Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

19 Μαρ 2015

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η 5 ης Συνεδρίασης (Τακτική ) την 23ην Μαρτίου 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 16:00.

Έχω την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67,  του Ν. 3852/2010  να σας καλέσω σε Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνος, την  23ην   Μαρτίου  2015,  ημέρα  Δευτέρα  και ώρα  16:00.  στο Δημοτικό Κατάστημα, για  συζήτηση και λήψη αποφάσεων  στα   παρακάτω  θέματα:
1.-  Kαθορισμός  αριθμού πρόσληψης  προσωπικού Ιδιωτικού Δικαίου  Ορισμένου Χρόνου,   για την επάνδρωση  των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης  Παιδιών  που υπάγεται στην Πράξη   «Εναρμόνιση  οικογενειακής  και επαγγελματικής  ζωής».
2.-  Παραχώρηση στο Αρχηγείο  της Ελληνικής Αστυνομίας , Δ/νση Εγκληματολογικών Ερευνών των υπ’ αριθμ.  ΖΜΝ 5822  και ΖΜΝ 5824  Επιβατηγών  Οχημάτων,   του Δήμου Σαλαμίνας.
3.-  Έγκριση  των όρων  της Προγραμματικής σύμβασης  μεταξύ  περιφέρειας  Αττικής  & Δήμου  Σαλαμίνας  για το έργο :  Εργασίες αποκατάστασης βλαβών  στο δίκτυο ύδρευσης  Σατερλί – Κανάκια  στον Δήμο Σαλαμίνας  &  εξουσιοδότηση  της Δημάρχου  για την υπογραφή της.
4.-  Υπαγωγή της πράξης εφαρμογής  των περιοχών Β΄ κατοικίας  «Βασιλικά, Μπατσί , Ρέστη , Ηλιακτή  Στενό , Μπλέ Λιμανάκι » του Δήμου Σαλαμίνας  στις μεταβατικές διατάξεις  του Ν. 4315/2014 (ΦΕΚ  269/24-12-2014).
5.- ΄Εγκριση Τακτοποιητικού  Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα εργασιών του έργου : «Κατασκευή Δημοτικού Σχολείου στην θέση Παλούκια».
6.-   Έγκριση του 3ου Ανακεφαλαιωτικού πίνακα εργασιών, 1ης Συμπληρωματικής  Σύμβασης και παράτασης  του έργου  : «Κατασκευή  εξωτερικών διακλαδώσεων».
7. -   Αλλαγή  Διευθύνουσας  Υπηρεσίας  του έργου « Κατασκευή  Δικτύων Αποχέτευσης στους
οικισμούς  Αμπελάκια και Σελήνια  του Δήμου Σαλαμίνας  το οποίο έχει  ενταχθεί στο Επιχειρησιακό
Πρόγραμμα  «Περιβάλλον -  Αειφόρος Ανάπτυξη».
8.-   Καταβολή εις χρήμα  οφειλομένων παροχών  σε είδος (γάλακτος  και ειδών ενδύσεως -υποδήσεως ) λόγω μη χορήγησης  αυτών για τα έτη  2011-2012-2013-2014  στο εργατοτεχνικό  προσωπικό του Δήμου.
9.-  Καθορισμός  εξόδων παράστασης  Προέδρου Διοικητικού Συμβουλίου του Λιμενικού Ταμείου Σαλαμίνας, για τα έτη 2014 -2015.
10.-   Έκφραση  σύμφωνης γνώμης στην Αναμόρφωση Προϋπολογισμού οικ. έτους 2014 του Νομικού Προσώπου  Α.ΚΟΙ.ΠΟ.Π.  Δήμου Σαλαμίνας
11.-  Λήψη απόφασης  για προσωρινή αποχή  του κ. Εμμανουήλ  Δερτούζου,  από τις υποχρεώσεις του  ως Δημοτικός Σύμβουλος για λόγους υγείας ,  σύμφωνα με τις διατάξεις  του άρθρου 68 παρ. 3 του Ν. 3852/2010.
12.-  Έγκριση πρακτικού εκτίμησης,   για την προσκύρωση  Δημοτικής έκτασης  στην ιδιοκτησία  της κας Άννας Χατζηαθανάσογλου  στο Ο.Τ. 377  στην περιοχή Ξένο του Δήμου Σαλαμίνας,   εντός  του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου .
13.- Άρση  της υπ’ αριθμ. 388/2011 απόφασης  Δημ. Συμβουλίου ,  που  αφορά  απαγόρευση  στάθμευσης  επί της οδού  Έλλης.
14. -  Διατύπωση σύμφωνης γνώμης για την έγκριση  τοποθέτησης πινακίδων  Ρ40 , επί της οδού  Ρήγα Φεραίου  (περιοχή  Ντούνι  Σεληνίων – Αμπελάκια  Σαλαμίνας).
15. - Υλοτομία  πεύκου  στην οδό Ευρυσάκη  μεταξύ των Ο.Τ. 15α – 18α  στην περιοχή Αγίου Νικολάου  Σαλαμίνας.
16.-  Διαγραφές  οφειλών  από χρεώσεις ΤΑΠ.
17.-  Διαγραφές από χρηματικούς καταλόγους.
18.- Κατάληψη κοινοχρήστου χώρου με αντάλλαγμα , 80 τ.μ.  έμπροσθεν του καταστήματος   ΔΡΟΣΟΠΗΓΗ  επί της Ακτής Καραϊσκάκη , ιδιοκτησίας  του κ. Ι. Ίντα  & Σια O.Ε.
Η   ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.

Λεμονιά Καπετάνιου

37 σχόλια:

  1. Ανώνυμος19/3/15 16:48

    Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2015
    ΓΑΒΡΙΗΛ ΚΩΝ/ΝΟΣ : ΣΥΓΝΩΜΗ κ. ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ
    Με αφορμή το γεγονός που συνέβη 11-6-12 μεταξύ έμενα και του τότε Αντιδημάρχου οικονομικών ΓΡ. ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ του Δήμου Σαλαμίνας θέλω να ζητήσω συγνώμη για την ατυχή συμπεριφορά μου η οποία οφείλετε σε εσφαλμένη δική μου ενημέρωση για το χρόνο αποπληρωμής των οικονομικών απαιτήσεων μου. Δηλώνω σεβασμό και εκτιμώ τον κ.ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ και σε καμιά περίπτωση δεν αμφισβητώ την εντιμότητά του

    ΓΑΒΡΙΗΛ ΚΩΝ/ΝΟΣ
    Αναρτήθηκε από Θανάσης ΤΣΕΒΑΣ στις 2:32 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/3/15 18:13

      Ο ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΔΙΚΗΣΕ, ΞΕΦΤΙΛΗΣΕ, ΝΤΡΟΠΙΑΣΕ, ΒΡΩΜΙΣΕ, ΚΟΠΡΙΣΕ,ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕ, ΜΕΙΩΣΕ ..... ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ. ΕΣΥ ΜΑΥΡΟΔΟΝΤΙ ΤΟ ΜΑ@@ΚΙΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΒΡΩΜΙΑΡΗ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/3/15 20:17

      Του τσαλάκωσε την μούρη με χαστούκια μέσα στη δημαρχία και τώρα ζητά συγνώμη .Ρε τι θα δουν τα μάτια μας ακόμα .

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος19/3/15 16:58

    Ανώνυμος19/3/15 15:00
    "Καταβολή εις χρήμα οφειλομένων παροχών σε είδος (γάλακτος και ειδών ενδύσεως -υποδήσεως ) λόγω μη χορήγησης αυτών για τα έτη 2011-2012-2013-2014 στο εργατοτεχνικό προσωπικό του Δήμου."

    Οταν το νησί δεινοπαθεί στα τόσα προβλήματα, άλλοι ασχολούνται με το παντεσπάνι. Ντροπή!

    Απάντηση

    Ανώνυμος19/3/15 15:02
    16.- Διαγραφές οφειλών από χρεώσεις ΤΑΠ.
    17.- Διαγραφές από χρηματικούς καταλόγους.

    Με ποιά λογική; Ποιούς αφορουν αυτά τα ποσά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/3/15 17:02

      Nα γινει ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΕΛ,ΣΥΝΕΔΡΙΟ,,,,,ΝΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΘΟΥΝ Σ"ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ η ΑΦΗΝΟΥΝ ,ΤΕΧΝΙΕΝΤΩΣ ,,,ΝΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ,,,,,,,,ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ,,,ΤΕΡΜΑ Τ"ΑΣΤΕΙΑ ,,,,

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/3/15 17:11

      Αλλαγη διευθυμνουσας υπηρεσια για την ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΣΤ"ΑΜΠΕΛΑΚΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΛΗΝΙΑ;;;;;;;;;ΕΜ" ΓΙΑΥΤΟ ,,ΧΟΡΕΥΕ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ .,,,,Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΤΩΝ ΣΕΛΗΝΙΩΝ,,,,,,
      ΝΑ ΚΙ Ο ΛΕΝΙΝ,,,,""ΚΑΘΟΡΙΣΜΩΣ ΕΞΟΔΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Δ,Σ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ""""
      ΕΜ ΓΙΑΥΤΟ ΚΤΥΠΙΟΤΑΝΕ ΣΤΟ COFEE-TIME,,,,
      ME TIΣ ,,ΥΓΕΙΕΣ ΣΑΣ ,,,ΚΟΡΟ"Ι"ΔΑ,,,,,,,

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος19/3/15 17:23

      ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜ. ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ - Διαύγεια RSS
      Ανάθεση σε εξειδικευμένο δικηγορικό γραφείο της διεκδίκησης του χώρου δικαιοδοσίας στην Κυνοσούρα και του Αρχαίου λιμένα Αμπελακίων από τον ΟΛΠ και την ένταξή τους στους εξομοιούμενους χώρους ζώνης λιμένα Παλουκίων
      ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ Ο ΔΗΜΟΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ΧΑΜΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΝΟ-ΝΑΝΝΑΚΙΑ,,
      ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΑΣ ,,ΚΟΡΟ"Ι'ΔΑΡΕΣ,,,,

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος19/3/15 18:12

      Χαχαχα, ρε σεις τσαβγάου, άμα χρησιμοποιήσει τον του δημου, ο οποίος είναι το δεξί χέρι του τσαβες, ο αρχιαπατεώνας θα του δώσει εντολή να χάσει την δίκη, απλώς και μόνο για να χρεωθεί ο δημος μια αποτυχία!
      Τελικά ρε τσαβαροπλάν, όχι μόνο με τίποτα δεν μένετε ευχαριστημένοι αλλά σαμποτάρετε οποιαδήποτε προσπάθεια για κάτι καλύτερο!
      Το ΛΤ κάνει μια σοβαρή προσπάθεια με σοβαρό δικηγορικό γραφείο ελπίζοντας ένα καλό αποτέλεσμα για την κούλουρη και αυτό φαίνεται δεν σας πολυαρέσει!

      Γι αυτό λοιπόν και μεις, έχουμε μπόλικο ξυδάκι, για να χωνεύετε κάτι τέτοια εύκολα και μεγάλα παπούτσια να σας γράφουμε!
      Γιάννη Λ. το έργο του προκατόχου σου μέσα στα 4 χρόνια ήτανε 20 παγκάκια χωρίς πλάτη και μερικές δεκάδες μαιμουδιές γι αυτό και μετά, ξύρισε φρύδια και μουστάκι να μην γνωρίζεται!
      Προχώρα λοιπόν μπροστά, κάνε έργο και κάτι πουλημένους σούληδες και νικολάκηδες, φρόντισε να τους έχεις μόνιμα γραμμένους στα παπάρια σου!

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος19/3/15 18:52

      Πουσαι,....εσυ με τα παππαρια..ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΒΟΗΤΑ..ΠΑΠΠΑΡΙΑ...
      Ετσι φευγουν τα λεφτα...και σεις κανετε αυξησεις στα τελη..
      με τρεις δικηγορους ο ΔΗΜΟΣ κι εσεις τα δινετε στους εξω....
      ΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΙ ΛΕΝΕ....ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΝΑΝΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ....ΚΑΙ ΤΙ ΔΕ ΛΕΓΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΑΒΕΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος19/3/15 19:17

      γιατί ρε μεγάλε; οι ντόπιοι δεν θα πληρωθούνε; το πρόβλημά σου ποιο είναι; ότι πήγε σε δικηγορικό γραφείο; έ και λοιπόν;
      εσύ, σε μια κρίσιμη δική σου υπόθεσή, θα διάλεγες δικηγόρο με κριτήριο να είναι από την κούλουρη;
      Αει σιχτίρ από δω ηλίθιο τσαμπαρόσκυλο

      κάνε καταγγελία για να πάρεις το τρίτο το μακρύτερο, αυτό που θα παίρνεις μόνιμα στην επόμενη πενταετία!

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος19/3/15 21:47

      Ρε ΗΛΙΘΙΟ ΝΑΝΝΟΣΚΥΛΟ,για να κατεβω στο επιπεδο σου..ΤΙ ΛΕΓΑΤΕ ΣΤΟΝ ΤΣΑΒΕΣ..ΟΤΑΝ ΠΗΡΕ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΛΑΣ....ΤΙ ΛΕΓΑΤΕ ,ΗΛΙΘΙΟ ΝΑΝΝΟΣΚΥΛΟ ..ΓΙΑ ΚΟΙΤΑ...ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ....ΠΟΥ ΧΥΝΑΤΕ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ..ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΕΣ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ,,,ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ..

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος19/3/15 23:55

      Ε τώρα είναι εκείνοι αρχηγόπουλα και κάνουν ότι θέλουν μέχρι να πάρουν εκείνοι το τρίτο το μακρύτερο. Γιατί θα έρθει με αυτά που κάνουνε.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος19/3/15 17:44

    ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΕΠΑΝΔΡΩΣΗ ,ΜΟΝΟ ΑΝΤΡΕΣ ΘΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΤΑΙ ? (ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ) ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος19/3/15 18:38

    2010-2011-2012-2013-2014 ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ. ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΑΠΟ ΛΑΘΗ ΣΑΣ, ΛΑΘΗ ΤΩΝ ΚΟΘΩΝΙΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΥΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΓΑΛΑΤΑ ΚΑΙ ΡΟΥΧΑ ΓΙΑ ΠΟΙΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΔΕΝ ΣΚΥΒΟΥΝ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 11. ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΡΕ ΟΛΟΥΣ???? Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΤΩΡΑ. ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ. ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΚΟΘΩΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΛΗ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/3/15 21:08

      ρε αρχιλαμολογιο του κερατα 18:38 οταν υπερτιμολογουσες και νομιζεσ οτι θα κονομισης απο τον δημο ειταν καλα?έλεγχος νομιμοτητασ σε οσους χρωσταει ο δημοσ ελενχοσ τιμολογιων ελενχοσ για διαφανια στουσ διαγωνισμούς ααααα και με αυτα που γραφεισ το 2040 και αμα παρεισ κανα ευρω .....με αγαπη !!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/3/15 21:25

      ΦΙΛΕ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΡΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ?????? ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΡΩΤΑΩ????? ΑΝ ΥΠΕΡΚΟΣΤΟΛΟΓΙΣΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΑΝΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ????????????? ΕΤΣΙ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕ ΤΟ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ???????????? ΡΩΤΑΩ. ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΠΛΗΡΩΝΩ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΓΩ ΚΑΘΑΡΑ ΕΓΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ 1956 ΓΚΕΓΚΕ

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος19/3/15 20:17

    Γιανκι Βλενης με διαφορα ο πιο κουτος κουλουριωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος19/3/15 21:55

    18:12

    Ρε ξυπνιοπούλι σαν να μας λες δηλαδή ότι ο δήμος έχει άχρηστους δικηγόρους που θα ξεπουλούσαν κιόλας την υπόθεση. Τότε γιατί τους έχετε; Διακοσμητικούς; Διώξτε τους λοιπόν αφού δεν είναι "σοβαροί" να βάλετε τους δικούς σας που θα είναι καλύτεροι. Τόσο ρεβανσισμό δεν έχει ματαδεί το νησί. Kυνήγι μαγισσών τους τσαβαρικούς και σε όσους υποψιάζεστε ότι μπορεί να είναι, αυτό βλέπουμε σε κάθε σας κίνηση.
    Ξυπνήστε επιτέλους, ένα είναι το νησί, όχι δύο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/3/15 23:06

      Ποιος να εμπιστευτεί εδώ που τα λέμε τον Παπανικολάου και την Λαλαγκα.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος19/3/15 22:01

    1.- Kαθορισμός αριθμού πρόσληψης προσωπικού Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, για την επάνδρωση των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών που υπάγεται στην Πράξη «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής».

    Μήπως γι' αυτό κυνηγήσατε και λοιδωρήσατε τους Κύκλους; Για να φτιάξετε κάτι δικό σας στελεχωμένο με δικούς σας; Παράλληλα τιμωρείτε και την κυρία που τόλμησε να κατέβει στις εκλογές με τον Τσάβεζ. Το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Είστε αναίσχυντοι. Κατι που λειτουργεί σωστά και προσφέρει δεν το καταστρέφουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος19/3/15 22:45

    SALAMINA-PRESS · Στο πειθαρχικό συμβούλιο παρέπεμψε η Εκτελεστική Επιτροπή υπάλληλο του τμήματος αλλοδαπών του Δήμου Σαλαμίνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/3/15 23:17

      Υπογράφει για την παραπομπή του υπαλλήλου και ο Καπετανάκης ,ο κατεξοχήν υπεύθυνος αντιδήμαρχος για την σωστή λειτουργία του γραφείου αλλοδαπών . Αιδώ δεν γελάμε αλλά κλαίμε όλοι μαζί .

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος20/3/15 00:11

    Με την άδεια λαικής θα μάθουμε ποτέ τι έγινε; Ηταν ή δεν ήταν η υπογραφή του κυρίου Αγαπίου; Ηταν πλαστή; Εγινε κάποια έρευνα ή θα περάσει στο ντούκου; Σε ένα τόσο σοβαρό θέμα δεν θα έπρεπε να υπάρχει κάποια αντίδραση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/3/15 09:56

      Στο τμήμα αλλοδαπών πραγματοποιήθηκε τζόγος πάνω από 500.000 ευρώ και εσύ αναρωτιέσαι ποιος υπέγραψε μια άδεια λαϊκής. Την όλη ευθύνη την αποδίδουν σε ένα υπάλληλο , λες και δεν γνώριζε κανείς πως λειτουργούσε αυτό το γραφείο .Σωστά πράττει σήμερα το πολιτικό σύστημα φορτώνοντας τον ξεπεσμό του δήμου στους υπαλλήλους .Γιατί υπάρχουν πολίτες που με την εξωπραγματική λογική και με την δική σου λειτουργία ισοπέδωσαν όλες τις ηθικές αξίες του δημόσιου βίου .

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/3/15 16:03

      Για το θέμα που ρώτησα έχεις κάτι να πεις; Οχι βέβαια, στρέφεις αλλού την συζήτηση για να μην απαντήσεις. Οσο αργείτε να πάρετε θέση, τόσο το χειρότερο για σας. Λοιπόν, περιμένω.
      Ηταν ή δεν ήταν η υπογραφή του κυρίου Αγαπίου; Ηταν πλαστή; Εγινε κάποια έρευνα ή θα περάσει στο ντούκου;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος20/3/15 17:20

      Εύκολα αντιλαμβάνεται ένας απλός άνθρωπος το επίπεδο σου .

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος20/3/15 03:40

    8
    Ανώνυμος11/3/15 10:22
    Ρε νανακια ποτε θα πιασετε δουλεια;
    Ρε μας πνιξαν τα σκουπιδια;
    Ρε συνδεσεις ποτε θα κανετε;
    Ρε λαμπες ποτε θαλλαξετε;
    Ρε λογαριασμους του νερου ποτε θα στειλετε;
    Ρε για τη πολιτιστικη πρωτευουσα ουτε επιτροπη;
    Ρε με το κοινωνικο παντοπωλειο τι θα γινει;
    Ρε με το κοινωνικο ιατρειο-φαρμακειο τι θα γινει;
    Ρε μα τις λακουβες τι θα κανετε;
    Ρε με τα ειδικευμενα τι θα κανετε;
    Ρε με το 1.000.000ευρω που αυξησατε μεσα σε εξι μηνες το χρεος της ΕΥΔΑΠ τι το κανατε;που πηγε;
    Ρε με το Προυπολογισμο που δεν εχει εγκριθει τι θα κανετε;
    Ρε με το Τεχνικο Προγραμμα που δεν εχει εγκριθει τι θα κανετε;
    Ρε χωρις οκταμηνιτες στη καθαριοτητα τι θα κανετε το καλοκαιρι;
    Ρε με τα Σαλαμινια του 2015 τι θα κανετε;
    Ρε με τα προβληματα στα σχολεια τι θα κανετε;
    Κλπ,κλπ,κλπ,κλπ,
    ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕ,ΠΟΥ ΠΑΜΕ;;;;;;;;Ουαουυυυυ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/3/15 08:42

      Καλημέρα μις Ουαου, κυρία Πίπα Τσαβά!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/3/15 16:00

      Σαν δεν ντρέπεσαι γουρούνι. Θα σου άρεσε να τα έλεγαν στην μάνα, την αδελφή ή την κόρη σου; Φτάνει πια η χυδαιότητα,

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος20/3/15 04:02

    ΡΕ ΞΩΦΘΑΛΜΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΣΕ ΑΚΟΜΑ ??????????ΠΗΓΕ 4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος20/3/15 11:56

    Μηνακο νανο 04:02,πρεπει να επισκεφτεις παλι το ψυχιατρο γιατι τα χαπακια δεν σε πιανουν... πηγε 04:02 και υπνος δεν σε πιανει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος20/3/15 13:37

    Ανώνυμος16/3/15 18:05
    Πολλες φορες εχω ρωτησει την Δημαρχο και τους υπευθυνους των εκδηλωσεων εαν απο την αιθουσα ΜΠΟΓΡΗ που γινονται εκδηλωσεις ο ΔΗΜΟΣ μας παιρνει μισθωμα;;;;;;;; Γιατι απο οτι βλεπω εχουν αρχισει και εκδηλωσεις με χορους ZUMBA,ΘΕΑΤΡΑ
    ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ,ΝΥΧΙΩΝ, ΦΡΥΔΙΩΝ ΧΑΛΑΟΥ Α, ΟΥΑ ΟΥΑ ΜΟΝΤΕΛΑ Κ.Λ.Π ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ??????
    Ψες πληρωσαμε ,πεντε ευρω Ο Δημος τι πηρε ακριβως????? Εκτος Την βρωμια; Τους ηλεκτρολογους που χρειαστηκαν;Τον φυλακα να ανοιξει και να κλεισει ;;;Το ρευμα και το νερο που καταναλωθηκε;;;Την φθορα της αιθουσας;;;;;;

    Αλλο ενα εσοδο που μπορει να βγαλει χρηματα ο ΔΗΜΟΣ αερα πατερα διοτι εχει απο οτι βλεπουμε κινηση καθημερινη Και πως να μην εχει κινηση αφου παραχωρητε ΔΩΡΕΑΝ. ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ!!!!!

    Ο εμπορικος συλλογος δε τα βλεπει αυτα;; Διοτι εαν και εφονσον δεν κερδιζει το κατι τι ο ΔΗΜΟΣ κανει χαλαστρα και στα μαγαζια που θα δουλευαν με τις Χορευτικες Εκδηλωσεις, τις Πιτες ,τις Διαφημιστικες Εκδηλώσεις ,Και θα δουλευαν και τα παιδια μας,διοτι πως να τα παρουν τα μαγαζια αφου δεν εχουν δουλεια;;;;;



    ΑΝΤΕ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΟΥΜΕ ΕΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ



    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΠΟΓΡΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ;;;;;;;;;

    ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΤΕ;;;;;;;;;;;Η ΘΑ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ;;;;;;;

    ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΙΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ;;

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!! ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος20/3/15 14:27

    Λήγει σήμερα η προθεσμία για τους Δήμους

    Μέχρι σήμερα Τρίτη 17 Μαρτίου θα πρέπει να έχουν απαντήσει οι δήμοι για τις ανάγκες που έχουν σε προσωπικό, όπως αναφέρει σε εγκύκλιο που έστειλε το υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

    Το έγγραφο, το οποίο χαρακτηρίζεται ως εξαιρετικά επείγον, ενημερώνει τους ΟΤΑ ότι όλοι οι πίνακες θα αποστέλλονται µόνο ηλεκτρονικά στην διεύθυνση d.pta@ypes.gr της Διεύθυνσης Προσωπικού Τ.Α. και ως θέµα του ηλεκτρονικού μηνύματος θα φέρουν: «Αποστολή αιτημάτων για κάλυψη άμεσων λειτουργικών αναγκών σε προσωπικό».
    Στο ηλεκτρονικό μήνυμα θα πρέπει επίσης να αναφέρονται τα στοιχεία επικοινωνίας του υπεύθυνου για την αποστολή των πινάκων υπαλλήλου για τυχόν παροχή διευκρινήσεων εφόσον προκύψει ανάγκη.
    ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

    ΕΑΝ ΔΕΙΧΝΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΤΟΥΣ ΕΓΡΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ .ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ
    ΕΑΝ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΒΑΖΑΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΨΙΧΟΥΛΑ!!! Η ΟΛΟΙ Η ΚΑΝΕΙΣ !!! ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΕΛΙΣΕΣΤΕ,
    ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΚΥΡΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ !!!! ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΝΥΚΤΕΡΙΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΥΚΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΒΡΑΔΥ. ΕΔΩ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΩΡΑΡΙΟ!!!! ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΗΛΕΚΡΟΛΟΓΟΥΣ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ,ΠΑΡΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ!!!!!!ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ.ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ!!!!
    ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ;;;;;;;;;ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑΝ. ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ,ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.ΟΙ ΛΙΓΟΙ!

    ΛΥΠΑΜΕ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ!!!! ΕΙΣΑΣΤΕ ΛΙΓΟΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΙΚΗΣΗΣ ΘΕΛΕΙ ΑΡ.............Α ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΕΨΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΧΡΗΣΤΑ.?????????

    ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΝΥΚΤΕΡΙΝΑ ΗΔΗ ΕΧΕΤΕ ::ΚΑΝΕΙ::: ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ!!!!
    ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ!!!!!!!!!!ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΛΗΨΙΜΟ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΗ ΠΡΙΝ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΡΥΒΕ :ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ
    ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤ ΑΘΩΟΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ!!!!! ΚΑΙ ΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΘΩΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ!!!
    ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΣΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος20/3/15 15:39

    Minako Teta
    Ouaouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος20/3/15 15:47

    ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΙΠΟΤΑ;;;;;;;;;;ΜΕ ΤΟ ΜΗΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΗ;;;;;;;;;;;ΖΗΛΙΑΡΗ;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος20/3/15 19:18

    ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΠΟ.ΠΕ.ΣΑ ΤΙ ΧΡΕΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΗΣ;;;

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΣ)

    ΤΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος21/3/15 21:31

    ΕΥΚΑΡΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΑΦΟΥ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΙ ΝΑ ΕΝΑΡΜΟΝΙΖΟΥΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΖΩΗ, Ε ΡΕ ΓΕΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.