Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

26 Μαΐ 2018

Η χορωδία του ΑΠΟΛΛΩΝΑ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, ας είναι και κάτι άλλο που μας κάνει περήφανους εδώ στη Σαλαμίνα εκτός της ιστορίας μας


Στη φετινή διοργάνωση του 9ου Διεθνούς Φεστιβάλ Φιλαρμονικών Χορωδιών & Ορχηστρών στην Αθήνα την 5η και 6η Μαΐου 2018 έλαβε μέρος ο Μουσικοφιλολογικός Σύλλογος Σαλαμίνας «Ο ΑΠΟΛΛΩΝ».
Ένα διήμερο γεμάτο με μουσική, τραγούδια και χαμόγελα γέμισε το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών που φιλοξένησε ανάμεσα σε πολλές χορωδίες και την χορωδία του ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Οι εμπειρίες μας και οι εντυπώσεις μας μοναδικές.

Ιδιαίτερη στιγμή αποτέλεσε η απόδοση του «Ύμνου προς τον Αλέξανδρο» του συνθέτη κου. Ιωάννη Τουφεξή που ερμηνεύτηκε κατόπιν παρακλήσεως των διοργανωτών από τη χορωδία του ΑΠΟΛΛΩΝΑ με σολίστ τον κ. Γεώργιο Παππά.
Επίσης άριστη ήταν η ερμηνεία του Limbiamo από τους σολίστ της χορωδίας μας κα. Λίνα Παππά και κ. Σταύρο Κουτσούκο καθώς και η εκτέλεση του τραγουδιού «Ήρθα κι απόψε στα σκαλοπάτια σου» από τον κ. Βασίλη Κορρό.
Τη χορωδία διηύθυνε η μαέστρος κα. Ευαγγελία Λαμπάρα, στο πιάνο συνόδευσε ο κ. Μιχάλης Σαντοριναίος, στο βιολί η κ. Χρύσα Κοφινάκου, στην κιθάρα ο κ. Σπύρος Ευσταθίου και στο πολίτικο λαούτο ο κ. Βαγγέλης Χατζόβουλος.
Η χορωδία απέδειξε για άλλη μια φορά οτι μπορεί να στέκεται επάξια πλάι στις πιο αξιόλογες χορωδίες, όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού. Αυτό άλλωστε αποδείχθηκε από τα θερμά χειροκροτήματα του πολυπληθούς κοινού και από τα συγχαρητήρια των διοργανωτών προς τη μαέστρο της χορωδίας μας. Τιμητική στιγμή μας ήταν η απονομή επαίνου από τον Πρόεδρο της Ε.Χ.Ε. κ. Αντώνη Οικονόμου.
Το Δ.Σ. ευχαριστεί το Αθηναικό κοινό για την προτίμησή του καθώς και τους επισήμους που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Επίσης απευθύνει θερμά συγχαρητήρια στη Διοίκηση του Συνδέσμου Φιλαρμονικών Χορωδιών & Ορχηστρών και ευχαριστεί για την πρόσκληση και την φιλοξενία.
Σαλαμίνα Μαΐου 2018
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΒΙΛΛΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΡΑΚΑ ΕΛΕΝΗ


25 σχόλια:

  1. Ανώνυμος26/5/18 11:43

    Καπετάνατσι δεν μας ειπες το
    Γυναικακι σου απο που ειναι γιατί τους Πακιστανους τους υποβαθμιζεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος26/5/18 11:47

    Γεροκρητικε πάρε την διορισμενη θεσούλα που σου εδωσε η κυρα Σονια και μουγκα γιατί θα στην πάρει και θα κλαις
    Εκλαψε πολυ στα φουστανια της για να την παρεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/5/18 13:22

      Ρε Νουλα ποιος σου είπε ότι μας ενδιαφέρει ρε κόπανε το τι κάνετε στην Νέα Δημοκρατία .Άνα χαθείς βλάκα ε βλάκα εσύ και το κόμμα σου .Ρε Τσαβαρή δεν τον μαζεύεις λίγο , με αυτόν θα ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ τον Δήμο, ζήτω που καήκαμε.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος26/5/18 11:53

    Το είδαμε και αυτο ο Καπετανακης
    Πρωτοσελιδο στην εφημεφιδα να καμαρώνει για την διορισμενη θεση του αντιπροεδρου την τοπικής ΝΔ που του δώσανε
    Αλήθεια γιατί δεν έβγαλε και τους ψήφους που πηρε γιατί ηρθε τελευταιος και η Σαλαμίνα εδειξε την δυσαρέσκεια που εχει στο προσωπο του
    Καπετανακη να καμαρώνεις για θεσεις που περνεις με την αξία σου και όχι γιατι στις δινουνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/5/18 13:22

      Ρε Νουλα ποιος σου είπε ότι μας ενδιαφέρει ρε κόπανε το τι κάνετε στην Νέα Δημοκρατία .Άνα χαθείς βλάκα ε βλάκα εσύ και το κόμμα σου .Ρε Τσαβαρή δεν τον μαζεύεις λίγο , με αυτόν θα ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ τον Δήμο, ζήτω που καήκαμε.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος26/5/18 13:01

    OΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΗΝΑΣ (ΕΣΥ ΤΟ ΛΕΣ) ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΚΕΥΩΡΙΑ. ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΣΤΗΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΓΧΝΙΔΙ. Ο ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΑΣ ΙΩΝΝΙΔΗΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΞΕΡΝΑΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ. ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΑ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΚΘΕΤΕΙΣ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΗΝΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΗΓΑΝ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΑΚΕΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ. ΟΛΟΙ ΞΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΚΟΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ. ΔΕΝ ΝΤΡΑΠΗΚΕΣ ΑΔΙΣΤΑΚΤΕ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΝ ΦΩΤΗ. ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΩΣ ΕΣΤΗΣΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΚΗ ΘΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΛΕΚΤΑΝΗ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΕΣ ΜΗΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/5/18 15:22

      Με συγχωρείτε, αλλά αν αυτός ο κύριος οργάνωσε τη σκευορία όπως λέτε και κατάφερε να καταδικαστούν από την πολλά υποσχόμενη άμεμπτη Πρόεδρο του Δικαστηρίου σε 2 χρόνια φυλάκιση, τότε υποκλίνομαι μπροστά του κι άδικος κόπος η Εφεση που κάνανε. Έδώ όμως καταδικάστηκε για απάτη επί δικαστηρίω όχι για συκοφαντία. Θέλετε λοιπόν να πιστέψω ότι έπεισε κι αυτόν τον ίδιο τον Τσαβαρή να εξαπατήσει το Δικαστήριο; Ε, τότε δεν μιλάμε για κοινό θνητό αλλά για φαινόμενο που σημαίνει ότι είσαστε εκ των προτέρων τελειομένοι.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/5/18 20:43

      ΡΕ ΜΗΝΑ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ; ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΕΥΟΡΙΑ; ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΑΣ Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ; ΔΩΣΕ ΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΕΣΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΑΣ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙ ΠΊΕΣΗ ΑΣΚΗΣΕΣ ΣΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ; ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΣΟΥ ΤΥΧΗ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΥΚΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ.ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΕΠΙ ΤΩ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩ. ΑΠΑΤΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΣΚΕΥΟΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ. ΞΕΡΝΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΗΝΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. ΕΜΠΛΕΞΕΣ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ, ΕΜΠΛΕΞΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΞΕΥΤΙΛΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΉΤΑΝ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΝ ΦΩΤΗ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΜΗΝΑ. Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΘΑ ΣΤΗΝ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος26/5/18 14:20

    ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΡΑΝΙΑ , ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ ΕΠΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ , ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ , ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙΣ , ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΡΟΥΦΙΑΝΙΕΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος26/5/18 15:55

    Καπετανάκη βγάλε στη φορά τους ψήφους που πήρες και ήρθες τελευταιος
    Πόσο σε αγαπάει αυτό το νησι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/5/18 16:34

      Ρε Νουλα ποιος σου είπε ότι μας ενδιαφέρει ρε κόπανε το τι κάνετε στην Νέα Δημοκρατία .Άνα χαθείς βλάκα ε βλάκα εσύ και το κόμμα σου .Ρε Τσαβαρή δεν τον μαζεύεις λίγο , με αυτόν θα ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ τον Δήμο, ζήτω που καήκαμε.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/5/18 18:59

      Παιδιά τι είναι αυτά που γράφετε .Εάν τον Νούλα τον διώξει ο Τσαβαρής ζήτω που καήκαμε , θα αναστενάζει όλο το νησί ,δεν θα αφήσει τίποτα όρθιο θα κόψει και τα χάπια του και τότε ποιος είδε τον θεό και δεν φοβήθηκε , θα είμαστε για λύπηση .Υπομονή κάτι θα κάνει ο Γιάννης και θα τον μαλακώσει αλλιώς δεν μας σώνει τίποτα .

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος26/5/18 16:08

    15.55 ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ , ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΔ , ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ ΘΕΛΕΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος26/5/18 17:58

    Καπετανατσι το 2016 είχες έρθει πρώτος σύνεδρος στη Σαλαμίνα και στη Β Πειραια
    Καπετανατσι 2018 ήρθες ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ σύνεδρος στη Σαλαμίνα αλλά και στη Β Πειραια
    Ωρέ τι κατρακύλα είναι αυτή
    Τι ξεφτίλα επαφές ωρέ κοπελι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος26/5/18 18:09

    Η αλήθεια είναι ότι οι ψήφοι είναι ενας μαραθώνιος τον ΠΡΩΤΟ τον κοιτάνε για την ΔΟΞΑ και τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ που έπαθε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/5/18 18:20

      Καπετανακη δυστυχως εσυ εισαι ΤΕΛΕΥΤΑΊΟΣ στην κατάντια και την κατρακύλα γιατί οι ψήφοι που σου έδωσε ο λαός της Σαλαμινας αυτή την θέση σε εστειλαν

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος26/5/18 18:26

    ΣΕ ΠΟΙΟ ΕΙΔΟΣ ΜΑΛΑΚΑ ΑΝΗΚΕΙ Ο ΝΟΥΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ;

    ΣΤΟ ΟΡΑΤΟ : ΚΟΙΤΑ ΕΝΑ ΜΑΛΑΚΑ
    ΣΤΟ ΣΤΑΣΙΜΟ : ΕΜΕΙΝΕ ΜΑΛΑΚΑΣ
    ΣΤΟ ΒΑΘΜΟΦΟΡΟ : ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ
    ΣΤΟ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟ : ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ .

    Επιβάλλετε και πρέπει η ΝΔ το συντομότερο δυνατό να κάνει εκλογές με αυτό το ερώτημα.
    Εξάλλου είναι μέσα στις ιδεολογικές της διακηρύξεις η Μαλακία ,πρέπει να δήξει ενδιαφέρον και σοβαρότητα στο όλο θέμα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος26/5/18 20:22

    ΤΗΣ ΓΑΔΑΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ Η ΑΡΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ.ΜΑΝΑΡΑ ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΜΕ ΣΙΔΕΡΟΛΟΣΤΑΡΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΠΕΣΕ Ο ΛΑΓΟΣ.ΚΡΥΨΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/5/18 20:41

      Ο Στάμος ο παλληκαράς , το όψιμο κολλητάρι του Τσαβαρή παρευρέθηκε στο δικαστήριο για το θέμα της πλακόστρωσης σαν κατηγορούμενος .Στην απολογία του είπε ότι έχει γίνει λάθος στα πρακτικά και τον έχουν βάλει παρόν ενώ προ ολίγου είχε αποχωρήσει αυτός και ορισμένοι συνάδελφοι του από την συνεδρίαση. Επικαλέστηκε αυτό το γεγονός και δήλωσε ότι ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΝ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΘΕΤΙΚΗ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΙΧΕ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΙ .Και ρωτώ εγώ ,γιατί δεν κάθισες να ψηφήσεις την εισήγηση του δήμαρχου ;Γιατί απεχώρησες όπως και άλλοι συνάδελφοι σου μετά την τοποθέτηση του Αστράκου ότι οποίος ψηφήσει την μελέτη είναι παράνομος γιατί το έργο έχει συντελεστεί; Απλά έκλασες μαλί ,φοβήθηκες και ήρθες μετά από τέσσερα χρόνια εκ του ασφαλούς {δεν ήσουν παρόν στην συνεδρίαση} να πουλήσεις μαγκιά . Στάμο τους πορδόμαγκες τους πάτησε το τρένο σαν και σένα έχει πολλούς ο σάκος .

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος26/5/18 20:28

    Κλέφτη τι κανεις;
    Τι έμαθα;
    Καινούργια κατηγορία για φυλακή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος26/5/18 20:44

    ΡΕ ΜΗΝΑ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ; ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΕΥΟΡΙΑ; ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΑΣ Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ; ΔΩΣΕ ΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΕΣΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΑΣ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙ ΠΊΕΣΗ ΑΣΚΗΣΕΣ ΣΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ; ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΣΟΥ ΤΥΧΗ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΥΚΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ.ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΕΠΙ ΤΩ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩ. ΑΠΑΤΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΣΚΕΥΟΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ. ΞΕΡΝΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΗΝΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. ΕΜΠΛΕΞΕΣ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ, ΕΜΠΛΕΞΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΞΕΥΤΙΛΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΉΤΑΝ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΝ ΦΩΤΗ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΜΗΝΑ. Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΘΑ ΣΤΗΝ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος26/5/18 21:09

    ΜΩ ΜΑΝΑΡΑ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΤΥΜΕΝΗ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΜΗΝ ΒΑΦΤΕΙΣ ΠΟΛΥ ΣΚΟΥΡΑ ΓΥΑΛΙΑ ΤΡΑΒΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΕΙΡΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΤΗΣ ΧΑ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΛΩΣΣΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕΣ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕΣ.ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΓΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΤΟΥ ΤΡΕΧΑ ΜΑΝΑΡΑ ΑΛΛΟ ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΦΕΙΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΥΣΚΟΛΟ. ΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΧΑ.ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΡΤΕΡΙ Ο ΛΑΓΟ ΣΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΗΜΕΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος26/5/18 21:09

    ΑΠΟ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΡΕΚΟΡ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ. ΤΟΣΟ ΜΑΣ ΚΟΒΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ. ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΑΙ , ΔΩΡΕΑΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΨΝΕΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΥ. ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ. ΑΤΑΞΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΚΑΛΑ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΟΙ. ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΤΕΛΙΩΣΕ. ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΑ ΧΑΙΔΕΥΕΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΛΑΚΩΣΟΥΝ. ΜΗ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΑΡΑΜΥΘΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΡΑΤΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος26/5/18 21:28

    φίλε έχεις απόλυτο δίκηο.κατηγορεί ο ένας τον άλλο τάχα και μετά κανει τα ίδια και χειρότερα.μόλις κάποιος ζητήση να έρθη ένα θέμα στο συμβούλιο, τρέχει η τύπισα και μαζεύει τον πιο κουτό να δει τι μπορεί να αποφύγει. και πάει λέγοντας το έργο. βολεύονται να τους φωνάζεις , πρόεδρε, αντιδήμαρχε, γυναίκες και άντρες, μια από τα ίδια. συμπέρασμα. ποτέ κανείς δεν τους είχε δώσει οποιαδήποτε σημασία, αντε και να βρήκαν μια δουλιά.πρόσεξέ τους όλους μαζί ποιοι είναι. ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ. όσο για την αντιπολίτευση. εκει όλοι τους είναι άξιοι όπως σκέφτονται οι ίδιοι γιατί απλά δεν είναι τίποτα περισσότερο από τα ίδια. μια τροικα θα μας σώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος28/5/18 18:32

    Συγχαρητήρια!!!
    Πάντα επιτυχίες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.