Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

9 Ιουν 2016

Σε ετοιμότητα η Περιφέρεια Αττικής ενόψει της αντιπυρικής περιόδου

Στις απαραίτητες ενέργειες, σε συνεργασία με όλους τους αρμόδιους εμπλεκόμενους φορείς και υπηρεσίες, ενόψει της τρέχουσας αντιπυρικής περιόδου έχει προχωρήσει η Περιφέρεια Αττικής προκειμένου να διασφαλίσει αποτελεσματική αντιπυρική προστασία στη βάση της πρόληψης και του συντονισμού.
Συγκεκριμένα:

Από τις αρχές Μαρτίου πραγματοποιήθηκε σειρά συναντήσεων της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής με τον Υπαρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος και τους Διοικητές των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αττικής, Ανατολικής Αττικής, Αθήνας και Πελοποννήσου, με αντικείμενο το συντονισμό και την αντιμετώπιση προβλημάτων που εντοπίστηκαν ενόψει της Αντιπυρικής Περιόδου 2016.  
Παράλληλα, η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής μετείχε στα Συντονιστικά Όργανα Πολιτικής Προστασίας (ΣΟΠΠ) των Περιφερειακών Ενοτήτων ως ακολούθως: Πειραιά & Νήσων (15/4), Κεντρικού Τομέα (18/4), Ανατολικής Αττικής (19/4), Δυτικής Αττικής (22/4), Δυτικού Τομέα (26/4), Νοτίου Τομέα (11/05) και Βορείου Τομέα (13/5). Μετείχε επίσης στις 18 Μαΐου στην άσκηση  «ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ 2016» του Πυροσβεστικού Σώματος που πραγματοποιήθηκε στον Υμηττό, πήρε μέρος στις 30 Μαΐου σε συνάντηση του Φορέα της Πάρνηθας για την αντιπυρική περίοδο, ενώ πήρε μέρος στα Συντονιστικά Τοπικά Όργανα Πολιτικής Προστασίας των Δήμων: Ελληνικού - Αργυρούπολης, Κηφισιάς, Πεύκης - Λυκόβρυσης, Νέας Ιωνίας, Γλυφάδας, Καισαριανής, Παπάγου - Χολαργού, Χαλανδρίου,  Μάνδρας - Ειδυλλίας, Ελευσίνας, Φυλής, Ύδρας, Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης, Μαρκοπούλου Μεσογαίας, Λαυρεωτικής, Σπάτων - Αρτέμιδας, Διονύσου, Παιανίας, Αχαρνών, Ωρωπού, Μαραθώνα, Κρωπίας, Ραφήνας - Πικερμίου. Είχε ενημερωτική συνάντηση σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία με μελισσοκόμους στους οποίους παρείχε οδηγίες για την αντιπυρική περίοδο στην Ανατολική Αττική.
Τέλος, συμμετείχε στην καθιερωμένη ετήσια σύσκεψη για την αντιπυρική περίοδο 2016 με τη συμμετοχή εκπροσώπων των εμπλεκομένων φορέων στη δασοπυρόσβεση, στις εγκαταστάσεις του Ενιαίου Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων (Ε.Σ.Κ.Ε.), στο Χαλάνδρι. 
Ακολουθώντας τις σχετικές διαδικασίες, απευθύνθηκε στον ΟΣΕ και τον ΔΕΔΔΗΕ προκειμένου να προχωρήσουν στον καθαρισμό της ξηρής φυτικής βλάστησης, κυρίως στην περιοχή της Ανατολικής Αττικής όπου υφίστανται αρκετά καλώδια σε ορεινό όγκο που περνούν κάτω από δασικές εκτάσεις και υπάρχει εκτεταμένο σιδηροδρομικό δίκτυο.
Επίσης, ενημέρωσε άλλες υπηρεσίες της Περιφέρειας αλλά και Δήμους για θέματα που σχετίζονται με ενέργειες αρμοδιότητάς τους στα πλαίσια  της αντιπυρικής περιόδου και απέστειλε ενημερωτικό σημείωμα προς τις εγκαταστάσεις που υπάγονται στην οδηγία Seveso προκειμένου να προχωρήσουν και εκείνες σε όλες τις σχετικές ενέργειες εντός των χώρων τους.
Παράλληλα, η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας μετείχε σε ενημερωτικές δράσεις και πιλοτικά προγράμματα με στόχο την πληροφόρηση και την ευαισθητοποίηση των πολιτών και των εθελοντικών οργανώσεων. Συγκεκριμένα :
Προχώρησε στη διοργάνωση επιμορφωτικών σεμιναρίων με θέμα «Εθελοντισμός Πολιτικής Προστασίας» σε συνεργασία με τα αρμόδια τμήματα Πολιτικής Προστασίας των Δήμων: Αχαρνών, Σπάτων - Αρτέμιδας, Ραφήνας - Πικερμίου, Κρωπίας, Πετρούπολης, Μεγαρέων, Πειραιά, Νέας Ιωνίας, Κηφισιάς και Ελληνικού - Αργυρούπολης. Στόχος της δράσης αυτής ήταν η ενημέρωση των εμπλεκόμενων σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης υπαλλήλων των Δήμων, η ενίσχυση της δεξιότητας επικοινωνίας και της δυνατότητας κινητοποίησής τους για την πραγμάτωση της βέλτιστης συνεργασίας και του συντονισμού των ενεργειών μεταξύ των υπηρεσιών και των εθελοντικών ομάδων.
Στελέχη της Διεύθυνσης παρακολούθησαν πιλοτικό πρόγραμμα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας (Γ.Γ.Π.Π.) με αντικείμενο την ενημέρωση μαθητών για οδηγίες προστασίας από δασικές πυρκαγιές, σεισμούς και πλημμύρες. Ακολούθησαν ενημερωτικές συναντήσεις και συμπλήρωση ερωτηματολογίων με μαθητές της Β’ Γυμνασίου σε σχολεία των Δήμων Αχαρνών, Αθήνας, Ηλιούπολης, Παλαιού Φαλήρου, Γλυφάδας.
Σε ό,τι αφορά στον οργανωτικό τομέα, σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Αττικής, ζήτησε από τις εθελοντικές οργανώσεις που είναι ενταγμένες στο Μητρώο της ΓΓΠΠ τα μέλη αυτών που έχουν εκπαιδευτεί από την Πυροσβεστική, καθώς και τα οχήματα αυτών, και κατέγραψε τις αποκρίσεις των εθελοντικών ομάδων ενημερώνοντας το Πυροσβεστικό Σώμα. Συνεπώς σήμερα υπάρχει πληρέστερη εικόνα των δυνάμεων που μπορούν να δράσουν κάτω από την καθοδήγηση της Πυροσβεστικής σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα, καθιστώντας έτσι δυνατή την αποτελεσματικότερη διαχείριση του δυναμικού των Εθελοντικών Οργανώσεων.
Επίσης, είχε συχνές συναντήσεις με εθελοντικές οργανώσεις για την οργάνωση και το συντονισμό των δράσεων τους, με έμψυχο δυναμικό και μέσα, κατά την αντιπυρική περίοδο. Στην Περιφέρεια Αττικής λειτουργεί Μητρώο Μηχανημάτων για Φυσικές Καταστροφές και σε περίπτωση πυρκαγιάς θα διατεθούν οι αντίστοιχοι πόροι. 
Επιπροσθέτως, μετά από σχετικό έγγραφο που απηύθυνε η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής προς την ΓΓΠΠ για την εφαρμογή του άρθρου 118 (14Ι) του ν. 4249/14 , προκλήθηκε γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, που έγινε αποδεκτή και από τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, αναφορικά με την ασφαλιστική κάλυψη και την αστική ευθύνη των Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας.
Για περισσότερες πληροφορίες:
Twitter: @renadourou

Το Γραφείο Τύπου, 8/6/16

29 σχόλια:

  1. Ανώνυμος9/6/16 17:44

    ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ , ΑΛΛΑ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ !!! ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/6/16 00:07

    ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ
    Εγκρίνει την απευθείας, προσωρινή και με αντάλλαγμα παραχώρηση
    του ιδιαίτερου δικαιώματος χρήσης 14,58 τ.μ παραλιακού πεζοδρομίου
    έμπροσθεν καταστήματος επί της Λ. Σαλαμίνος 294 στον Ταταράκη
    Κυριάκο για την τοποθέτηση ενός μικρού σαλονιού και ενός τραπεζιού για
    καπνίζοντες για το έτος 2016.
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΒΒΑΤΟΚΑΜΑΡΗ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΤΕ ΧΩΡΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/6/16 00:13

    ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΑΛΛΟΥ ΚΡΕΒΒΑΤΟΚΑΜΑΡΕΣ!!! ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕΩΦ. ΔΕΝ ΛΕΕΙ!!!

    ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΟΤΑΚΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΡΕΒΒΑΤΑΚΙ ΚΑΤΑ ΝΑΤΟ ΜΕΡΙΑ ΔΗΜ. ΠΛΑΖ,ΝΑΤΟ,GALA ΕΚΤΟΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΤΕ ΓΙΑ ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ ΠΗΡΑΝ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΡΕΒΒΑΤΑΚΙΑ.ΡΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/6/16 00:24

      ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΡΑΨΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΩΣΤΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.
      ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΦΩΤΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΕΤΙΜΟΤΗΤΑ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ ΧΑ,ΧΑ, ΧΑ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/6/16 00:28

      ΒΡΕ ΒΛΑΚΑ ΤΙ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ;; ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΕΙΝΑΙ;;
      ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ .

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος10/6/16 00:36

      ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ (ΟΙ)
      ΑΝΤΕ ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΙΣΕΣ ΝΑ ΜΗ ΒΛΕΠΕΙΣ.ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΚΟΥΖΟΥΛΟ.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος10/6/16 00:20

    ΚΑΛΑ ΟΛΟ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΕΣΤΡΩΣΑΝ ΑΣΦΑΛΤΟ !!!!!ΠΟΥ;;;; ΣΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΤΟΥ Κ. ΜΑΜΜΗ ΙΩΑΝΝΗ ,ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΜΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ;;ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ;;;ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΣΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΝΑΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ;;;;;;ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ .ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος10/6/16 11:27

    ΜΗΠΩΣ ΕΜΑΘΕ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ Η ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/6/16 19:36

      Είπαμε ανώνυμε βλάκα η ανοχή έχει και τα όρια της .Είναι ντροπή να κάνεις τέτοιους γελοίους σχολιασμούς που έχουν σοβαρό αντίκτυπο.Βέβαια σε πληροφορώ με αυτή την βλακεία σου βγήκε και πάλι για εμένα κάτι καλό.Τα τηλέφωνα άναψαν για να δούν εαν είμαι καλά.Ακόμη και στο ίδιο μου το σπίτι ήρθαν.Αλλά μέχρι εκεί, αυτά δεν είναι αστεία ,για να περνάς την ώρα σου. κάνε κάτι άλλο.ποίο χρήσιμο Ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον.και κυρίως το κύριο που ήρθε να με δεί από κοντά.Σας ευχαριστώ
      ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/6/16 23:18

      KΥΡΙΑ ΜΑΡΙΑ, ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ .ΕΠΙΤΡ
      EΨΤΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ. ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΗΣ (ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ...) ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑ ΑΡΡΩΣΤΟΣ;;;

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος10/6/16 15:15

    ΠΟΙΑ ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΙΑ ;;ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ;; ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος10/6/16 15:38

    ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΜΑΣ.ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΤΩΝ BLOGS ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΕΩΤΕΡΟ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/6/16 21:32

      MARIA ,ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ,ΜΗ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΣΟΥ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος11/6/16 01:58

      Σας ευχαριστώ δεν είχα και ούτε έχω τίποτα είμαι μια χαρά και βέβαια το θάρρος μου δεν το χάνω.Ήρθα από εκδήλωση, πήγα έφαγα,ήπια και μια μπυρίτσα και πάω για ύπνο. Άλλοι έχουν αρρωστημένο μυαλό και είναι για λύπηση
      καλή νύκτα σε όσους πραγματικά ενδιαφέρθηκαν για μένα
      ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος11/6/16 07:34

      κ.Μαρία καλή μέρα σας! ΄Οταν διάβασα ότι δεν είστε καλά έπαθα σοκ.Μέχρι να ενημερωθώ ότι είστε καλά η ψυχή μου είχε πάει στην Κούλουρη.Για αυτό σηκώθηκα πρωί-πρωί για να πληροφορηθώ από κάποια ανακοίνωση για την υγεία σας.Τώρα ανακουφήστικα!Πιστεύετε ότι ήταν μια ανόητη φάρσα, η κάποιο πολιτικό χτύπημα αντιπάλου σας;Πάντως και σε άλλο blog γράφτηκε ότι σας είδαν σε ιατρικό κέντρο του Πειραιά.Μάλλον παρανόηση . Να είστε πάντα καλά να μας ενημερώνετε και να μας ψυχαγωγείτε.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος11/6/16 10:14

      Καλημέρα σε όλους,Ε!δεν πήγε και μακριά η ψυχούλα σου. Πολιτικό χτύπημα αντιπάλου μου;δεν είμαι πολιτικός, δεν στηρίζω κανένα συνδυασμό για να έχω αντιπάλους ,Την Δημητριάδου στηρίζω ,και αποδεικνύω σε όλους τους ΤΕΩΣ ΚΑΙ ΝΥΝ που πέρασαν στην εξουσία ότι κάτι μπορούσαμε να κάνουμε και εμείς,σαν δραστήρια άτομα .Να τους θυμίζω ότι υπάρχουν άτομα ,που μπορούν να τα εκμεταλλευτούν ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ και τα αφήνουν ανεκμετάλλευτα.΄ Ισως αυτά τα άτομα που νομίζουν ότι με είδαν σε ιατρικό κέντρο του Πειραιά τους έχω γίνει εφιάλτης και με βλέπουν μπροστά τους.επειδή έχω το θάρρος να λέω τα πράγματα με το όνομα τους ,και κάποιους δεν τους συμφέρει.Αλλά και από την άλλη εάν θές να βγάλεις είδηση το εξετάζεις καλά το ζήτημα πριν το βγάλεις. Άρα θέλω να πιστεύω ότι ήταν ένας απλός βλάκας που δεν γνωρίζει μέχρι που φθάνουν τα όρια του αστείου.Πιστεύω να μη τον χάλασα που είμαι εκτός κινδύνου,αλλά καν δεν ήμουν εγώ. σε κίνδυνο.Άλλος είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ και χρήζει άμεσα ιατρικής βοήθειας.
      Καλό βράδυ σε όλους.
      ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος11/6/16 10:47

      ΜΑΡΙΑ, ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΣ ΚΑΛΑ...ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΄΄ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ΄΄ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ ΜΕ ΄΄ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ΄΄ΕΞΩ ΕΧΟΥΜΕ 29 ΒΑΘΜΟΥΣ...ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΠΟΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ 35;

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος11/6/16 15:55

      Ξέρω τι λέω την καλημέρα την είπαμε .τελειώνοντας λέω καλό βράδυ .για να κυλίσει η μέρα και να φθάσει το βράδυ.και να κλείσει με υγεία και ευχάριστα
      ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος10/6/16 16:49

    ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : ΕΧΘΕΣ 9/6/2016 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΕΣΚΑΣΕ ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ: ΟΤΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ (ΡΟΥΛΑ ΡΑΠΑΤΖΙΚΟΥ)ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΤΥΠΗ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΠΑΛ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ . ΓΙΑΥΤΟ ΚΥΡΙΑ ΡΟΥΛΑ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ? ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ! ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/6/16 00:11

      ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΧΑΛΙΑ.Η ΠΟΛΥ ΛΑΚ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ.ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΣΧΕΤΗ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΗ ΠΑΝΑΘΕΜΑΣΕ.ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΗ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΜΟΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΜΟΔΑΣ..ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΗ...ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΛ@ΣΑΝΕ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΕΣ ΦΥΤΡΩΣΕΣ ΕΣΥ Η ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ..ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΚΑΚΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ..ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος10/6/16 18:03

    ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΤΥΠΟ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ !ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΤΙ Η ΚΡΙΣΗ ΑΥΤΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ , ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ?ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ? Η ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΠΡΩΙΜΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ? ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ?ΚΑΤΕΒΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ !!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/6/16 23:22

      Ωχ, μετα τον Αγαπιουμετα τον <σοφρα θα εχουμε και αλλο γαλωνά να μας σώση.

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος10/6/16 18:41

    ΔΙΑΦΕΥΓΟΝΤΑ ΚΕΡΔΗ ΕΕΕΕΕΕΕ Η ΔΕΗ ΕΕΕΕΕΕΕ ΣΑΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος11/6/16 14:40

    Ο ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΣ ΜΑΣΟΝΟΣ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος11/6/16 16:59

    Τελικά ρε Μιχαλάκη είσαι και πολύ σάπιος άνθρωπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/6/16 21:47

      ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΟΤΙ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ
      ΣΑΠΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΣΑΠΙΛΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ
      ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΝΑΙ Η ΟΧΙ ΜΑΣΟΝΟΣ?

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος11/6/16 19:13

    ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ Ο ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ !ΚΑΤΕΒΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΨΑΡΕΜΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος13/6/16 00:24

    ΤΖΙΝΟΒΑ ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος13/6/16 04:33

    Μηνά πότε θα εισπράξεις τα λατομικά τέλη από το λατομείο;;;;
    ΠΟΤΕ;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.