Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

29 Μαΐ 2018

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΝΗΣΩΝ ΣΤΙΣ ΣΠΕΤΣΕΣ


Στις Σπέτσες βρέθηκε την Παρασκευή 25 Μαΐου ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος προκειμένου να επισκεφθεί το εργοτάξιο και να ενημερωθεί για την εξέλιξη των εργασιών του ΚΕΛ Σπετσών. Είναι ένα σύνθετο έργο το οποίο καθυστέρησε υπερβολικά να ξεκινήσει, που αυτή την στιγμή εξελίσσεται με μη ικανοποιητικό ρυθμό και πολλές καθυστερήσεις.

Ο βιολογικός καθαρισμός Σπετσών είναι το μεγαλύτερο έργο με δίκτυο αγωγών 42 χλμ. περίπου, που αναπτύσσεται σε μεγάλο μήκος μέσα στον παραδοσιακό οικισμό του νησιού, με όποιες δυσκολίες αυτό συνεπάγεται.
Λόγω του ότι το νησί των Σπετσών είναι ένας σημαντικός τουριστικός προορισμός, έχει ληφθεί -κατά το δυνατόν- μέριμνα για την ελάχιστη δυνατή όχληση των κατοίκων, των επαγγελματιών και των επισκεπτών.
Φιλοδοξούμε ότι από εδώ και στο εξής θα τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα με την μέγιστη δυνατή ακρίβεια, ώστε να παραδοθεί το τόσο σημαντικό αυτό έργο στους πολίτες το συντομότερο δυνατό.
Ολοκληρώνοντας την επίσκεψη του ο Αντιπεριφερειάρχης ζήτησε την κατανόηση από τους κατοίκους και τους επαγγελματίες για την ταλαιπωρία τους, για ένα έργο το οποίο είναι ζωτικής σημασίας για το νησί των Σπετσών.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος30/5/18 03:25

    Α/Τ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ ΚΑΛΕΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗ.ΟΒΕΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος31/5/18 07:34

    Ας κοιταξουν κυριε Περιφερειαρχα τωρα που ασφαλτοστρωνουν τους δρομους στο μεσον τους να βαλουν περισσοτερο μειγμα ωστε να ειναι πιο ψηλο αο τα πλαγια ..για να μην μαζευονται τα νερα....παρακλησης ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.