Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

4 Μαΐ 2018

“Σε δρόμους λαϊκούς” στο «Πολιτιστικό Κύτταρο» το Σάββατο 5 Μαΐου στις 21.00


Με μια αυθεντική λαϊκή βραδιά  που υπόσχεται πολύ κέφι, το Πολιτιστικό Κύτταρο Σαλαμίνας καλωσορίζει τον τελευταίο μήνα της Άνοιξης, το Σάββατο 5 Μαΐου στις 21.00. Όλοι μαζί θα γίνουμε μια παρέα, με φαγητό από το σπίτι και με πολύ  χορό και τραγούδι.
Θα τραγουδήσει ο Δημήτρης Μπατάγιας. Μαζί του θα είναι η Κατερίνα Δουργούτη και η Χαρά Κολιού.

Τιμή Πρόσκλησης: 5 ευρώ Τηλ. Κρατήσεων 6975 66 29 79  Νίκος Γιαννόπουλος

7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/5/18 08:26

    Καλημέρα σας.Τα εμαθες τα νέα Κύριε Γιάννη μας?Μόλις ο γρουσουζης είπε οτι θέλει να πάρη την θέση σου στο Δημαρχείο,έπιασε στον ύπνο τουρκικό εμπορικό πλοίο τους κοπριτες,στην Κ/Φ ΑΡΜΑΤΩΛΟΣ,τους έδωσε μια γερή σφαλιαρα το ξημέρωμα,τους ξύπνησε, έβγαλε και ανακοίνωση το ΓΕΝ.Είναι καλά στην υγεια του το πλήρωμα,το πλοιο έχει μια ιωσουλα,στα δικά μας τα θαλάσσια σύνορα, στης Μυτιλήνης τα νερά,είναι και ο δήθεν άθεος εκεί, κρατά φυλαχτό, Κύριε Γιάννη μας,γιατί σε βρήκαν πολύ καλό,εχεις και την στρίγγλα που σου κάνει στενό μαρκάρισμα,κι Παναγία μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/5/18 13:55

    Με την καθαριότητα και τις θέσεις των μονίμων τι έγινε ρε παιδιά. Το παίζεται υπάλληλοι του Δήμου και κάνετε οποιαδήποτε παρανομία. Ποιος μέτρησε τα μόρια; Πως πέρασαν δυο άτομα από το σόϊ των Κουλουριώτιδων; Η μια μάλιστα ήταν στο Δήμο το περασμένο οκτάμηνο για ένα οκτάμηνο. Η υπόθεση βρωμάει από παντού. Ζαχαρία ξέρεις τίποτα; Γιατί όλοι λένε πως έχεις βάλλει το χέρι σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/5/18 15:34

    Η ΟΡΚΑ ΦΤΑΙΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος5/5/18 18:36

    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΡΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ. ΜΗΠΩΣ Η ΓΙΩΤΑ ΠΛΟΥΜΙΔΗ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΝ ΖΑΧΑΡΙΑ; ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΧΑΤΖΗΑΣΒΕΣΤΗ - ΜΕΛΛΕ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ. ΓΙΑ ΨΑΧΤΕ ΤΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος5/5/18 20:22

    Απο που ξερεις πως δεν επρεπε να είναι στην κατασταση αυτών που πέρασαν;Αν το ξερεις σιγουρα γιατι δεν κανεις καταγγελια κατευθειαν στο Υπουργειο αλλα καθεσε και αναλωνεσαι στα ανωνυμα σχολια;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος5/5/18 20:29

    ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ ΣΕ ΒΡΗΣΚΩ ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 20:22. Η ΑΡΡΩΣΤΗ ΦΤΑΙΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος8/5/18 18:51

    Η ΓΙΑΓΙΑ ΝΤΑΚ ΦΤΑΙΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.