Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

18 Ιαν 2012

Με την πικρή γεύση της απογοήτευσης έφυγε ο κόσμος από το χθεσινοβραδινό έκτακτο δημοτικό


Με την πικρή γεύση της απογοήτευσης έφυγε ο κόσμος από το χθεσινοβραδινό έκτακτο δημοτικό συμβούλιο για το τι παρέλαβε ο δήμαρχος τελικά και το τι όχι. Το περιβόητο παραμύθι του δημάρχου που το λέει όπου βρεθεί κι όπου σταθεί και το αναμασά ως αμερικάνικη  τσίχλα, ότι παρέλαβε καμένη γη με 48 ή 45 ή 43 ή 25 εκατομμύρια χρέος, έμεινε τελικά αναπάντητο από μέρους του. Σου λέει, πέντε πάνω πέντε κάτω δε βαριέσαι μήπως ο ίδιος θα τα πληρώσει; Ότι κι αν είναι τελικά θα μείνει δημοτική κληρονομιά των δικών μας παιδιών.
Δεν νομίζω να φύγανε πολλοί από μας σοφότεροι απ’ αυτό το συμβούλιο, τώρα θα μου πεις από μόνο του, το εν λόγω συμβούλιο ήταν λάθος γιατί συμβούλια κάνουμε και πολύ ορθά αναφέρθηκε κι αυτό, για να παίρνουμε αποφάσεις κι αν είναι να συζητάμε μόνο και μόνο για την συζήτηση, υπάρχουν οι καφενέδες και φυσικά οι εφημερίδες που οργανώνουν τα γνωστά σ’ όλους μας debate κάτι που ο κ. Τσαβαρής το αποφεύγει προς το παρόν ως ο διάβολος το λιβάνι.
Το δε περίεργο της υπόθεσης, ήταν πως αν και προσπάθησε να κινητοποιήσει - κατά δημοσιογραφικές πληροφορίες - γνωστούς και φίλους του συνδυασμού για να ‘χει μεγάλη παρουσία κοινού δεν τα κατάφερε τελικά η προσέλευση του κόσμου ήταν περιορισμένη και ανόρεχτη.
Ο γνωστός Τσαβαρής απ’ τα παλιά, ειρωνικός έως πεζοδρομιακά προσβλητικός σε κάποιες περιπτώσεις για τους πολιτικούς του αντιπάλους δεν άφηνε ευκαιρία που να μην διακόψει ακόμα και να προσβάλει βάναυσα ομιλητές, ακόμα και κυρίες όπως την κα Νάννου.
Είναι αλήθεια, τα μαθηματικά δεν προσφέρονται για πολιτική όσο δεινός ρήτορας κι αν είναι κάποιος κι αυτό γιατί σ’ αυτή την επιστήμη, παντού και πάντα το 2+1 θα κάνει τρία, σ’ όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη.
Χθες ο δήμαρχος, γνωστός λογοπλάστης, προσπάθησε να υπεραμυνθεί των θέσεων και των απόψεων του κόντρα στην λογική των αριθμών ώστε να τους κρατήσει όσο το δυνατόν σε υψηλότερα νούμερα.
Αυτή η φιλοσοφία δεν τον βοηθά πλέον έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα μια και το ζητούμενο δεν είναι τα νούμερα, αλλά αν τα νούμερα είναι προϊόν κακοδιαχείρισης και υπεξαίρεσης γιατί αν είναι προϊόν παραγωγής έργου στον τόπο, τότε καλώς καμωμένα.
Άλλωστε κ. Τσαβαρή όταν κατέβαινες για δήμαρχος τα γνώριζες όλα τα νούμερα κι ο δήμος Σαλαμίνας δεν είναι προϊόν παρθενογενέσεως από της εμφανίσεως σας στα δημοτικά μας δρώμενα, είναι αυτός που είναι κι έχει γράψει λαμπρή ιστορία με Κουλουριώτες δημάρχους την οποία οφείλεις να την μάθεις, μα πρωτίστως να την σέβεσαι.
Καλή χρονιά κ Δήμαρχε

20 σχόλια:

  1. Ανώνυμος18/1/12 10:06

    Τραυλέ αυτο το αβρόσιν ποσιν τι το ηθελες χθες το βραδι; Γέρασες και δεν θυμάσε τι γραφεις στα μποξκς; Εγω προχωράω μαζί με άλλα στοιχεία που έχω και συ περίμενε τον νόμο του φίλου σου του Παπαϊωάννου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος18/1/12 10:27

    ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΧΘΕΣΙΝΟΥ ΣΟΟΥ!!! Η ΜΑΡΘΑ ΒΟΥΡΤΣΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ΤΩΝ ΣΕΛΗΝΙΩΝ ΚΑΙ Ο ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΤΡΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΑΥΤΟΚΛΙΤΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΜΑΡΘΑΣ ΤΩΝ ΣΕΛΗΝΙΩΝ ΑΠΟ ΑΜΒΩΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος18/1/12 15:11

    ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙΤΕ......ΑΙΣΧΟΣ.....Η ΜΑΚΑΚΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΡΙΑ.....Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΡΙΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος18/1/12 15:29

    Η ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΜΑΓΚΙΑ...ΕΙΝΑΙ ....Η ΑΡΧΟΝΤΙΑ...ΟΧΙ Η ΜΙΚΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ.......ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ......ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΙ....ΚΑΙ ΚΑΤΙΝΕΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος18/1/12 20:39

    Μετά από τόσο θόρυβο για την αναμενόμενη (χθεσινή) σύγκρουση των τριών δημάρχων, πήγε ο πατέρας μου μετά από χρόνια να παρακολουθήσει το δημ συμβούλιο.
    Όταν γύρισε στο σπίτι του λέω τι έγινε πατέρα, πως τα είδες τα πράγματα;
    Άστα παιδί μου, μου λέει, χάλια πολλά χάλια. Αξιοθρήνητοι και οι τρείς. Αλλά και ο δικός μας πολύ αγενής και γλώσα πεζοδρομίου,
    στεναχωρήθηκα που πήγα.
    Δεν το περίμενα να συμπεριφέρεται έτσι. Ντραίπομαι που σας ζήτησα να τον ψηφίσουμε. Έχω ακούσει τώρα και σαράντα χρόνια όλους τους δημάρχους να μιλάνε, αλλά τέτοιο στόμα πρώτη φορά το άκουσα.
    Και ακολούθησε άκρα του τάφου σιωπή και περίσκεψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος18/1/12 21:32

    pestoy na mi xanapaei ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος18/1/12 23:40

    ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ, ΑΝ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΛΕΣ ΟΡΚΙΣΟΥ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος18/1/12 23:43

    και εκει που με τρογανε και ταξεινα νασου και ο μαστροκολιας με το βιντεο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος19/1/12 00:25

    αβροσιν ποσιν...
    αβροσιν ποσιν...
    Ορκίζομαι στα παιδιά μου εγώ ποτέ και κανένα δεν βρίζω στα μπλογκς
    Σας ορκίζομαι στα παιδια μου
    αβροσιν ποσιν...
    αβροσιν ποσιν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος19/1/12 00:31

    Ορκίζομαι στα παιδιά μου ποτέ δεν έχω κατηγορήσει άνθρωπο.
    Ορκίζομαι στα παιδιά μου ποτέ δεν έχω κάνει καταγγελία.
    Ορκίζομαι στα παιδιά μου ποτέ δεν έχω κάνει μήνυση.
    Ορκίζομαι στα παιδιά μου ποτέ δεν γράφω στα μπλογκς.
    Ορκίζομαι στα παιδιά μου ποτέ δεν βρίζω κανένα στα μπλοκς.
    Ορκίζομαι στα παιδιά μου ποτέ δεν βάζω κάποιον ή κάποια άλλη να το κάνει για λογαριασμό μου.
    Ορκίζομαι στα παιδιά μου ότι αγαπώ όλο τον κόσμο ακόμα και τους εχθρούς μου
    Κλαψ.. κλαψ... κλαψ... μαντηλάκια πηγαίνετε του να σκουπίσει τα δάκρυα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος19/1/12 03:50

    τελικα δηλαδη το χρεος οτι και να ειναι... ειναι του τσαβαρη, η απλα λετε μαλακιες εδω μεσα ετσι για να περναει η ωρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος19/1/12 08:58

    Ορκίζομαι στα παιδια μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος19/1/12 23:14

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος20/1/12 09:26

    ΜΑΚΡΗΣ-ΤΡΑΥΛΟΣ-ΑΣΤΡΑΚΟΣ-ΣΟΦΡΑΣ ΚΛΠ ΘΕΛΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΜΑ,ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ,ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΑΡΤΗ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ; 3 ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΑΝΑΘΡΕΜΕΝΟΙ!!!! ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ; Ο ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ!!!!ΑΦΗΣΤΕ ΡΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΝΤΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ. ΑΣΤΡΑΚΟ ΑΣΕ ΤΑ ΚΟΛΠΑ,ΣΕ ΒΛΕΠΩ,ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΚΙΑ, ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ,ΠΑΣΟΚΟΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ, ΣΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΖΑΛΙΖΕΣΕ, ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΝΑ ΚΟΚΑΛΑΚΙ, ΑΛΟΙΩΣ ΠΑΛΙ ΣΤΗ ΠΕΙΝΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος20/1/12 11:06

    Νικολάκη Αγαπίου δεν ντρέπεσαι καθόλου; Πόσο κακό θα κάνεις ακόμα στη Σαλαμίνα στο βωμό του συμφέροντος σου; Εσένα τουλάχιστον σε ξέρουμε σαν κάλπικη δεκάρα. Σε έβαλε χτες η Ρουλίτσα να μαλώσεις τον Τραγακη γιατί είπε καλά λόγια για τον Τσαβαρή; Αλλά βέβαια η αλήθεια πονάει. Ο Τραγάκης είπε τη πραγματικότητα ότι ο Δήμαρχος τρέχει και βγάζει λεφτά για τη Σαλαμίνα. Σε τι σας πείραξε ο άνθρωπος; Αυτός τουλάχιστον είναι πολτικός δεν είναι καραγκιόζης σαν όλους εσας. Αλλάξτε τακτική γιατί θα πέσει πολύ γιαούρτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος20/1/12 13:45

    ρε Φώτη αντε και πηδήξου μαλάκα το παράχεσες καγκιόζη της δεκάρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος20/1/12 13:47

    Ρε είπαμε να γλύψεις όχι κι έτσι μωρή λουλού... ξεπατω μένη, βέβαια έχεις κ΄'απου δίκιο ο Τραγάκης δεν θα εξυμνούσε τον Τσάβες με τζάμπα αίθουσα; εσύ μωρή τρελή τι άκανες δε μας ε΄'ιπες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος20/1/12 14:08

    Μηνά τη πολιτική του Μακρή ακολουθείς; Θα πάρεις ότι πήρε ο Μακρής με τη γυναίκα σου. Ορκίζομαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος21/1/12 20:13

    ………Υπάρχει ελπίδα στον τόπο μας αρκεί να την αναγνωρίσουμε,να την προωθησουμε και να μπορέσουμε να ξεφύγουμε και να ξεχασουμε τους ….κουρελιασμένους πολιτικά επαγγελματίες ψευτες, υποψήφιους ,πρωην,και νυν, του ΔΗΜΟΥ μας….ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΙ, Υπάρχουν πολιτες!!!!!, δυο, τρεις, τέσσερις, πέντε, και άλλοι τόσοι, που μπορούν να ξεφύγουν, και να διωξουν τα ….τρωκτικά της εξουσίας!!!!!….ΑΦΟΥ δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα άλλο από αυτά που βλέπουμε σήμερα, και είμαστε …..μάρτυρες του ποιο σάπιου, και διεφθαρμένου συστήματος , να βρίσκετε στο τελευταίο στάδιο αποσύνθεσης,….. και θέλει να μας συμπαρασύρει μαζί του, .......ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΙ Μην το επιτρέψουμε…ΜΑΣ χρειαζονται νεοι με όρεξη ….προσφοράς …δώστε και εσείς ανώνυμοι σχολιαστές, ΟΝΟΜΑΤΑ προσωπων, που μπορούν να αναγεννήσουν το ΝΕΚΡΟ!!!!, και απαξιωμένο σύστημα, από τους ΑΘΛΙΟΥΣ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΧΛΙΜΙΤΖΟΥΡΕΣ,της παλαι ποτε ΕΞΟΥΣΙΑΣ, που μας οδήγησαν όλους μας!!!!!, στην εξαθλίωση και στο περιθώριο…


    ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΚΡΗ ....ΠΟΛΙΤΙΚΗ....ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΟΥ
    ...ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ....ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ .....ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ....ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ...ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ..... ΚΑΙ ΣΚΟΡΠΟΥΝ ΤΑ ΛΙΓΟΣΤΑ ....ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΣΕ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ...ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ....ΚΑΙ ΣΠΑΤΑΛΕΣ.... ΓΙΑ ΓΙΟΡΤΕΣ.... ΚΑΙ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ...ΟΛΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΡΙΔΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΜΠΑΡΜΠΑΧΡΗΣΤΟ...ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΗΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΣΟΥ ... ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΝΑ ΤΟΝ ΤΡΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΠΟΥ.....συμβουλη ...ΤΟ ΠΟΛΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΕΙ....



    ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος22/1/12 23:08

    Είναι θλιβερό να καλούνται σε εκδηλώσεις και να αρχίζουν τα μαλλιοτραβήγματα .
    Ν α βοηθούν και να …..νομίζουν ότι έχουν να κάνουν με «πληβείους».
    Πέφτουν στα μάτια του κόσμου
    Απαξιώνονται απογοητεύουν ..
    Δεν πειράζει …..του χρόνου «κύριοι» …. Θα έχουν γνώση οι φύλακες
    Και θα…σας ξανακαλέσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.