Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

23 Μαΐ 2018

Πρωτοποριακό εργαλείο από την Περιφέρεια Αττικής για την παρακολούθηση των έργων της


Μία σύγχρονη ηλεκτρονική πλατφόρμα γεωαπεικόνισης των εκτελούμενων έργων της έθεσε σε παραγωγική λειτουργία η Περιφέρεια Αττικής.
Μέσα από το εργαλείο αυτό, οι πολίτες μπορούν να εντοπίσουν τα εκτελούμενα έργα της Περιφέρειας πάνω στη θέση τους στον χάρτη και παράλληλα να ενημερωθούν για σημαντικές πτυχές τους, όπως η φάση εξέλιξής τους, τα οικονομικά τους μεγέθη και άλλες συναφείς με την υλοποίησή τους λεπτομέρειες.

Πρόκειται για άλλον έναν κρίκο της διοίκησης της Περιφέρειας προκειμένου να εδραιώσει μία αδιαμεσολάβητη σχέση με τους πολίτες της Αττικής με στόχο τη βέλτιστη ενημέρωσή τους καθώς και την ενίσχυση της διαφάνειας στη διαχείριση του δημόσιου χρήματος.
Για να μεταφερθείτε στην Πλατφόρμα Γεωαπεικόνισης των Εκτελούμενων Έργων πατήστε εδώ, ή εναλλακτικά επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Περιφέρειας Αττικής (www.patt.gov.gr) και επιλέξτε τον σχετικό σύνδεσμο.
Για περισσότερες πληροφορίες:
Twitter: @renadourou
Το Γραφείο Τύπου,  22/ 5 /18

59 σχόλια:

  1. Ανώνυμος24/5/18 00:01

    Εσύ με την Alpha τράπεζα άργησες να μάς ζαλίσεις.Γράψε τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/5/18 01:35

    Ρε έχω εικόνα έχω ηχο... είναι αλήθεια τελικά !!!!!!!!!!!Μπράβο μηναρα εισαι μέγας διαπραγματευτης δε στο είχα τόσο ρε κοντοπηθαρο θηρίο.Εεεευγε ρε άρχοντα ευγε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος24/5/18 08:25

    Κανά νεο από τον Ρωχάμη υπάρχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/5/18 08:53

      Ναι ετοιμάζει την απόδραση του για να σε μαμησει

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/5/18 16:49

      Να προσεύχεσαι να μην έχεις νέα του γιατί θα πονάνε πολύ και θα πρέπει να πάρεις βαζελίνη χοντρικά από βενζινάδικο

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος24/5/18 17:03

      Ρε σιγά μη δε ξέρει ο Μηνάς από βενζινάδικα, εσύ θα του πεις που και πως θα ψωνίσει;
      Γατόνι με πέταλα ο Μηνάς

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος24/5/18 10:40

    Ρενακι πάρε το εργαλείο σου, μαζί με το σιναφι σου και ευθεία προς τα σπίτια σας.G!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος24/5/18 12:45

    Eκλεισε η αυλαία μιας πολύκροτης δίκης που είχε σαν αντικείμενο την πλακόστρωση στον Αγ Γιάννη τον θεολόγο. Οκτώ συνεδριάσεις και τρεις αναβολές ταλαιπώρησαν τους 22 κατηγορούμενους .Mια δίκη που ο υπεύθυνος δεν τιμωρήθηκε ,μια δίκη που αναλώθηκε στην διαδικασία του έργου φέρνοντας στο φως την ανικανότητα ανθρώπων που η κοινωνία τους υπερεκτίμα και τους ψηφίζει σαν σοβαρές προσωπικότητες .Μια δίκη που δυστυχώς ο πραγματικός ένοχος γλίστρησε μέσα από την κουτό αφέλεια που παρουσίασε μέσα στο δικαστήριο και αυτός δεν είναι άλλος από τον τέως αντιδήμαρχο Πέτρο Παπαθεοχάρη. Μια προσωπικότητα συνηθισμένη στην κοινωνία μας , απολίτικος ,κερδοσκόπος , παίκτης των τζογαδόρικων παιχνιδιών . Άσχετος με την τοπική αυτοδιοίκηση προσπάθησε και αναρριχήθηκε στην δεύτερη θέση του συνδυασμού χρησιμοποιώντας σαν κύριο επιχείρημα τα λεφτά του τα οποία ποτέ μα ποτέ δεν δαπάνησε , έτσι μπόρεσε και έπεισε τον κοσμάκη για την αθώα δράση του στο δήμο . Στο συγκεκριμένο θέμα της πλακόστρωσης παρέσυρε τον Τσαβαρή στην παρανομία για προσωπικούς και ψηφοθηρικούς λόγους άλλα και για οικονομικά οφέλη . Δυστυχώς το δικαστήριο , αρκετά επιβαρυντικά στοιχειά δεν τα έλαβε υπ όψιν παρόλο που κατατεθήκαν και ειπώθηκαν κατά την διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας. Η ποινή των οκτώ μηνών για απιστία έπρεπε να είχε αποδοθεί στον Παπαθεοχάρη δυστυχώς για λόγους πολιτικών ισορροπιών ο Τσαβαρής προτίμησε να θυσιαστεί και έτσι αμαχητί αποδέχτηκε παθητικά την ένοχη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/5/18 14:19

      ΩΧΟΥ ΤΟ ΤΙΜΙΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕΕΕΕ.......ΜΠΟΥΧΟΥΧΟΥΟΥΥΥΥΥ.....ΜΟ ΠΩΠΩ ΠΩΠΩ ΠΩΠΩΩΩΩΩΩΩ
      ΘΑ ΣΚΙΣΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΙΛΟΤΕΣ ΜΟΥ... ΠΩΠΩ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/5/18 19:50

      Ρε εδώ ενοχοποίησε ο ίδιος όλους τους δημοτικούς του συμβούλους για να πέσει στα μαλακά ο ίδιος, κι εσύ μας μιλάς για θυσία; ΡΕ ΜΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος24/5/18 13:33

    Η ΔΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΣΕ Ο ΜΗΝΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΦΕΤΕΙΟ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ Η ΑΘΩΩΣΗ. ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΙ Η ΕΙΣΑΓΓΛΕΑΣ ΕΙΠΕ ΑΘΩΩΟΙ ΚΑΙ ΜΊΑ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΑΘΩΟΙ. ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΥΒΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΑΣ. ΜΠΟΥΜΕΡΑΚ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ νανους. ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΆΝΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΣΚΙΝΟ.ΣΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΠΟ ΚΟΣΚΙΝΟ. ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΚΟΙΠΟΠ ΑΠΟ ΚΟΣΚΙΝΟ. ΣΤΟΝ ΕΙΣΓΓΕΛΕΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΧΕΤΕ. ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ. ΕΙΣΤΕ ΑΙΣΧΡΟΙ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΝΕΤΕ ΝΑ ΠΗΑΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ. ΜΗΝΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ ΟΛΟΥΣ. ΚΑΝΑΤΕ ΣΗΜΑΙΑ ΤΙΣ ΠΛΑΚΕΣ. ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΕΤΕ ΔΕΣΜΕΥΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/5/18 14:04

      ΤΣΑΒ ΤΣΑΒ ΤΣΑΒΓΑΒ ΤΣΑΒΓΑΒ ΤΣΑΒΓΑΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ.......

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/5/18 15:37

      Ταδε εφει Τσαβαρης ο μεταονομαζομενος Ρωχαμης

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος24/5/18 16:49

      Ο ίδιος ο συνήγορος υπεράσπισης Χαϊλάζης στην αγόρευση του είπε ότι δεν πρόκειται για πολιτικό διωγμό, άρα τα περί σκευωρίας είναι μπούρδες. Στο δικαστήριο δεν τον έστειλε η Δήμαρχος αλλά οι ίδιες οι παράνομες πράξεις του κατόπιν εισήγησης της Οικονομικής Υπηρεσίας, της Τεχνικής Υπηρεσίας και της Νομικής Υπηρεσίας. Έτσι όπως τα έκανε ο Τσαβαρής και Σια ήταν μονόδρομος, ή αυτός θα δικαζόταν ή αν η νέα Δήμαρχος προσπαθούσε να τον καλύψει τότε θα πήγαινε αυτή για συγκάλυψη. Απλά τα πράγματα.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος24/5/18 17:57

      Ο ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΝ ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΩ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΑΛΩΘΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΑ ΣΕΡΝΕΤΕ, ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ. ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΨΗΦΥΣΟΥΜΕ.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος24/5/18 19:59

      ΓΙΑΥΤΌ ΣΑΣ ΛΈΩ ΌΤΙ ΕΊΣΑΣΤΕ ΆΣΧΕΤΟΙ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΆ ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ. ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙΣ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΠΑΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΙΑ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙΣ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΠΕΣΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΚΑ ΜΗ ΔΙΝΕΤΕ, ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ .... ΨΩΦΊΣΩ.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος24/5/18 14:28

    Τώρα είναι αργά..την έφαγε τη φόλα ο τσαβες.... έγινε κατάδικος!
    ακόμα και ΜΙΑ ΣΤΙΣ ΧΙΛΙΕΣ να αθωωθεί, η ρετσινια του κατάδικου θα τον ακολουθεί μέχρι να τα κακαρώσει
    Αμήν και πότε...ΔΕΣΜΕΥΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/5/18 21:24

      Tι λεσ ρε μακακα υπάρχει κατάδικος από την πρωτόδικη απόφαση; τόσο μακάκες είσθε; θα ερθει και το εφετείο και θα τα πούμε

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/5/18 16:04

      θα έρθει θα έρθει
      και θα σας βάλλει την πρωτόδικη ποιο βαθιά, πολύ βαθιά....
      να το φχαριστηθείτε!!!
      άντε μπρε, καλά βραχιολάκια και ριγέ σώβρακο ολόσωμο, να φορέσει ο κατάδικος

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος25/5/18 17:58

      ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΜΕΙΑ ΦΑΣΟΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΛΑΣΗΣ ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΖΟΡΙΣΤΕΙΣ

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος24/5/18 14:34

    Η ΑΠΙΣΤΙΑ ΕΠΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΘΩΣ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ , ΓΙΑΥΤΟ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ , Η ΑΠΙΣΤΙΑ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ , ΑΡΑ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΘΩΩΣΗ ΜΙΛΑΤΕ??? ΕΞΑΛΛΟΥ Η ΔΙΚΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ , ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΙ ΠΑΡΙΚΟΥΝΤΕΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/5/18 15:35

      Για τους 8 μήνες για την απιστία , δηλαδή τα λεφτά που πήραν από τους πολίτες ο Τσαβαρής δεν ήλθε καθόλου σε επαφή μαζί του .Όλα τα έκανε ο Παπαθεοχάρης κάτι που ομολόγησε και στο δικαστήριο .Γιατί όμως δικάστηκε ο Τσαβαρής .

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος24/5/18 15:03

    Στην ίδια κατηγορία πολιτών ανήκει και ο καραγκιόζης της Alpha τράπεζας. Μπροστά έκανε τον τίμιο υπάλληλο και μετά τούς άδειαζε τους λογαριασμούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/5/18 16:09

      άδειαζε λογαριασμούς από ηλίθιους σαν και σένα που υπέγραψαν να διαχειρίζεται αυτός τα λεφτά σας, ώστε να κερδίζετε με ειδικό παράνομο τόκο!
      φάτε τη τώρα στη μπίθα σας

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος24/5/18 15:16

    Ο δήμαρχος Πειραια ανακοίνωσε τρίτη μείωση δημοτικών τελών για το 2019 εμείς πότε θα πάμε έστω στην πριν αύξηση 50%. αυτό ενδιαφέρει τους δημότες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/5/18 20:15

      Γιατί, στο χέρι του είναι να κάνει μείωση; Μείωση μπορείς να κάνεις μόνο αν τα έσοδα είναι μεγαλύτερα των εξόδων, διαφορετικά είσαι από το νόμο αναγκασμένος να κάνεις αύξηση για να τα ισοσκελίσεις. Αυτός είναι ο λόγος που έγινε η αύξηση του 50% το 2015. Με το νοικοκύρεμα όμως που έκανε η Δήμαρχος το '16 και το ΄17 κατάφερε να μειώσει την αύξηση αυτή κατά 46%. Για να μειωθούν κι άλλο τα δημοτικά τέλη θα πρέπει ή να μειωθούν κι άλλο τα έξοδα που φαίνεται αδύνατον ή να αυξηθούν τα έσοδα που φαίνεται πολύ δύσκολο.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/5/18 20:57

      Καλά, μας έπεισες.

      Απόδειξέ μας που πήγαν 4 χρόνια τα έσοδα του Δήμου? Που βλαμη?
      Στους πολίτες του νησιού για έργα και βελτίωση της ζωής Όχι.

      Οπότε κανε μας την χάρη και πάρτε δρόμο.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος24/5/18 22:28

      Όχι, πήγανε για χορούς και πανηγύρια, άντε κάνε μπάνιο να συνέλθεις ρε βλάκα.

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος24/5/18 15:31

    Η κυρία Δήμαρχος έβαλε το χαράτσι για να σώσει το Δήμο από την χρεωκοπία , λόγω κατασπατάλησης του δημοσίου χρήματος , προηγούμενων δημάρχων και κυρίως του τελευταίου , οι δημότες το γνωρίζουν καλά και την στηρίζουν για την εξυγίανση του Δήμου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/5/18 16:58

      Ω ναι, ναι έβαλε νοικοκυριό η κυρά δήμαρχος, είδες οικονομία και στα καύσιμα;
      Τι κι αν δεν το είδες; Θα το δεις οσονούπω και δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου
      Μηνά ΔΕΣΜΕΥΣΗ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/5/18 20:54

      Λαμόγιο να προσεύχεσαι να μην έρθει η σειρά σου γιατί θα κλαις με μαύρο δάκρυ. ΔΕΣΜΕΥΣΗ.

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος24/5/18 15:32

    Ωρέ κοπέλι Καπετανάκη θυμασαι το 2016 που πήγες και ψήφισες εσωκομματικές ΠΑΣΟΚ στο κέντρο νεότητας με τους τότε φίλους σου και μάλιστα στηρίζατε και τον Λοβέρδο ο οποίος δεν βγήκε κιόλας
    Καπετανάκη αυτά που έχεις κάνει και αυτά που κανείς μην κοιτάς να τα ρίχνεις στους άλλους και να βγενεις και να λασπολογεις ανθρώπους που δεν έχουν κάνει τίποτα επειδή εσυ είσαι κολοτουμπας και ρουφιανος
    Όταν ανοίγεις το στοματάκι πρόσεχε λίγο καλύτερα αυτά που λες γιατί εσένα σε γράψανε οι εφημερίδες και αποδέχτηκε τα πάντα γιατί τα έχεις κανει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος24/5/18 16:11

    Ρε ΝΟΥΛΑ καραγκιόζη μας το έχεις γράψει 1000 φορές εάν δεν έχεις τίποτα άλλο να μας πεις βουλωσέτω και κλάψε για τον αργηγό σου .Άντε νούμερο ε νούμερο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/5/18 16:27

      Κύριε Καπετανάκη βγάλε τους σταυρούς που πήρες στη φορά για να το βουλωσουνε αυτοι που σε γραφουνε ότι ήρθες τελευταιος

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος24/5/18 16:31

    16:11 για όσους δεν καταλάβατε ο Καπετανάκης ξύπνησε και άρχισε τις απειλές αυτό που ξέρει να κάνει καλά
    Ρε τράβα πάρε καμία διορισμένη θέση γιατί ο κόσμος σου έδειξε την δυσαρέσκειά που έχει για το πρόσωπο σου από δω και πέρα μόνο τέτοιες θέσεις θα πέρνεις και αυτές παρακαλωντας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος24/5/18 16:33

    Ο γεροκρητικος κολοτουμπας της πολιτικής έχει κάτι να πει για όλους δεν μας λέει και τι ψήφους πήρε για να γελάσουμε που ήρθε τελευταιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος24/5/18 16:35

    Άκουσον άκουσον ο κατά φαντασία υπ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΡΤΑ ΑΠΟΡΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΑ ΦΕΡΡΥ ΜΕ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΝΩ 1300Ε
    Θα έπρεπε να ντρέπεσαι γιατί κάποιος που την έχει ανάγκη την στερειτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος24/5/18 17:14

    Άστο τρελό στην τρέλα του, όπα λέω λαλαλαλα τα φάρμακα γρήγορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/5/18 17:51

      Απο μικρο κσι απο τρελο μαθαινεις την αληθεια και απο οτι φαινεται οι αληθειες που γραφονται σε τσουζουν .....κοπελι

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος24/5/18 17:48

    Πονάει η αλήθεια πονάει......
    Κατάπιε ότι ήρθες τελευταίος και η θέση που θα πάρεις θα ειναι διορισμένη και πάντα θα τρέχεις πίσω από τα φουστανια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος24/5/18 17:53

    Κάνε αρρωστε υπομονή θα σου έρθουν πολλά μαντάτα γι'αυτό να μην ξεχνάς τα φάρμακα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος24/5/18 17:55

    Κρητικε το 2016 Πηγές και ψήφισες Πασοκ εσωκομματικές με κάτι παλιούς σου φίλους θυμάσαι αλλιώς διάβασε καμμία εφημερίδα να φρεσκαρης την μνήμη σου και ότι κάνεις εσυ μην τα ρίχνεις στους άλλους αν έχεις κάτι να πεις να το γράψεις επώνυμα έχεις τα κότσια να το κανεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος24/5/18 18:09

    Συντομα με επίσημα εγγραφα θα λάβεις γνώση μάλιστα επίσημα, τώρα ελεύθερος να συνεχίσεις τον κατήφορο σου άρρωστε αρκετή σημασία σου έδωσαν, γράφε λοιπόν τέτοια διαφήμιση δεν βρίσκει εύκολα ο Γρηγόρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/5/18 18:14

      Αν έχεις τα κότσια και το θάρρος στη φορά επώνυμα να δούμε τι ακριβώς απάντηση θα έχει να σου δωσει αλλιώς κρυψου πίσω από την ανωνυμία σου και τον φόβο σου και παρακαλά για καμία διορισμένη θεσουλα

      Διαγραφή
  22. Ανώνυμος24/5/18 18:25

    Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος24/5/18 18:31

    18:09 αχαχαχαχ έχεις τέτοιο χαρτί και δεν το βγάζεις επώνυμα σε μια εφημερίδα είσαι πολύ πονοψυχος και δεν σου το χαμε μην μας λες μην μας λες τετοια ανατριχιασαμε
    Άντε παλικάρα μου εδώ και τώρα στη φορά επώνυμα τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος24/5/18 18:35

    18:09 για όσους δεν καταλάβατε ο γεροκρητικος τα έχει χάσει τον τελευταίο καιρό και γράφει ότι να 'Ναι αρκεί να ρουφιανεψει και να λασπολογισει κοσμο
    Κρητικός κοίτα καλύτερα την καμπούρα σου .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος24/5/18 18:36

    Ο Στάμος ο παλληκαράς , το όψιμο κολλητάρι του Τσαβαρή παρευρέθηκε στο δικαστήριο για το θέμα της πλακόστρωσης σαν κατηγορούμενος .Στην απολογία του είπε ότι έχει γίνει λάθος στα πρακτικά και τον έχουν βάλει παρόν ενώ προ ολίγου είχε αποχωρήσει αυτός και άλλοι συνάδελφοι του από την συνεδρίαση. Επικαλέστηκε αυτό το γεγονός και δήλωσε ότι ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΝ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΘΕΤΙΚΗ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΙΧΕ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΙ .Και ρωτώ εγώ ,γιατί δεν κάθισες να ψηφήσεις την εισήγηση του δήμαρχου ;Γιατί απεχώρησες όπως και άλλοι συνάδελφοι σου μετά την τοποθέτηση του Αστράκου ότι οποίος ψηφήσει την μελέτη είναι παράνομος γιατί το έργο έχει συντελεστεί; Απλά έκλασες μαλί ,φοβήθηκες και ήρθες μετά από τέσσερα χρόνια εκ του ασφαλούς {δεν ήσουν παρόν στην συνεδρίαση} να πουλήσεις μαγκιά . Στάμο τους πορδόμαγκες τους πάτησε το τρένο σαν και σένα έχει πολλούς ο σάκος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/5/18 18:42

      Προσκοπε όταν έρθει η σειρά σου μην κλαις.....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/5/18 00:36

      Καλα μεγάλος κλανοπατάτας το κολλητάρι του Τσαβαρή .

      Διαγραφή
  26. Ανώνυμος24/5/18 18:46

    Χοντρέ δεν μας γράφεις τους ψήφους που πήρες και ήρθες τελευταίος αλλά μούγκα στην στρούγκα γιατί κάποιος σε πήδηξε κανονικά και δεν σου Πάει κατω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος24/5/18 19:38

    16:11 ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΑΙ ΣΤΟΝ ΝΟΥΛΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΦΟΒΗΖΕΙ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ
    ΣΑΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΊΝΑΙ ΚΑΛΎΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ταμτακος24/5/18 22:52

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  28. Ανώνυμος24/5/18 20:08

    SALAMIS-NEWS ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΗΣΟΥΝ ΚΑΘΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΕΓΡΑΨΕΣ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΨΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ.ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΑΦΕΙΝΗΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΚΟΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΚΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΘΙΓΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΣΥΡΘΕΙ ΑΠΟ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΩΣ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΑΤΟΠΗΜΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΣΟΥ.ΕΠΙΣΗΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΕΙΤΕ ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ ΗΤΕ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ. ΟΧΙ ΔΥΑΣΥΡΜΟΣ ΣΕ ΑΝΔΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ.ΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΕΓΡΑΦΑΝ ΣΤΟΝ ΕΝΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΓΙΑΤΙ Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΡΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ.ΜΑΣ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΕΔΩ ΖΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΚΟΥΜΕ. ΚΡΙΝΟΥΜΕ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ.ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΦΘΗΝΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΣΟΥ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλέ μου φίλε,
      Πραγματικά διάβασα και ξαναδιάβασα το σχόλιο σου και μου άφησε ερωτήματα.
      Αφού σε ευχαριστήσω για τα καλά σου λόγια και τις πολύτιμες συμβουλές σου, θα σε παρακαλέσω να γίνεις πιο ξεκάθαρος.
      Ποια σχόλια άφησα που κατά την άποψη σου δεν θα έπρεπε να αφήσω;
      Γιατί όπως γνωρίζεις σβήνω ότι σχόλιο έχει βρομόλογα, το κατά δύναμη βεβαίως κι εφ’ όσον τα εντοπίσω.
      Επίσης όσα έστω και μη υβριστικά μου το ζητήσει με Ε-Μαιλ –εγγράφως- ο οποιοσδήποτε που νομίζει ότι τον αφορά και τον συκοφαντεί.
      Κάποιες διευκρινήσεις σου θα μου ήταν πολύ χρήσιμες
      Καλό σου βράδυ

      Διαγραφή
  29. Ανώνυμος24/5/18 21:57

    ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ βρε ηλιθιε δεν εχει ονομα γιατι ρε βλακα αναφερης συνεχος την ΚΡΗΤΗ μαλλον δεν εισαι ΕΛΛΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος24/5/18 23:27

    SALAMIS-NEWS.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ.ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΟΡΙΟ.ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΒΡΟΜΟΛΟΧΙΕΣ"ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ"ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΟΧΙ ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΑΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑΝ.ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ "ΜΑΥΡΕΣ" ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ.ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟΣ Ο ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ.ΓΙΑ ΤΟΝ"ΤΣΙΛΑ"ΤΗΝ ΣΕΒΑΣΤΗ"ΓΙΑ ΤΟΝ G!ΓΙΑ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΠΟ ΟΙΚ.ΦΩΤΗ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΤΕ ΨΕΜΑΤΑ. ΠΟΤΕ.ΠΟΤΕ.ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΟΣΤΩΝ.ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ "ΧΤΥΠΙΟΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΩΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ" ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΤΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΜΠΗΚΕ "ΣΦΗΝΑ" Ο Κ.ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ. ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΑΝ ΤΑ ΟΣΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.ΕΚΛΑΨΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΛΥ. ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΛΛΗ ΖΗΜΙΑ. ΣΠΑΣΑΝ ΤΟ ΜΙΣΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ"ΓΛΥΤΩΣΕΙ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ "ΤΑ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ Ο G.ΤΟΝ ΕΓΡΑΨΑΝ" ΚΟΠΡΟ"ΚΑΙ ΟΥΞ ΑΠΟ ΔΩ"ΕΝΩ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΝΑ ΠΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ. ΤΙΜΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ. ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΝΑΕΙ.ΕΥΚΟΛΟΣ Ο ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ.ΔΩΣΑΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ.ΚΑΙ ΠΑΛΙ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ. ΚΑΛΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΒΡΑΔΥ. ΚΑΛΗ ΗΜΕΡΑ. "ΟΙ ΜΗ ΑΝΤΕΧΩΝΤΕΣ ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ" ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Γρηγόρης Καπετανάκης25/5/18 00:31

    23:27 Το μόνο που έχω να σου πω είναι ότι είσαι ένας φτηνός βαλτος του συστηματος που έχει στραφει εναντίον μου με ψέματα που αν είχαν και την παραμικρή πιθανότητα αλήθειας ανέφερε το όνομά σου δημοσια και αν αποδειχθεί αυτό που λες εγώ θα αποσυρθεί αύριο κιόλας αλλά θέλω αποδείξεις φτηνέ προβοκάτορα άντε λοιπόν περιμένω να μας αποδείξεις αν αυτά που γράφεις είναι αλήθεια,
    Καπετανάκης Γρηγόρης
    Δημοτικός Σύμβουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος25/5/18 10:10

    SALAMIS-NEWS.ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ Ν'ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ 'Χ'ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΔΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ.ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ Μ.ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΣ ΜΙΑ.ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΙ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑ. ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ. ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΠΟΔΙΞΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΟΧΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΛΛΑ ΙΔΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ. ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ.ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ. ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ.ΓΙΑ ΑΛΛΑ. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΦΕΙΣΗΣ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΑΔΗΦΑΓΩΝ.ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.