πριν δύο μέρες το ίδιο μέλος είχε δεχθεί απειλές από όχημα με τρεις τραμπούκους όταν βρισκόταν σε χώρο του Δήμου, έξω από το λατομείο.
Ακολούθησαν πυροβολισμοί στον αέρα, ρίψη κροτίδων και απειλές από το χώρο του λατομείου.
Έχει πλέον δημιουργηθεί και διαμορφωθεί μια κατάσταση στην ευρύτερη λατομική περιοχή, η οποία δείχνει ότι έχει παγιωθεί. Το άβατο της Σαλαμίνας όπως το χαρακτηρίζει πρόσφατο δημοσίευμα του έντυπου Τύπου είναι γεγονός.
Παλιότερα ο Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων του Δήμου (ΣΜΑ), φυλασσόταν από υπάλληλο του Δήμου, ο οποίος μετά τη συνταξιοδότησή του δεν αντικαταστάθηκε και ο χώρος παραμένει αφύλακτος. Η Δήμαρχος δεν τον αντικαθιστά ισχυριζόμενη ότι ο φύλακας κινδυνεύει!! Τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα πρότειναν στο Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε το Δεκέμβριο του 2017 να φυλάνε εκείνοι το χώρο και η Δήμαρχος το αποδέχθηκε από μικροφώνου.
Μετά τις επιθέσεις και τους τραμπουκισμούς, ζήτησαν νέα γραπτή εντολή προκειμένου να παραμένουν εντός του χώρου του ΣΜΑ, ώστε να προστατεύονται και η Δήμαρχος ακόμα το σκέφτεται.!
Κατά σύμπτωση, ενώ  μέχρι πρόσφατα η πόρτα του ΣΜΑ παρέμενε όλη νύχτα ορθάνοιχτη, τώρα κλείνει με λουκέτο.!!!
Η νομιμότητα έγινε κουρελόχαρτο, η λογική και η ηθική πλήττονται βάναυσα.
Τέτοια φαινόμενα δεν έχουν θέση στην κοινωνία μας. Είναι αυτονόητο ότι η Επιτροπή Αγώνα δεν εκφοβίζεται. Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι το οριστικό κλείσιμο του παράνομου λατομείου.
Ζητούμε την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης από τις αρμόδιες αρχές και η αστυνομία να συλλάβει τους τραμπούκους.
Καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του.

41 σχόλια:

  1. Ανώνυμος22/4/18 14:17

    ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ. ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΑΣ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΗ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/4/18 16:17

      Εσύ ο άσχετος γίνεσαι κριτής και αποφαίνεσαι ότι ο Δήμος δεν έχει κάνει αυτά που πρέπει. Για πες μας εσύ ρε βλάκα, τι ήταν εκείνο που έπρεπε να κάνει και δεν το ΄κανε; Σιγά μην απαντήσεις !!!! Εσύ τη χολή σου θέλεις να βγάλεις κι είσαι εντάξει άρρωστε.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/4/18 16:34

      Εσύ λοιπόν ο πολιτικός ανίκανος, με μεγάλη επιείκεια σε χαρακτηρίζω έτσι γιατι στην περίπτωση σου τα όρια ανικανότητας και λαμογιάς είναι αρκετά δυσδιάκριτα, προεκλογικά ήξερες πολύ καλά τι έπρεπε να κάνει ο δήμος. Τότε χωρίς καμία αναστολή μας υφάρπαξες την ψήφο μας. Όταν όμως ανέλαβες και σου άνοιξαν το καπάκι με το μέλι τότε σκέφτηκες να το ρίξεις στην παλαβή. Σε εμάς όμως δεν περνάνε αυτά πολιτικέ νάνε. Έχετε ευθύνες τεράστιες. Μεγαλύτερες από τον προηγούμενο δήμαρχο γιατί τον αντιπολιτευτήκατε πολύ σκληρά στο θέμα αυτό και ήταν από τους κυριότερους λόγους που κερδίσατε. Κατάλαβες φαλακρό αγοράκι;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος22/4/18 21:38

      Είσαι πολύ άρρωστος τελικά ρε άνθρωπέ μου, πήγαινε να σε δει κανάς γιατρός, δεν είναι κακό.
      Έχεις τόσο μίσος μέσα σου που σε καλό να σου βγεί. Γράφεις και ξαναγράφεις όλο τα ίδια λες και δεν σου έχει απαντήσει η Δήμαρχος από μικροφώνου για όλες αυτές τις αηδίες μία προς μία. Τι να πω, σε λυπάμαι αδελφέ μου.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος23/4/18 00:14

      Η ΜΟΝΗ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΡΓΟ. ΤΙ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ; ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΕΣ. ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ; ΑΥΤΗ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΘΑ ΔΥΣΚΟΛΕΨΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΘΑ ΤΗΣ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΙΔΙΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΟΤΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟΥΣΕ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ. ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΟΜΩΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ. ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΚΕΦΤΗΚΕ; ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος22/4/18 14:22

    ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΕΙΧΕ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΤΑΝ ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΤΑΝ ΑΠΟ ΧΕΡΙ ΣΕ ΧΕΡΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΝΤΑΜΑΡΟΛΑΔΟ. Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΤΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΠΙΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΜΠΟΥΚΑΛΙΟΥ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΟΜΒΕΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ. ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΝΤΑΛΙΚΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΝΕ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΚΑΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ; ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ; ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ; ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ; ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/4/18 16:31

      Το μπουκάλι το ΄χε φέρει αυτό το αρρωστημένο ανθρωπάκι ο κοκκινίδης ο νταής που με 2 στρακαστρούκες έκλασε μαλί. Ο Δήμος δεν έχει καμία αρμοδιότητα ούτε για τη μίσθωση, ούτε για την άδεια, ούτε για τη λειτουργία, ούτε για το κλείσιμο ή το άνοιγμα του νταμαριού, άλλοι φορείς είναι υπεύθυνοι. Παρόλα αυτά η Δήμαρχος έχει κάνει τα πάντα μέχρι και στον Εισαγγελέα έχει πάει, τί άλλο δηλ. ήθελες να κάνει; Να πάρει κανά καλάζνικοφ και να ... θερίζει; Αν είσαι μάγκας πάρε θέση στην πολεμίστρα και κάντο εσύ να σε κάνουμε και άγαλμα. Πάντως από ότι άκουσα η Δήμαρχος δεν ξέρει να χρησιμοποιεί όπλο.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/4/18 16:42

      ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΤΑ ΛΑΤΟΜΙΚΑ ΤΕΛΗ. ΕΔΩ ΟΤΙ ΥΛΙΚΟ ΧΑΝΕΤΑΙ ΠΑΝΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΝΑΝΕ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΝΤΑΜΑΡΙ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΣΟΥ ΚΛΕΨΕΙ ΕΝΑ ΧΑΛΙΚΙ; ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ; Ή ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ; ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗΣ.
      ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΑΓΚΑ ΚΟΝΤΕ ΤΣΙΤΣΑΝΗ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΗΞΕΡΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΑΘΕΟΦΟΒΕ. ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ. Ο ΚΟΚΚΙΝΙΔΗΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΧΘΗΚΕΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΟΥ ΠΟΤΕ ΠΑΤΗΣΕΣ ΕΚΕΙ; ΦΟΒΑΣΑΙ Ή ΕΙΣΤΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος22/4/18 21:17

      Άσε ρε κιτρινίδη τις αηδίες σου και τους εφιάλτες σου. Για ποιά τέλη μιλάς ρε μπούρδα όταν το λατομείο είναι κλειστό; Σου απάντησε ο Μακραίνογλου στο δημ συμβούλιο και δεν έβγαλες μιλιά. Σου είπε ότι τα λατομικά τέλη μπορείς να τα πάρεις μόνο όταν μια επιχείριση λειτουργεί νόμιμα. Εσύ τώρα είναι σαν να ζητάς από τον κλέφτη του σπιτιού σου να περάσει από την εφορία να πληρώσει το ΦΠΑ για τα κλοπιμαία. Καταλαβαίνεις τι λες ή έχεις σαλέψει τελείως;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος22/4/18 21:40

      Ρε Μηνά όταν ο κιτρινίδης φύλαγε βάρδιες στο λατομείο για να βγάλει δήμαρχο τη γυναικούλα σου ήταν καλός, τώρα χάλασε. Το κακό είναι ότι εκείνος έμεινε πιστός στις απόψεις του, ενώ εσύ έγινες κολλητός του νταμαρά.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος22/4/18 22:00

      Ρε άρρωστε, πάλι για το Μηνά μας λες, τι διάλο ερωτευμένος είσαι μαζί του ή εφιάλτης σου ΄χει γίνει; Εγώ σου απαντάω για τις αηδίες σου περί τελών που γράφεις, κι εσύ άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Αρκετά ασχολήθηκα μαζί σου, βλάκα.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος22/4/18 22:14

      Εφιάλτης του Μηνά είναι οι πράξεις του.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος22/4/18 23:31

      Μηναρούλα ο δήμος δεν έχει μόνο υποχρέωση να εισπράττει τα λατομικα τελη απο νόμιμα σε λειτουργία λατομεία αλλά και να διεκδικεί όσα του κλέβουν παράνομα λατομεία. Είναι υποχρέωση του δημάρχου δεν είναι στην διακριτική του ευχέρεια να μην το κάνει. Να στείλει στον εισαγγελέα τον κλέφτη και να κάνει αγωγή για την ζημιά στον δήμο. Αλλά εσείς μόνο να βάζετε τον κόσμο να πληρώνει ξέρετε. Πότε με την αποχέτευση πότε με την καθαριότητα. Για τους παράνομους μούγκα. Αν και δεν φημίζεσαι για την ανιδιοτελή σιωπή σου.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος22/4/18 14:29

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/4/18 14:31

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος22/4/18 16:49

    Τι περιμενετε ρε παιδια να κανει η φουκαριαρα; οτι της πει ο αντρας της κανει. αφου απερριψε την προταση της διαπραταξιακης να ειναι παρον εστω και ενας απο την επιτροπη στην συναντηση της με τον βιαστη του περιβαλλοντος του νησιου. δεν τους χρειαζοταν λεει. αλλα ξερουμε ολοι καλα οτι ο κλεφτης υστερα απο το πρεσιγκ της διαπαραταξιακης ζητησε να την συναντησει. μετα ξεχασατε οτι ειδαμε να τριπλασιαζονται οι νταλικες στους δρομους; να παιρνει το κεφαλι των μελων της διαπαραταξιακης. τι να λεμε τωρα. οπου και αν το πιασεις το θεμα λερωνεσαι με δαυτους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος22/4/18 18:00

    Καλα η δημαρχος και καποιοι συμβουλοι της δεν ηταν στην ιδια παραταξιακη επιτροπη-αγωνα και με αποφαση δημοτικου συμβουλιου;; Που ειναι τοσο καιρο;; Τι κανουν τωρα;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος22/4/18 18:14

    ΕΧΟΥΝ ΛΙΩΣΕΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΤΑΛΙΚΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος22/4/18 18:23

    Η Δήμαρχος δεν θα βγάλει ανακοίνωση για αυτά τα φοβερά γεγονόντα που συμβαίνουν στον τόπο μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/4/18 18:26

      Ναι καλέ μου φίλε δίκιο έχεις
      Όμως εγώ θα το πάω παρακάτω.
      Που είναι ο κ Παναγόπουλος;
      Που είναι ο κ Τσαβαρής;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/4/18 18:48

      Τι να μας πει ο Τσαβαρής; μπορεί; Όσο για τον Παναγόπουλο,αυτός ούτε θέλει αλλά κυρίως δεν μπορεί να συγκρουστεί και να ανταπεξέλθει. Εδώ του έχει πάρει τον αέρα απο τώρα και τον κάνει ο,τι θέλει η Ρίτσα από τον Δήμο.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος22/4/18 18:50

    ρε και απο πανω τους να περασουν τα φορτηγα τιποτα δεν εχουν δει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος22/4/18 19:29

    Κούλουρη με το χρήμα σου και τα πολλά χρυσά σου
    ο κόσμος και αν καίγεται εσύ μόνο τον χαβά σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος22/4/18 19:51

    ο αστροφυσικος παντως μια χαρα βολεφτηκε παλι. πουλαει αερα κοπανιστο, εφτιαξε το εξοχικο του για να μπορει να μενει ο μανατζερ και να γινει αξιοπρεπες πολιτικο γραφειο, εκει θα μαγειρευει οτιδηποτε και ετοιμαζεται να αναλαβη καθηκοντα αφου την πρωτη περιοδο τα χαλασε και το μετανιωσε. και μετα σου λεει ο φιλοσοφος μια φορα προδοτης για παντα προδοτης. μας δουλεβουν ψιλο γαζι και η πλακα ειναι οτι πιστευουν οτι μπορουν να το κανουν. κριμα για το μυαλο ορισμενων,επανερχομαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος22/4/18 20:08

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΔΑΣΟΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ Α. ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΗ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ. ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ-ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ....ΑΙΣΧΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος22/4/18 20:42

    Δάσκαλος ρωτάει τους μαθητές τι κοινό έχει η Σαλαμίνα με την Σικέλια.
    Μαθητής: Είναι και τα δυο νησία
    Δάσκατος: όχι
    Μαθητής: Αρχίζουν και τα δυο από
    Δάσκαλος: Όχι
    Μαθητές: Βρίσκονται στην Μεσόγειο
    Δάσκαλος: Όχι
    Μαθητής: Έχουν μαφιά
    Δάσκαλος: Σωστά παίδι μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος22/4/18 21:17

    Τι συζήτησε η Δήμαρχος στις μυστικές συναντήσεις που είχε με τον Αγγέλου το καλοκαίρι του 2016;
    Γιατί αρνήθηκε μετά μανίας να παραβρίσκεται μέλος της Επιτροπής στις συναντήσεις αυτές;
    Τι δοσοληψίες μπορεί να έχει ένας Δήμαρχος με κάποιον που τον αποκαλεί κλέφτη και χρωστάει εκατομμύρια;
    Γιατί μετά τις συναντήσεις αυξήθηκε κατακόρυφα η κατανάλωση ρεύματος στο λατομείο και πολλαπλασιάστηκαν οι νταλίκες στους δρόμους;
    Γιατί κατάργησε τη Διαπαραταξιακή Επιτροπή αφού η αποστολή της δεν ολοκληρώθηκε;
    Γιατί λέει ότι ο φύλακας στο ΣΜΑ κινδυνεύει;
    Γιατί δεν απαντάει σε αίτημα μελών της διαγραμμένης επιτροπής να παραμένουν στο χώρο του ΣΜΑ ώστε να μην κινδυνεύουν από τους τραμπούκους;
    Γιατί κατηγορούσε τον Τσαβαρή, ενώ κάνει τα ίδια και χειρότερα;
    Γιατί δε ζητάει από την Περιφέρεια να ξανασφραγίσει τα μηχανήματα αφού η Επιθεώρηση Μεταλλείων λέει ότι η σφράγιση παρακάμφθηκε;
    Γιατί μας έκλεψε την ψήφο με χοντρά ψέματα;
    Θα μπορούσε ο Αγγέλου να κλέψει ένα χαλίκι αν το λατομείο ήταν δικό της;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/4/18 21:53

      Μπουρδεολογίας το ανάγνωσμα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/4/18 22:34

      Νταμαρολαδίας το ανάγνωσμα.

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος22/4/18 21:26

    Πόσο νταμαρόλαδο βγάζει κάθε νταλίκα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος22/4/18 21:53

    Αφού λοιπόν ο κιτρινίδης κατέστρεψε τον υδροφόρο ορίζοντα των σεληνίων με τα φυτοφάρμακα επί τριάντα και πλέον χρόνια , τώρα τον έπιασε η αγωνιστική διάθεση για το περιβάλλον , όταν έκανε τραπέζι σε υπουργούς στο σπίτι του η καταστροφή βρισκόταν σε εξέλιξη . ούτε λέξει στους φίλους του υπουργούς !! Τους είχε ανάγκη τότε ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/4/18 22:31

      Ποιος κουβάλαγε τους υπουργούς στου κιτρινίδη; Να πούμε ονόματα;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/4/18 23:35

      Η δήμαρχος δεν καταγγέλει επειδή κάποιος κιτρινίδης κάποτε κατέστρεψε τον υδροφόρο ορίζοντα; Αχ Σαλαμίνα ποιους πας και βγαζεις δημάρχους. Ρε είστε για πολλές κλωτσιές εκεί στην Λ. Αιαντείου. Σας έχουμε δώσει μισθό, αυτοκίνητο, εξουσία και εσείς είστε ανίκανοι. Τουλάχιστον έτσι σας συμφέρει να παρουσιάζεστε. Ο κόσμος ξέρει πολύ καλά τι άνθρωποι είστε.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος23/4/18 00:15

      Ποιον υδροφόρο ορίζοντα ρε απατεώνες. Ο άνθρωπος έχει ένα θερμοκήπιο στο οποίο δεν χρησιμοποιεί φάρμακα επειδή κάνει βιολογική καταπολέμηση, ούτε φυτεύει στη γη. Όποιος αμφιβάλλει μπορεί να πάει να το διαπιστώσει.
      Εσείς νταντεύετε αυτούς που έχουν καταστρέψει τα βουνά και τις θάλασσες της Σαλαμίνας.
      Αίσχος παλιάνθρωποι.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος23/4/18 00:21

      Δηλαδή το νησι χαριζει τα ασημικα του γιατι ο κιτρινιδης ή ο πρασινιδης έκανε τραπεζια σε υπουργους; Τι άλλο θα γραψετε; Είστε ή όχι υπεύθυνοι ως άτομα σε θεσμικές θέσεις για την κλεψια που συμβαινει στον δημο μας; Δεν ξερω αν το εχετε καταλαβει ότι το θέμα δεν είναι προσωπικό άλλα έχει να κάνει με το δημόσιο συμφέρον του τόπου μας. Δηλωστε ανικανοι και παραιτηθειτε. Τοτε ίσως σωσετε την αξιοπρεπεια σας. Αλλιώς έχετε μερίδιο στην ευθύνη γιατί γνωρίζετε και δεν αντιδράτε.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος23/4/18 01:21

      Σωστός ο 0:21, η ευθύνη ανήκει σε αυτούς που διοικούν το δήμο. Παλιότερα κριτικάραμε το Σοφρά και τον Τσαβαρή, τώρα τη Νάνου, στο ίδιο έργο θεατές. Με τη διαφορά ότι τότε πλήρωνε και κάτι και έδινε υλικά στο δήμο, ενώ τώρα τίποτα. Τότε ήταν μαζεμένος ενώ τώρα απειλεί τους πάντες. Εκτός βέβαια από τα τσιράκια του στο Δήμο!!!

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος24/4/18 18:49

      ΜΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ 30 ΜΑΥΡΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ 5 ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΑΜΑΡΙ

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος23/4/18 09:59

    Πού είναι η φουστίτσα γειτονάκι να τη φορέσεις εσύ που κατηγορούσες τον πρόεδρο.δεν χόρτασε η μπάκα σου στο πρώτο γύρο που τον μάδησες και πάς για δεύτερο.το έχει η τάξη σου να βγάζει χαραμοφάηδες.έλα όμως που έχουμε πάρει χαμπάρι τι παίζεται.και εσύ μη λες πολλά ψέματα. γυροβολάς και δεν σε μέλει.ατσαπολυμαρι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος23/4/18 17:13

    ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΩΡΓΟ Η ΔΟΥΡΟΥ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΣΗ ΤΟΥ ΛΑΤΟΜΕΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος24/4/18 13:37

    Σου εκανε δωρο γιωργακη η δουρου για την γιορτη σου σταματησε 30 οικογενεις απο την δουλεια τους αντε βρε και του χρονου σαν δεν ντρεπεσε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.