Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

17 Μαΐ 2018

Έκκληση της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στη Βηρυτό προς τον Πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα, τον Υπουργό Εξωτερικό Νίκο Κοτζια και τον Υπουργό Υγείας Αντρέα Ξανθό.


Η Ελληνική αντιπροσωπεία που βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Βηρυτό και αποτελείται από τους Παναγιώτη Λαφαζάνη γραμματέα που Π.Σ. της ΛΑΕ και τους Κώστα Ήσυχο, Διονύση Φλαμιάτου μέλη του Π.Σ. της ΛΑΕ καθώς και τα στελέχη της διεθνούς επιτροπής για την ειρήνευση στη Συρία Βαγγέλη Πισσία και Μιχάλη Τικτόπουλο, έγινε δέκτης επιτακτικού ανθρωπιστικού αιτήματος απο σύσσωμες τις Παλαιστινιακές οργανώσεις, τις προοδευτικές δυνάμεις και προσωπικότητες της χώρας, προς την Ελληνική κυβέρνηση και προς την οποίαν μας ζήτησαν να την μεταφέρουμε.

Συγκεκριμένα το αίτημα επιτακτικής ανθρωπιστικής σημασίας αφορά την αποστολή από την Ελληνική κυβέρνηση αεροσκάφους για την μεταφορά σε Ελληνικά νοσοκομεία βαριά τραυματισμένων Παλαιστίνιων  στην Γάζα από πυρά του Ισραηλινού στρατού, οι οποίοι χρήζουν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης, αναγκαίας για την ίδια την επιβίωση τους. Όπως μας αναφέρθηκε επισήμως από την Παλαιστινιακή πλευρά και έχει αναγραφεί στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, η Αίγυπτος προσφέρει το αεροδρόμιο Ελ Αρίς, το οποίο βρίσκεται στα σύνορα Αιγύπτου - Γάζας στη Ράφα, σε κάθε χώρα και διεθνή οργανισμό που θα είχε την ευαισθησία να αποστείλει αεροσκάφος προκειμένου να παραλάβει αυτός που έχουν την μεγαλύτερη ανάγκη άμεσης  νοσηλείας για τη ζωή τους .
Απευθύνουμε από το Λίβανο στον όποιον  ζούμε εγγύτερα την τραγική κατάσταση που βιώνει αυτήν την ώρα ο Παλαιστινιακός λαός, θερμή έκκληση προς τον Πρωθυπουργό  Αλέξη Τσίπρα, τον ΥΠΕΞ Νίκο Κοτζια και τον Υπουργό Υγείας Αντρέα Ξανθό να αναταποκριθούν στην πρόσκληση και το αίτημα αποστέλλοντας άμεσα Ελληνικό αεροσκάφος προκειμένου η Ελλάδα και ο Ελληνικός Λαός να σώσουν με αυτήν την πρωτοβουλία τους ανθρώπινες ζωές, δίνοντας έτσι και ένα ευρύτερο ανθρωπιστικό μήνυμα στην Ευρώπη και στον κόσμο.
Ταυτόχρονα με το ίδιο αεροσκάφος θα ήταν δυνατόν και πολύ χρήσιμο να μεταβούν στη Γάζα εθελοντές γιατροί, νοσηλευτικό προσωπικό καθώς και ιατροφαρμακευτικό υλικό και εξοπλισμός,  σύμφωνα με την έκκληση που απευθύνουν σε ολη την ανθρωπότητα οι Παλαιστινιακές αρχές.
Ελπίζοντας στην άμεση και επείγουσα ανταπόκριση σας στην έκκληση μας και στο Παλαιστινιακό αίτημα .
Παναγιώτης Λαφαζανης
Κωστας Ησυχος
Διονύσης Φλαμιατος
Βαγγελης Πισσιας
Μιχάλης Τικτοπουλος
Βηρυτός 17 Μαΐου 2018 

38 σχόλια:

  1. Ανώνυμος17/5/18 12:43

    Οι διασταυρωμένες πληροφορίες, θέλουν την τοπική της ΝΔ στην Σαλαμίνα να μην έχει συνεδριάσει επισήμως ακόμα (γιατί τα παρασυμβούλια δίνουν και παίρνουν) ούτε έχουν παραλάβει ακόμα από την απερχόμενη διοίκηση.
    Η σφαγή στους κόλπους της ΝΔ και σε τοπικό επίπεδο καλά κρατεί!
    Ο τελευταίος σε ψήφους Καπετανάκης θέλει να ποδηγετήσει την τοπική και δεν του βγαίνει.
    Αξιότιμη κα πρόεδρε πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας τώρα, αύριο θα είναι πολύ αργά.
    Ο κόσμος εσάς ανέθεσε την αρχηγία και πρέπει να του το αποδείξετε ότι δεν έκανε λάθος.
    Με εκτίμηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος17/5/18 12:47

    Ναι δεν έχεις άδικο, ο Καπετανάκης φαντάστηκε πως θα τους καπελώσει όλους, δεν όλοι Τσεβάδες κ Καπετανάκη
    Η νέα πρόεδρος είναι αποδεδειγμένα φτασμένη δικηγόρος με πνευματική επάρκεια και δεν θα δεχτεί ούτε καν συνδιοίκηση, δεν της το επιτρέπει η πορεία και η αξιοπρέπεια της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/5/18 13:00

      Τί είναι η νεα δικηγόρος? Ποπ κορν θα πουλαω εξω απο τα γραφεία...πλουσιος θα γινω!!!Θα γελασει ο καθε πικραμενος!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/5/18 21:15

      Τι είναι η νέα πρόεδρος δικηγόρος; Νούμερο τρελό που στις δικαστικές αίθουσες κάνει σαν τρελή. Κομπλεξικη για τη καρέκλα!!!έχει να φάει καλά. Άσε κάτι ύποπτες απευθείας αναθέσεις στη διαύγεια. Σιγά σιγά θα τα πούμε όλα...

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος17/5/18 13:26

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος17/5/18 14:38

    Σε αυτές τις εκλογές τα είδαμε
    ΟΛΑΑΑΑΑ ΚΑΠΕΤΑΝΆΚΗΣ - ΓΑΒΡΙΗΛ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΆΛΛΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΆΚΗΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ 189 ΚΑΙ Η ΓΑΒΡΙΗΛ 132 ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΟΙ
    ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΆΚΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΚΑΙ Η ΓΑΒΡΙΗΛ ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ
    ΓΑΒΡΙΗΛ ΚΑΙ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΠΟΥΛΑΓΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ
    ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙΡΟ Η ΓΑΒΡΙΗΛ ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ
    ΚΑΠΕΤΑΝΆΚΗΣ - ΓΑΒΡΙΗΛ ΕΠΑΙΞΑΝ ΜΕ ΌΛΟΥΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος17/5/18 14:41

    Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΠΟΣΟ ΤΟΥΣ ΕΚΤΙΜΑ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΘΟΛΟΥ ΗΡΘΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ
    ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος17/5/18 14:44

    Καπετανάκης και Γαβριήλ έκαναν αυτό που ξέρουν καλα με όλους και στο τέλος μόνοι τους στο παιχνιδι
    Για αυτο ο κόσμος τους έδωσε αυτό το αποτελεσμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος17/5/18 14:49

    Προς : Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής Ν.Δ , Βουλευτή Ηρακλείου κ. Αυγενάκη
    Γραμματέα Οργανωτικού κ.Κονταδάκη


    Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για μια σειρά από γεγονότα, πρακτικές και συμπεριφορές που έλαβαν χώρα κατά την διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών στην Β΄Πειραιά, τα οποία κατά την άποψή μας διασύρουν το κόμμα στην τοπική κοινωνία.
    Πέρα από μια σειρά γεγονότα που στην ουσία μεθόδευσαν την μοναδικότητα της υποψηφιότητας του επανεκλεγέντος Προέδρου ΝΟΔΕ Β΄Πειραιά κ.Λιβανού, μέσα από παρασκηνιακές διαβουλεύσεις, εκατοντάδες εγγραφές με κοινά στοιχεία επικοινωνίας (ίδιο τηλέφωνο και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο), τα όσα εξελίχτηκαν μετά το τέλος της διαδικασίας της ψηφοφορίας θυμίζουν καθεστώτα από χώρες του πρώην σοβιετικού μπλοκ.
    Τα αποτελέσματα από της ΔΗΜΕΦΕ Σαλαμίνας, Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Περάματος, Νικαίας-Ρέντη είχαν ολοκληρωθεί λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Αντιθέτως, η αντίστοιχη διαδικασία στη ΔΗΜΕΦΕ Κορυδαλλού καθυστέρησε χαρακτηριστικά ώστε να το αποτέλεσμά της να εκδοθεί μετά την παραλαβή του συνόλου των αποτελεσμάτων από τις υπόλοιπες ΔΗΜΕΦΕ, στοιχείο που έχει σημασία για την εξέλιξη της υπόθεσης. Τα αποτελέσματα που αρχικά ήθελε να εκδώσει η ΔΗΜΕΦΕ Κορυδαλλού εμφάνιζε υποψήφιους που στις υπόλοιπες κάλπες είχαν λάβει ελάχιστες ψήφους, να τυγχάνουν αποδοχής που θύμιζαν ποσοστά της περιόδου Τσαουσέσκου. Το στοιχείο όμως που καθιστούσε την αλλοίωση με αντικειμενικά στοιχεία είναι το γεγονός ότι το σύνολο του πλήθους των σταυρών προτίμησης των υποψηφίων υπερέβαινε το σύνολο του επιτρεπτού αριθμού σταυρών προτίμησης ανά κάλπη. Συγκεκριμένα, η ΔΗΜΕΦΕ Κορυδαλλού εμφάνιζε στην κάλπη για την εκλογή Συνέδρων 760έγκυρα ψηφοδέλτια και σύνολο σταυρών 4.004, ενώ όπως είναι μαθηματικά βέβαιο, το σύνολο των επιτρεπτών σταυρών είναι λιγότεροι από 3.800 (760*5).
    Μετά τις προφανείς αντιδράσεις του συνόλου σχεδόν των υποψηφίων, η αρμόδια ΝΕΦΕ υπό την καθοδήγηση του Προέδρου κ.Βαφίδη προσπάθησε να εξομαλύνει την κατάσταση με επανακαταμέτρηση των αποτελεσμάτων της ΔΗΜΕΦΕ Κορυδαλλού όσον αφορά στην εκλογή μελών ΝΟΔΕ και Συνέδρων. Όπως είναι λογικό και χωρίς να υπάρχει οποιαδήποτε μομφή προς το πρόσωπο και την ακεραιότητα των μελών ΝΟΔΕ, η αξιοπιστία των εκλογών είχε ήδη πληγεί. Αντιθέτως, τα μέλη της ΝΟΔΕ λειτούργησαν με υποδειγματικό τρόπο, στο πλαίσιο της ευθύνης τους, προκειμένου να διαχειριστούν μια στρεβλή διαδικασία, με γνώμονα αφενός την ενότητα του στελεχιακού δυναμικού αφετέρου την εκτόνωση της εσωστρέφειας. Τα νέα από αποτελέσματα που προέκυψαν, ήταν εντελώς διαφορετικά προκαλώντας διαφοροποιήσεις στην κατάταξη των υποψηφίων.
    Κι ενώ όλα έμοιαζαν να εξισορροπούν μέσα από αμοιβαίες αμβλύνσεις των εντάσεων, η πολιτευτής κ.Μαλτέζου, η οποία είχε οριστεί ως εκπρόσωπος της υποψηφιότητας του κ.Λιβανού , με δημόσια ανάρτησή της ουσιαστικά κατηγόρησε ως υπαίτιους της εκλογικής νοθείας τα μέλη της ΝΕΦΕ. Κατά το κοινώς λεγόμενο «εκεί που μας χρωστούσαν, μας πήραν και το βόδι»
    Επειδή θέλουμε ακόμη να πιστεύουμε ότι είμαστε ένα κόμμα Αξιών, δηλώνουμε ότι η εκλογική διαδικασία έχασε κάθε ίχνος αξιοπιστίας και μαζί της αισθανόμαστε όλοι εκτεθειμένοι και υπόλογοι απέναντι στους συναγωνιστές που για άλλη μια φορά γίνονται κοινωνοί παρασκηνιακών συναλλαγών και διαβουλεύσεων. Το κόμμα που οραματιζόμαστε, η παράταξη που ευαγγελίζεται ο Πρόεδρος κ.Κ.Μητσοτάκης απαιτούν διαφανείς διαδικασίας, καθαρές λύσεις κι ενδυνάμωση της επαφής με την κοινωνία. Για όλους αυτούς τους λόγους και για μην μένει καμία σκιά σε κανέναν, θεωρούμε ως μονόδρομο την άμεση επανάληψη της διαδικασίας με τον ίδιο εκλογικό κατάλογο που συμμετείχε στις εκλογές της 13ης Μαίου. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να διαφυλάξουμε την προσωπική μας αξιοπρέπεια και την παραταξιακή μας ευθύνη.

    Με εκτίμηση,
    τα μέλη Ν.Δ Β΄Πειραιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος17/5/18 14:50

    Η κάλπη της ΝΔ για συνέδρους στη Σαλαμίνα εβγαλε:245 ΜΠΟΓΡΗ
    244 ΠΑΠΑΣΑΒΒΑΣ
    230 ΚΟΡΡΟΣ
    204 ΝΟΥΛΑΣ
    202 ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΝΟΣ
    189 ΚΑΠΕΤΑΝΆΚΗΣ
    132 ΓΑΒΡΙΗΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/5/18 18:18

      Τα χάλια μας στους επτά οι πέντε είναι ξένοι .

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος17/5/18 16:51

    [Οι φιλοι που'χω χασει και δεν κυκλοφορούν ουρανούς παλιούς φορούν,και στο περιθώριο ζουν.Πλήρωσαν τα όνειρα τους και πάντα μετρητοίς,τους πληρωσαμε κι εμεις για να μείνουν αφανείς. Οι ελεύθεροι κι ωραίοι ζουν σε κάποιες φυλακές.Μες τα τείχη που'χει χτίσει ο καθένας για να ζήσει, τις μεγάλες του στιγμές]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος17/5/18 17:29

    ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΕΛΩΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος17/5/18 18:23

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος17/5/18 22:21

    H Λούλα η καραγκούνα ψήφησε ; Επιτέλους δώστε και σε μας μια σοβαρή πληροφόρηση ρε παιδιά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος17/5/18 23:14

    ΠΑΡΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ...Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΗΤΤΗΜΕΝΟΣ.ΣΤ'ΑΝΑΘΕΜΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΓΩ "ΚΟΠΕΛΕΣ" ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΥΩ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.ΦΙΛΕ ΜΟΥ,ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ.ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ.Ο ΠΙΣΤΟΣ ΣΟΥ Σ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗ,ΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΖΩΕΣ.ΦΙΛΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.GIULIO/A!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος17/5/18 23:24

    ΦΙΛΕ ΕΣΥ ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΗΤΗΣ.ΚΙ ΑΣΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΠΑΡΜΕΝΟΥΣ.ΕΝ ΖΩΗ,ΝΕΚΡΟΙ ΕΙΝΑΙ. ΟΥΤΕ ΗΛΙΟ ΟΥΤΕ ΦΕΓΓΑΡΙ ΒΛΕΠΟΥΝ.ΜΟΝΟ ΣΑΠΙΛΑ.ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΑ.ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ. Ο ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΤΟΣ ΣΟΥ.GIULIO/A!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/5/18 08:24

      Τέτοια τιμή ούτε όταν ήλθα στον μάταιο τούτο κόσμο. Και τι έπραξα για να το αξίζω? εσύ είσαι από μόνος σου Θεός Ηλιος καλοκαιρινός. Θαύμασα και αναγνωρίστηκε. Σκορπίστηκα, μάτωσα, πούλησα στην αγορά του Αλχαλίλι τα όνειρά μου και πήρα το σταύρωσον αυτ..ν την άλλη κιόλας ημέρα από το ωσαννά. Γι αυτό σ ακολουθώ και πάνω σου κολλάω σαν κομματάκι τόσο δα μικρό.

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος18/5/18 09:25

    Κύριε Καπετανάκη βροντοφωναζες ότι 13 Μαΐου τον Νούλα θα τον τελειώσεις και θα τον στείλεις σπίτι του γιατί δεν θα εκλεγεί πουθενά,μήπως τελικά σε τελείωσε εσένα πολιτικά
    Βγήκε πρώτος στην τοπική τρίτος συνεδρος και η γυναικα του τεταρτη στη Νομαρχιακη
    Τι έχεις να μας πεις Καπετανάκη για όλα αυτά που έλεγες και λασπολογουσες
    Ο κόσμος σου έδωσε αυτό που αξίζεις την τελευταία θέση τελικά έσκαψε τον λακό του Νούλα και έπεσες μόνος σου μεσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/5/18 11:04

      Τελικά 09:25 είσαι πολύ βλάκας σε έχουμε σιχαθεί, αλλά και ο διαχειριστής είναι χειρότερος που ανεχεται αυτό το χάλι.

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος18/5/18 10:44

    [ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΗ Η ΚΟΛΩΝΙΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΜΥΡΩΔΙΑ,ΑΠΟ ΤΑ ΦΤΗΝΑ ΠΑΤΣΟΥΛΙΑ,ΤΗΣ ΑΘΕΜΙΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ,ΝΙΚΗΤΗ ΜΟΥ]GIULIO,/A!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος18/5/18 11:23

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος18/5/18 11:29

    Ρώτα τον Τσαβαρή έχει συνεργαστεί στενά και με τους δυο τους ξέρει καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος18/5/18 13:22

    Τσαβαρη ολο ηττες εισαι απο τοτε που εβαλες στον συνδυασμο σου τον Σταμο.προσεχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος18/5/18 13:58

    Προσβάλλει την ΔΗΜΑΡΧΟ και τον Αντιδήμαρχο. Τρισάθλια η συμπεριφορά της ΛΕΚΚΑΣ ΕΥΗΣ προκαλεί την αγανάκτηση του κόσμου που πηγαινοέρχεται στην Πρόνοια. Δήμαρχε λάβε τα μέτρα σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος18/5/18 14:02

    Δήμαρχε Διώξε την χοντροκόλα την ΛΕΚΚΑ από την Πρόνοια... Μόνο ΖΗΜΙΑ ΚΑΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος18/5/18 15:06

    Καπετανάκη μετά την πολιτική σου εξωντοση με τις εσωκομματικές της ΝΔ πρέπει να πας σπίτι σου φτάνει γέρασες ασπρισαν τα μαλλιά σου άσε τα νέα παιδιά να πάνε μπροστά ότι και να κάνεις από δω και πέρα πάντα τελευταίος θα έρχεσαι παρ το χαμπάρι
    ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος18/5/18 16:59

    Καλομοίρη άρρωστε είσαι τόσο μεγαλος βλάκας που γελάει όλο το νησί, τα φάρμακα γρήγορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/5/18 20:50

      Υπ βουλευτή κατέβηκες το 2016 σύνεδρος και ήρθες τρίτος (3)
      2018 ξανακατεβηκες και βγήκες δέκατος πέμπτος (15)
      Σου έδειξε ο κόσμος την δυσαρέσκειά του στο πρόσωπο σου

      Διαγραφή
  24. Ανώνυμος18/5/18 18:06

    Si.γρήγορα φάρμακα,για ολους μας κι άλλο κακο μας βρήκε.Πατριώτες χάσαμε την Μακεδονία! Κύριε των Δυνάμεων, τι χρωστώ η καημένη? Ξέρω κιθάρα, τώρα θα μάθω και μαντολίνο, για να τραγουδώ το γνωστό άσμα, της συγχωρεμενης Ζωής Φυτούση... Φέρτε μου ενα μαντολίνο για να δείτε πως πονω...καλέ για τον προορισμό μου,η Μακεδονία μας είπε ciao.Γεια σου λεβέντη μου,γεια και στην μαγκια σου,γεια κι όλα γραφτα στον ανδρισμο σου.a.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος18/5/18 23:57

    ΤΟ ΕΝΑ ΠΑΝΩ ΣΤ'ΑΛΛΟ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΙ.ΤΟ ΚΡΙ'ΚΡΙ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΦΤΑΙΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος19/5/18 00:32

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος19/5/18 01:11

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος19/5/18 12:32

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος19/5/18 21:58

    ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΜΑΤΙ.ΟΧΙΙΙΙ.ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΟΥΜΠΟΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΚΑΝΟΥΝ. ΕΓΩ Ο ΦΤΟΥ ΜΟΥ ΦΤΑΙΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος19/5/18 22:06

    ΣΙΝΙΟΡΑ LILI,ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕΣ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕΣ ΚΑΤΩ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ,ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑ,ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΑ,ΝΟΕΡΑ.ΦΤΑΙΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος19/5/18 22:12

    ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΣΚΑΣΩ,ΣΙΓΑ ΚΑΛΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩΩΩΩ!ΑΛΛΑ ΦΤΑΙΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος19/5/18 22:30

    ΚΑΛΕ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΑΖΙ,Η ΚΑΡΦΑΡΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΗΤΑΝ? ΕΓΩ ΝΤΡΟΠΙΑΣΑ ΚΥΡΙΑ,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΟΓΙΑ? ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ.ΠΟΥ ΟΛΟ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.