Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

29 Αυγ 2015

Δήλωση Αποχώρησης Μελών O.M. Σαλαμίνας από τον ΣΥΡΙΖΑ

Η παραίτηση του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης, η επιλογή των πρόωρων εκλογών σπρώχνει τα πράγματα σε μια κατάσταση χωρίς επιστροφή. Η ίδια απόφαση αλλά και το διάγγελμα του Αλ. Τσίπρα δηλώνουν με τον πιο καθαρό τρόπο ότι το προεδρικό κέντρο είναι αποφασισμένο να υλοποιήσει το 3ο μνημόνιο χωρίς τον οποιoδήποτε δισταγμό.    Η συναίνεση άλλωστε των δανειστών στην προκήρυξη των εκλογών είναι η μεγαλύτερη επιβεβαίωση. Έτσι γίνεται αμετάκλητη η ωμή παραβίαση και καταστρατήγηση των ιδρυτικών διακηρύξεων, των συνεδριακών αποφάσεων . Έτσι γίνεται ακόμα πιο προκλητική  η περιφρόνηση της λαϊκής εντολής του δημοψηφίσματος της 5ης Ιούλη , του μεγαλειώδους ΟΧΙ.
Ταυτόχρονα είναι η πιο ωμή παραβίαση του καταστατικού και ιδιαίτερα της απόφασης του τελευταίου συλλογικού οργάνου που συγκλήθηκε, δηλαδή της ΚΕ στις 30/7.

Τότε πολλές συντρόφισσες και σύντροφοι συντάχθηκαν με την άποψη του έκτακτου συνεδρίου πριν τις εκλογές, αντίθετα με την πρόταση της Αριστερής Πλατφόρμας υπέρ του διαρκούς, ελπίζοντας ότι έστω και την ύστατη στιγμή το κόμμα θα συζητήσει, θα αντιπαρατεθεί ειλικρινά και συντεταγμένα, θα βρει μια κάποια λύση.
Όσοι υπογράφουμε αυτή την επιστολή θεωρούμε ότι εξαντλήσαμε όλα τα περιθώρια σεβασμού των εσωκομματικών διαδικασιών.
Συντρόφισσες και σύντροφοι, όλες και όλοι που δουλέψαμε σκληρά για τη δημιουργία, τη συγκρότηση, την ανάπτυξη του εγχειρήματος της ενωτικής και της ριζοσπαστικής Αριστεράς, όσοι και όσες δουλέψαμε σκληρά και πιστέψαμε στις προοπτικές που άνοιξε η κυβέρνηση της Αριστεράς, όλοι εμείς που μοιραστήκαμε αυτή τη διαδρομή, δεν πρέπει και δεν μπορούμε να δεχτούμε την μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ,  σε κόμμα του 3ου μνημονίου, της λιτότητας, της συναίνεσης με την ντόπια και διεθνή κυρίαρχη τάξη.
Σας καλούμε να συνεχίσουμε την κοινή πάλη για όσα δεσμευτήκαμε στα τελευταία 15 χρόνια, χτίζοντας μαζί το νέο ξεκίνημα, το μέτωπο των δυνάμεων της ριζοσπαστικής αριστεράς που ολοφάνερα έγινε αναγκαίο μετά την υπογραφή της κυβέρνησης στη συμφωνία της 13ης Ιουλίου.
Αγωνιστήκαμε και υποσχεθήκαμε, μεταξύ άλλων,  στον  λαό  της  Σαλαμίνας: 
ΟΧΙ  στο  ξεπούλημα  του  ΟΛΠ,
ΟΧΙ  στις  ιχθυοκαλλιέργειες,
ΟΧΙ  στα  λατομεία  και  την  καταστροφή  του  περιβάλλοντος. Και θα παραμείνουμε πιστοί στις θέσεις αυτές.



Δηλώνουμε,  ότι  παραμένουμε  ενεργοί στην  ριζοσπαστική  αριστερά  και  συμμετέχουμε  στην  δημιουργία  μετώπου  κοινής  δράσης ενάντια    στα  μνημόνια  και  την  λιτότητα. Συνεχίζουμε  τους αγώνες μέσα στα κινήματα και στο κοινοβούλιο. Υπερασπιζόμαστε  το  βροντερό  ΟΧΙ  στο  δημοψήφισμα  της  5ης  Ιουλίου. Καλούμε  τα μέλη  του  ΣΥΡΙΖΑ που  προβληματίζονται  και  διαφωνούν  με  την  μετάλλαξη  του  ΣΥΡΙΖΑ   να  μην  επιλέξουν  το  δρόμο  της  απογοήτευσης  και  τον  ατομικό  δρόμο  αλλά  να  συμπορευτούν  μαζί  μας. 
Ο αγώνας   συνεχίζεται μέχρι την τελική νίκη του λαού μας.
ΒΟΡΙΛΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΚΑΣΤΕΛΛΑΝΟΣ ΑΡΓΡΗΣ
ΚΑΡΟΥΣΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
ΚΑΡΝΕΣΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
ΚΟΥΤΣΟΓΟΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΟΡΝΕΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΩΣΤΑΣ
ΣΠΑΘΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΦΡΕΡΗΣ ΗΛΙΑΣ
ΑΔΑΜ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΣΠΑΘΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΤΥΡΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΜΑΝΤΑΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΜΑΝΤΑΚΑΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ
ΜΑΝΤΑΚΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
ΤΣΙΡΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ


60 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/8/15 12:42

    Στο καλό και να μας γράφετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/8/15 09:37

      τελικα σημερα στην πολιτικη οι συνεπεις χλευαζονται και οι .......κωλοτουμπες δικαιωνονται.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος29/8/15 12:47

    Στο καλό. Καλή επάνοδο στο 3%.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος29/8/15 13:48

    καλη εφοδο στα χειμερινα ανακτορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος29/8/15 14:43

    Ένα σοβαρό έχετε τον Καθαρό. Δεν είδα το όνομα του μέσα στους "επαναστάτες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/8/15 08:08

      αυτος παει να κανει πλατες στον Σγουρδα..........ο σοβαρος.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος29/8/15 14:49

    Να μας πουν οι προσκυνημένοι σε τι διαφέρει ο μνημονιακός συριζα από τη Ν.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος29/8/15 15:15

    Ερώτηση κρίσης στους μνημονιακούς Συριζαίους.

    Σε τι μπορούσε να πει ΟΧΙ ο Αλέξης κατά τη "σκληρή διαπραγμάτευση", με το σκεπτικό ότι η εναλλακτική ήταν καταστροφή?? (ίσως και εμφύλιος)

    Σε τι μπορεί να πει ΟΧΙ από δω και πέρα?

    Σε τι διαφέρει από ένα ενεργούμενο του Σόιμπλε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος29/8/15 15:55

    Νόμος του κράτους η πρόταση της Δημάρχου Σαλαμίνας κας Νάννου
    http://salamina-press.blogspot.gr/2015/08/blog-post_880.html#more

    Εσύ μαστρακόλα κοίταξε να το ξανασβύσεις όπως κάνεις πάντα, για να μη φας σφαλιάρες από τον παραθεριστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/8/15 16:06

      Λάμπρο σβήσε. Ο λόγος της Νάννου έγινε νόμος του κράτους. Να είστε καλά βρε παιδιά γελάσαμε πάλι.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος29/8/15 17:01

      XAXAXA ΝΑΝΑΚΙΑ ΣΚΙΣΑΤΕ TETOIEΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΟΥΤΕ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΛΕΓΕ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος29/8/15 18:12

      Όχι ρε φίλε αυτό δεν είναι για σβήσιμο, είναι για ανάρτηση, θα 'χει πολύ γέλιο η συνέχεια

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος30/8/15 10:24

      Πόσο βλάκας μπορεί να είναι κάποιος για να στέλνει τέτοιο δελτίο τύπου. Μας ξεγελάσατε μια φορά και σας ψηφίσαμε, περάσαμε όπως περάσαμε ένα χρόνο τώρα, νομίζετε ότι μπορείτε να μας αλλάξετε γνώμη; Ανάλγητοι, ψεύτες, παρτούκλες νάνοι δεν σεβαστήκατε την οικονομική δυσχέρεια του κόσμου, κάνατε τέτοιες αυξήσεις και έργο μηδέν. Ρε ο Θεός ο ίδιος δεν σας ξεπλένει 100 δημοσιοσχεσίτες να βάλετε να γράφουνε.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος29/8/15 16:22

    Στα παπαρια μας ομ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος29/8/15 17:53

    καραλιατσος,καθαρος,ο Σπυρακος, αυτοι που ειναι ρε συντροφοι? ο ΜΕΓΑΣ ΚΑΝΑΚΗΣ!!!!!!!!!? χωρις αυτους τους γιγαντες πολιτικης ζωης του τοπου μας τι θαπογινουμε ρε πατριωτες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος29/8/15 18:50

    ΤΙ ΕΙΧΑΝΕ ΠΡΟΧΤΕΣ ΣΤΟ ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΙ ΒΡΙΖΑΝΕ ΧΥΔΕΑ ΤΗΝ ΜΠΟΥΝΤΑΛΗ ;; ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΕΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΙΟ ΜΕΙΝΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΠΡΟΣΟΠΙΚΟ ΜΑΖΕΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΝΤΟΣ Κ@ΡΙΟΛ@ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΖΕ Κ@ΡΙΟΛ@ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕ ΣΤΟΝ ΧΑΤΖΗ ΜΠΡΟΣΤΑ !!!!!! ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΟΕΟ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΜΠΟΥΝΤΑΛΗ ;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/8/15 11:25

      ΡΕ ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ;;; ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΑΘΕΙ ΤΑ ΝΕΑ!!!ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΖΑΝΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΝΤΑΛΗ;ΜΕ ΤΟΣΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΛΟΓΙΑ;;;;;;;ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΚΟΝΤΟΣ ΜΕΗ ΑΝΕΥ ΓΡΑΒΑΤΑΣ;ΚΑΙ Ο ΧΑΤΖΗΣ ΣΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΒΡΙΖΕ;;;;;;;;;;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/9/15 00:09

      ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ Κ@ΡΙΟΛ@ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ κ,ΧΑΤΖΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ κ.ΜΠΟΥΝΤΑΛΗ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ ΑΡΚΕΤΑ ΣΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝΕ !!! κ.ΝΑΝΝΟΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙ ΘΑΡΡΟΣ ΒΡΙΖΕΙ Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟ !!!! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΥΠΑΡΞΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ !!! Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ!!!


      Ανώνυμος31/8/15 23:58
      ΚΥΡΙΑ ΜΠΟΥΝΤΑΛΗ ΕΑΝ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ,ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ ΚΑΙ ΧΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.ΜΗ ΤΟ ΑΦΗΣΕΤΕ ΕΤΣΙ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟ.ΚΑΙ ΕΝΗΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑΤΕ ΔΙΚΙΟ,ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΝΑΤΕ .ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙ ΣΕ ΑΡΓΙΑ , ΕΤΣΙ ΦΕΡΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος29/8/15 21:00

    Η Δημητριάδου που είναι δεν έχει εμφανιστεί ακόμα .Βρε ποποοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/8/15 09:08

      Καλημέρα ,η Δημητριάδου όταν δεν το έχει δει με τα μάτια της, και δεν το έχει ακούσει με τα αυτιά της,δεν παίρνει θέση και τώρα δεν γνωρίζω τι έχει γίνει από τον 18:50 ενημερώνομαι άρα δεν μπορώ να τοποθετηθώ .Όταν κάτι μάθω να είσαι σίγουρος ότι θα τοποθετηθώ.και τότε να δούμε ποιος θα φωνάζει ποποοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
      Δημητριαδου Μαρια.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/8/15 10:55

      ΜΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (ΑΛΗΘΕΙΑ,ΜΕ ΤΙ ΠΡΟΣΟΝΤΑ;) ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΑ;;;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος30/8/15 14:12

      δηλαδη η δημητριαδου ολη την ωρα ειναι σεναν υπολογιστη και παρακολουθει σχολια του μπλοκ. παρολο που ειναι για δεσιμο γιατι κανενας νορμαλ δεν κανει κατι τετοιο πρεπει να πουμε ενα μπραβο που για την ηλικια της ( ηταν στην ιδια ταξη με τον μητσοτακη) χειριζεται υπολογιστη

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος30/8/15 17:25

      ΒΛΑΚΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΤΗΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ!!!

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος29/8/15 21:56

    Στο καλο και να μας γράφουν . Δραχμή και απομόνωση μόνο ένα ελάχιστο κομμάτι συριζαιων ψήφισε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος30/8/15 00:29

    Σάββατο, 29 Αυγούστου 2015
    Ο βοριάς απέτρεψε τα χειρότερα στη Λ. Αιαντείου


    Ατύχημα που θα μπορούσε να είχε τραγικές συνέπειες αν είχε συμβεί λίγες μέρες πριν ή χωρίς τον βοριά να μην κάνει ελκυστική για μπάνιο την συγκεκριμένη μέρα την περιοχή σημειώθηκε τις μεσημεριανές ώρες στην Λ. Αιαντείου.

    Από ότι μπόρεσα να καταλάβω ένα αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του και αφού αρχικά προσέκρουσε σε ένα άλλο σταθμευμένο αυτοκίνητο το οποίο και έβγαλε από το δρόμο ανατράπηκε .

    Δεν γνωρίζουμε για την τύχη των επιβατών του αυτοκινήτου - οι άνθρωποι που βρίσκονταν εκεί δεν έκαναν λόγο για σοβαρό τραυματισμό - το σίγουρο είναι ότι από εξαιρετικά καλή τύχη στο σημείο που ανατράπηκε το αυτοκίνητο δεν υπήρχαν λουόμενοι γιατί τότε τα πράγματα θα είχαν διαφορετική εξέλιξη.

    Με αφορμή το συγκεκριμένο περιστατικό θεωρώ ότι καθώς πρόκειται για ένα δρόμο μεγάλης κυκλοφορία με οδηγούς που συνήθως κινούνται με μεγαλύτερες από τις επιτρεπόμενες ταχύτητες και την παραλία να κείται εφαπτομενικά του δρόμου είναι απαραίτητο την νέα χρονιά να τοποθετηθεί κάποιο στηθαίο ασφαλείας που θα προστατεύει τους λουόμενος

    ***************************************************

    Στο πρόγραμμα του τ.Δημάρχου ήταν να γίνει και αυτό το τοιχίο για να σώσει κόσμο,όπως έγινε και στο Αίας Κλάπ που υποχώρησε η άσφαλτος ,και θα έφευγε το λεωφορείο από κάτω στους λουόμενους.όπως έγινε το τοιχίο στην Κακη-βίγκλα που έσπασε το σχοινί που ήταν το προστατευτικό τοιχίο???? επί κ. Σοφρά ,και κτύπησε το παιδάκι και άλλα τέτοια που έπαιρνε την ευθύνη και τα έκανε πράξη ο ''ΤΕΩΣ''και δεν πλήρωνε ούτε ένα ΕΥΡΩ όπως το επιβεβαίωσε ο ίδιος ο νταμαράς μέσα στο δημοτικό συμβούλιο. Έτσι και εκεί θα ει΄χε τελειώσει θα μας είχε κάνει το τοιχίο και θα ήταν 1)έργο ζήτημα ζωής και 2)ένα στολίδι του Αιαντείου.δυστυχώς δεν πρόλαβε ,διότι τον καταγγείλανε Εκ των υστέρων όπως έχω ακούσει από τα στόματα των ίδιων των καταγγελόντων συμφώνησαν με την στρατηγική τους τ.δημάρχου εάν δεν παρανομήσεις έργο δεν κάνεις .Άλλά αυτά τα ρίσκα για να τα κάνεις θέλει Μαγκιά ,θέλει τσαγανό,θέλει εδώ και τώρα !!!Και να παραδέχεται μέχρι το τέλος ότι ναι τα έκανα ΠΑΡΑΝΟΜΑ αλλά έσωσα ΖΩΕΣ και έχω καθαρή την συνείδηση μου. αυτά τα έχει μόνο ένας και λέγεται'' ΤΣΑΒΑΡΗΣ''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/8/15 10:50

      ΣΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΛΑ κ.ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ. ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΩ ΤΟΝ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟ ΜΟΥ ΑΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/8/15 15:51

      Το σχόλιο δεν το έγραψα εγώ ,όμως τώρα που το διαβάζω '' εγκρίνω και απαυξάνω.''. Βέβαια θα είχε γίνει εάν δεν τον είχαμε καταγγείλει εμείς οι τρεις 'Κοινοτικοί Σύμβουλοι.γιατί εμείς το κάναμε Ναί'.Και όταν θα έρθει η ώρα ..να ερωτηθούμε αυτό θα πούμε ,ότι σώθηκαν ΖΩΕΣ και έμεινε και '' έργο ''στο Αιάντειο και πάλι θα δικαιωθεί. Διότι στην αρχή και εμείς θέλαμε να κάνουμε τα νόμιμα ,εκ των υστέρων καταλάβαμε ότι πάνω από όλα τα τυπικά είναι οι ανθρώπινες ζωές .και πιστεύω θα συμφωνήσουν και οι ανώτεροι από εμάς με εμάς!! Όπως έγινε και με το σταθμό μεταφόρτωσης ,(ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΑΚΟΜΗ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΠΟΙΕΙΤΑΙ;;) όπως έγινε και με τις παραλίες ,(ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΕΣ ;;ΚΑΙ ΧΑΣΑΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ;)και όπως θα γίνει και με τα παράνομα έργα (διότι όπως ο ίδιος ο κ. Αγγέλου παραδέχθηκε ενώπιον του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ και σε εμας που είμαστε εκεί Είπε ηταν όλα ΔΩΡΕΑ προς τον Δήμο ) Άρα δεν χρεώσανε τον Δήμο ούτε ένα ευρώ ,μόνο μελέτη δεν υπήρχε .Και λοιπόν η μελέτη σώζει ΖΩΕΣ ;;;;Μόνο η ''εδώ και τώρα απόφαση'' όπως λέει ο πιο πάνω πολύ σωστά.Στη βράση κολλάει τι σίδερο.Με το σταυρό στο χέρι είναι για τους παπάδες και πολλές φορές ούτε και αυτοί το τηρούν .Σε κάλυψα τώρα;;;;;;;10;50;;;;;;;;;
      Δημητριαδου Μαρια

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος31/8/15 07:26

      ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΕ...ΚΑΛΥΨΕΙΣ;;;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος31/8/15 10:11

      ΕΑΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΝΟΗΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΩΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΠΩΣ ΘΕΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΥΨΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ;;;;;;;
      ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ!!!Η ΣΕ ΕΤΣΟΥΞΕ ;;;;;;ΠΟΥ ΕΜΑΘΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ ΟΤΑΝ ΕΡΘΡΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ;;;;;;;;;;;ΤΣΟΥΖΕΙ;;;;;;;;;ΤΖΟΥΖΕΙ;;;;;;;;;ΒΑΛΕ ,,,,,,,,,,,,,

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος30/8/15 00:39

    Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2015
    Συγχαρητήρια επιστολή της Δημάρχου Σαλαμίνας κ. Ισιδώρας Νάννου-Παπαθανασίου για τους επιτυχόντες των Πανελληνίων Εξετάσεων


    ΕΣΑΣ ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΥΧΑΡΊΚΙΑ ΟΤΑΝ ΠΗΡΑΤΕ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΣΑΣ??????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος30/8/15 08:26

    Ρε μηνάκο 00:12,για τόσο κουτουνιερί μας περνάς???????
    Δυστυχώς για σένα ξέρουμε .......γραφή και ανάγνωση!!!!!!!!
    Πήρατε μία ακόμη δίμηνη παράταση για να ισοσκελίσετε το προυπολογισμό του 2015!!!!!!!!!
    Εκεί καταντήσατε το δήμο!!!!!!!! Τέλος Οκτωμβρίου και βλέπουμε!!!!!!
    Στούς δύο δήμους από τους 325 που δεν έχουν προυπολογισμό!!!!!!!!
    Στους δύο δήμους με τους πιό κουτούς δημάρχους!!!!!!!!!! αφού όλοι οι άλλοι δήμοι τα κατάφεραν εκτός απο τον δικό μας δήμο και το δήμο της Γόρτυνας!!!!!!!!! Πιστεύει κανείς ότι οι άλλοι 323 δήμοι της καταχρεωμένης χώρας δεν έχουν προβλήματα και χρέη???????
    Καί αντί να σιωπάτε γιά την ανικανότητά σας, κάνετε τόσο θόρυβο .......σαν τους ντενεκέδες ......που όσο πιό άδειοι είναι τόσο πιο πολύ θόρυβο κάνουν......

    Απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/8/15 10:46

      Παραθεριστή 08:26, το ξέρω ότι σε τσούζει πολύ που η πρόταση της Νάννου έγινε νόμος του κράτους, περαστικά σου.

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος30/8/15 09:13

    Σαλαμίνα: 26-08-2015
    ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
    ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
    ΘΕΜΑ: “ Συγκρότηση επιτροπής καταλληλότητας και Διενέργειας επιλογής χώρων για τη
    στέγαση σχολικής μονάδας”.
    Α Π Ο Φ Α Σ Η 101
    Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
    Έχοντας υπόψη:
    1. την παρ. 4, του άρθρου 94, στοιχείο 14, του Ν. 3852/2010, όπως αντικαταστάθηκε από την
    παρ. 12, του άρθρου 8, του Ν. 4071/2012 και συμπληρώθηκε από το άρθρο 44 του Ν.
    4257/2014
    2. το άρθρο 186 του Ν. 3463/2006
    3. την παρ. 1, του άρθρου 282, του Ν. 3852/2010
    4. την παρ. 6, του άρθρου 18, του Ν. 3467/2006 ( ΦΕΚ 128Α΄/21-06-2006)
    5. την υπ' αριθμ. 37237/ΣΤ1 (ΦΕΚ 635/27-04-2007Β΄/27-04-2007), Απόφαση Υπουργού
    Εθνικής Παιδείας & Θρησκευμάτων
    6. το υπ' αριθμ. 18655/25-08-2015 έγγραφο της Δ/νσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά
    7. το υπ' αριθμ. 1471/10-06-2015 έγγραφο της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας-κοινωνικής μέριμνας,
    Ελέγχου & Περιβαλλοντικής Υγιεινής, της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων.
    8. το υπ' αριθμ. 26310/03-06-2015 έγγραφο της Ε΄ Δ.Ο.Υ Πειραιά
    9. το υπ' αριθμ. Τ5.4/8516/11-06-2015 έγγραφο των Κτιριακών Υποδομών Α.Ε.
    Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε
    Συγκροτούμε την επιτροπή καταλληλότητας και διενέργειας επιλογής χώρων για τη στέγαση
    Σχολικής Μονάδας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ως διδακτήριο, στη Δημοτική κοινότητα Αιαντείου
    του Δήμου Σαλαμίνας, η οποία αποτελείται από:
    26/8/2015 ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ;;;;;;;;ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ;;;;;;;ΕΕΕΕ ΒΕΒΑΙΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΤΑ ΟΥΑ ΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΓΙ ΑΥΤΑ ΕΙΣΑΣΤΕ. ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/8/15 10:32

      Φτου σου δαιμονισμένη σκυταλού. Και τον ουρανό με τ΄άστρα να σου κατεβάσουνε εσένα, δηλητήριο θα βγάζεις σαν την οχιά, ξεφτιλησμένη κυράτσα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/8/15 15:56

      Εδω που κολλάω εγώ;;;;;;;;;;;;
      Δεν είπα ότι και να γίνεται ακόμη και που δεν θα μπορείτε να ?????? θα φταίω εγώ;;;;;;;
      Το φόβο μου να έχετε!!!! Για κατέβασε μου τον ουρανό με τ άστρα να με δοκιμάσεις!!!!
      Δημητριαδού Μαρία

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος30/8/15 22:07

      Η αλήθεια είναι ότι με τις τρελές δεν τα βγάζει κανείς πέρα, εκτός κι αν τρελαθεί κι αυτός.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος30/8/15 23:44

      ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΒΛΕΠΩ ΣΕ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!! ΣΕ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΣΤΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΚΑΙ ΜΗ ΠΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ Η ΜΥΤΗ ΣΟΥ, ΑΦΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΑΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΕ ΤΡΑΒΑΕΙ!!!

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος30/8/15 09:19

    Η Πρόεδρος το Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. ΠΟ.ΠΕ.ΣΑ εισηγούμενη το 1
    Ο
    θέμα της Συνεδρίασης,
    διάβασε την γραπτή παραίτηση με αριθμό πρωτοκόλλου 232/2015 του Ν.Π.Δ.Δ. ΠΟ.ΠΕ.ΣΑ.
    του Μιχαήλ Νάννου τακτικού μέλος του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. ΠΟ.ΠΕ.ΣΑ.»



    ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ
    Να γίνει αποδεκτή η παραίτηση του Μιχαήλ Νάννου , τακτικού μέλους του Δ.Σ.
    του Ν.Π.Δ.Δ. ΠΟ.ΠΕ.ΣΑ.
    Αυτή η απόφαση έλαβε αυξ. αριθμό 36/2015
    Έτσι συντάχθηκε το πρακτικό και υπογράφεται
    Η Πρόεδρος
    Μαρία Πολύζου- Καραβασίλη
    Η Γραμματέας
    Μαρίνα Γρίβα
    Τα Μέλη
    ΜΑΡΙΔΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ (ΑΝΤ/ΔΡΟΣ)
    ΔΑΡΖΕΝΤΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ
    ΦΟΥΡΙΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
    ΤΖΟΒΑΡΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
    ΜΙΧΑ-ΜΠΟΥΤΣΗ ΜΑΛΑΜΑΤΕΝΙΑ
    ΔΟΥΜΕΝΗ-ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΗ ΣΟΦΙΑ
    ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ
    ΓΙΑΦΕΝΤΗ ΣΤΕΡΙΑΝΝΑ (ΑΝΑΠΛ.
    ΜΕΛΟΣ)
    Ακριβές Απόσπασμα του Πρακτικού
    Η Πρόεδρος
    του Ν.Π.Δ.Δ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
    Μαρία Πολύζου- Καραβασίλη

    ΜΠΡΑΒΟ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΜΠΑΡΟΥΤΙ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος30/8/15 13:15

    Τελικά εδώ είναι το blog της βρισιάς και της κακίας ε;
    Δεν έχει καμία σχέση με ενημέρωση.
    Μόνο για γκομενικά, ανωμαλίες, βρώμικα λόγια και ψέματα.

    Εύγε στον ιδιωκτήτη για το επίτευγμα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/8/15 13:31

      Δε μας είπες τελικά πόσα κιλά μακάκας είσαι;
      Μόνο κάποιος σαν και εσένα θα μπορούσε να γράψει κάτι τέτοιο.
      Τι δουλειά έχει ρε παπαροζουμο ο ανώνυμος σχολιαστής με τον διαχειριστή;
      Όσο η δική σου μακακία με την σοβαρότητα,

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/8/15 15:50

      ΌΤαν αφήνεις να γράφονται τέτοια όργια στο δικό σου blog (παπαρόζουμο) γίνεσαι πρόξενος της αθλιότητας.
      Μέσα από την κουκούλα του ανώνυμου όλοι περιμένουμε τον τρόπο να βγάλουμε την ανωμαλία που κρύβουν στον εγκέφαλό τους.

      Αυτό όμως σου αρέσει. Να μπαίνουν μέσα και να διβάζουν για γκόμενους, ανώμαλους, κλέφτες και ψεύτες.
      Με την μακακία μου λοιπόν επαναλαμβάνω ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος30/8/15 16:07

      Που είδες εσύ στην συγκεκριμένη ανάρτηση και στα σχόλια να λένε για γκομενικά,ανωμαλίες,βρώμικα λόγια.και ψέματα ;;;
      Σε πειράζουν οι πραγματικές ενημερώσεις και θες να φαντάζεσαι αυτά που σκέπτεσαι εσυ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
      Από ότι βλέπουμε είναι σχόλια από ενημερώσεις αναρτήσεων αποφάσεων.που βλέπεις τα πιο πάνω;;;;;;;;;;;;;
      Δημητριαδου Μαρια

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος30/8/15 18:26

      Πάψε μωρή φασίνα που πετάγεσε κάθε λίγο και λιγάκι σαν κώλος κατσουλάτος

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος30/8/15 21:59

      ΕΝΩ ΕΣΥ ΠΟΥ ΠΕΤΑΓΕΣΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΤΣΟΥΤΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟΣ;;;;;;

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος30/8/15 23:15

      KΥΡΙΑ ΜΑΡΙΑ ΝΤΡΟΠΗ.......ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΠΙΠΕΡΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ! ΠΩΣ ΕΚΦΡΑΖΕΣΘΕ ΕΤΣΙ;

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος31/8/15 07:37

      ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΩΛΟΣ ΚΑΤΣΟΥΛΑΤΟΣ;;;;;;;;;;
      ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΣΟΥΤΣΟΥ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος30/8/15 13:49

    ΚΥΡΙΕ ΤΖΑΒΡΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΝ ΩΡΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗ;
    ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΗΡΩΡΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΕΡΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος30/8/15 16:34

    ΚΑΙ ΠΟΥ Ο ΜΠΕΡΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ !!!Ο ΤΖΑΒΑΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ
    Α!!ΞΕΧΑΣΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος30/8/15 16:35

    Κυριακή, 30 Αυγούστου 2015
    SOS Πατούλη σε Μανιτάκη: Κινδυνεύουν να μην εγκριθούν οι προϋπολογισμοί των δήμων

    Ανώνυμος30/8/15 15:06
    Εεε και τι έγινε κύριε Πατούλη αν δεν εγκριθούν. Ρωτήστε την ομοϊδεάτισσα σας την κυρία Νάννου να σας πει τι θα κάνετε. Αυτή έχει πάρει το κολλάει



    Ανώνυμος30/8/15 16:31
    ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΜΑΘΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΑΤΟΥΛΗ ΟΤΙ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ :

    SALAMINIA Press
    Νόμος του κράτους η πρόταση της Δημάρχου κας Νάννου

    ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝ ΚΑΛΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος30/8/15 16:44

    Ανώνυμος30/8/15 15:06
    Εεε και τι έγινε κύριε Πατούλη αν δεν εγκριθούν. Ρωτήστε την ομοϊδεάτισσα σας την κυρία Νάννου να σας πει τι θα κάνετε. Αυτή έχει πάρει το κολλάει

    Ανώνυμος30/8/15 16:31
    ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΜΑΘΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΑΤΟΥΛΗ ΟΤΙ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ :

    SALAMINIA Press
    Νόμος του κράτους η πρόταση της Δημάρχου κας Νάννου

    ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝ ΚΑΛΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος30/8/15 17:00

    ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ Η ΕUROBANK KAI ΕΜΑΘΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΝ ΠΟΛΥΖΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΣΟΥΛΗ ---- ΤΟ ΞΑΝΑΠΟΥΛΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΙΛΙΣΕ ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος30/8/15 17:01

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/9/15 00:50

      ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΖΟΥ ... ΜΩΡΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
      ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΗ ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ...ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΣΥ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ
      ΤΕΜΠΕΛΑ ..

      Διαγραφή
  25. Ανώνυμος30/8/15 17:35

    Μηνάκο 17:01,μαυτόν αντιπολίτευση τη....... μάμησες
    Αυτός μανάρα μου θα την στείλει τη φουκαριάρα ....αδιάβαστη
    Παλιολαμόγιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος30/8/15 17:46

    Ο Γερμανός υπουργός ΥΠΟΙΚ Β.Σόιμπλε, αρκετούς μήνες πριν ανέβει στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ (ο παλιός ΣΥΡΙΖΑ) είχε προειδοποιήσει ότι "Δεν πρόκειται να ανεχθεί ελληνική ανταρσία γιατί αυτό θα σήμαινε ότι θα μεταδιδόταν η ανταρσία και στην Ισπανία. Και μάλιστα είχε προειδοποιήσει τον Α.Τσίπρα πριν ακόμα γίνει αυτός πρωθυπουργός, με την εξής χαρακτηριστική φράση: «Αν επιμείνετε στις θέσεις σας θα σας γδάρουμε σαν λαγούς και θα ανεμίζουμε τα τομάρια σας στους Podemos».
    Ο Ελληνας πρωθυπουργός δεν πήρε στα σοβαρά τα λόγια του γιου του αξιωματικού της Βέρμαχτ κατά τον Β'ΠΠ και νόμισε ότι χωρίς να εξασφαλίσει τα μετόπισθέν του με ένα αξιόπιστο "Σχεδιο Β" εναλλακτικός λύσεων με παροχή ρευστότητας εντός της ευρωζώνης ή ακόμα και εξ΄δου από την ευρωζώνη, θα μπροούσε να νικήσει τον Γερμανό ΥΠΟΙΚ.
    Εκανε μέγα λάθος και αυτή την στιγμή το πληρώνει η χώρα...




    ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/8/15 17:22

      μη στενοχωριεστε ρε παιδια.......θαρθουν τωρα οι καιροσκοποι του ΠΑΣΟΚ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΛΥΦΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΡΙΓΥΡΙΖΑΝ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟ ΧΑΧΑΧΑΧΑ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος31/8/15 19:39

      ΗΔΗ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ. ΟΧΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΓΟΥΣΑΝ............ΚΑΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΟΙ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος1/9/15 10:47

      εσυ να μας εξηγησεις πως εφυγες απο τη ναξο και μετα μιλαμε

      Διαγραφή
  27. Ανώνυμος1/9/15 00:47

    ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΖΟΥ ... ΜΩΡΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
    ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΗ ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ...ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΣΥ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ
    ΤΕΜΠΕΛΑ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος1/9/15 11:45

    Με απόφασή της η δήμαρχος επιτρέπει σε υπάλληλο του δήμου να ασκεί παράλληλα και τα καθήκοντά του στο ιδιωτικό τομέα. Μάλιστα ο συγκεκριμένος υπάλληλος, επιστήμονας με μεγάλη εμπειρία στον τομέα του, κατέχει υψηλή θέση μέσα στον δήμο πράγμα που συνειρμικά οδηγεί σε σκέψεις πόσο ηθικό και δεοντολογικό είναι να ανταγωνίζεσαι τους συναδέλφους σου όταν μάλιστα η θέση που κατέχεις σου δίνει το δικαίωμα να κρίνεις τις δουλειές τους.
    Με λίγα λόγια ο υπάλληλος έχει κάθε δικαίωμα να αιτείται ότι θεωρεί καλύτερο για τον ίδιο ωστόσο τίθεται το θέμα πως η δήμαρχος απαξιώνει τους δεκάδες ιδιώτες επιστήμονες του νησιού με αυτήν την απόφασή της.
    Το θέμα είναι αρκετά σοβαρό και οφείλει η αξιωματική αντιπολίτευση και όχι μόνο να πάρει θέση.
    Στην Ελλάδα της κρίσης με τις δυσκολίες που περνάμε όλοι μας κάποιοι θεωρούν ότι με τα καθαρά τους χέρια μπορούν να υπογράφουν τέτοιες αποφάσεις καταδικάζοντας στην ανεργία δεκάδες συμπολίτες μας και να οδηγούν στην εξαθλίωση τις οικογένειές τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.