Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

16 Μαρ 2015

Απάντηση από το Ιδιαίτερο Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κ. Παναγιώτη Χατζηπέρου στο από 13 Μαρτίου 2015 δημοσίευμα μας

Σήμερα στις 11:41 π.μ.
Σε απάντηση του ερωτήματος σας γνωρίζουμε ότι πάντα ενημερώνεται η Δήμαρχος Σαλαμίνας για τα θέματα που αφορούν το νησί, πλην όμως η συζήτηση είναι σε πρώιμο στάδιο. Θα ακολουθήσουν πολλές ακόμη συναντήσεις, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι τελικές προτάσεις.
Την προσεχή Τετάρτη, θα πραγματοποιηθεί εκ νέου συνάντηση με την Προϊσταμένη Νεοτέρων Μνημείων για τα ίδια θέματα. Τα προβλήματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε είναι σύνθετα. Σε κάθε περίπτωση η Δήμαρχος είναι ενήμερη και αγαστή, πλην όμως δεν δύναται να παρευρίσκεται συνέχεια στις συσκέψεις, δεδομένου ότι έχει να αντιμετωπίσει άμεσα προβλήματα στο νησί.
Επομένως μη ψάχνετε να βρείτε σκελετούς στη ντουλάπα. Δεν υπάρχουν!
Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Νήσων
Ακτή Ποσείδωνος 14-16, 18531 Πειραιάς
Τηλ: 2132073723, 724
Fax: 2132073749
Σημείωση διαχειριστή:
Κανείς μας δεν ψάχνει σκελετούς στα ντουλάπια κ Αντιπεριφερειάρχα, σωστή ενημέρωση και διευκρινήσεις ζητήσαμε και τις πήραμε.
Να ‘σαστε καλά και καλή συνέχεια στο έργο σας.

13 σχόλια:

  1. Ανώνυμος16/3/15 21:33

    ΠΕΡΣΥ ΨΟΦΗΣΕ ΦΕΤΟΣ ΒΡΩΜΗΣΕ ΚΥΡΙΕ ΧΑΤΖΗΠΕΡΟ;;;;;;ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΤΕ ΔΙΟΤΙ::
    1)ΛΕΤΕ ΟΤΙ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΕ ΠΡΩΙΜΟ ΣΤΑΔΙΟ Ε! ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ;;; ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΠΕΙ Η ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ;;;;;;;ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΧΑΤΖΗΠΕΡΟ.
    2) ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΥΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΙΣ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ,ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ. ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΗΣ;
    Η Η ΙΔΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΕΔΩ ΚΑ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΕΙΧΕ ΒΡΕΙ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΓΙΑ;;;;;;;;;;;;
    3) ΜΗΜΩΣ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ,ΕΧΕΙ Α) ΤΟΝ ΠΑΡΑ ΤΩ ΔΗΜΑΡΧΩ ΚΥΡΙΟ ΑΓΑΠΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟ .ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΑΥΤΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ ΚΑΙ Β) ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΥΡΙΑ ΜΠΙΝΙΑΡΗ Γ) ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟ.ΠΕ.ΣΑ ΚΥΡΙΑ ΠΟΛΥΖΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΙΧΑΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ;;;;;;;
    ΚΥΡΙΕ ,ΧΑΤΖΗΠΕΡΟ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑΤΕ ΒΓΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΤΕ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ!!!
    ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΣΤΗ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ ΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ;;;; ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΑ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ; ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΠΙΣΣΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΕΣ;;;;;;; Κ.Λ.Π ΠΩΣ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΤΟ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ;;;;;;;;ΕΓΩ ΤΟ ΜΟΝ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΑ ΦΩΤΟΓΡΑΙΕΣ; ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΝΟΜΙΖΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΚΕΛΕΤΟΙ ΣΤΗ ΝΤΟΥΛΑΠΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/3/15 21:54

    Κύριε Χατζηπέρο εύχομαι ολόψυχα να πραγματοποιηθούν τα σχέδια σας και να μη μείνουν μόνο σε συσκέψεις και φωτογραφίες. Ελπίζω σύντομα να πετύχετε ν' αρχίσουν ανασκαφές. Είμαι σίγουρος ότι αρκετά πανεπιστήμια του εξωτερικού θα ενδιαφέρονταν και θα έβρισκαν χρηματοδότες.
    Ελπίζω το θεματικό πάρκο να μην γίνει δίπλα στο διαλυτήριο και πάνω από τα αρχαία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος16/3/15 22:42

    ΑΜ ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΗΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΑΤΖΗΠΕΡΟΣ!!!
    ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΩ ΣΤΗ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΤΟΙΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ!!!ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΚΥΡΙΟΣΧΑΤΖΗΠΕΡΟΣ ,ΠΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΕ!!!

    ΣΤΕΙΛΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ.ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ,ΓΙΑ ΤΑ ΦΩΤΑ, ΓΙΑ, ΓΙΑ ΓΙΑ.!!!!!!

    ΠΟΙΟ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣΑΤΕ ΤΣΙΧΛΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος16/3/15 23:23

    ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΤΕΙΛΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΧΑΤΖΗΠΕΡΟ ΝΑ ΣΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΩ ΔΗΜΑΡΧΩ ΚΥΡΙΟ ΚΥΡΙΟ ΑΓΑΠΙΟΥ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ ΧΡΕΗ ΛΑΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος17/3/15 00:14

    Επομένως μη ψάχνετε να βρείτε σκελετούς στη ντουλάπα. Δεν υπάρχουν!
    Ρε ακόμη και ο Χατζηπέρος σας πήρε χαμπάρι τι βιολί βαράτε.
    Για μαλλί πήγατε .....κουρεμένοι βγήκατε !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος17/3/15 07:24

    "η συζητηση ειναι σε πρωιμο σταδιο"
    Δηλαδη τη φουκαριαρα τη βαζουν στη συζητηση οταν εχει γινη "οψιμη"δηλαδη παραγινομενη,δηλαδη σαπια...δηλαδη για "πεταμα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος17/3/15 15:47

    μεγαλη φούρια και καημός τα τζαβαρόσκυλα! πολύ πρεμούρα και παραλήρημα για τη δήμαρχο που έλειπε από το συνέδριο του χρησταρα
    δεν υπάρχει πλέον παρηγοριά για τα τόσο ευαίσθητα τσαβαράν, τα τόσο φιλότεχνα, τα τόσο φιλόμουσα!
    και συ ρούλα τι ήταν αυτό που τους έκανες; να μη πας στο συνέδριο του τσαβοπιλαφογαριδακη;
    θες να τα πεθάνεις πριν περάσει η πενταετία; αμαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος17/3/15 17:03

    Δυστυχως η σημαντικοτερη χρονικη περιοδος για το τοπο,επεσε στα χερια νανων!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/3/15 17:14

      Αλλά με κάτι αρχ...... ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος17/3/15 17:45

    ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος18/3/15 16:13

    Γνωρίζει η κυρία Μενδώνη ότι η Κυνόσουρα είναι αρχαιολογική ζώνη Α που δεν επιτρέπεται καμία αλλοίωση του περιβάλλοντος, καμία δόμηση, καμία ναυπηγοεπισκευαστική δραστηριότητα και κανένα λιμενικό έργο??
    Γνωρίζει η κυρία Μενδώνη ότι στην Κυνόσουρα λειτουργούν παράνομα δύο ναυπηγικές εταιρίες (Διαμαντή, Μπεκρή)?
    Γνωρίζει η κυρία Μενδώνη ότι γίνονται μπαζώματα, κατασκευές και λιμενικά έργα, σε περιοχές που δεν επιτρέπεται ούτε χαλίκι στη θάλασσα?
    Γνωρίζει η κυρία Μενδώνη ότι ο Σπανόπουλος έχει μπαζώσει είκοσι στρέμματα θάλασσα και έχει ρίξει χιλιάδες κυβικά μέτρα μπετό χωρίς άδεια?
    Γνωρίζει η κυρία Μενδώνη το όργιο των οργίων που γίνεται από την ανεξέλεγκτη δράση των ναυπηγοεπισκευαστικών μονάδων. (διαλυτήρια, αμμοβολές, σλοπ, κλπ)

    Κυρία Μενδώνη είστε υπάλληλος του Υπουργείου Πολιτισμού, όχι των παράνομων που καταστρέφουν την ιστορία και τον πολιτισμό μας.

    Αιδώς Μενδώνη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/3/15 18:38

      σας εχω γραμμενους πατοκορφα!
      αυτη ειναι σημαντικότερη βιομηχανοναυπηγική ζώνη της Ελλάδας και δεν πρόκειται να χαριστεί ολόκληρη περιοχή, κλείνοντας επιχειρήσεις με θέσεις εργασίας, για χάρη μερικών γραφικών που θέλουν να τα οικονομήσουν παίζοντας με τριήρεις και γαλέρες!
      με αυτές παίξτε στις μπανιέρε σας.... χρηστακη και σια

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/3/15 22:38

      Spanopoyle και λοιπα αρπακτικά που ζειτε σε βαρος της υγειας, του περιβαλλοντος και της ιστοριας μας, τα ψεμματα τελειωσαν, θα πληρωσετε για τις παρανομιες και τις πουστιες σας..

      Διαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.