Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

26 Μαρ 2015

ΕΝΑΡΞΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ Ι.Ε.Κ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Σύμφωνα με την εγκύκλιο, 21789/09-02-2015 του Υπουργείου Πολιτισμού Παιδείας και Θρησκευμάτων, ξεκινά το δημόσιο Ι.Ε.Κ και στην Σαλαμίνα, την σχετική εγκύκλιο μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ

55 σχόλια:

  1. Ανώνυμος26/3/15 11:06

    Αλλο ενα εργο της δημοτικης αρχης του Τσαβες,της δημοτικης αρχης που με πολυ προσπαθεια,με καταλληλο σχεδιασμο και διεκδικητικο πνευμα εφθανε στο αποτελεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος26/3/15 12:47

    Γουαου σουπερ γουαου, κoρίτσια είμαι ενθουσιασμένη. Θα μάθουμε να χτενιζόμαστε, μακιγιάζ και νύχι, κούκλες θα είμαστε στα σελφις στο φεησμπουκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος26/3/15 13:04

    http://pityousa.blogspot.gr/2015/03/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος26/3/15 13:58

    ΓΙΑΝΝΑΡΕ ΓΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος26/3/15 14:29

    Ανώνυμος26/3/15 07:27
    ΦΑΣΟΥΛΙ ΤΟ ΦΑΣΟΥΛΙ
    ΜΗΝΑΚΟ ΝΑΝΟ
    ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΣΑΚΟΥΛΙ.
    "ΤΟ ΑΡΠΑΧΤΙΚΟ"

    Απάντηση

    Ανώνυμος26/3/15 07:31
    Μπραβο Ρουλα ΜΕΓΑΛΟΣΤΑΥΡΟΥΣΑ!!!!!!
    Δεν ντραπηκες που σε κανει οτι θελει ο απληστος ο αντρας σου και δωσατε την αιθουσα του δημαρχειου στους Ιαχωβαδες;

    Απάντηση

    Ανώνυμος26/3/15 09:28
    Ρε "νανοι",αρπαχτη και με τους Ιαχωβαδες ρε λαμογια;

    Απάντηση

    Ανώνυμος26/3/15 09:35
    Ξυπνηστε και δουλεψτε γιατι δεν εισαστε ΠΟΥΘΕΝΑ
    Αλλα ρε βλαμη μηνα και με τους ΧΙΛΙΑΣΤΕΣ;ΝΤΡΟΠΗ

    Απάντηση

    Ανώνυμος26/3/15 09:39
    ΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΡΩΩΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΝΤΡΑΠΗΚΑ ΡΟΥΛΑ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑ.ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ.ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος26/3/15 15:10

    Anonymous26/3/15 08:22
    απο παλια της ευλογιμενης κυραμαρως της αρεσανε τα πηδηματα απο δω κ απο κει.
    παλια με τον λαλακη, μετα με τον πιπι, μετα με τον τσαβες, μετά με την ρουλα, τωρα παλι με τον τσαβες.
    πηδηματα πολλα, λογια πολλα, μεγαλη κλανια και σοβαροτητα μηδεν.

    Απάντηση

    Anonymous26/3/15 15:08
    Δεν σε έχουν ενημερώσει καλά φιλαράκο ,και πάλι βγάζεις χολές Ακου λοιπόν,
    Δεν ήμουν ποτέ με τον συνδυασμό του κυρίου Αγαπίου
    Δεν ήμουν ποτέ με τον συνδυασμό του κυρίου Τσαβαρη
    Ήμουν και τις δύο φορές που έβαλα με το συνδυασμό του κυρίου Σοφρά .Επί θητείας κυρίου Τσαβαρή έγινα ανεξάρτητη για ένα και μόνο σκοπό, Επειδή έχω μάθει στη ζωή μου να έχω δική μου άποψη για τις αποφάσεις που παίρνω λάθος η σωστές, να έχω την ευθύνη των πράξεων μου γι΄αυτό και μόνο τον λόγο.!!!! Άλλωστε για να έχω διαλέξει τον συγκεκριμένο συνδυασμό κάτι λέει αυτό Γι αυτό και υπάρχει καλή συνεργασία με τον συγκεκριμένο Δήμαρχο.Και φθάνουμε στο συνδυασμό της κυρίας Νάννου στο συνδυασμό μπήκα 1)΄΄Οταν Ο κύριος Τσαβαρής έκανε άγωγη στην κυρία Νάννου γιατί με στήριξε λέγοντας ότι αντί Διατακτικές έδωσε Τρόφιμα ,Οκύριος Νάννος μου είπε τώρα πρέπει να μας στηρίξεις γιατί η σύζυγος μου έφαγε για σένα αγωγή 60000 ευρω.Αυτό το γραμμάτιο έπρεπε να ξεπληρώσω ,όπως λέτε και εσείς.Όταν λοιπόν Ο κ.Τσαβαρης ανακάλεσε την αγωγή μου και μετά από παρότρυνση δική μου να ανακαλέσει και την Αγωγή της κ.Νάννου (διότι γνωρίζουν πολλοί
    ότι δεν ήταν μόνο η στήριξη η δική μου, υπήρχε και κάτι άλλο που εάν ήθελε θα την προχωρούσε σέβομαι αφού δεν υπόθηκε τότε δεν θα το πω και τώρα αυτοί που το γνωρίζουν φτάνει .Έτσι παίρνοντας την ανάκληση της Αγωγής της την παρέδωσα στον κύριο Μηνά και ξεχρέωσα το γραμμάτιο που λέτε και εσείς΄. και αποχώρησα από τον συνδυασμό με σεβασμό προς όλους τους Συναδέλφους ,και την Υποψήφια τότε κυρία Νάννου.και 2)Επειδή μέχρι εκείνη την στιγμή είχαμε όλοι ένα κοινό σκοπό την απομάκρυνση του κυρίου Τσαβαρή.
    Ακόμα βλέπεις ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ;;;;;;;;;;;;Από μέρους μου;;;;;;;;;;;; Πόσες φορές θα σας πω Ότι δεν θα με βρείτε ανακόλουθη στα λόγια και στις πράξεις μου παρά μόνο από ανθρώπινο ΛΑΘΟΣ
    Για το δεύτερο σκέλος της απάντησης μου κανένας δεν με κάλυψε ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ έκτος του συζύγου μου δίνοντας 17.250 ευρω.
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ;; ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΜΑΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝ!!!!!
    Γι όλα αυτά προσπαθώ να είμαι με όλους από π΄λευράς μου εντάξει όσο μπορώ Κάτι που μερικοί το θεωρούν Κολοτούμπα, γλύψιμο,όχι φίλε τα πολιτικά φε'υγουν ,οι άνθρωποι μένουν ,Και εγώ πάνω από όλα είμαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!
    Δημητριαδου Μαρια

    ΤΟ ΜΟΝΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΠΗΔΩ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ . ΚΑΙ ΗΔΟΝΙΖΟΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/3/15 17:46

      ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ;; ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΜΑΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝ!!!!! ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/3/15 18:21

      ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ:MHN AΣΧΟΛΕΙΣΘΕ ΑΛΛΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΠΛΑΣΜΑ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ.ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΗΣ; ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ (ΜΑΣ) ...ΠΗΔΑΕΙ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ. ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΔΩ...

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος26/3/15 18:33

      Ρε συ Μαριώ, για πες μας πότε μπήκες και πότε βγήκες από τον συνδυασμό μας;
      Μας δουλεύεις κιόλας;
      Από τότε σε είχαμε πάρει χαμπάρι για το ρόλο που έπαιζες.
      Δούρειος Ίππος του Τσαβαρή ήσουνα, κοινώς ρουφιανάκι.
      Άντε καλοτάξιδη να είσαι και καλή συνεργασία με το δημοτικό σου σύμβουλο.
      Μια συμβουλή μόνο. Κάπου - κάπου μέτρησε και τα δάχτυλα του χεριού σου μήπως σου λείπει κανένα !!!!

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος26/3/15 16:15

    Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2015
    Κάτοικος Πόρτο Φίνο: Μας ακούει κανείς;
    Στην Περιοχή του Οικισμού Πόρτο Φίνο Σαλαμίνας, οδός Πόρτο Φίνο και Πάτμου, υπάρχει βλάβη στο δίκτυο ύδρευσης αρμοδιότητας του Δήμου Σαλαμίνας. Το νερό τρέχει εδώ και αρκετούς μήνες, και παρά τις πολλές αναφορές μας στους αρμόδιους του Δήμου το νερό εξακολουθεί να τρέχει. Ελπίζω κάποια στιγμή πριν τις επόμενες Δημοτικές Εκλογές να το έχουν φτιάξει, γιατί χάνονται πολλά κυβικά νερό την ημέρα στην θάλασσα.
    Αναρτήθηκε από Θανάσης ΤΣΕΒΑΣ στις 1:15 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/3/15 18:16

      Και αφού τρέχει τόσους μήνες, τώρα θυμήθηκες να μας το πεις; Καλός είσαι κι εσύ !!!!

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος26/3/15 16:33

    ΑΡΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΡΩΤΑΓΑΝ ΑΝ ΕΞΩΦΛΕΙΤΕ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ ΞΕΡΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ .
    ΕΚΡΙΝΑΝ ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΤΑ ΑΛΛΩΤΡΙΑ ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΙΑ. ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΓΑΤΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΟ ΗΤΑΝ Ο ΚΥΡ ΜΗΝΑΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΔΙΟΤΙ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΕΛΗΓΑΝ (να εμπαινες στο συνδυασμο του δεν θα αντεχες εσυ προσωπικα ουτε μια μερα απο αυτα που διαβασα τρεις μερες τωρα) ΤΙ ΤΟΚΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΣ !!!!! ΤΥΧΕΡΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΓΛΥΤΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΕΣΗ ΤΩΝ ΜΗΝΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΩΓΩΝ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΡΟΥΛΑΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ!!! ΓΛΩΣΣΑ ΛΑΝΘΑΝΟΥΣΑ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΛΕΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος26/3/15 17:00

    ΠΟ. ΠΕ Σαλαμίνας - Διαύγεια RSS ΛΕΙΠΕΙ ΠΟ,ΠΕ,(ΣΑ)
    ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. ΠΟ.ΠΕ.ΣΑ
    Πριν από 1 μήνα


    Μηπως γι αυτο βοηθησε ο Βασιλακης;;;;;;;κυρια Μαρια;;;;;;;επειδη ειναι η κατασταση δυσκολη;;;;;;;και τον καλυπτετε;;;;;;;;;;;;;;

    ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος26/3/15 17:48

    Ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων θα λογοδοτήσουν 32 επιχειρηματίες, στρατιωτικοί, μεσάζοντες, έμποροι όπλων και τραπεζίτες, για τις μίζες 60 εκατ. ευρώ που φέρονται να διακινήθηκαν για την προμήθεια των γερμανικών υποβρυχίων, επί υπουργίας Ακη Τσοχατζόπουλου, με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών.
    Οι κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν τα αδικήματα της δωροδοκίας, δωροληψίας, απιστίας και ξεπλύματος βρώμικου χρήματος, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις είναι σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου.
    Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε από την έρευνα των ανακριτών Διαφθοράς Γ.Μαλλή και Γ.Σταυρόπουλο, οι κατηγορούμενοι φέρονται να εμπλέκονται σε διακίνηση και απόκρυψη «μαύρων χρηματικών ποσών» που φέρεται συνολικά να ξεπερνά το ποσό των 60 εκατομμυρίων ευρώ.
    Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης τα παράνομα χρήματα για την προμήθεια των όπλων κινήθηκαν κυρίως μέσω δύο εταιρειών. ΝΑΥΣΤΑΘΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ. ΤΕΤΟΙΥΣ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΕΧΕΤΕ??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος26/3/15 18:09

    Ο Άκης Τσοχατζόπουλος είναι μεταξύ των κατηγορούμενων για το κύκλωμα εκβιαστών και μπράβων που εξάρθρωσε η ΕΛΑΣ. Το κύκλωμα απαρτίζουν επίσης μεγαλομπράβοι της νύχτας, ένας μεγαλοδικηγόρος, ένα πρώην μεγαλοστέλεχος που προφυλακίστηκε για μίζες, έξι σωφρονιστικοί υπάλληλοι, μία νεαρή δικηγόρος και ο απότακτος αστυνομικός που συνελήφθη ως συνεργός του Χριστόδουλου Ξηρού. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, σκοπός της οργάνωσης ήταν να τοποθετεί βόμβες κατά παραγγελία, είτε για ποινικούς είτε για τρομοκράτες.
    Η εμπλοκή του φέρεται να αφορά στην εκβίαση κρατούμενου πρώην στενού συνεργάτη του (με κάθε τρόπο, πιθανόν με τοποθέτηση βομβών σε συγγενικά του πρόσωπα), για τον οποίο θεωρεί πως «του έφαγε λεφτά». Μάλιστα φέρεται να αναφέρεται η φράση «έχει 500 εκατομμύρια σε χρυσό στην Ελβετία».Λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης τη δικογραφία, που περιλαμβάνει 37 άτομα, θα αναλάβει ανακριτής διαφθοράς.Ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για σειρά κακουργηματικών πράξεων και συγκεκριμένα για: διεύθυνση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και από κοινού, έκρηξη κατά συρροή και από κοινού, παραβάσεις σε σχέση με εκρηκτικές ύλες κατ’ εξακολούθηση, εκβίαση κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση, ξέπλυμα βρώμικους χρήματος, διακεκριμένη οπλοκατοχή και κατοχή εκρηκτικών υλών, ηθική αυτουργία στα παραπάνω αδικήματα, ενεργητική και παθητική δωροδοκία, απλή συνέργεια στην παθητική δωροδοκία και παράβαση καθήκοντος που αφορά σωφρονιστικούς υπαλλήλους. ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος26/3/15 18:32

    ΚΟΥΙΖ: ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΕΧΟΥΝ
    --Η ΡΟΥΛΑ
    --ΟΙ ΧΙΛΙΑΣΤΕΣ
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ:ΕΙΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ "ΜΑΡΤΥΡΕΣ"
    ΟΙ ΧΙΛΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΑΧΩΒΑ ΚΑΙ Η ΡΟΥΛΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος26/3/15 18:38

    Τι αισχρότητα είναι αυτή, πόσο χολή θα βγάλεις ακόμη; Δεν ντρέπεσαι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος26/3/15 19:10

    ΟΤΑΝ ΞΕΣΚΙΖΕΤΕ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΖΑΒΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ;ΡΕ ΑΗ ΣΙΧΤΗΡ ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος26/3/15 19:21

    ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΥΣ........................ ΚΟΙΤΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος26/3/15 19:35

    ρε παιδια η γραφικη Μαρια εχει καιρο να φανει.τι εγινε? αντε να γραψει τιποτα να γελασουμε παλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος26/3/15 19:43

    ΡΟΥΛΑ,ΠΡΟΣΕΞΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΧΙΛΙΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΑΥΡΟ, ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΕ ΣΤΑΥΡΩΣΟΥΝ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος26/3/15 19:46

    ΡΟΥΛΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ? ΚΙ ΑΝ ΜΕ ΛΕΝΕ ΧΙΛΙΑΣΤΙΝΑ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΩ ΑΠ ΤΗ ΠΕΙΝΑ !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος26/3/15 19:56

    ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΡΑΣ ΤΟΥ ΤΣΑΒΕΣ ΗΤΑΝ ΓΕΝΟΥΣ ΘΥΛΗΚΟΥ Λ ΚΑΙ Μ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/3/15 21:09

      Ρε μακακα του Τσαβες ηταν τουλαχιστον γενους θηλυκου ενω εσενα πισωγλεντη ειναι Μητσος και Θανος

      Διαγραφή
  20. Ανώνυμος26/3/15 21:23

    ΓΛΕΙΦΟΝΤΑΣ(ΛΟΒΕΡΔΟ-ΠΑΣΟΚ) ΚΑΙ ΕΡΠΟΝΤΑΣ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΤΟΝ ΕΦΤΙΑΞΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΓΑΜΠΡΟ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος26/3/15 21:27

    Σούλη πάλι γλείψιμο με διπλή πίτα έκανες;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος26/3/15 21:53

    Νανακια απο τωρα εχετε γινει σκορποχωρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος26/3/15 23:33

    Ανώνυμος26/3/15 17:46
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ;; ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΜΑΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝ!!!!! ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ

    Τωρα θα την κατηγορουμε και για την ειλικρεινια;;;;;;;;;;;;;;και για την αληθεια;;;;;εναι πικρη το καταλαβαινουμε


    Ανώνυμος26/3/15 18:21
    ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ:MHN AΣΧΟΛΕΙΣΘΕ ΑΛΛΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΠΛΑΣΜΑ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ.ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΗΣ; ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ (ΜΑΣ) ...ΠΗΔΑΕΙ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ. ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΔΩ...

    Εαν δεν θες να σε πηδαει μεσω διαδυκτιου πες της μηπως μπορει να κανει κατι ειδικα για σενα ,μηπως σε πηδαει απο κοντα
    Το κακο ειναι αν δεν δεχθει θα εισαι δυστυχισμενο πλασμα!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/3/15 13:09

      Βρε κάθαρμα,κατακάθι της κοινωνίας,γλειώδες υποκέίμενο,ο άνθρωπος έκανε μια σοβαρή πρόταση μέσω διαδυκτίου να σταματήσει ο διάλογος με μια δυστυχισμένη συμπολίτισσα.Εσύ με τα εμετικά σου λόγια τι κέρδισες; Μόνο την περιφρόνησή μας.Δεν αξίζεις ούτε να λέγεσαι ΄΄άνθρωπος΄΄Τιποτε άλλο.-

      Διαγραφή
  24. Ανώνυμος26/3/15 23:52

    Ρε συ Μαριώ, για πες μας πότε μπήκες και πότε βγήκες από τον συνδυασμό μας;

    ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΒΡΕ ΒΛΑΚΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕ ΚΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΘΑΡΑ Η Κ. ΜΑΡΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ 22/10/2014 ΕΦΥΓΕ ΚΥΡΙΛΕ. ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΡΟΥΦΙΑΝΑΚΙ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ .ΟΜΩΣ ΕΚΕΙΝΗ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΠΑΡ ΟΤΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΒΑΛΕΙΣ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΟΥ;;;;;;;; Η ΜΑΡΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΑΚΕΡΑΙΟΣ;;;;;;;;ΚΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ,ΝΤΟΜΠΡΑ,

    ΜΑΡΑΚΙ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑ ΑΛΛΑ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑ,ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΙΟ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος27/3/15 00:16

    Ανώνυμος25/3/15 20:22
    Θα ήθελα να ρωτήσω, είμαι Δημότισσα και έμαθα ότι αυτή την στιγμή γίνεται εκδήλωση στο Χωριό μου καταθέτουν στεφάνι στη Πλατεία του Χωριού μου και εμείς σαν Πολίτες δεν έχουμε ενημερωθεί για το γεγονός διότι ούτε Κοινοτικό Συμβούλιο έγινε ούτε σε κανένα ΜΠΛΟΚ μπήκε.
    Σημείωση κας Μ. Δημητριάδου
    Αποστομωτική απάντηση στον Ανώνυμο 25/3/15 09:34 βλέπε διαβιβαστικό Λιμενικού για το ίδιο θέμα ΕΔΩ ως και κλήση για 1η Απριλίου 2015 ΕΔΩ

    Καλά θα κάνατε εάν εσείς κρίνετε ότι πρέπει να απαξιώσετε τα μπλόκ, τα οποία μπλόκ ανεβάζουν και κατεβάζουν Δημάρχους και πολλές φορές για τις τοποθετήσεις τους το έχουν πληρώσει πολύ ακριβά!!!!
    Θα απαξιώνατε τα Μπλόκ εάν είχατε άξιο επιτελείο (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ) Παρ’ ότι και εκεί είσαστε τυχερή, είχατε άξιους ανθρώπους για να κάνουν αυτή την δύσκολη εργασία όσο και να φαίνεται εύκολη, δυστυχώς τους απομονώσατε.
    Κάποτε θα καταλάβετε τα λάθη σας αλλά θα είναι πολύ αργά για δάκρυα κυρία ΔΗΜΑΡΧΕ και για πολλούς άλλους που θα πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ θέλετε να το πείτε ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ θέλετε να το πείτε.
    Αλλά και αυτούς τους απαξιώσατε. Δικαίωμα σας εσείς είσαστε η Δήμαρχος και κάνετε τις σωστές, λάθος τις λες (επιλογές.)
    Δημητριάδου Μαρία



    Σημείωση κας Μ. Δημητριάδου
    Αποστομωτική απάντηση στον Ανώνυμο 25/3/15 09:34 βλέπε διαβιβαστικό Λιμενικού για το ίδιο θέμα ΕΔΩ ως και κλήση για 1η Απριλίου 2015 ΕΔΩ

    ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΑ ΔΥΟ ΕΔΩ!!!!


    Τώρα εάν φοράς παντελόνια βγές επώνυμα και ζήτα ΣΥΓΝΩΜΗ ειδάλως τα φοράς για να κρύβεις αυτά που υποτίθεται ότι έχεις
    Σου απέδειξα άλλη μια φορά ποία λοιπόν είμαι
    Θα πω ότι είμαι Κυρία με Κ κεφαλαίο και δεν το λέω εγώ αλλά αυτοί που με ξέρουν και τώρα πιστεύω με έμαθες και εσύ
    Όπως είχε πει ένας σχολιαστής Ο Μ άγκας δεν λέει ποτέ είναι μάγκας αυτοί που τον γνωρίζουν λένε αυτός είναι ΜΑΓΚΑΣ!!!


    ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ



    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ;;;;;;;;;;ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ;;;;;;;;;;ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΞΕΡΟΛΕΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΠΟΣΟ ΑΝΔΡΕΣ ΕΙΝΑΙ;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος27/3/15 01:04

    ρε παιδια η γραφικη Μαρια εχει καιρο να φανει.τι εγινε? αντε να γραψει τιποτα να γελασουμε παλι.

    ΜΗ ΓΕΛΑΣ ΒΡΕ ΣΑΧΛΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ ΔΟΝΤΙΑ ΣΟΥ !!!!!!!ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟ ΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΕΙΣ . ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΕΣΥ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟ ΠΥΚΝΟ ΤΗΣ ΔΑΣΟΣ ΒΛΑΞ Ε ΒΛΑΞ!!!!

    ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΛΑΒΕΙ ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ ΣΟΥ ΒΛΑΞ Ε ΒΛΑΞ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος27/3/15 09:01

    ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΙΑ ΕΣΥ ΜΙΑ ΤΙΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΜΙΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΒΑΝΤΑΡΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ?
    ΤΟΥ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΑΙΑΝΤΕΙΟ ΤΡΙΑΜΙΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΗΝ ΑΥΤΟΑΝΑΙΡΕΙΣΑΙ ΗΤΑΝΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΗ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ.
    ΑΝ Η ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΟΜΟΙΩΣ ΣΑΦΩΣ ΧΩΡΙΣ ΒΙΑΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ. ΝΙΜΙΖΩ ΕΤΣΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΕ ΑΓΓΙΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος27/3/15 11:19

    Κατά τα δικά σου λεγόμενα ( απατεώνα ) ΣΥ ΕΙΠΕΣ ΣΥ ΛΕΣ Αποδείχθηκε τίποτα για αυτά που λες και εγώ μπορώ να σου πω ξέρεις πόσα;;;;;;;;;;;;;;;και ανώνυμα όπως εσύ που δεν έχεις τα ΚΟΤΣΙΑ να το πω χαιδευτικά !!!!! Δεν του κάναμε μήνυση για απατεωνιά Του κάναμε για τα παράνομα ΄εργα του νησιού μας, που μέχρι εκείνη την στιγμή νομίζαμε ότι ήταν παράνομα. Εάν δεν είχαν γίνει ίσως από μερικά να είχαμε θρυνήση και θύματα ,Και σημειωτέον ΠΟΤΕ δεν το έκρυψε Ο Τσαβαρής Όσο για τα Τρόφιμα αντί Διατακτικές;;;;;;;;;Ε δεν ήταν και έγκλημα. πάντως έδωσε στούς ανθρώπους κάτι Και τον κατηγορήσαμε θυμάστε όλοι( ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ) Στο ξανά τονίζω που παρεξήγησες την αλήθεια. Γιατί φωτογραφιζόταν με τους απόρους!! και τα μοίραζε ο ίδιος. ΣΕΙΣ και τρόφιμα σταματήσατε να δίνετε,και το νοίκι τρέχει ,και φωτογραφηθήκατε με τους απόρους και φοράγατε και ρούχα Βαρουφάκη.
    Κ'ερδισα και σήμερα την εκτίμηση του κόσμου;;;;;;;;;;;αυτό με νοιάζει, Όχι αν με τις αλήθειες μου τους στεναχωρώ!!!!

    Καλά 9:01 με εμένα ξυπνάς με εμένα κοιμάσαι αχ πόσο τιμητικό είναι για μένα
    Θα σας κάνω να κοιμάστε και με χάπι και να βλέπετε στο ύπνο σας παντού ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ =ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/3/15 19:22

      ΑΧ!!!! ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΙΑ, ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ. ΤΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/3/15 21:39

      ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΣΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΑΡΙΑ (και όχι κυρία Μαρία) ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΟ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ.ΠΡΟΣΕΧΕ ΓΙΑΤΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ . ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΕ.

      Διαγραφή
  29. Ανώνυμος27/3/15 11:26

    Ρε καραγκιοζακο 09:01 ο Τσαβες ηταν και θα ξαναγινει δημαρχος γιατι τα εργα που εκανε στο Αιαντειο και αλλου εγιναν γιατι πηρε ευθυνες στη πλατη του για να ερχεσαι τωρα εσυ η πουτα@ιτσα η φοβιτσιαρα και να λες μακακιες.
    Για αυτο ρε ΒΛΑΚΑ θα τον ξανακανουμε δημαρχο γιατι ηταν ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος27/3/15 11:38

    Ανώνυμος26/3/15 18:32
    ΚΟΥΙΖ: ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΕΧΟΥΝ
    --Η ΡΟΥΛΑ
    --ΟΙ ΧΙΛΙΑΣΤΕΣ
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ:ΕΙΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ "ΜΑΡΤΥΡΕΣ"
    ΟΙ ΧΙΛΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΑΧΩΒΑ ΚΑΙ Η ΡΟΥΛΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

    Απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος27/3/15 15:08

    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
    Δ/ΝΣΗ Δ/ΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
    ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
    Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α
    Από το πρακτικό της 40ης
    ΤΑΚΤΙΚΗΣ Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.
    Την 17η –12 - 2013, ημέρα ΤΡΙΤΗ και ώρα 17.30 , το Δημοτικό Συμβούλιο συνήλθε σε
    ΤΑΚΤΙΚΗ Συνεδρίαση στο Δημαρχείο, ύστερα από την υπ΄αριθμ. 37251/13.12.2013
    πρόσκληση της Προέδρου του Δημοτικού Σ/λίου κ. Άννας Διαμαντίδου, που δημοσιεύθηκε &
    γνωστοποιήθηκε την 13-12 -2013 στους Δημοτικούς Συμβούλους, σύμφωνα με τις διατάξεις
    του άρθρου 67 του Ν.3852/2010.
    Πριν την έναρξη της Συνεδρίασης η Πρόεδρος διαπίστωσε ότι από τα τριάντα τρία (33) νόμιμα
    μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου ήταν:
    ΠΑΡΟΝΤΑ ΜΕΛΗ
    1.- ΠΑΠΑΘΕΟΧΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΣ 15.- ΑΣΤΡΑΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
    2.- ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ 16.- ΠΑΠΑΣΑΒΒΑΣ ΟΜΗΡΟΣ
    3.- ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 17.- ΣΟΦΡΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
    4.- ΦΟΥΡΙΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 18.- ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ
    5.- ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΟΥ ΑΝΝΑ 19.- ΜΕΑΓΚΩΦ- ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΑΘΗΝΑ
    6.- ΜΙΧΑ ΜΑΡΙΑ 20.- ΤΣΑΛΙΚΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ
    7.- ΜΠΑΚΑΟΥΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 21.-ΓΚΑΒΟΓΙΑΝΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
    8.- ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 22.- ΣΓΟΥΡΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    9.- ΜΠΕΡΗΣ ΘΩΜΑΣ 23.- ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ-ΔΙΓΕΝΑΚΗ ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ
    10.-ΣΤΑΜΠΟΥΛΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ 24.- ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ
    11.- ΚΟΥΤΣΙΛΑΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    12.- ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
    13.- ΤΣΑΛΙΑΓΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
    14.- ΜΠΕΓΝΗ ΣΤΑΜΑΤΙΑ
    ΑΠΟΝΤΑ ΜΕΛΗ
    1.- ΚΟΓΙΑΣ ΝΙΚΟΣ
    2.-ΝΑΝΝΟΥ –ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΙΣ. 8.- ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
    3.-ΑΛΑΪΣΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 9.- ΜΠΑΚΑΟΥΚΑΣ ΣΤΑΜΟΣ
    4.- ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
    5.- ΜΠΙΛΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    6.- ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    7.- ΜΑΚΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

    Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας κ. Γιάννης Τσαβαρής, είχε προσκληθεί νομίμως και παρίστατο στη
    Συνεδρίαση.
    Οι Πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων είχαν προσκληθεί στη Συνεδρίαση, με δικαίωμα ψήφου σε
    ειδικά θέματα που αφορούν τις αντίστοιχες κοινότητες (αρθρ. 67 παρ. 8 του Ν.3852/2010.)
    Παρών ήταν ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Σαλαμίνας Ανδριανού Σωτήρης .
    Πριν την συζήτηση του κατωτέρω θέματος είχαν προσέλθει οι Δημ. Σ/λοι κ.κ. Μπίλλιας
    Γεώργιος και Καλογιάννης Αντώνης και είχαν αποχωρήσει οι Δημ. Σ/λοι κ.κ. Παπαθεοχάρης
    Πέτρος, Αστράκος Ευάγγελος, Γκαβογιάννη Γεωργία, Μπακαούκας Δήμήτριος, Σγούρδας
    Γεώργιος, Παπαμιχαήλ – Διγενάκη Καλομοίρα, Μεαγκώφ – Καραγιάννη Αθηνά & Σοφράς
    Σπυρίδωνας .
    2ον Ημερήσιας Διάταξης Θέμα:
    Aρ. Απόφασης: 446 / 2013 :
    Ίδρυση Δημόσιου ΙΕΚ-ΣΕΚ στην Σαλαμίνα.
    ΑΔΑ: ΒΙ6ΑΩ1Ε-Ω1Ω
    ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ
    Αποδέχεται την ίδρυση Δημόσιου Ι.Ε.Κ.— Σ.Ε.Κ. στο Δήμο μας για τις ειδικότητες που
    μπορούν να λειτουργήσουν στην Σαλαμίνα λόγω της υπάρχουσας υποδομής – εργαστηρίων
    στο ΕΠΑΛ Σαλαμίνας και αναφέρονται στο ανωτέρω παράρτημα , προκειμένου να προσφέρει
    διέξοδο στους αποφοίτους των Γενικών Λυκείων & Γυμνασίων για την κατάρτισή τους σε
    κάποιο επαγγελματικό κλάδο .
    Έτσι συντάχθηκε το παρόν πρακτικό και υπογράφθηκε από την Πρόεδρο του Δ.Σ.
    Α κ ρ ι β έ ς Α ν τ ί γ ρ α φ ο
    Σαλαμίνα 18-12- 2013
    Η Π Ρ Ο Ε Δ Ρ Ο Σ Δ.Σ.

    ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΟΥ

    KAI ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΥΣΤΕΣΗ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟ ΒΓΑΛΑΤΕ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΛΥΞΗ ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ
    ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ Η ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΟΦΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος27/3/15 15:26

    πραγματοποιήθηκε ομιλία για την επανάσταση του 1821 στην Τ.Ο. Σαλαμίνος από τον συναγωνιστή Βιλλιώτη Αχιλλέα.

    Ο συναγωνιστής τόνισε ότι η Ελληνική επανάσταση απέδειξε κάτι το οποίο είχε ξεχαστεί από την δημιουργία της ιεράς συμμαχίας.
    Όσο πιο αυταρχικά είναι τα καθεστώτα, τόσο πιο εύθραυστα είναι. Το 1821 ήταν εθνικιστικό και πανανθρώπινο.
    Συγκίνησε και επηρέασε διανοητές όπως ο Ντελακρουά, ο Ουγκό και ο Πούσκιν.



    Πατριωτισμός υπάρχει όταν υπάρχει ελεύθερη πατρίδα.
    Όταν η πατρίδα έχει κατακτηθεί, υπάρχει μόνο εθνικισμός. Αυτός ο εθνικισμός που επέδειξε ο Διάκος, ο Καραϊσκάκης και όλοι οι αγωνιστές, διατυπώθηκε στην φράση : «Έφθασε ο καιρός να μάθουν οι Έλληνες να μην φεύγουν μπροστά στον Τούρκο».
    Οι σημερινές κυβερνήσεις «τιμούν» το 1821, ενώ οδηγούν το έθνος στην καταστροφή. Η ασυδοσία της «Δημοκρατίας» τους και ο ρατσισμός εναντίον των Ελλήνων, μετατράπηκαν σε υπερβολική υποδούλωση.


    Ο συναγωνιστής χειροκροτήθηκε από τους παρευρισκομένους και σε στάση προσοχής ψάλλαμε τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο της Χρυσής Αυγής.

    ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΙΚΑΝΑ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΑΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΒΗΛΛΙΩΤΗ ΑΧΙΛΛΕΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ΑΡΧΗΣΤΟΙ Ε ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

    ΑΛΗΘΕΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΒΓΗΚΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ F/B;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;


    ΑΦΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ Ο ΜΠΑΞΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος27/3/15 17:25

    "Το κακο δεν ειναι οτι σαν νεα δημοτικη αρχη δεν γνωριζετε,το τραγικο ειναι οτι δεν ακουτε και το τραγικοτερο οτι δεν μπορειτε να μαθετε"
    Ο Τσαβες παρελαβε τους δυο πρωην δημους (Σαλαμινα,Αμπελακια)οπου αθροιστικα τα χρεη τους εφερναν τον νεο ενιαιο δημο δεκατο εννατο στους 24 πιο υπερχρεωμενους η' κατακοκκινους δημους της χωρας.Αυτο το δημο παρελαβε ο Τσαβες και καταφερε με πολυ δουλεια αφου απο το πρωτο λεπτο "σηκωσε τα μανικια"και οχι "τα χερια" να μην μπει ο δημος στο παρατηρητηριο και ταυτοχρονα να μην αυξηση τα τελη ουτε 1ευρω.Οι απολιτικες δικαιολογιες της σημερινης δημοτικης αρχης για την απαραδεκτη και πρωτογνωρη αυξηση των ανταποδοτικων τελων αλλα και της αδυναμιας της να ξεπερασει τα προβληματα αφου διακατεχεται απο αγνοια,φοβο και ανικανοτητα την κατατασουν ουραγο στην λιστα των δημων που παλευουν για το ξεπερασμα των προβληματων

    Απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος27/3/15 17:54

    Φυσικα για να ιδρυθει ενα δημοσιο ΙΕΚ στο νησι, οταν ηταν σχεδιασμενο απο το Υπουργ Παιδειας να ιδρυθει μονο ενα σε Α,Β ΠΕΙΡΑΙΑ,καταλαβαινει κανεις ποσο κοπο και προσπαθεια χρειαζετε σε πολλα επιπεδα.Ετσι υπηρετησε το τοπο η δημοτικη αρχη του Τσαβες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος27/3/15 18:44

    ΔΗΜΟΣΙΟ Ι.ΕΚ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ. ΟΥΑΟΥ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΘΕΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΟΠΩΣ :1) ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΜΗΝ ΒΙΑΣΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΝΗΣΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥ 1968 ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΌ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΕ) 2) ΣΧΟΛΗ ΝΑΥΠΗΓΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑΥΤΙΚΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΗΣΙΩΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΑΡΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΡΩΜΙΚΟΙ ΣΑΝ ΤΟ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟ. 3) ΣΧΟΛΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΜΑΣ ΚΟΥΖΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΕ ΩΡΑΙΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ . ΑΥΤΕΣ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΓΡΗΓΟΡΟ ΑΠΛΑ ΓΙΟΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ. Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΙΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΟΥ ΖΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ.
    ΕΝΕΡΓΟΙ ΝΕΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/3/15 18:51

      συμφωνω ελα όμως που τους ενδιαφερει η μασα και καλυπτουν τη σχολη μαγειρικής και τα μαγαζιά να παίρνουν αδειες λειτουργιαςε τωρα που καλοκαιριάζει και ετσι καλυπτουν και τις τουριστικές επισειρησεις. απο τωρα έχουν ξεκινησει οι συμβουλοι και έχουν βγάλει στη γυρα τις ορντινάτζες που λέμε στο ναυτικο για υποσχεσεις καινουργια μαγαζι΄΄α , θαλάσσια σπορ, ομπρέλες, παραλίες εχουμε να δουμε υπαρχει πολυ παρασκηνιο.Αργοτερα ομως ακόμη δεν έχουμε πασχα,ειναι λιγο νωρις. οι συνάξεις ομως ξεκινησαν

      Διαγραφή
  36. Ανώνυμος27/3/15 22:19

    Φασουλι μαζι με Πορτοκαλι κανουν εταιρεια...μεταφορικη...αγοραζουν φορτηγο...καταθετουν εγγυητικη.. το βαζουν το φορτηγο στη δεη αε...πεφτει η εγγυητικη...για να μην χασουν το φορτηγο...και χασουμε την συμβαση με τη δεη αε και...παιρνει το φασολακι τα λεφτα απο το μπεζαχτα του ταχυδρομου...και τα δινει για την εγγυηση του φορτηγου...ερχεται ελεγχος στο ταχυδρομο...φοβαται το φασολι...και παιρνει τα λεφτα απο το σχολειο...και τα παει στο ταχυδρομο...πιεζει το φασολι ο δασκαλος και ο γονιος...και τρεχει ο παραθεσμικος για να καλυψει το σκανδαλο και να καρδισει χρονο...δινει τα λεφτα στο φασολι...και για να τα ξαναπαρει πισω...γιαυτο προτεινε στο δημοτ συμβ...να ελθουν ελεγκτες δημοσιας διοικησης...δηλαδη ενα μεγαλο χρονικο διαστημα...για να προλαβουν...και να κλεισουν τις τρυπες...
    ΑΥΤΑ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος27/3/15 23:09

    Κουφα@ιτσα παραθεσμικε σε ξεσκεπασανε!!!
    Ζητησε επιθεωρητες για να κερδισεις χρονο για να προλαβεις να τα παρεις πισω...
    Δυστυχως για σενα μετα τον ελεγχο οι πληροφοριες λενε οτι το φασολι παει για ...βρασιμο οποτε τα δικα σου πανε για χασιμο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος27/3/15 23:26

    ΚΥΡΙΕ 19;39 ΑΡΧΙΣΕΣ ΝΑ ΤΗΣ ΑΠΕΙΛΕΙΣ;;;;;ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΒΡΙΣΕ;;;;;ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΕΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΩΝΑΖΕ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΑΣΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΨΕΜΑΤΑ;
    ΕΣΕΙΣ ΒΡΗΚΑΤΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΤΟΝ ΕΚΦΟΒΣΜΟ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ. ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΧΕΤΟ ΜΑΡΙΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/3/15 14:42

      ΑΝΟΗΤΕ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΤΟΥ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟΥ (ή Μ.Δ.- διόλου απίθανο), ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΠΕΙΛΕΣ. ΘΑ ΗΜΟΥΝ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΣΑ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ( ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ) ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ. ΠΑΝΤΩΣ, ΟΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΡΟΣΩΠΟΥ,ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ.ΤΗΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΚΟ...

      Διαγραφή
  39. Ανώνυμος27/3/15 23:31

    ΑΧ!!!! ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΙΑ, ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ. ΤΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ

    ΜΑΡΙΑ ΤΟ ΕΠΙΑΣΕΣ ΤΟ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ ;;;;;;;;;;;;;Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ
    ΣΤΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΧΡΥΣΟ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος27/3/15 23:43

    Ανώνυμος26/3/15 17:24
    ΠΟ. ΠΕ Σαλαμίνας - Διαύγεια RSS ΛΕΙΠΕΙ ΠΟ,ΠΕ,(ΣΑ)
    ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. ΠΟ.ΠΕ.ΣΑ
    Πριν από 1 μήνα


    Μηπως γι αυτο βοηθησε ο Βασιλακης;;;;;;;κυρια Μαρια;;;;;;;επειδη ειναι η κατασταση δυσκολη;;;;;;;και τον καλυπτετε;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος28/3/15 15:56

    Ανώνυμος27/3/15 21:39
    ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΣΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΑΡΙΑ (και όχι κυρία Μαρία) ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΟ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ.ΠΡΟΣΕΧΕ ΓΙΑΤΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ . ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΕ.
    Ανώνυμος27/3/15 23:26
    ΚΥΡΙΕ 19;39 ΑΡΧΙΣΕΣ ΝΑ ΤΗΣ ΑΠΕΙΛΕΙΣ;;;;;ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΒΡΙΣΕ;;;;;ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΕΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΩΝΑΖΕ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΑΣΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΨΕΜΑΤΑ;
    ΕΣΕΙΣ ΒΡΗΚΑΤΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΤΟΝ ΕΚΦΟΒΣΜΟ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ. ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΧΕΤΟ ΜΑΡΙΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ (Σε ευχαριστώ όποιος η όποια είσαι, τώρα έκανα ενα γύρισμα και τα είδα ,για να απαντήσω)



    Ανώνυμος28/3/15 14:42
    ΑΝΟΗΤΕ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΤΟΥ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟΥ (ή Μ.Δ.- διόλου απίθανο), ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΠΕΙΛΕΣ. ΘΑ ΗΜΟΥΝ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΣΑ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ( ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ) ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ. ΠΑΝΤΩΣ, ΟΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΡΟΣΩΠΟΥ,ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ.ΤΗΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΚΟ...

    Και δεν κατάλαβες τι θέλω να πω και λές ότι βρίζω και λες ότι η υπομονή έχει τα όρια της Αυτό δεν είναι απειλή;;;;;;;;;;;;;;;;; Τι ακριβώς θα μου κάνεις ;;;;;;;;;;όταν φτάσει η υπομονή σου στα όρια σου;;;;;;;;;;;;; Δηλαδή πως το βλέπεις θα μου λέτε ανακρίβειες θα μου ρίχνετε λάσπη, θα λέτε ότι ήμουν στο συνδυασμό σας και έκανα τον Δούρειο ίππο και το ρουφιανάκι του Τσαβαρή,θα μου λέτε ότι ξεχρεώνω γραμμάτια του Τέως,θα μου λέτε για τα παράνομα της Σκυτάλης,και πολλά άλλα και τι νομίζετε Ότι η δική μου ΥΠΟΜΟΝΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ.;;;;;;΄.Όχι θα ακουστούν οι αλήθειες. Εάν γράψω κάτι διαφορετικό από αυτά' που ισχύουν εδώ ΕΙΜΑΙ και κυρίως ΕΠΩΝΥΜΑ .Και βέβαια θέλω το καλό της ,γιατί θα είναι και για μένα καλό αφού θα είναι η ΔΗΜΑΡΧΟΣ πέντε χρόνια.Αλλά θέλω και το δικό μου καλό .Δεν θα αφήνω να διασύρουν το όνομα μου δεν μου αξίζει!!!!!.

    ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος28/3/15 16:18

    Ανώνυμος28/3/15 16:17
    Ανώνυμος27/3/15 18:11
    ΔΩΣΤΕ ΤΗΣ ΤΟ ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΙΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ Η ΓΥΝΑΙΚΑ

    Απάντηση

    Ανώνυμος27/3/15 23:41
    ΦΟΡΕΜΕΝΟ ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΑ ΔΕΝ ΦΟΡΑΕΙ???????????????(Ευχαριστώ τελικά πρέπει να γυρίζεις και πίσω κάθε φορά γιατί από ότι βλέπω όποιοι τα παντελόνια τα φοράνε ίσα ΄ισα για να κρύβουν αυτά που νομίζουν ότι έχουν από μέσα γράφουν εκ των υστέρων που φεύγει το θέμα )

    Εγώ το μόνο χάπι που ΄παίρνω φιλαράκο είναι του θυροειδή ,και από ότι γνωρίζω από αυτό δεν φοράς ζουρλομανδύα. Άλλοι να φοβούνται που πίνουν το χάπι τα μεσάνυκτα αυτά πειράζουν και βάζεις Ζουρλομανδύα.Απαντάς;;;;;;;;;;;; η δεν απαντάς;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    Δημητριαδου Μαρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος28/3/15 19:22

    Ο ένας και μοναδικός ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ που πέρασε από το νησί προσπαθεί με κάθε μέσο τρόπο αφορμή να μειώσει την διοίκηση της κας Νάννου, ώστε μπαίνοντας στην κανίστρα της σύγκρουσης να έχει υπεροχή μαζί της. Δεν αντιλαμβάνεσαι τέως ΑΠΑΤΕΩΝΑ ότι το πρόβλημά σου δεν είναι η διοίκηση της κυρίας Νάννου αλλά ο ίδιος ο εαυτό σου, πρέπει να δείξεις ένα άλλο πρόσωπο διοίκησης που δυστυχώς δεν διαθέτεις .Έτσι λοιπόν σταμάτα να γράφεις να προσβάλλεις να απαξιώνεις να παρασύρεις αγνούς ανθρώπους σε ένα αγώνα που δεν πείθεις, έχεις καταγραφεί ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ στη συνείδηση και έτσι θα παραμείνει, όσοι σε χρησιμοποιούνε για ένα αντιπολιτευτικό κέρδος είναι μέχρι εκεί, ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ και άντε γειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.