Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

26 Μαΐ 2018

Η Ομοσπονδία Σαλαμίνας (ΟΕΕΣΣ) καλεί σε Πανσαλαμίνια διαμαρτυρία την Κυριακή 27 Μαΐου στις 10:00΄πμ για τις Όστρακοκαλλιέργειες στον κόλπο των Βασιλικών


Θα μαζευτούμε μπροστά από το Δημοτικό σχολείο Βασιλικών στην παραλία, ώστε δυναμικά πλέον να στείλουμε όλοι μαζί ενωμένοι μήνυμα στην ανάλγητη εξουσία και τις αυθαίρετες αποφάσεις της.
Λέμε ΟΧΙ στην υποβάθμιση του νησιού μας.
Οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν και μετά, έτσι θα ακολουθήσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας και στο υπουργείο στις 30 Μαΐου 2018.

54 σχόλια:

  1. Ανώνυμος22/5/18 21:11

    ΝΕΑ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΑΚΕΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ - ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΝ ΘΕΟΛΟΓΟ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/5/18 23:11

    Παπαθεοχάρη πες αλεύρι ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/5/18 23:20

    Κύριε Παπαθεοχάρη ποιος θα πλήρωση τώρα το απλήρωτο έργο της πλακόστρωσης ;Φυσικά εσύ που πήρες τον εργολάβο χωρίς μελέτη και απόφαση του δημοτικού συμβουλίου και έλεγες ότι το πληρώνεις από την τσέπη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος22/5/18 23:26

    Τώρα το καταλάβατε οτι το νησί είναι υποβαθμισμένο;Γιαυτό το λαμόγιο της Αlpha τράπεζας έφαγε τα χρήματα του κόσμου,γιατί αν όλοι πηγαίναμε κάθε μέρα στον εισαγγελέα δεν θα κυκλοφορούσε ακόμα ελεύθερος και ο πατέρας του να είναι επίτροπος στην εκκλησία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/5/18 01:07

      Ρε μας τα ΄χεις ζαλίσει, το κατάλαβες;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/5/18 01:32

      Όσο κυκλοφορούν ελεύθεροι οι λοποδύτες το νησί θα παραμείνει τριτοκοσμικό.Όλοι στον εισαγγελέα να διαμαρτυρηθούμε για τον καταχραστή της Alpha τράπεζας.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος27/5/18 12:45

      Επειδη σου φαγε εσενα λεφτα,θες να τρεξουν για σενα αλλοι.δηλαδη αν στα γυριζε διπλα θα τα μοιραζοσουν μ αυτους που καλεις να τρεξουν; ρε αει παεναι απο δω σαλτιμπαγκο

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος23/5/18 00:09

    Σήμερα το πρωί η Λούλα η καραγκούνα ξύπνησε αργά δεν είχε ύπνο, χθες στο δικαστήριο ταράχτηκε δεν πίστευε στα αυτιά της μετά την λέξη ‘’ένοχος’’ σταμάτησε να ακούει ,έτσι σήμερα βγήκε στο μπαλκόνι και αγνάντεψε προς τις καφετέριες, είναι εκεί τα παιδιά μας αναρωτήθηκε δεν τα βλέπω . Α να Γρίνιας με τον Νούλα ντυμένοι στα μαύρα καλέ τι κάνουν σκυμμένοι ,καλέ κλαίνε αχ τι πάθαμε α να και ο Στάμος με την μαύρη φόρμα κουκουλωμένος τρέχει και φωνάζει «είμαι παλικάρι εγώ δεν κωλώνω θα πάω μέχρι τη πλακόστρωση στο Αμπελάκι και θα τα σπάσω όλα μας κατάστρεψε » .Βρε τι έπαθαν τα παιδιά με αυτό το δικαστήριο ας είναι το κακό μέχρι εδώ .Κάνοντας να μπει μέσα βλέπει δύο μαυροφόρες να έρχονται μια με κοντά μαλλιά και μια με μακριά γνώστες φαίνονται καλέ είναι η Μαρία και η Άννα πήραν τους δρόμους μοιρολογώντας για το χαμένο παλικάρι που τόσο άδικα καταδικάστηκε .Α ρε Καπετανάκη καταραμένος να είσαι θα το βρεις από τον θεό το κακό που μας έκανες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος23/5/18 01:47

    Αν έχανες και εσύ τα λεφτά σου από το λαμόγιο της Alpha τράπεζας και έπρεπε να παντρέψεις το παιδί σου που είναι έγγυος θα σού έλεγα εγώ αν σε ζάλιζα.Μήπως είναι φίλος σου και τον υποστηρίζεις,ανεγκέφαλε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/5/18 07:23

      Τι θέλεις τώρα ρε φίλε 01:47; Απλά έπαιξες στον τζόγο και έχασες!
      Δεν είσαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος!
      Ο κόσμος είναι είναι γεμάτος κορόιδα σαν και σένα που θέλοντας να πλουτίσουν παράνομα, έχαψαν τα ταξίματα και τις παπαριές του κάθε λαμόγιου!
      Ρούφα τώρα το αυγό σου και τα παράπονά σου σε αυτόν που του έδωσες τα λεφτά σου

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος23/5/18 06:28

    Η Alpha bank δεν σου έκλεψε τιποτα.
    Στα έκλεψε αυτός που του τά δωσες παράνομα τα λεφτά σου για να οικονομήσει Σ περισσότερα.
    Τι ψάχνεις να βρεις τώρα ;;;
    Να μην του τα δίνεις και να το παίζεις πονηρός .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος23/5/18 07:13

    01.47 Πόσα σου έκλεψε ; κατέθεσες μήνυση ; Ποιός είσαι να έρθω να σε βρώ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος23/5/18 07:39

    ΚΟΥΙΖ
    Ο Στάμος, ο πρώην αρχικολλητός του κατάδικου, ποια νέα πόρτα υποψήφιου θα χτυπήσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/5/18 09:53

      Ο Στάμος θα χτυπήσει τη πόρτα του ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗ. Το σχετικό γλύψιμο άρχισε ήδη...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/5/18 16:02

      Θα φτιάξει συνδυασμό αποστράτων και αποτάκτων

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος23/5/18 19:52

      χιχιχιχιχιχχοχοχοχοχοχχαχαχαχαχα ερε γλεντια!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος23/5/18 08:04

    Τα πήρε μόνος του με πλαστές υπογραφές και από κάποιους που δεν ήξεραν τους έβαζε και υπέγραφαν σε πλαστά έγγραφα.Αφού λοιπόν είναι αθώος γιατί τον απέλυσε η Αlpha τράπεζα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/5/18 09:55

      Να πας στον Εισαγγελέα και να καταθέσεις μήνυση, μπορείς; Αν δεν είσαι κομπορείς κάντο,΄άν όχι παράτα μας ήσυχους. Όταν τα κονόμαγες παράνομα μας το ΄παιζες πλούσιος, τώρα μας κάνεις τον κακομοίρη. Έτσι είναι η ρουλέτα, μία κερδίζεις και τριάντα χάνεις. Εμείς δηλ. που τα ΄χαμε νόμιμα στη τράπεζα και παίρναμε 2% , ενώ εσένα σου έταζαν και για ένα χρονικό διάστημα έπαιρνες 30%, είμαστε μακάκες; Εξάλλου, με το 30% το ΄χεις πάρει πίσω το κεφάλαιο, άρα δεν έχασες τίποτα. Σταμάτα λοιπόν τις κλάψες γιατί μας τα ζάλισες.

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος23/5/18 09:15

    ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ ΕΙΣΤΕ. ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΙ ΚΙ ΟΧΙ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΨΗΦΩΝ ΓΙ ΕΞΡΓΥΡΩΣΗ, ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ. ΤΑ ΧΟΡΤΑΡΙΑ, ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΜΠΟΡΟΥΝ Ν ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ. ΚΑΙ ΜΗ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ Κ ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΣΑΣ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΓΙΝΑΤΕ ΑΥΤΟ ΠΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος23/5/18 09:58

    ΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΙΣΤΕ ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ. ΥΠΟΧΡΕΩΣΉ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ . ΤΟ ΝΗΣΙ ΒΡΩΜΙΣΕ ΟΛΟ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΥΠΗΕΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ; ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΣΑΣΤΕ ΣΤΙς ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΚΆΝΕΤΕ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ. Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΛΑΜΠΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ. ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΧΑΡΗ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/5/18 08:19

      ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΟΣ ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΟΤΗΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΙΛΙΚΙΑ. ΚΑΙ ΜΗΛΑΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΑΣ. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΟΥΒΛΑΚΟΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΙΤΕΣ ΕΙΣΤΕ. ΜΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΟΥΝ. ΤΑ ΧΟΡΤΑ ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΙΣ ΣΚΕΠΕΣ ΣΑΣ, ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΑ ΠΕΤΑΤΕ ΒΡΑΔΥΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤα ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΡΑΞΥΛΩΣΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΦΤΙΕΣ ΣΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ. Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΔΥΝΑΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ.

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος23/5/18 10:00

    η προβοκάτσια .... καλά ..... κρατεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος23/5/18 11:31

    Ο σύλογος του αγ.νικολαόυ θέλει να κάνει την περιοχή ησυχαστήριο και να κλείσουν όλες οι καφετέριες. χθές το βράδυ πήγαν αυτόφωρο αρκετοί καταστηματάρχες για δήθεν παράνομη κατάληψη αιγιαλού και παραλίας. αυτός ο πρόεδρος του συλόγου πρέπει να είναι πολύ μακάκας. νομίζει ότι η περιοχή είναι δική του και κξαταγγέλει τους πάντες. σακξελάρη θέλεις πολλές φάπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/5/18 16:09

      φάπες και πρόστιμα θέλετε εσείς οι καταστηματάρχες που με το έτσι θέλω βάλατε σκάλες και τραπεζοκαθίσματα στην αμουδιά χωρίς να πάρετε άδεια από κανέναν!
      φάτε τώρα τη λυπητερή να ξελαμπικάρετε

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/5/18 08:14

      ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΒΟΛΕΥΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΑΛΛΑ ΛΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ,ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος24/5/18 08:24

      ΗΣΥΧΑΣΤΗΡΙΟ ΛΕΤΕ ΤΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΠΡΕΠΕΙΑ ΑΝ ΕΤΣΙ ΤΗ ΛΕΤΕ ΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΗΣΥΧΑΣΤΗΡΙΟ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΛΕΞΗ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΚΑΚΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΞΗΜΕΡΟΒΡΑΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΟΥΜΕ,ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ.

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος23/5/18 15:56

    Αφού το λαμόγιο της Αlpha τράπεζας είναι αθώος τότε γιατί τον απέλυσαν από την τράπεζα και του έχουν κατασχέσει την περιουσία του;Εμάς χωρίς να μάς πει τίποτα πλαστογράφησε τις υπογραφές μας.Πότε θα τον κλείσουν στα μπουντρούμια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/5/18 16:05

      Ρε φίλε ξεκόλα επι τέλους, πεντάρα δεν δίνουμε, τι ζητάς από μας, πες μας για να καταλάβουμε.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/5/18 16:23

      Ρε 15:56
      Ούτε η Alpha φταίει ούτε εμείς, που γκαστρώθηκε η κόρη σου για να τυλίξει το κορόιδο.
      Ούτε μας ενδιαφέρει το πόσο μεγάλος ροφός είσαι
      ούτε και το πόσο σε μαδήσανε!

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος23/5/18 16:03

    ώστε πλαστογράφησε τις υπογραφές σας; τότε γιατί ρε τσολιά, δεν του κάνετε μήνυση να τον κλείσουν στα μπουντρούμια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος23/5/18 16:57

    Αυτά λέτε και μετά θυμώνετε γιαυτους που μας κυβερνάνε ότι μάς κλέβουν.Καλά μάς κάνουν λοιπόν.Αφού υποστηρίζετε τους παράνομους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/5/18 14:13

      Λέμε κυρία Μαδημένη Κότα, ότι καλά έπαθες και έχασες αφού πήγες και έπαιξες τα ωραία σου λεφτά μπαρμπούτι!

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος23/5/18 17:16

    Κανεις δεν ήταν και ούτε θα είναι κοντά σε παράνομους,φιλε.Δυστυχώς έτσι έμαθαν χρόνια τώρα. Και για να είσαι δίκαιος,και με την δική μας ανοχη,έφτασε η κατάσταση στα άκρα.Γιατί κοιτουσαμε κι εμεις την πάρτι μας.Βρήκαν ελεύθερο το πεδίο,και τα τιναξαν όλα στον αέρα.Τωρα μεγάλη προσοχή σε όλα,και όλους. Για την Σαλαμίνα. Ιδικά εσείς που τους δίνεται το αξίωμα με την ψήφο σας.G!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος23/5/18 17:25

    ο προεδρος του συλογου αγ νικολαος λεει ψεματα στο fb. λεει οτι δεν εκανε καμια καταγγελια ο συλογος.
    ψέμα μεγάλο, οχι μια αλλα εκατο εχει κανει και η τελευταια ηταν πριν 15 ημερες που απιλησε με παραβαση καθηκοντος τους υπαληλους της Τεχνικης Υπηρεσιας του Δημου γιαυτο και οι υπάληλοι φοβονται να δοσουν θετικη εισηγηση για να δοθει αδεια καταληψης χωρου. Τα ακους κε Κρανιδιωτη του SALAMISNEWS IT ; ΜΗ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος23/5/18 20:12

    Ευχαριστώ 17:16 για την κατανόηση.Όλες οι αναφορές μου απευθύνονται στο λαμόγιο της Αlpha τράπεζας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/5/18 14:15

      Παρακαλώ κυρία Μπαρμπούτι....δε κάνει τίποτα

      Διαγραφή
  21. Ανώνυμος23/5/18 22:08

    Μια κότα στρουμπουλη,μια όμορφη πουλαδα...ποιον μαδησανε φιλε?πολλοί οι παράνομοι,και οι γλυφτες,μην νομιζης οτι ο ναύτης είναι αβγαλτος,απο εν ενέργεια,χωμενος στην ρεμουλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος24/5/18 08:23

    Κανά νεο από τον Ρωχάμη υπάρχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος24/5/18 08:42

    Ο ΝΑΥΤΗΣ ΖΗΛΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΝΑΥΤΗ ΑΠΟ ΤΟ Π.ΦΑΛΗΡΟ ΤΟΝ Δ.ΧΑΤΖΗΔΙΔΑΚΗ.ΕΚΕΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΓΡΑΦΕΙ ΑΠ'ΕΞΩ-ΕΔΩ Ο ΚΑΛΟΣ ΜΙΖΑΔΟΡΟΣ ΚΛΕΦΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΑΙΩΝΑΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ-ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΩΡΕΑΝ.G!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος24/5/18 18:04

    ΟΙ ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΟΙ (ΟΕΕΣΣ) ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ............ΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος27/5/18 00:41

    Να διαμαρτυρηθούμε και για το λαμόγιο της Αlpha τράπεζας που έφαγε τα λεφτά του κόσμου και κυκλοφορεί ελεύθερος.Άλλη ανοχή δεν υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος27/5/18 11:47

    Καπετανάκη πως είναι να είσαι τελευταίος σε ψήφους και τελευταίος στη σειρα;σίγουρα απολαμβάνεις την θέση που σου άξιζε και την θέση Φυσικά που επέλεξε ο λαό της Σαλαμίνας και της Β Πειραια
    Η τελευταία θέση σου δείχνει την αγάπη του κόσμου που σε έφερε σε αυτή την θεση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος27/5/18 13:03

    τουλάχιστον ο Καπετανάκης κρίθηκε και κρίνεται και δεν φοβάται την αναμέτρηση.εσεις που σχολιάζετε μιλάτε εκ του ασφαλούς της ανωνυμίας, διπλαρώνετε τον κάθε σύμβουλο ή μη για προσωπικά οφέλη, όλα σας φταίνε και το μόνο που κάνετε είναι η κριτική, μια κριτική που πηγάζει από αμορφωσιά, εγωκεντρισμό, αλλαζονεία. ωραία ο τύπος έκλεψε τα λεφτά που του δώσατε για να πάρετε υψηλότερες αποδόσεις από τη τράπεζα και γι αυτό φταίει ο Καπετανάκης και ο κάθε Καπετανάκης. κλέφτης αυτός, ίδιοι και εσείς που δεν τολμάτε επώνυμα να πείτε όνομα και ποσά και ξέρετε γιατί. καλύτερα βουλώστε το και αν θέλατε δικαιοσύνη να βγείτε επώνυμα να καταγγείλετε και όχι εδώ αλλά στη δικαιοσύνη, εφόσον εσείς δεν συμμετείχατε. και για να μη ξεχνιόμαστε σίγουρα για όλα θα φταίει ενας Καπετανάκης, μα πόση βλακεία υπάρχει απόθεμα.
    ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος27/5/18 13:55

    Αυτό το χάλι ρε παιδιά με τις διαφημιστικές αφίσες, όλα αυτά τα πανό όταν μπαίνεις στην πόλη (εκεί κοντά στον φούρνο Μπεγνή), πινακίδες όπου να'ναι, μαύρο χάλι, γυφτιά πια... Δεν τα βλέπει κανείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος27/5/18 14:41

    Ο Καπετανακης κρίθηκε και ηρθε ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ
    Αλήθεια ώρε Γρηγορη τι κατρακύλα ήταν αυτη
    Ακόμα και για υποψηφιος αντιπρόεδρος δημοτικού συμβουλιου δεν καταφερες να εκλεγείς περσι
    Τρωει την απαξιωση την μια πίσω απο την άλλη όπου αναμετριεται ερχεται ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος27/5/18 14:48

    Τι διαβάζουμε μπλεγμένος στην τράπεζα και ο Καπετανακης
    Μαναρι μου πως να μην έρθεις Τελευταίος που σε όλες τις άτιμιες είσαι μεσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος27/5/18 18:42

    Ρε Νουλα ποιος σου είπε ότι μας ενδιαφέρει ρε κόπανε το τι κάνετε στην Νέα Δημοκρατία .Άνα χαθείς βλάκα ε βλάκα εσύ και το κόμμα σου .Ρε Τσαβαρή δεν τον μαζεύεις λίγο , με αυτόν θα ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ τον Δήμο, ζήτω που καήκαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος27/5/18 19:00

    Σταματήστε επιτέλους να υποστηρίζετε τον λοποδύτη υπάλληλο της Αlpha τράπεζας γιατί αυτά διαβάζουν κάποιοι και είναι το νησί σε αυτά τα χάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος28/5/18 09:44

    Το παιδι την δουλια του εκανε, αυτοι του τα πηγαν να τα παιξει στο μπαρμπουτο.
    Η σχαριδυια του κερδους αυτα εχει.
    Το παιδι δεν φταιει, αλλοστε εχει και μπαμπα επιτροπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος28/5/18 10:09

    Ο πατέρας του ξαφρίζει και τους υπόλοιπους που δεν πρόλαβε ο γιος του στην Αlpha τράπεζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος28/5/18 10:19

    Αυτό το σήριαλ με το Καπετανάκης-Νούλας-Αλφα τράπεζα έχει καταντήσει αηδία. Είμαστε υποχρεωμένοι να διαβάζουμε το ίδιο τροπάρι σε κάθε ανάρτηση, να επέμβει ο διαχειριστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/5/18 15:28

      Αν δεν σου αρέσει να διαβάζεις εφημεριδα

      Διαγραφή
  36. Ανώνυμος28/5/18 21:07

    Συμμορήτη Νούλα μας έχεις πρήξει τα ούμπαλα με τις έκλογες στη Ν.Δ δεν καταλαβαίνεις ότι κάνεις κακό στη Ν.Δ και την τοπική οργάνωση.Ίσως πρέπει η νέα πρόεδρος να πάρει θέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος28/5/18 23:55

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΔ.ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΕΡΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ Ο ΓΕΡΟ'ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.Η ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ. ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΝΤΕΞΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.