Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

10 Απρ 2018

O Σκοπευτικός Όμιλος Πυροβόλου Όπλου Σαλαμίνας μας προσκαλεί στον αγώνα πρακτικής σκοποβολής την Κυριακή 22 Απριλίου 2018 από 9:30 μέχρι 15:00


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Σας προσκαλούμε στον πρωταθληματικό αγώνα πρακτικής σκοποβολής IPSC που θα διεξαχθεί την Κυριακή  22 Απριλίου 2018 από 9:30 μέχρι 15:00 (ώρα απονομών)  στο Σκοπευτήριό μας στην περιοχή Γκίνανι.
Ο Αγώνας διοργανώνεται από τον Σκοπευτικό Όμιλο Πυροβόλου Όπλου Σαλαμίνας (ΣΚ.Ο.Π.Ο.Σ.) μετά την ανάθεσή του από την Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος (Σ.Κ.Ο.Ε.)

        Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα κατά την ώρα των απονομών των κυπέλων.
Τηλ. επικοινωνίας 6945399500
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Κουναλάκης Γεώργιος
Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Πολυκανδριώτης Αθανάσιος


3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος10/4/18 22:26

    ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ !!! ΘΑ ΦΑΙ ΠΙΠΕΡΜΑΝ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/4/18 23:01

    Σπύρο τί μαθαίνουμε...ασχημα τα νεα για τον ΑΚΟΙΠΟΠ?Και εισαι ο μονος που εμπλεκεσαι και στις δυο ΕΔΕ.Τιποτα δεν θα μεινει κρυφο...Δεσμευση.
    Ντροπη σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/4/18 09:45

    O ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ. ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΑΝΤΕΙΟ. ΜΟΚΟ ΟΛΟΙ!!!!


    Kaiti Boutali
    10 ώρες ·
    Τον ρόλο της γλάστρας δεν θα τον παίξω ποτέ γιατί δεν μου ταιριάζει ,και κανείς δεν μπορεί να με φιμώσει ,μπορώ να μιλάω και ας μου κλείνουν το μικρόφωνο,!!!!! Και όταν χρειάζεται θα μιλάω και θα ρωτάω και θα παίρνω απαντήσεις επίσημα και καταγεγραμμένα,γιατί τα λόγια του στυλ ΄'σου είπε'','' μου είπε'','' του είπες'', είναι αέρας και φεύγει!!! Καλό σας βράδυ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.