Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

8 Μαΐ 2018

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΝΑΣΙΟΣ - «Εφ’ όλης της ύλης» Μουσικό αφιέρωμα στον κορυφαίο μουσικοσυνθέτη και πιανίστα


Ερμηνεύει ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΚΑΛΠΑΚΗΣ
Συνοδεύει στο πιάνο ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ
Δύο νέοι σολίστ, ο Νίκος Καρακαλπάκης και ο Γιώργος Τσοκάνης, θα ερμηνεύσουν σημαντικές στιγμές από την μουσική πορεία του σπουδαίου Έλληνα συνθέτη και πιανίστα, Γιώργου Χατζηνάσιου, από το ντεμπούτο του στην δισκογραφία το 1972 έως σήμερα, σ’ ένα ρεσιτάλ για πιάνο και φωνή.
Θα ακουστούν τραγούδια που σφράγισαν με την ερμηνεία τους κορυφαίοι Έλληνες ερμηνευτές, όπως η Νάνα Μούσχουρη, η Μαρινέλλα, ο Γιάννης Πάριος, η Δήμητρα Γαλάνη, ο Δημήτρης Μητροπάνος, η Βίκυ Μοσχολιού, ο Σταμάτης Κόκοτας, ο Mιχάλης Χατζηγιάννης και πολλοί ακόμη, καθώς και μουσικές από την πολυδιάστατη γραφή του (κινηματογράφος, θέατρο, τηλεόραση).

Ο Νίκος Καρακαλπάκης, νέος ερμηνευτής, με μουσικές σπουδές και σημαντικές συνεργασίες στο ενεργητικό του (Γιώργος Χατζηνάσιος, Γιάννης Σπανός, Νένα Βενετσάνου, Λίνος Κόκοτος, Φίλιππος Γράψας, Πηγή Λυκούδη, Αρετή Κοκκίνου κ.α) αποκαλύπτει μέσα από τα τραγούδια του Γιώργου Χατζηνάσιου την ερμηνευτική του δεινότητα, βάζοντας την προσωπική του σφραγίδα σε τραγούδια που έχουν ερμηνεύσει σπουδαίοι Έλληνες ερμηνευτές.
Ο Γιώργος Τσοκάνης, πιανίστας, ενορχηστρωτής και μουσικός, με σημαντικές μουσικές σπουδές και συνεργασίες με Έλληνες καλλιτέχνες σε συναυλιακούς χώρους στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αποδίδει με αισθητική και δεξιοτεχνία το πολυδιάστατο μουσικό έργο του Γιώργου Χατζηνάσιου μέσα από την δική του μουσική «ματιά».
Επιμέλεια προγράμματος: Nίκος Καρακαλπάκης
Μουσική επιμέλεια: Γιώργος Τσοκάνης
To αφιέρωμα αυτό υπάγεται στον ανοιξιάτικο κύκλο συναυλιών σύγχρονου τραγουδιού του Φιλολογικού Συλλόγου "Παρνασσός", με τον γενικό τίτλο «Άνοιξη | Bιδωτό φιλί»
Πληροφορίες:
Τοποθεσία: ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ, αίθουσα ‘’Κ. Παλαμάς’’
Ημερομηνία: Σάββατο, 19 Μαΐου, 2018
Ώρα: 21.00
Διάρκεια παράστασης: 105’ (με διάλειμμα)
Τιμή εισιτηρίου: 12 ευρώ
Αγορά εισιτηρίων στο εκδοτήριο του Φ. Σ. Παρνασσός την ημέρα της παράστασης
Πληροφορίες / κρατήσεις: 210 9967562 & 698 2178813
Διοργάνωση: Celestial

28 σχόλια:

  1. Ανώνυμος8/5/18 23:04

    ΟΙ ΠΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΑΓ.ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΤΟΙΜΕΣ ΝΑ ΠΛΑΚΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΚΕΥΩΡΟΥΣ. Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΠΕ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΑΘΩΟΙ ΟΛΟΙ. ΑΠΟΡΗΣΕ ΚΑΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ , ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ 380 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΛΑΚΕΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ ΝΑ ΜΟΠΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΟΎΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΠΘΕΤΗΘΟΎΝ ΝΕΕΣ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ 2500 ΕΥΡΏ; ΑΠΟΡΗΣΕ ΚΑΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΜΕΛΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΣΑΘΡΕΣ ΤΙΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΟΥΣ. ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΧΑΙΛΑΖΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ. ΚΑΠΟΙΟ ΑΟΡΑΤΟ ΧΕΡΙ, ΕΝΑΣ ΙΘΥΝΟΣ ΝΟΥ ΣΧΔΙΑΖΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΌ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ.ΠΟΙΟΝ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΑΡΑΓΕ; ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΣΚΕΤΩΡΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/5/18 23:15

    Αποκάλυψη

    Αλλάζει ριζικά το πολιτικό σκηνικό στο νησί .

    Σήμερα είχαμε την δημιουργία ενός νέου συνδυασμού με ένα υποψήφιο νέο ,ακομμάτιστο ,άφθαρτο , υποσχόμενο πολλές ελπίδες για το μέλλον αυτού του τόπου .Του ευχόμαστε καλή επιτυχία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος8/5/18 23:18

    Ποιός είναι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος8/5/18 23:26

    Βιάζεσαι ,αγάλι αγάλι το φιλί να έχει και νοστιμάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος8/5/18 23:35

    Έγινε συνδυασμός λέτε και ρωτω ποιός είναι επικεφαλής ? Μυστικό είναι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος9/5/18 01:29

    Άντε παλι πανηγύρια, γερο στομάχι να έχουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος9/5/18 11:48

    Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΙΠΕ ΑΘΩΟΣ. Το Προεδρείο επιφυλάχτηκε. Στις 21/5/2018 η απόφαση θα είναι σίγουρα ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ για τον κ. ΤΣΑΒΑΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/5/18 11:55

      ΚΑΛΑ. ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΑ ΜΑΡΟΥΛΟΚΕΦΤΕΔΑΚΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΤΗ ΒΓΑΛΕΙ ΛΑΔΙ. ΕΧΕΙΣ, ΔΕΝ ΠΑΣ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ, ΠΑΣ ΜΕΣΑ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/5/18 18:38

      To πήρατε απόφαση ότι είναι αθώος. Κάτσε και περιμένε τις εκπλήξεις από το δικαστήριο, να στείλει για ψευδομαρτυρία Δημητράκη, Αποστολάκη και πρώτο και καλύτερο τον Ιωαννίδη και εκεί θα ομολογήσουν ποιο αόρατο χέρι όπως είπε και ο Χαίλάζης, τους έβαλε να κάνουν δύο διαφορετικά πορίσματα την ίδια μέρα και ί αυτά που έγιναν κόστισαν 2.300 ευρώ. ακόμη και η Εισαγγελέας φώναξε , είναι δυνατόν να κοστίζουν μόνο 2300 ευρώ; Πήγαν στο δικαστήριο να πουν αυτά που είπαν. Ο ένας ανερούσε τον άλλον για να τους ξεσκεπάσει για τα καλά η Αργυρούλα. Έρχεται η ώρα . Η σκευωρία ξεδιπλώνεται

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος9/5/18 20:11

      H Αργυρούλα είναι η μηχανικός που ο Τσαβαρής την βοήθησε να πάρει μετάθεση .Καταλαβαίνετε τι θα έκανε γι αυτόν ,ακόμα και τους συναδέλφους της θα έδινε. Μπράβο της είναι και νέος άνθρωπος και ασχολείτο και με το θέατρο .

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος9/5/18 12:23

    Γυναικα με τσαγανό ή πεθερά του
    Π.Γιαννακοπουλου καλά τα έχωσε στη δήμαρχο μέσα στο πούλμαν επιστρέφοντας από εκδήλωση με την χορωδία και δεν έφτασε αυτό ο Μαριδακης ο αντιδήμαρχος έβγαλε και έδωσε 50Ε για την συμμετοχη τους στο πουλμαν με την δημαρχο γιατί μέχρι εκείνη την ώρα πήγαιναν στο τσαμπε αλλά η γυναίκα έχει αξιοπρέπεια και δεν δέχτηκε τιποτα της αξίζουν πολλα συχγαρητηρια και πιο πολυ οτι ειχε το θαρρος να τα ψαλλει στη δημαρχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος9/5/18 12:41

    Ο Τσαβαρής ΕΦΥΓΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ 8 ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥ. Ο γνωστός ΠΡΟΔΟΤΑΚΟΣ , Ο ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΕΣΚΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΑΜΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ; ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΦΑΛΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ... Χα Χα Χα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος9/5/18 12:47

    ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ; Ο Θεόφιλος ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος9/5/18 13:48

    Ο πατήρ Χαιλαζης ξελασπωνει,η ο υιος που είναι βλαξ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/5/18 15:20

      και οι δυό είναι για τα μπάζα.

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος9/5/18 16:05

    Η Καραγκουνα η λυσσαρα φταίει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος9/5/18 17:03

    ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΕΙ ΔΗΛΑΔΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/5/18 18:43

      ΣΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ.... ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΕ.

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος9/5/18 18:07

    -Ουδέν εστι θηρίον,γυναικός αμαχωτερον-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος9/5/18 18:25

    «Εκ γυναικός ερρύη τα φαύλα», «αλλ’ ως εκ γυναικός πηγάζει τα κρείτω»!..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 21/5/18 Η απόφαση για την πλακόστρωση .

    Μετά από επτά συνεδρίασης του δικαστηρίου για την πλακόστρωση του Αγ Γιάννη του θεολόγου στο Αμπελάκι Σαλαμίνας η εισαγγελέας της έδρας μέσα σε τέσσερα λεπτά ζήτησε την αθώωση των κατηγορουμένων δηλώνοντας ότι δεν έγινε καμία αξιόποινη πράξη εκ μέρους τους .Οι συνήγοροι της πολιτικής αγωγής στην μακροσκελή αγόρευση τους ζήτησαν την τιμωρία του Τσαβαρή του Παπαθεοχάρη και της Διαμαντίδου και την παραπομπή του Λάμπρου Φώτη σε δίκη ,για τους υπόλοιπους κατηγορούμενους την αθώωση τους .Το δικαστήριο προσπάθησε πάνω στην έδρα να βγάλει την απόφαση αλλά δεν ήταν εφικτό γιατί υπήρχε έντονη διαφωνία .Αποσύρθηκε για δέκα λεπτά αλλά ούτε και εκεί μπόρεσε να βγάλει απόφαση ,έτσι έγινε γνωστό ότι η απόφαση θα ανακοινωθεί την 21 Μαΐου .Μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι η κατάθεση στο δικαστήριο την τελευταία στιγμή της ανακοίνωσης του Εκκλησιαστικού συμβουλίου του ιερού ναού Εισόδων της Θεοτόκου η οποία καταρρίπτει τον ισχυρισμό ότι ‘’ το έργο ξεκίνησε από ιδιώτες και μετά παρενέβει ο δήμος στο έργο’’ αλλάζει άρδην τα δεδομένα .Αλλά και η τοποθέτηση της πολιτικής αγωγής η οποία ζήτησε την τιμωρία των τριών κατηγορουμένων για αξιόποινες πράξης που αποδείκτικαν κατά την διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας και έγιναν στο σύνολο τους αποδεκτές από τους κατηγορούμενους , έτσι σε περίπτωση αθώωσης θα πάρουν την νομολογία και θα την περιφέρουν σε όλη την Ελλάδα , γιατί έτσι δημιουργείτε το προηγούμενο ότι μπορούν οι δήμοι για κάποιο λόγο να παρανομούν καλυπτόμενη από το πέπλο της ατιμωρησίας .




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος9/5/18 19:31

    Η ΑΧΟΡΤΑΓΗ ΦΤΑΙΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος9/5/18 19:52

    ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕΒΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ , ΑΛΛΩΣ ΠΩΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ , ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΝΟΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ , Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΚΔΙΚΗΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ , Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΟ ΜΕΣΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΦΘΟΥΝ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ !!!! ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 21/5/18 ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΩΩΤΗΤΑΣ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος9/5/18 20:07

    18:25.Vaffanculo,sarcastico idiota.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος11/5/18 10:50

    Κικιρίκου... Στο Γραφείο Αλλοδαπών του Δήμου την περασμένη τετραετία ΑΛΛΟΣ ΠΕΙΝΑΓΕ, ΑΛΛΟΣ ΚΕΡΝΟΥΣΕ, ΑΛΛΟΣ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΓΛΕΝΤΟΥΣΕ... Κικιρίκου...Του κόσμου τα πειστήρια θα ακουστούν στα δικαστήρια... Κικιρίκου... ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΜΒΑ... Τώρα θα μάθουν ΟΛΟΙ ΠΟΙΟΣ ΚΟΥΝΑΓΕ ΤΗ ΝΤΡΟΜΠΑ... ΛΕΩΝΙΔΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος15/5/18 15:46

    Απόφαση μεγάλη πήρα σήμερα. Εγώ που ήμουν υπέρ της ολικής άρνησης στράτευσης,θα πνιξω το ρεζίλι μου και θα στρατευθω.Θα γίνω πρωτα δίοπος,θ'ανεβαινω βαθμίδες,θα ριχ νω καμπάνες,θα ασκω άρνηση εξόδου, στην Ροζαλία θα τους γράφω ολους Γιωταδες,θα φτάσω στην Πενταγωνια ως Α/ΓΕΕΘΑ,και υστερα θα σαρωσω ως Δήμαρχος.Δεν είναι καλύτεροι οι άλλοι απο εμένα... Giulio !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.