Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

10 Απρ 2018

Γεμίζουν σιγά, σιγά οι παραλίες





Μπορεί να είχε και καμιά εκατοστή άτομα τη Δευτέρα του Πάσχα η παραλία στο Θυμάρι, κάπου στη νότια Αττική, καθώς ο ήλιος έλαμπε πάνω από τη θάλασσα, αφήνοντας τη λάμψη του στα κρυστάλλινα νερά της.
Άνοιξε και η καντίνα η μικρή, όλα θύμιζαν καλοκαίρι, αλλά ακόμα χρειάζεται προσοχή. Βασικά χρειάζεται φόρμα και κάνα πουλοβεράκι ή ζακετούλα για μετά τη βουτιά, ειδικά αν μείνει κάποιος για πολλή ώρα στα παγωμένα νερά. Και καυτό ντους στη συνέχεια στο σπίτι.

Επίσης τις μέρες με πολλή ζέστη τα επιφανειακά νερά είναι πιο θερμά από αυτά του πυθμένα ακόμα και σε πολύ μικρά βάθη (3-4μ.).
Φαινόμενο που παρατηρείται με νοτιά, καθώς με βοριά είναι το ίδιο κρύα παντού η θάλασσα και αυτό είναι προτιμότερο, αλλά και ασφαλέστερο για τους κολυμβητές που κατεβαίνουν στον βυθό. Για να δουν καλύτερα τις πανέμορφες υποβρύχιες εικόνες, σαν αυτές εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.