Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

30 Μαΐ 2018

ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΣΤΡΑΚΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΨΙΛΗ ΑΜΜΟ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ! ΜΕ ΚΕΝΑ Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ


Από το προσωπικό ΦΒ του Δημ. Συμβούλου Μάνου Δερτούζου
Η απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης να εγκρίνει την εγκατάσταση Οστρακοκαλλιέργειας στην Ψιλή Άμμο δημιούργησε σοβαρές αντιδράσεις στην κοινωνία της Σαλαμίνας με κορύφωση την μεγάλη συγκέντρωση της Κυριακής στα Βασιλικά. ...
Με αποφάσεις τόσο του Δημοτικού Συμβουλίου όσο και της Περιφέρειας αποφασίστηκε να γίνουν προσφυγές κατά της απόφασης.
Έχοντας μπροστά μου τις δύο προσφυγές μπορώ να πω, χωρίς καμιά αντιπολιτευτική διάθεση που δεν αρμόζει στα μεγάλα προβλήματα, ότι η προσφυγή της Περιφέρειας Αττικής (βλέπε σχετικό ΕΔΩ)

 είναι ένα σοβαρό κείμενο, αντικρούει σε αρκετά σημεία την ΜΠΕ (Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων) του επιχειρηματία, επικαλείται το άρθρο 24 του Συντάγματος για την προστασία του φυσικού και Πολιτιστικού περιβάλλοντος, αναφέρεται σε θεμελιώδεις αρχές και δικαιώματα του Ευρωπαϊκού χάρτη για την προστασία του περιβάλλοντος, ενώ συγχρόνως «δένει» την επιχειρηματολογία του με αποφάσεις του Συμβουλίου Επικρατείας.
Αντίθετα η προσφυγή του Δήμου, (βλέπε σχετικό ΕΔΩ) (βλέπε και πρακτικό πολυσύχναστες από 23/5/2018 ΕΔΩ και πρακτικό πολυσύχναστες από 28/2/2018 ΕΔΩ)  θεωρώ ότι είναι ένα κείμενο πρόχειρο και βιαστικό στην πίεση του χρόνου, χωρίς καμία αντιπαράθεση στην εγκεκριμένη ΜΠΕ, χωρίς αναφορά στην πολυσύχναστη παραλία της Ψιλή Άμμου, ενώ συγχρόνως περιέχει σημεία τα οποία προκαλούν προβληματισμό, αφού επικαλείται αποφάσεις οι οποίες έχουν ακυρωθεί.
Δυστυχώς παρά τις συνεχείς παραινέσεις τόσο της μειοψηφίας όσο και των φορέων να γίνει μία εμπεριστατωμένη προσφυγή και να ανατεθεί σε ειδικό Σύμβουλο αυτό δεν κατέστη δυνατόν.
Ελπίζουμε ότι το αποτέλεσμα θα είναι θετικό και η απόφαση της Αποκεντρωμένης θα ακυρωθεί.

51 σχόλια:

  1. Ανώνυμος30/5/18 14:15

    Η πιο άχρηστη δημοτική αρχή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος30/5/18 15:04

    ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΟΣΜΕ. ΕΔΩ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΕΙΣ -ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ. ΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ. ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΠΕΙ ΠΩΣ ΣΤΗΘΗΚΕ Η ΚΟΜΠΙΝΑ.
    ε.δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος30/5/18 15:47

    ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΠΟ ΔΑΣΟΛΟΓΟΥΣ ,ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΠΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ,ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΠΟ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΠΟ ΠΑΠΑΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/5/18 16:17

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/5/18 17:09

      ΕΜΜΑΝΟΥΉΛ ΠΑΡΤΟΥΖΟΣ , Ο ΔΑΣΟΦΑΓΟΣ

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος30/5/18 15:55

    Καπετανάκη σταματά να το παίζεις κάποιος γιατί η πολιτική σου ζωή σταμάτησε από την ώρα που ήρθες ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ και αυτό γιατί το επέλεξε ο λαός της ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
    ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ την διορισμένη θεση στην τοπική της ΝΔ και κλαίγοντας στα φούστανια της προεδρου για να στην δώσει δεν σημαίνει τίποτα ο λαός επέλεξε την θέση που πήρες
    ΤΕΛΕΥΤΑΊΟΣ και όταν περνάς τα φέρρυ να πληρώνεις όχι να δείχνεις την κάρτα ανέργων απόρων που δεν δικαιουσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/5/18 16:46

      Ναι ρε ηλίθιε 15:55 σε επέλεξε ο λαός της Σαλαμίνας, γιαυτο να κατεβεις στις επόμενες εκλογές με το αφεντικό σου να δεις πόσο σε τιμά ο λαός του τόπου βλέπεις εκεί δεν χωράνε κομπίνες και νοθεια, όσο για τον Καπετανάκη δεν θα πάρει την άδεια σου και να ξέρεις σου έχει πολλές εκπλήξεις γι'αυτό να περνεις τα φάρμακα για να τις χαρείς, νούμερο ε νούμερο.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/5/18 18:25

      Καμαρωσετε τον Καπετανάκη με τις απειλές του και ότι κάνει εκείνος τα ρίχνει στον καθένα για να βγάνει λάδι
      Καπετανάκη τρέχα πίσω από τα φουστάνια της Να ννου και της Μιχαλαρου και μώκο όπως λέει και ο Μήνας και πάρε και καμία διορισμένη θεσούλα γιατί με την αξία σου δεν θα πάρεις τίποτα παρά μόνο την ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ όπως και πήρες με την ψήφο της Σαλαμινας

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος30/5/18 18:44

      Καλά μιλάμε για μεγάλο νούμερο ο 18:25 ότι γράφετε εδώ μέσα ο Καπετανάκης φταίει, πρέπει να έχει μεγάλο κώλυμα ρε Γρηγόρη τι του έχεις κάνει?? Ακόμα και ο Τσίπρας που να σημειωθεί τον αγαπάει πολύ.. λιγότερο πανηγύρισε όταν έκλεψε την εξουσία, άντε χάσου νούμερο.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος30/5/18 21:02

      Καπετανάκη ότι και να γράφεις ότι και να λες δεν βγαινεις λαδι ολοι σε ξερουμε τι κουμασι εισαι και τι κακια κρατας στον καθενα που δεν δηλωνει υποταγει και τώρα κλάψε με την ησυχία σου για την ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΔΩΣΕ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΊΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣΣΣΣΣ

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος30/5/18 16:02

    Οι αλεπούδες δεν είναι γατιά, να πιάνονται με τα νύχια τους και ν’ ανεβαίνουν όπου τους αρέσει. Ωστόσο, δοκίμασε κάμποσες φορές. Πιάστηκε από δω, πιάστηκε από κει, τίποτα δεν κατάφερνε. Καθότανε μόνο κάτω, σήκωνε τα μάτια της στα σταφύλια, τα κοίταζε καλά καλά κι ο καημός τους την έτρωγε.

    Στα κατατελευταία απελπισμένη, για να παρηγορηθεί, κορόιδεψε η ίδια τον εαυτό της:
    – Δε βαριέσαι, δεν πειράζει, ας πάμε παρακάτω… Εξάλλου, αυτά δεν τρώγονται. Αγίνωτα είναι ακόμη…
    Τα σταφύλια, ακούγοντάς τη, μοιάζανε να την ειρωνεύονται, να την περιγελούν:
    – Ακούς εκεί… Είμαστε, λέει, αγίνωτα! Εμείς, κυρα-αλεπού, αγίνωτα δεν είμαστε. Γλυκά, σαν το μέλι, είμαστε! Μα, αφού δε μας φτάνεις, τι να πεις… μας λες αγίνωτα, για να ξεγελάσεις την ανημποριά σου!
    Από το μύθο αυτό έμεινε και η έκφραση:
    «Όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια!»
    Η ΛΑΙΚΗ ΑΥΤΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΓΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ; ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΥΣΜΕΝΑ ΤΑ ΝΕΡΑ ΣΤΗΝ ΨΙΛΗ ΑΜΜΟ ; ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ; ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΟ Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ; ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ; ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ . Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος30/5/18 16:06

    Θαυμάστε νομικά επιχειρήματα.

    “Φρονούμε ότι η άποψη αυτή είναι εντελώς αυθαίρετη και προϊόν επικίνδυνης επαγωγικής λογικής που συνειρμικά παραπέμπει στη μαθηματική εξίσωση Όργανο ο αστυνομικός όργανο και το μπουζούκι άρα ο αστυνομικός είναι μπουζούκι”.

    Και παρακάτω.

    “Στην προκειμένη περίπτωση η Διοίκηση αποφάσισε την ούτως ή άλλως παράνομη χωροθέτηση της μονάδας στη συγκεκριμένη θέση, χωρίς τα ύδατα να έχουν κριθεί, όπως ο νόμος ορίζει, κατάλληλα για τη διαβίωση και εκτροφή οστρακοειδών, πράγμα που συνιστά σοβαρή νομική πλημμέλεια”.

    Πού να ξέρει ο πολύξερος ότι οι απαγορεύσεις που μνημονεύει έχουν αρθεί ΟΛΕΣ και ότι η διάρκειά τους ήταν από μία μέχρι τρεις εβδομάδες. Πού να ξέρει ο φουκαράς ότι πολλές απαγορεύσεις οφείλονται σε μη προσκόμιση δείγματος νερού από τον δειγματολήπτη, και ότι τέτοιου είδους απαγορεύσεις έρχονται και παρέρχονται.

    Αντίθετα, αρνείται να εξηγήσει γιατί ο Δήμος αρνείται πεισματικά να χαρακτηρισθεί η εν λόγω παραλία σαν πολυσύχναστη, που σημαίνει ότι θα εξομοιωθεί με λουτρική εγκατάσταση, που σημαίνει ότι θα έχουμε ένα πολύ σοβαρό επιχείρημα να μην εγκατασταθούν παρόμοιες δραστηριότητες στην περιοχή.

    Τι να πει κανείς;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος30/5/18 16:26

    Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΘΕΛΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ. ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. ΣΕ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΑΡΩΝ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. Ο ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/5/18 16:41

      Ναι ρε πατριώτη θα γέρνει και το Δημοτικό μέγαρο σαν τα υποβρύχια; Ρε ανα μουνε που θα μας σώσουν οι στρατιωτικοί κόπανε τους δοκιμάσαμε κι απέτυχαν
      Αγαπίου, μιας χρήσεως
      Σοφράς ο άσχετος κι αυτός μιας χρήσεως
      Θες να χάσει άλλη μια πενταετία το νησί;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/5/18 17:36

      Ένα εργοτάξιο είναι όλη η Σαλαμίνα, θα στρωθούν όλοι οι δρόμοι του νησιού. Πού πάτε ρε άσχετοι ξυπόλητοι στ΄ αγκάθια; Θέλετε να φάτε τη σκόνη της;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος30/5/18 22:31

      Ο παναγοπουλος το γραψε με απευθειας αναθεση απο τον ΜΗΝΑ .

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος30/5/18 16:43

    Τόσα ξέρετε, τόσα καταλαβαίνετε, αυτά γράφετε. Ο συνταγματολόγος δασοφάγος που πάντα διαφωνεί στο δημοτικό συμβούλιο επικαλούμενος νόμους που δεν καταλαβαίνει, ας μας πει έστω και μία φορά που δικαιώθηκε για τις μπούρδες που μας αράδιαζε. Κ Α Μ Ι Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος30/5/18 17:01

    Ρε δορτούζο, δεν πας να κόψεις κανά πεύκο λέω εγώ; Εσύ δασοφάγε, για να κρίνεις ανεπαρκή την προσφυγή του δήμου σημαίνει ότι είσαι γνώστης του θέματος, έτσι δεν είναι; Αφού λοιπόν είσαι γνώστης, γιατί δεν έκανες κι εσύ μόνος σου μια προσφυγή για να βλέπαμε τι μπούρδες θα έγραφες; Ρε αναμούν άσχετε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος30/5/18 17:12

    Αν δεν είχε αναδείξει το θέμα ο Δερτούζος με την ανάρτησή του, θα είχε περάσει η προθεσμία και τώρα θα βλέπαμε δάσος από σημαδούρες. Το ίδιο έγινε με τα ιχθυοτροφεία που πήραν παρατάσεις και επεκτάσεις και νομιμοποιήσεις και δεν άνοιξε μύτη. Δεν ξέρω αν αυτοί που μας διοικούν είναι μόνο αδιάφοροι και ανίκανοι. Κάνατε μία προσφυγή γραμμένη στο πόδι χωρίς έστω νομική στήριξη και έχετε το θράσσος και μιλάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/5/18 17:33

      Η δική σου προσφυγή πού είναι γραμμένη, στη σόλο του παπουτσιού σου; Τι ξέρετε εσείς από προσφυγές ρε άσχετοι; ΄Για πέστε μας μία προσφυγή που έχετε κάνει και έχετε πετύχει; Κ Α Μ Ι Α. Άρα, άντε ρούφηξε τ΄αυγό σου και κοιμήσου τον ύπνο του δικαίου, βλάκα.

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος30/5/18 17:38

    ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΕΆΝ ΣΕ ΛΊΓΟ ΘΑ ΕΚΤΟΞΕΥΤΟΎΝ ΤΟΡΠΊΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΥΑΡΧΟ ΓΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ Ή ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΠΛΟΊΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/5/18 18:10

      Μοιάζει αυτός για τορπίλη μωρέ; μπουλούκος μου φαίνεται.

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος30/5/18 18:23

    Georgos Kokkinidis Αναρωτιέμαι αν την προσφυγή του Δήμου την έγραψε νομικός ή κάποιος κομπογιαννίτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος30/5/18 18:35

    Καπετανάκη μιλάς και εσύ για νοθεία στις κάλπες να θυμηθούμε τις προηγουμενες εκλογες της ΝΔ που εβαζες για σύνεδρος τι σειρά ήσουν και τι σειρά βγήκες......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος30/5/18 20:40

    ΤΑ ΘΩΡΗΚΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΥΔΡΑ - ΚΙΛΚΙΣ ΛΗΜΝΟΣ- ΨΑΡΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑΥΑΡΧΟΥ ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΔΕΥΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ. ΕΦΘΑΣΕ Η ΩΡΑ. ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ ΟΙ ΜΗΝΑΣ ΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/5/18 21:18

      Ο Μηνάς αμύνεται μέχρι τελευταίας ρανίδας, κρυμένος σε μία μυστική κρύπτη εκτοξεύει υγρό πυρ (νταμαρόλαδο και σπανόλαδο). Η μάχη είναι άνιση, ο ναύαρχος εξαπολύει ομοβροντία κανονιοβολισμών και το κτίριο σωριάζεται. Τα ποντίκια τρέχουν να κρυφτούν.

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος30/5/18 20:49

    ωραίο, χα χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος30/5/18 21:22

    Μην απορείτε που ο Μηνάς τρώει δύο δικηγόρους για πρωινό και τρεις συνταγματολόγους για μεσημεριανό. Ο άνθρωπος δεν παίζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος30/5/18 21:50

    Ρε συ μπούρδα Δερτούζο, πότε θα γίνεις άνθρωπος; Έχεις το θράσσος ρε άσχετε να κρίνεις την προσφυγή του Δήμου, εσύ ο αμόρφωτος; Εγώ όμως διερωτόμαι και για ένα άλλο πράγμα. Αφού τα κροκοδείλια δάκρυα τρέχουν τόσο πολύ, γιατί κανένας δεν έκανε δική του προσφυγή αναπτύσσοντας τα δικά του επιχειρήματα; ανικανότητα, αδιαφορία, μικροπολιτικά συμφέροντα ή οικονομικά συμφέροντα; Όσες περισσότερες προσφυγές γινόντουσαν τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες θα υπήρχαν. Και καλά ο άσχετος δερτούζος, ο άλλος ο υποψήφιος που μας μοστράρει και το επάγγελμά του σαν να είναι η αυθεντία της Νομικής, γιατί δεν έκανε προσφυγή; Θα μου πει κανείς και τι ξέρει αυτός από προσφυγές, σωστά αλλά ρε αδελφέ έτσι για τα μάτια του κόσμου. Εκτός κι αν έκρινε ότι η υπόθεση είναι χαμένη οπότε περιμένει σε περίπτωση απόρριψης να βγεί και να εκμεταλλευτεί την ... κηδεία, χαρακτηρίζοντας και την Περιφέρεια και το Δήμο ανίκανους. Εμ, από τέτοιους, έχουμε χορτάσει !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/5/18 22:45

      Βάρτους Μηνά, μη σου πάρουν τον αέρα, είσαι ο μεγάλος αρχιδίμαρχος, ο σοφός επιστήμονας, δικηγόρος και συνταγματολόγος. Τι να σου κάνει ένας Δερτούζος, ένας Παναγόπουλος και ένας Ελευσινιώτης; Φιστίκια.. αράπικα. Ευτυχώς Μηνά μου που υπάρχεις και διαφεντεύεις το δήμο. Τι θα γινόταν ο Αγγέλου, ο Σπανόπουλος και ο Πετρόπουλος χωρίς εσένα;.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/5/18 23:31

      αρχιδί-μαρχος, σουλτανό-μπουρδας,τραμπαρίφας, βρωμό-χερος, λαδο-πόντικας, μπουρδολόγος, κοτσανολόγος.

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος30/5/18 22:28

    ΡΕ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΤΟΧΕΙ ΚΑΨΕΙ ΜΕ ΤΟ FACEBOOK ΟΛΟ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΓΚΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΛΟΥΛΟΥ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/5/18 23:13

      ΡΙΞΕ ΛΑΣΠΗ ΜΗΝΑ. ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ. Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΘΑ ΤΟΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΘΑ ΤΟΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΣΟ ΖΕΙΣ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/5/18 23:14

      Επειδή "εσύ καις τη βάττα" νομίζεις ότι όλοι σε ακολουθούν!
      Το καφενείο μίλησε: δώστε το δικαίωμα στους νέους να σώσουν το νησί.
      Τέλος τα λαμόγια.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος31/5/18 01:10

      ΠΟΙΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ Ο ΣΟΥΒΛΑΝΤΖΗΣ Ο ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ Ο ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ Ο ΟΝΝΕΔΙΤΗΣ ΝΕΟ ΛΑΜΟΓΙΟ - ΤΟ ΠΑΣΟΚΟΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΑΝΙΨΙΟΣ - Ο ΚΟΓΙΑΣ Ο ΠΕΤΡΕΛΑΙΑΣ Ο ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΑΜΑΡΙ Ο ΑΠΑΤΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ Ο ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ....

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος1/6/18 16:07

      Οχι ρε Μιχαλη...η κομμωτρια και η αλλη που εφαγε ξυλο στο βασιλοπουλο ειναι καλες...α ξεχασα...και οι αδερφες Μπρογιερ.... μονο να σου θυμισω οτι ολοι οι προαναφερθεντες χτυπησαν την πορτα του Παναγοπουλου αλλα εφαγαν πλέμπα...

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος30/5/18 22:33

    ΡΕ ΜΠΟΥΡΔΑ 21:50 Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΗΤΑΝ ΌΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΗ; ΚΑΘΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΗ; ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΡΕ ΜΠΟΥΡΔΑ ΚΑΙ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ ΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ Ο ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΈΒΓΑΛΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΘΑ ΗΣΟΥΝΑ ΑΚΟΜΑ ΒΑΘΕΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΜΠΟΥΡΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος30/5/18 22:50

    ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΚΑΙ ΑΦΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ. Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΕΝ ΤΙ ΕΚΑΝΕ, ΑΛΛΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ. ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΤΕΛΙΚΑ; ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ. ΑΝΥΠΟΜΟΝΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/5/18 23:00

      ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ GEORGE CHAMILTON .

      Διαγραφή
  21. Ανώνυμος30/5/18 23:40

    ΔΕΡΤΟΥΖΟ ΜΗ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΖΥΓΩΣΕΙΣ ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗ. ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΟΨΕΙ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/5/18 23:47

      Άτιμη WIND πήρες στο λαιμό σου τα πιο καλά παιδιά του Συμβουλίου.

      Διαγραφή
  22. Ανώνυμος30/5/18 23:45

    ΜΑΝΟ ΜΟΥ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ .ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΖΗΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/5/18 06:42

      ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ ΝΟΜΙΚΟ-ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ- ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΜΗΝΑΣ ΝΑΝΟΣ. ΖΗΤΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
      Μην απορείτε που ο Μηνάς τρώει δύο δικηγόρους για πρωινό και τρεις συνταγματολόγους για μεσημεριανό. Ο άνθρωπος δεν παίζεται.

      Διαγραφή
  23. Ανώνυμος31/5/18 06:35

    ΤΑ ΘΩΡΗΚΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΥΔΡΑ - ΚΙΛΚΙΣ ΛΗΜΝΟΣ- ΨΑΡΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑΥΑΡΧΟΥ ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΔΕΥΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ. ΕΦΘΑΣΕ Η ΩΡΑ. ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ ΟΙ ΜΗΝΑΣ ΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ.

    Απάντηση
    Απαντήσεις


    Ο Μηνάς αμύνεται μέχρι τελευταίας ρανίδας, κρυμένος σε μία μυστική κρύπτη εκτοξεύει υγρό πυρ (νταμαρόλαδο και σπανόλαδο). Η μάχη είναι άνιση, ο ναύαρχος εξαπολύει ομοβροντία κανονιοβολισμών και το κτίριο σωριάζεται. Τα ποντίκια τρέχουν να κρυφτούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος31/5/18 07:27

    ΤΟΡΠΙΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΤΙΠΟΤΕ. ΕΓΙΝΕ Η ΤΟΡΠΙΛΟΣΥΝΑΝΤΗΣΗ; ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος31/5/18 09:37

    Διάβασα το βιογραφικό του νέου υποψηφίου και έλειπε ένα κομμάτι από την θητεία του ως υφυπουργού άμυνας κάνω λάθος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος31/5/18 10:13

    Η ΓΝΩΣΤΗ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑ, ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗΣ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ. ΔΥΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΠΡΩΤΗ: Ο ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗΣ ΕΓΙΝΕ ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ. ΔΕΥΤΕΡΗ: ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΝΑ ΚΕΡΑΣΗ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ. ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ (ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ) ΘΑ ΠΕΙΣ ΤΟ ΔΕΣΠΟΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ. ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος31/5/18 10:23

    Ο ΜΗΝΑΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΥΣΤΡΙ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΙ ΛΑΣΠΗ . ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΦΙΛΗ ΤΟΥ ΤΑΚΤΙΚΗ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ. ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΣΕ ΣΩΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ. ΘΑ ΣΕ ΣΑΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΘΑ ΣΕ ΞΕΚΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΜΗΝΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ. Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος31/5/18 10:29

    ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ. ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/5/18 10:37

      ΡΕ ΜΗΝΑ ΤΙ ΜΑΝΙΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ. ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΩΣΕΙΣ. ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΜΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΑ ΕΝΟΙΚΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2019. ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΗΝΑ; ΓΙΑΤΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΕΦΤΥΝΕ ΟΛΗ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΒΡΕΧΕΙ. ΣΑΣ ΕΦΤΥΝΕ ΡΕ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΣΟΥ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ. ΠΟΥ ΠΙΕΖΕΣ ΤΟΥς ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΔΙΝΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ; ΑΝΤΕ ΑΔΕΙΑΣΕ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΗ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΦΘΑΣΕ Η ΩΡΑ ΣΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ. ΕΞΩ ΡΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ

      Διαγραφή
  29. Ανώνυμος31/5/18 13:15

    ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙΣ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΤΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΟΓΩΝ,ΜΑΖΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑΠΕΙΝΑ ΚΟΜΙΣΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΧ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ,ΧΩΡΟΥ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ,ΜΕΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ.ΔΕΝ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΑ ΑΣΤΡΑ.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΣΒΗΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΚΛΗΣΕΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.