Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

6 Μαΐ 2018

ATLANTIS FM! Born to be…. Rock!


Born to be…. Rock!
Πιο δυνατός. Ελεύθερος και πλήρως δικαιωμένος. Με πολύ ροκ μουσική από όλες τις δεκαετίες και τις φωνές των ακροατών.
Από τη Δευτέρα 7 Μαΐου, ο Αλέξανδρος Μολφέσης και μια δυνατή ομάδα έρχονται στη ροκ συχνότητα των 105,2 σε ένα ζωντανό καθημερινό πρόγραμμα με τις μεγαλύτερες ροκ επιτυχίες, σύντομη ενημέρωση, παιχνίδια και επικοινωνία με τους ακροατές.
Τρεις δεκαετίες, τρείς γενιές, 28 χρόνια ATLANTIS FM!
Το διαχρονικό ροκ ραδιόφωνο.

14 σχόλια:

  1. Ανώνυμος6/5/18 11:13

    Καλά εκεί στη ΝΔ δεν ΕΧΕΤΕ δικά σας στελέχη για υπ. Προέδρους και περνεται από το ΠΑΣΟΚ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΕΧΤΕΣ Η Κ.ΜΙΧΑΛΑΡΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/5/18 11:24

    Τον Καπετανάκη μην ξεχάσετε να τον ενημερώσετε ότι 13 Μαΐου Ο κόσμος θα ψηφίσει για ΝΔ και όχι για ΠΑΣΟΚ γιατί τελευταία φορά είχε πάει στις Εσωκομματικές 2016 ΠΑΣΟΚ θα δει και την Κ.Μιχαλαρου εκεί που και εκείνη ανήκε Στο ΠΑΣΟΚ και τότε θα ειναι σίγουρος ότι η ψηφοφορία γίνετε για τις εσωκομματικες Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος6/5/18 12:51

    Στην αίθουσα του Β΄ Τριμελές πλημμελειοδικείο Πειραιά που δικαζόταν η υπόθεση της πλακόστρωσης στον Ι.Ν. ΕΙΣΟΔΙΩΝ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ, εξελίχτηκαν σκηνές άπειρου κάλους .Μετά από τρεις διακοπές του δικαστηρίου συνεχίστηκε η δίκη με την απολογία των 22 κατηγορούμενων .Οι δημοτικοί σύμβουλοι που κατηγορούνται μετά από την κατάθεση του Τσαβαρή ότι γνώριζαν ότι το έργο έχει γίνει και το ψήφησαν κατόπιν τεχνικής εισήγησης του τέως Δημάρχου στο ΔΣ προσπάθησαν να αποκρούσουν το κατηγορητήριο της εισαγγελέας λέγοντας ότι δεν γνώριζαν ότι το έργο είχε γίνει γιατί θεώρησαν ότι συμφώνα με τον τίτλο του έργου ''Πλακόστρωση του αύλειου χώρου του Αγ Γιάννη του Θεολόγου '', ότι το εκκλησάκι αυτό ήταν άλλο και όχι ο αύλειος χώρος στα εισόδια της Θεοτόκου .Άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι του στενού περιβάλλοντος του τέως δημάρχου αποδεχτήκαν το κατηγορητήριο με θέρμη βάλλοντας μάλιστα εναντίων των υπολοίπων συνάδελφων τους λέγοντας ότι το ξέραμε όλοι ότι το έργο είχε εκτελεστεί όταν το ψηφίζαμε .Μάλιστα κατά τη ολιγόλεπτη διακοπή της δίκης τραμπούκοι που συνοδεύουν τον τέως δήμαρχο τους επιτεθήκαν φραστικά χρησιμοποιώντας λεξιλόγιο πεζοδρόμιου κάνοντας λόγο περί αντρισμού και τα συναφή .Και εδώ μπαίνει το ερώτημα μόνο ο Τσαβαρής και ο Παπαθεοχάρης που ενέπλεξαν με ψέματα γεμάτο παρασκήνιο τον δήμο σε αυτή την ιστορία έχουν το δικαίωμα να υπερασπιστούν τον εαυτό τους ;Oι συνάδελφοι σας δημοτικοί σύμβουλοι αυτό το δικαίωμα δεν το έχουν ;Ο Φώτης ο Λάμπρου έχει τα δικαίωμα να υπερασπίζετε τα οικονομικά του συμφέροντα σε ένα έργο που κόστιζε 2500 ευρώ και το χρέωσε 25000 ευρώ και οι συνάδελφοι σας η οποίοι δεν είχαν καμιά ανάμιξη σε αυτές τις άπατες και τις λοβιτούρες δεν έχουν κανένα λόγο να μην αποδέχονται τις κατηγορίες της εισαγγελέας ; Δώστε πρώτα μια απάντηση στον εαυτούλη σας και μετά εδώ είμαστε να τα ξανά πούμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/5/18 13:42

      Τι έγινε ρε Βλάμη;
      Έβγαλες εσύ ήδη την απόφαση; Ξέρεις εσύ από σήμερα το τι θα γίνει την Τρίτη;
      Ακόμα δεν έχει αποδειχτεί τίποτα ούτε για το 2.500 που τα χαρακτηρίζεις 25.000 εσύ!
      Προδικασμένο το αποτέλεσμα της δίκης;
      Ντροπή ξευτίλες, ντροπή πια, άντε να ξεκουμπιστείτε να ησυχάσει απ εσάς τους βρωμιαραίους ο τόπος μας.
      Γνωρίζεις ότι το σχόλιο σου είναι ποινικά κολάσιμο;
      Η πουτ@ν@ θέλει να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/5/18 17:16

      Για να μαθαίνεις και λίγη δικονομία: Τίποτα δεν είναι κολάσιμο αν είναι αληθές.
      Όσο αν είναι προδικασμένο το αποτέλεσμα, τούτο προκύπτει εύκολα από την ακροαματική διαδικασία των 5 συνεδριάσεων του δικαστηρίου. Εύχομαι να μην βγω αληθινός. Πρόβλεψη: Ένοχοι Τσαβαρής κι όλοι όσοι από τος δημ συμβούλους κατέθεσαν ότι γνώριζαν ότι το έργο είχε εκτελεστεί όταν ψήφισαν για να ... γίνει (sic). Αθώοι Φώτη κι όλοι όσοι κατέθεσαν ότι δεν ήξεραν ότι αφορούσε το παρεκκλήσι πίσω από τα Εισόδια Θεοτόκου. Αυτό έμοιαζε σαν αποθήκη όπως είπε και ο Φώτης.
      Μεθαύριο θα ξέρουμε.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος7/5/18 20:51

      ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΥ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΑΒΑ ΕΔΩ ΥΠΟΚΛΗΘΙΚΕ ΜΕΧΡΗ ΚΑΙ Ο ΜΕ,,ΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΕΣΠΑ Α ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος6/5/18 15:42

    Ο εκπρόσωπος του νέου συνδυασμού συνεχίζει την ταπεινωτική και απαξιωτική τακτική έναντι των προχωρημένων σε ηλικία συνανθρώπων μας , θα πρέπει να γνωρίζει ότι όταν θα έρθει η ώρα θα πάρει τις απαντήσεις και φυσικά είναι εις γνώση του επικεφαλής για τα όσα εκφράζει χωρίς αιδώ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος6/5/18 15:52

    Η ΦΩΚΙΑ ΦΤΑΙΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος7/5/18 04:23

    ΑΝΩΝΥΜΕ 6/5/18. 18:41. ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ ΣΕ ΒΡΗΣΚΩ.ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ. Η ΦΩΚΙΑ ΦΤΑΙΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος7/5/18 09:33

    Καλά το έλεγε,και το είχε και σε κορνίζα ο Ανδρεας-ΟΥΔΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ,ΕΚ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ-Τους χειροκροτησατε,τους ψηφισατε,τα βρηκατε μαζί τους,επωφεληθεικατε,τους δικασατε,και τους καταδικασατε,αλλά εσείς ασπυλοι και αμολυντοι,και τώρα πάτε γι'αλλα.Άτυχος και ο επόμενος.Αυτον μπορεί να τον εξορισεται,να εδώ κοντά, στ'αγαλματα ας πούμε. Αισχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος8/5/18 13:39

    Qu'est-il devenu,l'avocat? Son avocat a plaide la folie.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/5/18 14:41

      μετάφραση:
      έφυγε ο απατεώνας κατάδικος και έμεινε η ανίκανη κλάψαΡούλα με το κεφάλι πούπε

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος10/5/18 05:50

    ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ Σ'ΕΝΑΝ ΚΑΦΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΜΠΡΟΥΦΑΣ ΠΑΕΙ ΜΕ ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗ ΤΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΝ.ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΕΤΟΙΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ.ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.