Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

26 Αυγ 2015

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

Το Εργατικό Κέντρο Σαλαμίνας προτίθεται να υλοποιήσει επιδοτούμενα Σεμινάρια στα πλαίσια του προγράμματος επαγγελματικής κατάρτισης
ΛΑΕΚ 1-25 για το έτος 2015-2016.

Στα σεμινάρια μπορούν να συμμετάσχουν εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα, ανεξαρτήτως ειδικότητος, που είναι ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ,  όπως εργαζόμενοι σε Super Markets, εταιρείες, φαρμακεία, λογιστικά γραφεία, αρτοποιεία,  οικοδόμοι, εργατοτεχνίτες, οδηγοί, εποχιακά εργαζόμενοι όπως συμβασιούχοι πυροσβέστες κ.α.

Τα θέματα των σεμιναρίων θα είναι σχετικά με την Υγιεινή και Ασφάλεια στον χώρο εργασίας, τις τεχνικές επικοινωνίας με τους πελάτες, και θέματα που θα εξειδικευτούν σε εύλογο χρόνο. 

Το πρόγραμμα θα είναι συνολικής διάρκειας 32 ωρών (8 ημέρες) και οι συμμετέχοντες θα λάβουν ως επιδότηση το ποσό των 160,00 € και πιστοποίηση συμμετοχής στο Σεμινάριο.

Επισημαίνεται ότι το Σεμινάριο θα πραγματοποιείται απογευματινές ώρες και ανεξάρτητα από το ωράριο εργασίας των συμμετεχόντων και σε κάθε περίπτωση δεν θα παρεμποδίζεται η λειτουργία της επιχείρησης.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

-Βιβλιάριο ασθενείας θεωρημένο για το έτος 2015

-Φωτοτυπία εκκαθαριστικού Εφορίας

-Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας

-Φωτοτυπία  βιβλιαρίου τραπέζης.

Για αιτήσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι  μπορούν να απευθύνονται στο Εργατικό Κέντρο Σαλαμίνας
από τις 9.00 π.μ – 13.00 μ.μ και 18.00 μ.μ. -20.00 μ.μ και στο τηλέφωνο 210 4651464.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ


30 σχόλια:

  1. Ανώνυμος26/8/15 15:51

    Λασπολόγε παραθεσμικέ τι έγινε με την wind????????
    Που είναι όλα αυτά που μας έλεγες??????
    Μιχαλάκη υιέ τα ξεχάσατε??????
    Λέγατε παραμύθια???????
    Ή,Ή,Ή ισχύουν αυτά που ακούγονται?????????
    Γιατί αν ισχύουν θα φάτε γιούχα που θα πάει σύννεφο,ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ Ο ΤΖΑΒΑΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/8/15 12:55

      Τα έχει κάνει πλακάκια ο παραθεσμικός με το πρώην λαμόγιο. Ο παραθεσμικός δεν καθίζει στο σκαμνί το λαμόγιο και το λαμόγιο αφήνει τον παραθεσμικό να τρώει με την ησυχία του.
      Όλα τα γουρούνια ίδια μούρη έχουν.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/8/15 15:34

      Ιδού η «παιδική χαρά» του Σύριζα: Έργα και ημέρες μιας ανθελληνικής κυβέρνησης

      Μόλις εφτά μήνες διακυβέρνησης της Χώρας έφτασαν, προκειμένου η νυν συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να πάρει «επάξια» την σκυτάλη της εξάρτησης και της υποταγής στους δανειστές από τους προηγούμενους συγκυβερνώντες.
      Ο ορισμός «παιδική χαρά» για την κυβέρνηση Τσίπρα είναι μεν από την μια πλευρά ακριβής, από την άλλη όμως, ίσως είναι και σχετικά επιεικής για το μέγεθος της καταστροφής στην οποία οδηγεί τον Τόπο. Πάμπολλα είναι τα παραδείγματα που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να δώσουμε εικόνα σ’ αυτή την παρακμιακή κατάσταση, αλλά ας σταθούμε μόνο στις επιλογές ορισμένων υπουργών της κυβέρνησης αυτής, τους οποίους επέλεξε ο ίδιος ο Τσίπρας, άρα φέρνει ακέραια και την ευθύνη.
      Καταρχάς, διόρισε ως υπουργό Οικονομικών έναν εγωπαθή νάρκισσο, ένα ανεπανάληπτο «ψώνιο» και «νούμερο», ο οποίος με τις ενέργειές του αποδείχθηκε εκτός από άσχετος με το αντικείμενο, επικίνδυνος για τον Τόπο. Υπουργό Βιομηχανίας έκανε έναν ανεπάγγελτο «επαγγελματία αριστερό», ο οποίος στο τέλος έκανε κόμμα για να διασφαλίσει τα δικά του στενά συντηρητικά συμφέροντα. Έβαλε στο υπουργείο Παιδείας έναν συμπλεγματικό μαρξιστή, ο οποίος θεωρεί «ρετσινιά» την Αριστεία. Στο υπουργείο Δικαιοσύνης τοποθέτησε κάποιον, ο οποίος εξελίχθηκε σε απελευθερωτή κακοποιών, που συνέχισαν μετέπειτα την εγκληματική τους δράση. Υπουργός Δημόσιας Διοίκησης μπήκε ένας, ο οποίος κατηγορήθηκε ότι έπαιρνε προμήθειες για νομοθετικές ρυθμίσεις επαναπροσλήψεων.
      Ως αναπληρωτή υπουργό Παιδείας τοποθέτησε κάποιον φανατικό εχθρό της Ορθοδοξίας, ο οποίος αφαίρεσε την διδασκαλία του «Επιταφίου» από τα σχολεία και υποσχέθηκε κατάργηση των θρησκευτικών σε κάποια αυυτοαποκαλούμενη «Ένωση Άθεων». Υπουργό μετανάστευσης διόρισε μια εκτός τόπου και χρόνου ηλικιωμένη κυρία, η οποία είναι ολοφάνερο ότι αγνοεί ακόμη και τα βασικά γύρω από το τεράστιο αυτό πρόβλημα, κρυμμένη και χαμένη στον «αντιρατσιστικό» μικρόκοσμό της. Υπουργό Εργασίας τοποθέτησε κάποιον, ο οποίος ξεδιάντροπα ομολόγησε ότι η κυβέρνηση εν γνώσει της έλεγε ψέματα στους συνταξιούχους, όταν υποσχόταν την 13η σύνταξη.
      Ας σταματήσουμε τον «απολογισμό» εδώ, όχι γιατί τελείωσε ο κατάλογος, αλλά επειδή τα ονόματα αυτά αρκούν για να φανεί όλη η ανικανότητα και πολύ περισσότερο η συνειδητή προσπάθεια της κυβέρνησης να οδηγήσει την Χώρα στον όλεθρο. Όσο θα πλησιάζουμε στις κάλπες ας έχουμε υπ’ όψιν μας τα έργα και τις ημέρες αυτού του κωμικοτραγικού θιάσου, αλλά και ποια όντως μπορεί να είναι μια έμπρακτη πολιτική απάντηση αμφισβήτησης στο ξεπούλημα της Πατρίδας και του Λαού που επιχειρεί η κυβέρνηση Τσίπρα.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος27/8/15 16:09

      12:55,νομίζεις ο Τσάβες δεν κωλόνει γιατί δεν έχει να φοβηθεί τίποτα!!!!!!!
      Θα το διαπιστώσεις σύντομα!!!!!!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος28/8/15 10:50

      Σαουδική Αραβία και Κατάρ προωθούν ορδές λαθρομεταναστών στην Ελλάδα
      Σύμφωνα με Σαουδάραβες και Καταριανούς αξιωματούχους η Ευρωπαϊκή Ένωση, άρα και η Ελλάδα, αναφερόμενη στους λαθρομετανάστες εισβολείς θα πρέπει να χρησιμοποιεί τον όρο «πρόσφυγες». Το ερώτημα βέβαια που προκύπτει για αυτές τις δυο πάμπλουτες βαχαμπιστικές-σουνιτικές μοναρχίες της Αραβικής Χερσονήσου είναι πόσους μουσουλμάνους «πρόσφυγες» έχουν δεχθεί να φιλοξενήσουν, μια και συν τοις άλλοις οι αποστάσεις από τις εμπόλεμες ζώνες προς την Σαουδική Αραβία και το Κατάρ είναι πολύ μικρότερες από ότι αυτές προς την Ευρώπη. Απάντηση: Δεν δέχτηκαν να φιλοξενήσουν κανέναν μουσουλμάνο «πρόσφυγα».Το Χαλιφάτο του Ισλαμικού Κράτους όπως έχουμε αναλύσει πολλάκις χρηματοδοτείται και από αυτές τις δυο αδίστακτες μοναρχίες. Η επαγγελματική, πολύπειρη και κοστοβόρα προπαγανδιστική μηχανή των τζιχαντιστών, που ειρήσθω εν παρόδω έχει πρόσβαση σχεδόν σε όλα τα ΜΜΕ της Δύσης, έχει κάνει σαφές ότι το κύμα της λαθρομετανάστευσης προς την Ευρώπη εξυπηρετεί τα σχέδια του Ισλαμικού Κράτους, άρα και τα σχέδια αυτών που το χρηματοδοτούν και αυτών που το έχουν δημιουργήσει. Οι τζιχαντιστές έχουν απέναντι τους, έχουν να αντιμετωπίσουν τον πλήρη ερασιτεχνισμό της ΕΕ τόσο σε πολιτικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο ασφαλείας. Στην Ελλάδα πέραν αυτής της ερασιτεχνικής αντιμετώπισης προστίθεται και η «ανθρωπιστική» ασχετοσύνη και η ιδεοληψία των επαγγελματιών της Αριστεράς και της ευνουχισμένης και επικίνδυνης πλέον Δεξιάς.Πίσω από όλα τα τεκταινόμενα σχετικά με το θέμα της λαθρομετανάστευσης κρύβεται ένα καλά οργανωμένο σχέδιο το οποίο συνεπικουρείται από τα σιωνιστικά ΜΜΕ. Τα τουρκοκάναλα της χώρας μας και οι περισσότεροι τηλεοπτικοί σταθμοί της ΕΕ στοχεύοντας στο αυτονόητο ανθρώπινο συναίσθημα δείχνουν εικόνες με λαθρομετανάστες, εικόνες που εστιάζουν πάντα σε «μοναχικές» γυναίκες, κατά προτίμηση με ένα κλαίον παιδί στην αγκαλιά και πίσω από συρματοπλέγματα, τα οποία την εμποδίζουν να τρέξει προς την πολυπόθητη «γη της επαγγελίας». Την εικόνα συνοδεύει σχεδόν πάντα και μια σύντομη συνέντευξη ή λεζάντα για τον πατέρα που έχει χάσει την ζωή του στον πόλεμο ή που περιμένει από την άλλη πλευρά του συρματοπλέγματος για να σμίξει η οικογένεια.Η πραγματικότητα όμως, η ρεαλιστική εικόνα αυτών των δήθεν μεταναστών ή προσφύγων είναι διαφορετική.
      Η πραγματικότητα είναι ότι πρόκειται κυρίως για ορδές μουσουλμάνων συμμοριτών, οι οποίοι βάσει σχεδίου εποικίζουν την Ευρώπη και βέβαια την πληθυσμιακά γερασμένη Ελλάδα, που τελεί υπό οικονομική κατάρρευση. Με τον ρυθμό που εισβάλλουν οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα σε λίγο χρονικό διάστημα οι σημερινοί Έλληνες θα είμαστε μειοψηφία στην ίδια μας την χώρα και ο κοινωνικός ιστός θα διαρραγεί και θα καταστραφεί.
      Για την Ελλάδα το πρόβλημα είναι ζωής ή θανάτου και οι πολιτικάντηδες αδυνατούν ή δεν θέλουν να προσεγγίσουν, να αναλύσουν το θέμα και να σχεδιάσουν την λύση του προβλήματος, ώστε να διασφαλιστεί η βιωσιμότητα και η προοπτική της ελληνικής κοινωνίας σε μια εθνικά κυρίαρχη Πατρίδα.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος27/8/15 09:34

    ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ,ΚΥΡΙΕ ΛΑΝΗ,ΚΥΡΙΕ ΣΚΙΑΘΙΤΗ ΔΕΝ ΝΤΡΑΠΗΚΑΤΕ ΕΧΘΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΦΑΝΟΥΡΙΟ,ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΦΩΤΑ ΣΤΟ ΠΑΝΥΓΗΡΗ ΗΤΑΝ ΣΒΗΣΤΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος27/8/15 09:41

    ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΗ ΜΕ ΠΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ,ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΓΕΝΕΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΗΣ;ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΦΤΑΝΕ Η ΣΟΦΙΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ;ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΛΕΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ.

    ΚΥΡΙΕ ΛΕΝΗ ΚΡΙΜΑ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΛΕΓΩΝΤΑΣ ΠΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΕΙ Η ΝΑΝΝΟΥ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΤΑ ΠΡΟΣΛΑΒΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ ΝΑΝΝΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/8/15 16:37

      ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΡΥΦΟΚΟΙΤΑΤΕ
      ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ.ΡΩΤΗΣΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ.
      ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ
      ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ 6 ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ .
      ΑΛΛΟΙ ΙΣΩΣ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ .
      ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/8/15 21:50

      ακουγετε οτι θα κανετε καινουργιεσ ΑΥΞΗΕΙΣ ΤΑ ΤΕΛΗ 25

      Ε ΣΟΦΙΑ

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος27/8/15 09:47

    Η ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΣΤΟ ΑΜΠΕΛΑΚΙ ΞΕΧΕΙΛΗΣΕ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ,ΦΤΑΝΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΠΙΑ ΠΝΙΓΗΚΑΜΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΣ ΟΙ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
    ΕΧΘΕΣ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΞΕΝΟ ΚΑΙ ΡΕΣΤΗ ΠΙΑΣΤΗΚΕ Η ΑΝΑΠΟΝΟΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.ΑΜΑ ΔΕΝ ΜΠΕΡΕΙΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος27/8/15 10:26

    ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΣΟ ΑΝΑΞΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΑΜΠΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΣΤΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ; ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ Η ΔΕΗ;
    ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΛΑΜΠΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΥΠΑΛΟΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΕΣ ΛΑΜΠΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΦΑΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.

    ΜΟΝΟ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΜΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος27/8/15 10:35

    ΚΟΡΡΟΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ 2ΒΑΘΜΙΑ? ΟΛΑ ΚΑΛΑ? ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΗ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ. ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ή ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ? ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΙΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΟΥΜΕ, ΕΠΩΝΥΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/8/15 17:05

      Pε στραβορουφιανε έχεις ξαναδεί άλλος να δουλεύει τόσες ώρες αλλά μόνο ακούς αρπάχτρα ρουφιανοαδελφή πιο καλά να μάθεις ποιος ξεσκίζει την χοντροκόλου στραβοφαναράκια.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/8/15 17:17

      Ο σαλιαρης και η ξεφτιλισμενη που λεει και η ρουλα ..........

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος27/8/15 13:26

    Δεν θα προλαβαινεις να βοηθησεις.Θα ειναι τετοια τα προβληματα που θα εχεις που δεν θα εχεις χρονο!!!!!!!ΔΕΣΜΕΥΣΗ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/8/15 16:12

      Παραθεσμικέ 13:26, ο Τσάβες σε γράφει εσένα και την οικογενειά σου στα αρχ@δ@α του!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος29/8/15 08:57

      Ρε ΑΠΑΤΕΩΝΑ (01:07)Παραθεσμικέ,γιατί δεν τολμάς ΕΝΑ χρόνο τώρα που διοικείς να φέρεις θέμα στο δημοτικό συμβούλιο το χρέος που παράλαβε ο Τσάβες την 1-1-2011, το χρέος που παρέδωσε 31-8-2014 και πόσο είναι σήμερα μετά από ΕΝΑ χρόνο δική σου διοίκησης ανίκανε μηνάκο....
      ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ ΙΔΟΥ ...Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος27/8/15 15:33

    Ιδού η «παιδική χαρά» του Σύριζα: Έργα και ημέρες μιας ανθελληνικής κυβέρνησης

    Μόλις εφτά μήνες διακυβέρνησης της Χώρας έφτασαν, προκειμένου η νυν συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να πάρει «επάξια» την σκυτάλη της εξάρτησης και της υποταγής στους δανειστές από τους προηγούμενους συγκυβερνώντες.
    Ο ορισμός «παιδική χαρά» για την κυβέρνηση Τσίπρα είναι μεν από την μια πλευρά ακριβής, από την άλλη όμως, ίσως είναι και σχετικά επιεικής για το μέγεθος της καταστροφής στην οποία οδηγεί τον Τόπο. Πάμπολλα είναι τα παραδείγματα που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να δώσουμε εικόνα σ’ αυτή την παρακμιακή κατάσταση, αλλά ας σταθούμε μόνο στις επιλογές ορισμένων υπουργών της κυβέρνησης αυτής, τους οποίους επέλεξε ο ίδιος ο Τσίπρας, άρα φέρνει ακέραια και την ευθύνη.
    Καταρχάς, διόρισε ως υπουργό Οικονομικών έναν εγωπαθή νάρκισσο, ένα ανεπανάληπτο «ψώνιο» και «νούμερο», ο οποίος με τις ενέργειές του αποδείχθηκε εκτός από άσχετος με το αντικείμενο, επικίνδυνος για τον Τόπο. Υπουργό Βιομηχανίας έκανε έναν ανεπάγγελτο «επαγγελματία αριστερό», ο οποίος στο τέλος έκανε κόμμα για να διασφαλίσει τα δικά του στενά συντηρητικά συμφέροντα. Έβαλε στο υπουργείο Παιδείας έναν συμπλεγματικό μαρξιστή, ο οποίος θεωρεί «ρετσινιά» την Αριστεία. Στο υπουργείο Δικαιοσύνης τοποθέτησε κάποιον, ο οποίος εξελίχθηκε σε απελευθερωτή κακοποιών, που συνέχισαν μετέπειτα την εγκληματική τους δράση. Υπουργός Δημόσιας Διοίκησης μπήκε ένας, ο οποίος κατηγορήθηκε ότι έπαιρνε προμήθειες για νομοθετικές ρυθμίσεις επαναπροσλήψεων.
    Ως αναπληρωτή υπουργό Παιδείας τοποθέτησε κάποιον φανατικό εχθρό της Ορθοδοξίας, ο οποίος αφαίρεσε την διδασκαλία του «Επιταφίου» από τα σχολεία και υποσχέθηκε κατάργηση των θρησκευτικών σε κάποια αυυτοαποκαλούμενη «Ένωση Άθεων». Υπουργό μετανάστευσης διόρισε μια εκτός τόπου και χρόνου ηλικιωμένη κυρία, η οποία είναι ολοφάνερο ότι αγνοεί ακόμη και τα βασικά γύρω από το τεράστιο αυτό πρόβλημα, κρυμμένη και χαμένη στον «αντιρατσιστικό» μικρόκοσμό της. Υπουργό Εργασίας τοποθέτησε κάποιον, ο οποίος ξεδιάντροπα ομολόγησε ότι η κυβέρνηση εν γνώσει της έλεγε ψέματα στους συνταξιούχους, όταν υποσχόταν την 13η σύνταξη.
    Ας σταματήσουμε τον «απολογισμό» εδώ, όχι γιατί τελείωσε ο κατάλογος, αλλά επειδή τα ονόματα αυτά αρκούν για να φανεί όλη η ανικανότητα και πολύ περισσότερο η συνειδητή προσπάθεια της κυβέρνησης να οδηγήσει την Χώρα στον όλεθρο. Όσο θα πλησιάζουμε στις κάλπες ας έχουμε υπ’ όψιν μας τα έργα και τις ημέρες αυτού του κωμικοτραγικού θιάσου, αλλά και ποια όντως μπορεί να είναι μια έμπρακτη πολιτική απάντηση αμφισβήτησης στο ξεπούλημα της Πατρίδας και του Λαού που επιχειρεί η κυβέρνηση Τσίπρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος27/8/15 16:15

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος27/8/15 16:19

    Μηνάκο ,ποιό δελτίο τύπου???? αυτό που μαζί με τον άλλο κουτοδήμαρχο αποτελούν το διδυμο των δύο δήμων που έχουν ξεμίνει χωρίς προυπολογισμό?????
    Αλλά για πες μας παραθεσμικέ γιαυτό πήγες από μοναστήρι μεριά???????γιά να ρεφάρεις????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/8/15 17:19

      Λασπολόγε παραθεσμικέ τι έγινε με την wind????????
      Που είναι όλα αυτά που μας έλεγες??????
      Μιχαλάκη υιέ τα ξεχάσατε??????
      Λέγατε παραμύθια???????
      Ή,Ή,Ή ισχύουν αυτά που ακούγονται?????????
      Γιατί αν ισχύουν θα φάτε γιούχα που θα πάει σύννεφο,ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ Ο ΤΖΑΒΑΡΗ

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος27/8/15 16:47

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος27/8/15 17:12

    ΔΡΑΓΟΚΟΥΦΑΛΟΒΙΤΣ ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ --ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΙΣ ΚΡΥΦΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΤΗ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΗΣ .... ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΠΟ
    ΤΟΤΕ .... ΚΟΙΤΑΤΕ ΕΝΑΝ ΠΑΣΟΚΑΤΖΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΤΑΝ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ
    ΤΩΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ . ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΣΕ ΣΙΧΑΘΗΚΕ ΠΑΝΤΕΛΗΣ -- ΡΟΥΛΑ Κ.Λ.Π.
    ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος27/8/15 17:16

    ΔΡΑΓΟΜΑΝΟΒΙΤΣ ........ ΦΕΡΤΕ ΜΙΑ ΣΑΛΙΑΡΑ ΤΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ .........ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ Η ΠΟΛΥΖΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΥΠΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΙΠΛΑ Ο ΑΛΛΟΣ O ΣΤΡΑΒΟΣ ΜΕ ΤΑ 150 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΦΩΤΑ ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/8/15 01:17

      αχ αυτη η αποξενωση τι σας εχει κανει...παραμιλατε ...θελετε να σας ακολουθησουν και αλλοι αμ δε ομως!!!

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος28/8/15 09:13

    ποιοσ ειναι ο μεθυστακασ που παραπαταει τα βραδυα στα στε ναΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος28/8/15 11:07

    Γιατι δεν ηταν στην χτεσινη εκδηλωση η προεδρος της ΠΟΠΕΣΑ ?? Ξερει κανεις να μας πει??Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος28/8/15 17:58

    ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΜΑ.ΚΟΜΠΑΝΙΑ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ. ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΧΩΡΙΣΤΗΚΑΤΕ ΣΕ 2 OMADES KAI ANTI NA KYBERNATE KANETE ANNTIPOLITEYSH H MIA OMADA STHN ALLH. ΤΕΛΙΚΑ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙΙ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΓΙΑΤΙ ΚΟΛΗΣΑΤΕΕ ΣΤΗ ΡΟΥΛΑ? ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΦΗΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΚΥΡΑΤΣΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΓΥΝΑΙΚΟΔΟΥΛΙΙΕΣ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΧΑΛΟ. ΑΝΑΛΟΓΑ ΣΕ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΟΛΗΜΕΝΟΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ANOHSIES ΚΑΙ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΣΤΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ. ΞΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΤΕ.ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΜΕ ΝΑ ΓΛΥΦΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΤΟΠΙΑ. ΑΝΤΕ ΔΟΥΛΕΨΤΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος29/8/15 08:56

    Ρε ΑΠΑΤΕΩΝΑ Παραθεσμικέ,γιατί δεν τολμάς ΕΝΑ χρόνο τώρα που διοικείς να φέρεις θέμα στο δημοτικό συμβούλιο το χρέος που παράλαβε ο Τσάβες την 1-1-2011, το χρέος που παρέδωσε 31-8-2014 και πόσο είναι σήμερα μετά από ΕΝΑ χρόνο δική σου διοίκησης ανίκανε μηνάκο....
    ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ ΙΔΟΥ ...Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.