Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

17 Ιουν 2018

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ Ρ.Ο ΣΑΛΑΜΙΝΑ "ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΑΙΑΣ" ΜΕ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ Ρ.Ο. ΛΕΜΕΣΟΥ - ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ


Ιδιαίτερη τιμή για τη Σαλαμίνα μετά την αδελφοποίηση που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες με τον Ιστορικό Ρ.Ο. της Ισπανίας "Σανταντέρ"
Θερμή υποδοχή στην Ιστορική Σαλαμίνα  επεφύλαξε ο β. Διοικητής της Περιφέρειας 2470 και Ιδρυτικός Πρόεδρος του Ρ.Ο. Σαλαμίνα Βασιλεύς Αίας Κυριάκος Μαριδάκης το Σάββατο 16 Ιουνίου 2018 στον Πρόεδρο του Ιστορικού Ρ.Ο. Λεμεσού-Αμμοχώστου Γιώργου Σεβέρη στα πλαίσια της προετοιμασίας για την  αδελφοποίηση  όπου πρόκειται να πραγματοποιηθεί τον μήνα Οκτώβριο με τη συμμετοχή όλων των μελών με  σύσσωμο το Δ.Σ. του Κυπριακού ομίλου.

Μετά την ξενάγηση στον Τύμβο των Σαλαμινομάχων που αποτελεί πλέον  παγκόσμιο μνημείο και στο τουριστικό Ιστορικό κέντρο του νησιού ο κ. Μαριδάκης και ο κ. Σεβέρης  γευμάτισαν στο γνωστό  εστιατόριο " χοντρό αλάτι" με τον Πρόεδρο του Διεθνούς Ιδρύματος Σαλαμίς κ. Χρήστο Μαριδάκη.
Μια ακόμη μοναδική πρωτοβουλία του συμπολίτη μας Κυριάκου προβάλλοντας ως πραγματικός πρέσβης το νησί και την πατρίδα μας διεθνώς.