Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

2 Μαΐ 2018

ΟΧΙ ΟΣΤΡΑΚΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΨΙΛΗ ΑΜΜΟ!!! OΛΟΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 3 ΜΑΪΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 3.30 ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.


Από το Face Book του Δημ. Συμβούλου κ Μάνου Δερτούζου
ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΣΤΡΑΚΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΨΙΛΗ ΑΜΜΟ.
Η φασιστική και ανιστόρητη απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης να επιτρέψει δημιουργία μονάδας οστρακοκαλλιέργειας στην Ψιλή Άμμο, ξεσηκώνει για μία ακόμη φορά τον λαό της Σαλαμίνας.
Γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων της, τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σαλαμίνας και της Περιφέρειας Αττικής, ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης κ. Κοκκινάκης νομίζοντας ότι βρίσκεται στην εποχή της δικτακτορίας, αγνόησε τον λαό της Σαλαμίνας και θέλει να μετατρέψει τον ωραιότερο κολπίσκο του νησιού σε οστρακοκαλλιέργεια.
ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ κ. ΚΟΚΚΚΙΝΑΚΗ!!!
Τεράστιες οι ευθύνες της Περιφέρειας Αττικής και της Αντιπεριφέρειας Νήσων που έμαθαν την απόφαση από την δική μας ανάρτηση και το δελτίο τύπου του Γιάννη Τσαβαρή όπως επίσημα τοποθετήθηκαν!!!!
Πρέπει ο κ. Χατζηπέρος όταν λέει ότι συμπαραστέκεται στο πρόβλημα να το δείξει έμπρακτα. Περιμένουμε την δυναμική αλλά και ουσιαστική αντίδρασή του. Η απόφαση της Αποκεντρωμένης θίγει βάναυσα και τον ίδιο και την κα Δούρου.
Πέρα από την κινητοποίηση του κόσμου και την μεγάλη του παρουσία, θα πρέπει επίσης ο Δήμος Σαλαμίνας την προσφυγή που θα κάνει στην απόφαση της Αποκεντρωμένης , να την θωρακίσει με τον καλύτερο τρόπο για να έχει το καλύτερο αποτέλεσμα.
Σε ένα παρόμοιο θέμα μέγιστης σημασίας για το μέλλον το νησιού, δεν επιτρέπεται κα Δήμαρχε να λέτε ότι ο Δήμος δεν έχει 3 ή4 χιλιάδες Ευρώ. Δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε κα Δήμαρχε ότι , η Αυτοδιοίκηση πρώτου και δεύτερου βαθμού μπορεί να ξεπερνά τα όρια της Νομιμότητας όταν υπάρχει σοβαρός κίνδυνος. Αρκεί να καταλάβουμε ότι αυτή τη στιγμή ο κίνδυνος είναι πράγματι τεράστιος για το νησί!!

7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/5/18 22:37

    Κακώς έγινε το έκτακτο δημοτικό συμβούλιο .
    Η δήμαρχος είναι εκλεγμένοι από το λαό της Σαλαμίνας να διαχειρίζεται και τέτοια θέματα . Οι συνδυασμοί της αντιπολίτευσης μην ξέροντας να ερμηνεύσουν καν τι είναι το ΠΕΣΠΑ Ζήταγαν έκτακτο συμβούλιο για να γίνει ντόρος εναντίον της δημάρχου κατά τα προσφιλή τους τρόπο .
    Φυσικά προσπάθησαν να καπελώσουν την πρόταση την ομόφωνη και να την εμφανίσω σαν δική τους .
    Η διαδικασία τραγική με έναν προεδρεύοντα να δίνει το λόγο μετά την πρωτολογία σε κάθε άσχετο που είχε διάθεση να επιτεθεί στην δήμαρχο .
    Με λίγα λόγια τζάμπα μάγκες πούμε μόνο μία απλή προσφυγή και μία παράσταση στο περιφερειακό συμβούλιο της Πέμπτης το θέμα θα είχε λήξει .
    Για να δω πόσοι απ’ αυτους που κόπτονται Κάτοικοι φορείς παρατάξεις υποψήφιοι δήμαρχοι κ.α. γραφικοι θα βρεθούν στο Περιφερειακό συμβούλιο της Πέμπτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/5/18 00:19

      εμεις ολλοι μηχαλακι θα ειμαστε η μανα σου η φουκαριαρα θα ειναι,γιατι οταν ειπε ο τσαβες την προταση του η μανα σου ειπε δεν θα παει γιατι δεν εχει σκοπο να γινει πολιτηκος αλλα μετα πηγε με την προταση του τσαβες πες ρε αγορι μου και καμια αληθεια

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος3/5/18 01:09

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος3/5/18 09:22

    Τα χρήματα που θα ξοδέψετε όλοι εσείς οι επαναστάτες δίχως λογική, για παράσταση-ΘΕΑΘΗΝΑΙ- στο Περιφερειακό Συμβούλιο-παντελώς αναρμόδιο-, μαζέψτε τα για να γίνει η μελέτη και για να βάλετε ένα δικηγόρο για την προσφυγή. Αφήστε τις εκλογές και τις φαμφαρες. Αν συνεχίσετε έτσι, οι μελλοντικοί σας ψηφοφόροι θα είναι τα όστρακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/5/18 09:49

      Ειναι η σωστότερη τοποθέτηση!!!Βαζει λεει πουλμαν απο Σαλαμινα...τσάμπα χρηματα, μονο για χαβαλε και για να δειξουν οτι κανουν κατι.Δεν μπορω να πιστεψω οτι δεν.υπαρχουν τα χρηματα ...3.000€ για να μπορεσει ο Δημος να αντιπαρατεθει τη ΜΠΕ του επιχειρηματια.Ξεφτυλλιστηκαμε για ακομη μια φορά...ξεπουλαμε το.νησι μας για 3.000€'Σταματα τα μποτοξ και τις βλεφαρίδες και δωσε τα λεφτα.Αχρηστη

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος3/5/18 14:42

    ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΩΝ ΚΟΙΝΩΣ ΡΟΥΦΙΑΝΙΛΙΚΙ ΦΤΑΙΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος4/5/18 08:59

    Η ΣΤΡΙΓΓΛΑ ΦΤΑΙΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.