Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

3 Σεπ 2016

Εργαστήριο-Παράσταση Σεπτέμβριος-Απρίλιος 2016-17

Το εργαστήριο αποσκοπεί φέτος στην δημιουργία παράστασης από την αρχή ως την παρουσίαση της στο κοινό (φώτα κοστούμια μουσική επένδυση μακιγιάζ κλπ)
Το έργο θα ανακοινωθεί στους συμμετέχοντες με την έναρξη των μαθημάτων.
Το μάθημα περιλαμβάνει:
  • Ασκήσεις χαλάρωσης- αναπνοές-ζέσταμα
  • Ασκήσεις εκμάθησης του κειμένου 
  • Αυτοσχεδιασμός
  • Μονόλογος/Διάλογος: Ομοιότητες και διαφορές
  • Ανάλυση χαρακτήρων του έργου.
  • Πως επηρεάζουν ψυχοκινητικά τα κίνητρα που κρύβει ένας ρόλος.
  • Πρόβες σκηνών.

Το εργαστήριο απευθύνεται σε ανθρώπους που θέλουν να πειραματιστούν με τους κώδικες του θεάτρου και να βιώσουν την εμπειρία του ρόλου πάνω στην σκηνή. Δεν απευθύνεται αποκλειστικά σε ανθρώπους που θέλουν να γίνουν ηθοποιοί αλλά σε όλους όσους θέλουν να δουλέψουν τα εκφραστικά τους μέσα επιτυγχάνοντας έτσι, μια πιο λειτουργική και ουσιαστική επικοινωνία στην δουλειά τους αλλά και με τον ίδιο τους τον εαυτό (δάσκαλοι παιδαγωγοί δικηγόροι ψυχολόγοι καλλιτέχνες κλπ).
Το μάθημα θα γίνεται 1 φορά την εβδομάδα στην Κοινότητα Σεληνίων Σελήνια
** Θα πραγματοποιηθούν 2 παραστάσεις στο τέλος του εργαστηρίου τον Απρίλιο.
Κόστος συμμετοχής: 25 ευρω το μήναΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ 6942703455(ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΕΩΣ ΤΕΛΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ)ΑΝΩΤΑΤΟ ΟΡΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ 10 ΑΤΟΜΑΥπεύθυνος εργαστηρίουΜιχάλης Καλιότσος

57 σχόλια:

  1. Ανώνυμος3/9/16 12:03

    ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ , Ο ΜΑΡΙΟΣ ΤΡΑΥΛΟΣ .ΜΗΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ΜΕ 24 ΧΡΟΝΙΑ ΘΗΤΕΙΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/9/16 12:23

      Ναι Μάριε, σωστός έτσι είναι,
      Δεν εξήγησες στον κόσμο όμως το γιατί, επειδή πάντα έβαζες μπροστινούς ελλείψη παλικαριάς να μπεις εσύ ο ίδιος μπροστά κι έτσι πάντα την πλήρωναν άλλοι για σένα.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος3/9/16 12:56

    12,23 ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ , ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΕΦΑΓΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΕΛΗΝΙΩΝ ΚΑΙ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΣ . ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΑΡΙΟΣ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΣΚΗΣΑΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/9/16 16:58

      ΡΕ ΤΡΑΥΛΕ ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΠΛΥΝΕΙΣ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ.......
      ΡΕ ΤΗ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΙΑ ΤΗΝ ΞΕΡΕΤΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
      ΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΗΚΟΥ........

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/9/16 17:59

      ΡΕ ΣΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος3/9/16 15:53

    αθανασιος Κουκιος

    Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω το νταμάρι δουλεύει γιατί οι νταλίκες κάνουν παρέλαση

    Τέλειο!
    Χαχα
    Ουάου!
    Λυπάμαι...
    Έλεος!


    Σχόλια

    Δημήτριος Πούτος Ετοιμάζονται για την παρέλαση της 28η Οκτώωβρίου ....χαχαχα


    Γιωργος Κρανιδιωτης Δεν το ξέρουμε αλλά θα μάθουμε!


    Γιάννης Μαυραγάνης Αγαπητε Θαναση αυτο το ερωτημα το ειχα κανει κι εγω απο εδω αλλα κανεις δεν απαντησε...περιμενα ματαια και απογοητευτηκα γιατι το θεμα ειναι πααααααρα πολυ σημαντικο για ολους αλλα και για την περιβαλλοντικη ποιοτητα του νησιου...κριμα!!!!!
    Μου αρέσει! · Απάντηση · 1 · 14 ώρες · Τροποποιήθηκε

    αθανασιος Κουκιος Και εγώ το ίδιο δεν υπάρχει κάποιος να απαντήσει αν έχει άδεια κάνε πρόβλημα αν εργάζονται παράνομα υπάρχει πρόβλημα


    Michael Nannos Το νταμάρι εδώ και 2 χρόνια κοντά είναι σφραγισμένο. Αγωνίστηκαν πολλοί άνθρωποι πάνω σε αυτό. Έδωσαν πολλά λεφτά και χρόνο να κάνουν μέχρι και βάρδιες στην είσοδο του νταμαριου.
    Τελευταία περιστατικά ήταν η "επιδρομή" της Δημάρχου στο χώρο και κάτι αιωρουμενες πέτρες σε αυτοκίνητο συνεργάτη της Δημάρχου.

    Το θέμα ενω είναι ξεκάθαρο, είναι πολύ δύσκολο να σταματήσει γιατί στην χώρα αυτή μπλέκουν οι αρμοδιότητες και τελικά κανένας δεν έχει δικαίωμα να κάνει τίποτα.

    Από μεριά του δήμου έχουν γίνει πολύ περισσότερες από τις απαιτούμενες ενέργειες.

    Μετά μάλιστα και από αυτοψία της ίδιας της Δημάρχου σταματώντας (η ίδια) φορτηγό πριν από τα φερυ και πηγαίνοντας στο λιμεναρχειο τον οδηγό, αποδείχτηκε ότι είχε δελτία αποστολής "νόμιμα" από τα Μέγαρα ή την Μάνδρα (δεν θυμάμαι ακριβως).

    Δυστυχώς ζούμε σε ένα τελείως ανοργανωτο και ανίκανο κράτος να διαχειριστεί έστω και το πιο απλό πράγμα.

    Να μην σταματάει την οποία παράνομη διαδικασία μπορεί.
    Να στείλει ελεγκτές να κάνουν έλεγχο στα οικονομικά του Δήμου εδώ και ενάμιση χρόνο δεν μπορεί.
    Αυτό το κράτος έχουμε. Να το χαιρόμαστε.

    Γιάννης Μαυραγάνης "Αλίμονο στους αγώνες που κρέμονται από τα χαρτιά. Το γένος δεν χρειάζεται τα χαρτιά κανενός... Έχετε πίστη; Έχετε καρδιά; Αλλιώς καθίστε εκεί που κάθεστε. Ραγιάδες εσείς, ραγιάδες και τα παιδιά σας, ραγιάδες και τα παιδιά των παιδιών σας"ΠΑΠΑΦΛΕΣΑΣ.


    Michael Nannos Έχεις δίκιο αδερφέ. Όταν έτρεχαν 10 άνθρωποι μετρημένοι και δίναν αγώνες όλοι κοιμομασταν και πίναμε ποτάκια.
    Στα Facebook και στα καφέ είναι εύκολο να κάνουμε κριτική και να "αγωνιζόμαστε".

    Λεόντιος Κιοπεξής είναι σαν την Κυβέρνηση του Σύριζα !! δουλεύει ενώ είναι κλειστό, είναι ανοιχτό αλλά μας λένε ότι είναι κλειστό, είναι ανοιχτό /κλειστό Αστα να πάει !!!!
    Μαιρη Δημητριαδου

    Για το ΛΑΤΟΜΕΊΟ
    Πόσο εύκολο είναι να κάνουμε κριτική όταν δεν είμαστε στα πράγματα;; ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΡΟ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΜΕ!!!
    όταν κατηγορούμε κάποιους και εμείς κάνουμε τα ίδια ,γιατί εκ των πραγμάτων δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα διαφορετικό Τουλάχιστον μέχρι το κράτος να αποφασίσει? για το άνοιγμα-κλείσιμο. Κάποιοι μπόρεσαν με μαγκιά και τους πήραν πράγματα για ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ δίχως να δώσουν ούτε ένα ΕΥΡΩ (ΔΩΡΕΑ) έχω το συγκεκριμένο στικάκι της συνεδρίασης αυτής ξέρετε εσείς γιατί.Ας προσέξουμε μην κάνουμε λάθος και αντί να του πάρουμε του δώσουμε.Γιατί τότε!!ποίος μας ΣΩΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος3/9/16 17:59

    ΡΕ ΣΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος3/9/16 18:12

    Εμένα με ταλαντεύει το ερώτημα γιατί τόσο μισός σε ένα επιχειρηματία που προσέφερε αδρανή υλικά, σε χαμηλές τιμές και συνέβαλε στην ανάπτυξη της Σαλαμίνας;
    Ανώνυμος1/9/16 17:37
    Δώσε πρώτα τον ορισμό του επιχειρηματία όπως τον αντιλαμβάνεσαι εσύ και θα σου εξηγήσουμε πέρα των όσων σου έχουν απαντήσει παρακάτω, με πρόσθετες πληροφορίες.
    Ανώνυμος1/9/16 20:49
    Αγαπητέ, ο ορισμός του επιχειρηματία είναι:
    Επιχειρηματίας είναι το φυσικό ή νομικό πρόσωπο που αναλαμβάνει δράση συνδυάζοντας καινοτομικά και δημιουργικά του συντελεστές παραγωγής (φύση, κεφάλαιο,εργασία)και παράγει προϊόντα ή υπηρεσίες με αποτελεσματικό και αποδοτικό τρόπο.
    Είναι εκείνος που αναλαμβάνει επιχειρηματικό κίνδυνο και αποβλέπει σε κέρδος το όποιο περιέχεται στον ίδιο ως φορέα επιχειρηματικότητας.
    Ανώνυμος1/9/16 21:23
    Πάμε τώρα να δούμε την περίπτωση αυτή. Επιχειρηματικό κίνδυνο αναλαμβάνει από την στιγμή που δουλεύει χωρίς άδειες. Δεν νομίζω ο συντάκτης του ορισμού βέβαια να εννοούσε αυτό τον κίνδυνο.
    Το άτομο αυτό αναλαμβάνει δράση αδιαφορώντας για αποφάσεις της διοίκησης που του έχουν απαγορεύσει την δραστηριότητα αυτή με τον τρόπο που την κάνει στο λατομείο αυτό. Επομένως καμία καινοτομία και δημιουργικότητα δεν μπορεί να ισχυριστεί παραβαίνοντας τους νόμους και τις αποφάσεις ενός κράτους.
    Τα προϊόντα που παράγει δεν είναι με αποτελεσματικό και αποδοτικό τρόπο γιατί παραβαίνει τους κανόνες της ορθολογικής εξόρυξης των υλικών και της αποκατάστασης του περιβάλλοντος. Έχει προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά στο φυσικό περιβάλλον.
    Τέλος θα σου προσθέσω ότι ο σωστός επιχειρηματίας φροντίζει να πληρώνει τα ενοίκια, τους φόρους και να μην επιχειρεί εις βάρος του κοινωνικού συνόλου. Πήγαινε καμία βόλτα από τα ταμεία του κράτους να δεις τι έχει πληρώσει και μετά τα λέμε ξανά.
    Περισσότερο για βουλιμία μου κάνει η άσκηση αυτού του είδους επιχειρηματικότητα παρά για αξιοποίηση των αναγκών των ανθρώπων.
    Ανώνυμος1/9/16 22:36
    Μου ζητήσατε τον ορισμό του επιχειρηματία και σας την έδωσα. Εάν ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας παραβιάζει τη νομοθεσία και δεν αποδίδει τους φόρους στο κράτος, τότε αρμόδια είναι τα δικαστήρια και η εφορία.
    Παραβατικότητα όμως υπάρχει σε όλες τις επιχειρηματικές δραστηριότητες και κανείς δεν καταγγέλλει.
    Γιατί τόσο δημοσιότητα μόνο σε αυτόν τον επιχειρηματία;
    Ανώνυμος2/9/16 09:55
    Δεν υπάρχει "εάν". Είναι σίγουρο ότι την παραβιάζει σύμφωνα με δεκάδες αποφάσεις των ελεγκτικών μηχανισμών του κράτους. Δεν τα λένε οι δημότες τα λένε τα δικαστήρια. Μάθε πρώτα τι καταστροφή έχει προκαλέσει και μετά υπερασπίσου έναν φαταούλα.
    Ίκαρος1/9/16 14:22
    Για πια ανάπτυξη είπες???
    Ανώνυμος1/9/16 17:00
    Τα χιλιάδες σπίτια, δρόμοι, προβλήτες, πολυκατοικίες, μαγαζιά, πισίνες κλπ, με τι υλικά κατασκευάστηκαν; Εάν αυτή η οικοδομική δραστηριότητα που είχε η Σαλαμίνα τα τελευταία 20 χρόνια δεν είναι ανάπτυξη; Τότε τι είναι ανάπτυξη;
    Ανώνυμος1/9/16 17:12
    Τα χιλιάδες σπίτια κτίστηκαν μέχρι το 2010. Μετά με την κρίση τίποτα. Μέχρι τότε το βουνό ήταν στην θέση του. Μετά ανέλαβε ο νέος επιχειρηματίας ορμώμενος από την Ελευσίνα Αττικής για να το κάνει έναν τεράστιο κρατήρα. Με το υλικό αυτό δεν κτίστηκαν σπίτια στην Σαλαμίνα αλλά οι εργολαβίες του νέου επιχειρηματικού σχήματος.
    Στην Σαλαμίνα έμεινε το χρέος και το περιβαλλοντικό αυτό έγκλημα.
    Ίκαρος1/9/16 14:23
    Για πια ανάπτυξη είπες???????
    Ανώνυμος1/9/16 14:23
    Ποια ανάπτυξη της Σαλαμίνας συνέβαλε; Μεταφέροντας το βουνό στις εγκαταστάσεις του στο Κορωπί και της Μάνδρας; Που πληρώναμε στο τιμολόγιο το τέλος υπέρ του δήμου και εκείνος δεν το απέδωσε; Ρούλα και Γιάννης δεν τα εισέπραξαν ούτε κάνοντας αγωγές. Που είναι κρανίου τόπος ο χώρος εκεί χωρίς καμία αποκατάσταση; Που μας τα πουλά σε τιμές όσο έχουν σε άλλα λατομεία; Που κατέστρεψαν οι νταλίκες τους δρόμους μας;
    Η μεγαλύτερη ξεφτίλα ξέρεις ποια είναι; Ότι η δήμαρχος ο διοικητής και ο λιμενάρχης τα βρίσκουν όλα νόμιμα και τέλεια. Να τους χαιρόμαστε και να τους ευχαριστούμε που έχουμε τέτοια προστασία και δημοκρατία στο νησί μας.
    Ανώνυμοs
    ΡΟΥΛΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ; ΤΙ ΕΙΠΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΥ; ΠΩΣ ΤΑ ΒΡΗΚΑΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος3/9/16 18:26

    Σιγά μην σταματήσει να παίρνει τα υλικά από το λατομείο. Δεν μπορεί να γίνει ένας έλεγχος στα φορτηγά??? με τι παραστατικά μεταφέρουν τα υλικά από ένα σφραγισμένο λατομείο???? Από τις 00:00 και μετά λειτουργεί ο σπαστήρας, με τι ρεύμα άραγε???? Γιατί δεν πάνε να ρωτήσουν τους κατοίκους στην περιοχή να τους πουν τι συμβαίνει???? προφανώς κανείς δεν ασχολείται.


    δεν υπαρχει αστυνομευση στην σαλαμινα και ειμαστε πολυ διπλα απο πειραια και αθηνα κιολας\
    επισης τι περιπολιες κανουν εδω περα σαλαμινα και με την δολοφονια του παιδιου που εγινε πριν χρονια φανερωμενη επιασαν κανεναν?? οχι

    Ρε μπας και φταίνε και δω οι γερόντισσες,ρε μήπως η τροχαία δεν τους ελέγχοι γιατί δεν είναι παπάκια και είναι φορτηγά που μεταφέρουν αμμοχάλικο και πρέπει να έχουν παραστατικά!!!Και μετά σου λένε πως ο Δήμος πρέπει να μαζέψει λεφτά,όταν δεν πιάνεις αυτούς που κάθε μέρα κάνουν αυτή την δουλειά τι περιμένεις να βγάλεις από ένα πανηγύρι μια φορά το χρόνο....!!!!!

    Επί δημαρχίας Τσάβες το μεγαλύτερο διάστημα το νταμάρι ήταν παράνομο αλλά λειτουργούσε. Τότε η κα Νάννου στα κάγκελα και στις προεκλογικές τις εξαγγελίες μιλούσε για το θέμα αυτό. Μετά που πήρε τα ψηφαλάκια ακολούθησε την συνταγή των καθαρών χεριών. Δεν άγγιξε κανένα "βρώμικο" θέμα που ταλανίζει τον τόπο μας.
    Βλέπεις κα Νάννου έπρεπε να μας το διευκρινίσεις το ζήτημα με τα καθαρά χέρια γιατί μπερδευτήκαμε και σε ψηφίσαμε.

    Εγώ έχω μια απορία. Πώς γίνεται όλοι να την έχουν ψηφίσει και να παίρνει 55% μόνο, δεν έπρεπε να πάρει 100% ; Να πρόκειται άραγε για νοθεία;

    Όταν είσαι δήμαρχος δεν κάνεις εξαιρέσεις και αντιμετωπίζεις τον κάθε δημότη ως ψηφοφόρο σου. Τώρα πως γίνεται να έχει ειδική αντιμετώπιση ο νταμαράς που δεν είναι ντόπιος αλλά τρώει τις σάρκες του νησιού μας από την δήμαρχο είναι κάτι που μόνο εκείνη μπορεί να μας απαντήσει. Να πρόκειται άραγε για άλλη σχέση και όχι αυτή μεταξύ αιρετού με δημότη του;

    Ρε φίλε, όταν ο Αγγέλου ακούει Νάννου του σηκώνονται καντίλες και εσύ το χαβά σου;
    anvnymos
    KATI ALLO TOY SHKVNETAI ALA ASTO NA PAEI ASTO

    είσαι σίγουρος φιλαράκι ότι βγάζει καντίλες όταν ακοούει νάννου με τόσα φορτηγά κάθε μέρα στους δρόμους ; μήπως τρίβει τα χέρια του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος3/9/16 18:29

    Δώσε Ρούλα στον λαό σου αυξήσεις στα δημοτικά τέλη και άσε τον πλούτο της Σαλαμίνας να ταξιδεύει εκτός νησιού. Δεν υπάρχει ρόλος να εισπράξεις λατομικά τέλη αφού τα κορόιδα πληρώνουν αυξημένους φόρους με την πενιχρή τους σύνταξη και σου κλείνουν τους προϋπολογισμούς.

    Ανώνυμος1/9/16 18:05
    Από πού να εισπράξει ρε παιδί-χαζό λατομικά τέλη, από ένα λατομείο που είναι σφραγισμένο; Ο Δήμος δεν έχει καμία ευθύνη και η Δήμαρχος έχει κάνει πολλά. Τις ευθύνες, αν υπάρχουν, αναζητήστε τες στον κρατικό μηχανισμό που τα βρίσκουν όλα ... όμορφα ... και ... ωραία με κίνδυνο να ασκηθεί και δίωξη κατά της Δημάρχου και της Επιτροπής για όσα έχουν κάνει για το λατομείο.
    Ανώνυμος1/9/16 18:48
    όπως εισπράττει η μαντάμ τα διπλάσια δημοτικά τέλη στους εξαντλημένους συνταξιούχους των 380 ευρώ. και απο που και ως που σφραγισμένο; μεταφέρονται ολόκληρα βουνά κάθε μέρα και εσύ μου τον περνάς για κακομοίρη; άπορο; αλλά έλα ξανά για ψήφο και θα μετρήσεις πολλές κλωτσιές.
    Ανώνυμος1/9/16 19:51
    Τέτοιος βλάκας που είσαι, τι να την κάνει την ψήφο σου;
    Όσο για τα δημ τέλη, πόσες φορές θα στο πούνε για να το καταλάβεις; Ο Δήμος είχε βάλει λουκέτο από το 2014 και πήρε ανάσα με την αύξηση του 50% στα τέλη. Και ευτυχώς που την έκανε και αναγνωρίστηκε από το Παρατηρητήριο η προσπάθεια της για εξυγίανση, διαφορετικά θα μας είχαν υποχρεώσει αυτοί να κάνουμε αυξήσεις όπως υποχρέωσαν το Δήμο Γόρτυνας (Κρήτη) που έκανε αύξηση 50% στα δημ τέλη, 120% στο νερό και 470% στο ΤΑΠ.
    Τις ευθύνες για την αύξηση να τις αναζητήσεις στους προηγούμενους, φιλαράκο.
    Ανώνυμος1/9/16 20:23
    Ωραίες εκφράσεις σε μία γυναίκα. Δεν σε έβγαλαν τυχαία σουλτάνο.
    Τον καμπόσο να τον κάνεις σε αυτούς που τρώνε την Σαλαμίνα και όχι στους φουκαριάρηδες τους δημότες. Στον νταμαρά αν σου βαστά ζήτα τα τέλη και σταμάτα την παρανομία αυτή.
    Για τις αναζητήσεις στους προηγούμενους που λες καλό θα ήταν να βρεις την κακοδιαχείριση αν υπάρχει και να τους πας όλους στον εισαγγελέα. Σε εμάς γιατί στέλνεις τον λογαριασμό; Η μαντάμ δεν φώναζε προεκλογικά ότι θα τους στείλει στον εισαγγελέα; Δεν ζήτησε ψήφο για να βάλει μία τάξη; Εσείς την μόνη τάξη που βάλατε είναι αν στα φέρρυ θα μπαίνουν 3-3 τα φορτηγά του νταμαρά και όχι 5-5 όπως έμπαιναν παλιά.
    Πρόσεξε γιατί χωρίς τους βλάκες που σου πληρώνουν τα τέλη και εσείς τρώτε τις ψαρούκλες σας δεν θα πάρεις ούτε 4%. Οι βλάκες είναι πολύτιμοι στην κάλπη.

    Ανώνυμος2/9/16 00:13
    Μπορείς να μας εξηγήσεις κύριε Μηνά και κυρία Ρούλα που σας πιστέψαμε σαν ηλίθιοι, σε τι διαφέρετε εσείς από τον Τσαβαρή στο θέμα του νταμαριού και πολλά άλλα θέματα που τον βρίζατε????
    Μην ξεχνάτε κύριε Μηνά και κυρία Ρούλα ότι όλα εδώ πληρώνονται.

    Ανώνυμος2/9/16 00:33

    Από πού να εισπράξει ρε παιδί-χαζό λατομικά τέλη, από ένα λατομείο που είναι σφραγισμένο; Ο Δήμος δεν έχει καμία ευθύνη και η Δήμαρχος έχει κάνει πολλά. Τις ευθύνες, αν υπάρχουν, αναζητήστε τες στον κρατικό μηχανισμό που τα βρίσκουν όλα ... όμορφα ... και ... ωραία με κίνδυνο να ασκηθεί και δίωξη κατά της Δημάρχου και της Επιτροπής για όσα έχουν κάνει για το λατομείο.

    Ανώνυμος2/9/16 10:04
    Μπράβο μηνάκο υιοθέτησες για τα καλά τις απόψεις του νταμαρά που όπου σταθεί ζητά να του το ανοίξουν το παράνομο για να πληρώσει δήθεν τα χρέη του. Γιατί όσο ήταν ανοικτό πλήρωνε βλέπεις και τα χρέη του ήρθαν ουρανοκατέβατα. Ρε ποιον εμπαίζετε;
    Κάντε κατασχέσεις, κλείστε τους δρόμους, απαιτείστε από το κράτος το καλό της Σαλαμίνας. Φτάνει πια η κοροιδία ότι για όλα φταίνε οι προηγούμενοι. Τώρα εσείς κυβερνάτε.

    Ανώνυμος2/9/16 08:19
    Απαντήσεις οικογένειας ΝΑΝΝΟΥ και όχι μόνο Μηνά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος3/9/16 19:31

    Ο τελευταίως που μπορεί να ομιλεί είναι ο Τσαβαρής .Πήγε τον Άγγελου στο δημοτικό συμβούλιο σαν εθνικό ευεργέτη .Έστρωνε παράνομα δρόμους με τον Καπετανάκη τον Παπαθεοχάρη και τον Δερτούζο (Κατά ΟΜΟΛΟΓΙΑ του Άγγελου) και χρέωνε ανεξέλεγκτα τον δήμο .Τον γλύφανε πατόκορφα και τον προσκυνούσαν σαν θεό. Τον διευκόλυναν στις συναλλαγές του με τον δήμο και έκαναν τουμπέκι ψιλοκομμένο στις παρανομίες του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/9/16 14:34

      ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΥΖΗΤΗΤΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΟ Σ\Ν ΤΟΥ ΥΠΕΣΔΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΠΡΩΤΟΔΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΠΛΗΡΟΥΣΑΝ ΠΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ
      ΜΕ ΑΥΤΟ ΩΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΤΩΝ ΣΕΛΗΝΙΩΝ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΣ 18-7-2016,ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΣΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΑΝ ΤΟΝ ΤΣΑΒΕΣ ΣΕ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
      ΑΣΤΡΑΚΟ Β,ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΟΥ Α,ΣΓΟΥΡΔΑ Γ,ΜΠΕΡΗ Θ ΚΑΙ ΓΚΑΒΟΓΙΑΝΝΗ Γ,ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ 2013 ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΔΥΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ Ο ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ.
      ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΛΟΙΠΟΝ Σ\Ν ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΕΙ ΩΣ ΕΧΕΙ ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟΝ,ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΤΣΑΒΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ,ΕΔΙΝΑΝ ΜΑΧΕΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΑΝ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
      ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ Ο ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 14 ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΕΚΙΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΡΟΠΕΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ;;;;;;;;;;;;;;
      ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΑΦΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΩΣ "ΜΠΑΜΠΟΥΛΑ" ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ΩΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος3/9/16 20:39

    ΡΕ 19:31,ΑΦΟΥ ΤΑ ΧΑΡΙΣΕ Ο ΑΓΓΕΛΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ,ΤΟΤΕ ΤΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΧΡΕΩΝΑΝΕ ΤΟ ΔΗΜΟ;
    ΡΕ ΠΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΑ ΕΙΣΑΣΤΕ;ΡΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΤΕ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΜΑΚΑΚΕΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ
    ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΕΣΜΑΣ ΕΣΥ ΡΕ ΜΗΝΑΚΟΜΙΧΑΛΑΚΟ ΠΟΣΑ ΕΧΕΤΕ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΡΕ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ;
    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΣΥΚΟ-ΦΑΝΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/9/16 14:08

      Τσαβαρή χάρισε το ¼ από αυτά που εσύ χρέωσες τον δήμο και μάλιστα με πλαστογραφίες κ.λ.π . Μαφιόζακο πόσα τέτοια ξέρεις .

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/9/16 16:54

      Ρε ανίκανοι (4/9/16 14:08)
      Δυο χρόνια στην εξουσία κι ακόμα με υποθέσεις μιλάτε; Ανίκανοι;

      Πες μας ρε με πόσα την παραλάβατε την δημαρχία και πόσο την χρεώσατε εσείς σε δυο χρόνια Ανίκανοι;

      Τον Τσάβες τον είδαμε, τον κρίναμε και τώρα τον συγκρίνουμε και να είσαι βέβαιος αυτή η σύγκριση θα σας φάει!

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος3/9/16 20:50

    ΡΕ ΣΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/9/16 20:51

      ΦΙΛΕ 20:50,ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΟΙ ΚΟΤΕΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος4/9/16 09:46

    ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜ. ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ - Διαύγεια RSS
    Κανονισμός λειτουργίας περιπτέρων
    ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
    ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

    ΠΟΛΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ;;; ΤΙ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ;;ΝΑ ΤΑ ΧΑΡΩ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος4/9/16 10:15

    ΜΙΧΑΛΟΜΗΝΑΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΨΕΥΤΕΣ Η "ΟΜΟΦΩΝΗ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ" ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος4/9/16 14:31

    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΥΖΗΤΗΤΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΟ Σ\Ν ΤΟΥ ΥΠΕΣΔΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΠΡΩΤΟΔΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΠΛΗΡΟΥΣΑΝ ΠΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ
    ΜΕ ΑΥΤΟ ΩΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΤΩΝ ΣΕΛΗΝΙΩΝ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΣ 18-7-2016,ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΣΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΑΝ ΤΟΝ ΤΣΑΒΕΣ ΣΕ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
    ΑΣΤΡΑΚΟ Β,ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΟΥ Α,ΣΓΟΥΡΔΑ Γ,ΜΠΕΡΗ Θ ΚΑΙ ΓΚΑΒΟΓΙΑΝΝΗ Γ,ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ 2013 ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΔΥΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ Ο ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ.
    ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΛΟΙΠΟΝ Σ\Ν ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΕΙ ΩΣ ΕΧΕΙ ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΠΙΘΑΝΟΝ,ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΤΣΑΒΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ,ΕΔΙΝΑΝ ΜΑΧΕΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΑΝ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
    ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ Ο ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 14 ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΕΚΙΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΡΟΠΕΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ;;;;;;;;;;;;;;
    ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΑΦΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΩΣ "ΜΠΑΜΠΟΥΛΑ" ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ΩΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/9/16 14:36

      ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΥΖΗΤΗΤΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΟ Σ\Ν ΤΟΥ ΥΠΕΣΔΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΠΡΩΤΟΔΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΠΛΗΡΟΥΣΑΝ ΠΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ
      ΜΕ ΑΥΤΟ ΩΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΤΩΝ ΣΕΛΗΝΙΩΝ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΣ 18-7-2016,ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΣΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΑΝ ΤΟΝ ΤΣΑΒΕΣ ΣΕ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
      ΑΣΤΡΑΚΟ Β,ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΟΥ Α,ΣΓΟΥΡΔΑ Γ,ΜΠΕΡΗ Θ ΚΑΙ ΓΚΑΒΟΓΙΑΝΝΗ Γ,ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ 2013 ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΔΥΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ Ο ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ.
      ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΛΟΙΠΟΝ Σ\Ν ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΕΙ ΩΣ ΕΧΕΙ ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟΝ,ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΤΣΑΒΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ,ΕΔΙΝΑΝ ΜΑΧΕΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΑΝ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
      ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ Ο ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 14 ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΕΚΙΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΡΟΠΕΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ;;;;;;;;;;;;;;
      ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΑΦΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΩΣ "ΜΠΑΜΠΟΥΛΑ" ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ΩΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος4/9/16 14:59

    Μπράβο στον Τζαβαρή και σε όλα τα μέλη της οικονομικής επιτροπής που με πολιτικό θάρρος έπραξαν το καθήκον τους.
    Εύχομαι αυτή η στάση τους να γίνει δίδαγμα και παράδειγμα γιά όλους όσους ασκούν διοίκηση,ότι δηλαδή η διοίκηση θέλει ψυχή γιά να υπηρετήσεις το δίκαιο και οι κιοτήδες είναι καλό να κάθονται σπίτι τους γιατι αντί να λύνουν από το φόβο τους δημιουργούν περισσότερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος4/9/16 15:13

    Γιά να δείτε ποιός είναι ο Τσαβαρής θα σας πω ότι την ημέρα που κήδευε την μητέρα του το μεσημέρι, το πρωί στις δέκα ήταν στην αίθουσα του δικαστηρίου συνεπής γιά να υπερασπιστεί εργαζόμενους του δήμου Σαλαμίνας.Μάλιστα μας είχε παρακαλέσει το θέμα να μην μαθευτεί γιατί και μεις το μάθαμε όταν κάποιος τον συλληπήθηκε στα δικαστήρια.
    ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος4/9/16 16:21

    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΥΖΗΤΗΤΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΟ Σ\Ν ΤΟΥ ΥΠΕΣΔΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΠΡΩΤΟΔΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΠΛΗΡΟΥΣΑΝ ΠΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ
    ΜΕ ΑΥΤΟ ΩΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΤΩΝ ΣΕΛΗΝΙΩΝ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΣ 18-7-2016,ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΣΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΑΝ ΤΟΝ ΤΣΑΒΕΣ ΣΕ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
    ΑΣΤΡΑΚΟ Β,ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΟΥ Α,ΣΓΟΥΡΔΑ Γ,ΜΠΕΡΗ Θ ΚΑΙ ΓΚΑΒΟΓΙΑΝΝΗ Γ,ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ 2013 ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΔΥΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ Ο ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ.
    ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΛΟΙΠΟΝ Σ\Ν ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΕΙ ΩΣ ΕΧΕΙ ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟΝ,ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΤΣΑΒΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ,ΕΔΙΝΑΝ ΜΑΧΕΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΑΝ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
    ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ Ο ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 14 ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΕΚΙΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΡΟΠΕΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ;;;;;;;;;;;;;;
    ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΑΦΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΩΣ "ΜΠΑΜΠΟΥΛΑ" ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ΩΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!!!!!!!!!!!!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/9/16 17:32

      Εκεί που κατούρησε ο Σοφράς φύτρωσε ο Τζαβαρής.
      Ο πρώτος διδάξας τη διαδικασία των ασφαλιστικών ήταν ο Σοφράς και αφήστε τα λαμογίστικα

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/9/16 07:21

      ΡΕ ΚΟΥΤΟΠΙΠΗ ΕΣΥ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΓΙΝΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟ 2007 ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΛΑΙΣΚΑ,ΑΓΑΠΙΟΥ Κ,ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ,ΤΖΑΒΑΡΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ,ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΗΣΟΥΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟ....2010!!!!!!!!!!!!!!!.
      ΠΟΥ ΗΞΕΡΕΣ ΡΕ ΚΟΥΤΟΠΙΠΗ ΕΣΥ ΑΠΟ ...ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ;
      ΑΝΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2006-2010 ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ "ΠΡΟΣΛΗΨΗ" ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ...ΜΗΝΑΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΤΗ ...ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ 2000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ,ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΞΕΝΙΤΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
      ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟ "ΠΡΩΤΑΓΟΝΙΣΤΗ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΚΙΩΝ" ΟΤΙ ΣΕ ΔΙΑΤΑΖΕΙ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ
      ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΞΕΦΤΙΛΑ

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος4/9/16 16:31

    ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΤΕ ΤΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΠΡΟΒΛΉΤΕΣ ΣΤΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΠΟΥΛΜΑΝ ΟΤΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΕΧΟΥΝ ΣΑΤΕΨΕΙ ΤΑ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΟΥΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑ ΠΟΥΛΜΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΦΕΡΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΚΡΥ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΦΑΓΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΑ ΔΟΘΕ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ .ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΗΚΕ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ..ΕΧΑΣΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ !!!ΤΩΡΑ ΒΓΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ κ. ΛΕΝΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΣ ΔΙΑΦΥΜΗΣΗ ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΦΤΙΑΧΝΕΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος4/9/16 16:37

    ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ,ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΜΕ ΚΑΦΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΗΔΕΙΑ;; ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΑΣΧΕΤΟ ΚΑΦΕΝΕΔΑΚΙ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ. ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΘΕΣΗ,ΒΡΩΜΙΑ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ!!!! ΝΤΡΟΠΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΟΝΙΜΙΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΡΑΓΚΟ; ΓΙΑ ΔΕΣΤΩ ΖΕΣΤΑ ΜΗΝΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΤΟ ΛΕΩ ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος4/9/16 21:06

    Ότι οι εκκλησιες εχουν κυλικεία το εχεις ακουσει 16.37???ποιο καφενειο μας τσαμπουνας??εκτος αν πηγες σε κηδεια Πακιστανου.αντε να χαθεις καραγκιοζη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/9/16 21:26

      De ftanei poysai makakas eisai kai asxetos
      aithoysa exoyn oi periss;oteroi I. Naoi panivlaka

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/9/16 21:53

      ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΤΣ ΑΛΛΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ . ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΠΟΘΗΚΗ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΠΑΝ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ. ΜΑΣ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ -ΥΔΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΧΡΥΣΑ. ΑΝΙΚΑΝΑΝΟΙ ΟΥΣΤ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος5/9/16 07:23

      ΡΕ ΚΟΥΤΟΠΙΠΗ ΕΣΥ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΓΙΝΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟ 2007 ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΛΑΙΣΚΑ,ΑΓΑΠΙΟΥ Κ,ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ,ΤΖΑΒΑΡΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ,ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΗΣΟΥΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟ....2010!!!!!!!!!!!!!!!.
      ΠΟΥ ΗΞΕΡΕΣ ΡΕ ΚΟΥΤΟΠΙΠΗ ΕΣΥ ΑΠΟ ...ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ;
      ΑΝΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2006-2010 ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ "ΠΡΟΣΛΗΨΗ" ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ...ΜΗΝΑΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΤΗ ...ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ 2000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ,ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΞΕΝΙΤΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
      ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟ "ΠΡΩΤΑΓΟΝΙΣΤΗ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΚΙΩΝ" ΟΤΙ ΣΕ ΔΙΑΤΑΖΕΙ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ
      ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΞΕΦΤΙΛΑ

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος5/9/16 15:48

      ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΥΖΗΤΗΤΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΟ Σ\Ν ΤΟΥ ΥΠΕΣΔΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΠΡΩΤΟΔΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΠΛΗΡΟΥΣΑΝ ΠΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ
      ΜΕ ΑΥΤΟ ΩΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΤΩΝ ΣΕΛΗΝΙΩΝ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΣ 18-7-2016,ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΣΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΑΝ ΤΟΝ ΤΣΑΒΕΣ ΣΕ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
      ΑΣΤΡΑΚΟ Β,ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΟΥ Α,ΣΓΟΥΡΔΑ Γ,ΜΠΕΡΗ Θ ΚΑΙ ΓΚΑΒΟΓΙΑΝΝΗ Γ, ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ 2013 ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΔΥΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ Ο ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ.
      ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΛΟΙΠΟΝ Σ\Ν ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΕΙ ΩΣ ΕΧΕΙ ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟΝ,ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΤΣΑΒΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ,ΕΔΙΝΑΝ ΜΑΧΕΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΑΝ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
      ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ Ο ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 14 ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΕΚΙΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΡΟΠΕΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ;;;;;;;;;;;;;;
      ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΑΦΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΩΣ "ΜΠΑΜΠΟΥΛΑ" ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ΩΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος6/9/16 15:53

      Δεν έχει ο Αγ.Μηνάς αίθουσα καφέ; δεν έχει ο Αγ,Ανδρέας;;δεν έχουμε στο Αιάντειο την ποιο ωραία αίθουσα καφέ .Γιατί να μην υπάρχει και κάτι στην εκκλησία (Ταξιάρχη ) Νεκροταφείο Κούλουρης κάτι ανάλογο παρά όπως λέει ο ποιο πάνω να γίνεται στο μικρό καφενεδάκι και να μη γίνει κάτι που να ανήκει στο ΔΉΜΟ μας και να εισπράττουμε κιόλας;; αχρείαστες να είναι οι κηδείες.
      Δ.Μ

      Διαγραφή
  20. Ανώνυμος5/9/16 00:03

    H συνέχεια του παραμυθιού....
    Το παραμύθι της Γιαγιάς Νο 2

    Μαζεύει λοιπόν τα μπογαλάκια του ο κύριος Μηνάρας και γυρίζει σπίτι σα βρεγμένη γάτα. Στην πόρτα τον περίμεναν η Μηναρούλα και ένα Μηναρόπουλο.
    -Κάτσε αφέντη μου, κάτσε να ξαποστάσεις, πιες λίγο νεράκι να δροσιστείς και πες μας τι έγινε στο μακρινό μοναστήρι. Εγώ στο μεταξύ θα βράσω νταμαρόνερο να σου πλύνω τα πόδια που είναι ιαματικό.
    -Άσε ρε γυναίκα, αυτές οι καλόγριες είναι διαβολεμένες.
    -Μα πώς εφέντη μου, πώς μπόρεσαν πέντε γριές να τα βάλουν με το μεγάλο άρχοντα του νησιού;
    - Να, εκεί που τις είχα στριμώξει και ήταν έτοιμες να πουν το Δεσπότη Παναγιώτη, ένιωσα μία δυνατή ζάλη και μία σκοτοδίνη. Ήταν ο καπνός απ' το μοσχολίβανο που ερχόταν απ' το διπλανό παρεκκλήσι. Μετά η γερόντισσα έβγαλε απ' τα ράσα της ένα μεγάλο ξύλινο σταυρό και μου τον κόλλησε στα μούτρα. Ταυτόχρονα σταυροκοπιόταν και έψελνε και κάτι σολομωνικές. Τότε άρχισε να μου φεύγει η δύναμη. Παρ' όλα αυτά τις είχα στο χέρι και ήταν έτοιμες να παραδοθούν. Τότε έγινε το μεγάλο κακό, είδα μία λάμψη στο παράθυρο και άκουσα μία βροντερή φωνή να λέει:
    -Ρε αθεόφοβε, γιατί θέλεις να βάλεις χέρι στα λεφτά της Μονής; Δύο χρόνια έφαγες το καταπέτασμα, ακόμα δε χόρτασες;
    - Μα Κυρά μου...
    - Κυρά μου να πεις τη γυναίκα σου που την κατάντησες ρεντίκολο. Σε λίγο δε θα τολμάει να βγει απ' το σπίτι της.
    - Μα Δέσποινά μου...
    - Άσε τα “μου” άπιστε και λέγε...
    - Μα Δέσποινα, όλοι τρώνε γιατί να μη φάω και γω.
    - Ναι, τρώνε, αλλά με ρέγουλα, εσύ τρως σα γαργαντούας, ούτε τα προσχήματα δεν κρατάς. Μπορεί να ξόδεψες τα κέρατά σου για να αγοράσεις το μεγάλο στέμμα και να κάνεις τη γυναίκα σου “μις καθαρά πόδια” αλλά ρεφάρισες και με το παραπάνω. Άσε ήσυχο το μοναστήρι και τις μοναχές.
    - Μα Δέσποινα...
    - Άσε τις υποκρισίες Μηνάρα γιατί εγώ δεν τρώω τα παραμύθια σου.
    Πούλησες τα σκουπίδια, πούλησες τα νταμάρια, πούλησες τα νερά, πούλησες την Κυνόσουρα, πούλησες τις παραλίες, τα έκανες πλακάκια με εργολάβους, έφερες τους κινέζους, δίνεις απ' ευθείας, παίρνεις από τιμολόγια, παίρνεις απ' όλες τις μπάντες, κάνε και λίγο κράτει, πάρε και λίγο φύσημα που λέτε στο χωριό σου. Και φύγε αμέσως απ' το σπίτι μου γιατί θα ρίξω φωτιά να σε κάψω.
    - Καταλαβαίνεις ότι δε με έπαιρνε να κάνω άλλες ταρζανιές και έφυγα τρέχοντας.
    - Μη στεναχωριέσαι πασά μου, υπάρχουν πολλές μπίζνες στο βασίλειο της αρπαχτής. Οι ιθαγενείς τρώνε ακόμα το κουτόχορτο με τα “καθαρά πόδια”, και στο μεγάλο συμβούλιο των προεστών, έχουμε πλειοψηφία. Μπορεί να λάκισαν μερικά καθάρματα, αλλά οι υπόλοιποι είναι πρόβατα, έχουμε και τον Πίπη στο τσεπάκι, ποιος μας πιάνει.
    - Καλά τα λες γυναίκα, αλλά τώρα πρέπει να βγάλω ένα φιρμάνι που να λέει τι έγινε στο Μοναστήρι, γιατί στο πόπολο υπάρχει αναταραχή και θέλουν να μάθουν ποιος τους χάλασε το πανηγύρι. Τους λείψανε βλέπεις τα σουβλάκια, τα σώβρακα και το μαλλί της γριάς και κάτι τρέχει στα γύφτικα.
    Φυσικά δε θα πω για το κάζο που έπαθα, γιατί θα μας πάρουν με τις πέτρες. Θα τα φορτώσω στις καλόγριες ότι έχουν σηκώσει ψηλά τον αμανέ και ότι οι νομικοί του βασιλείου μου, δεν ξέρουν την τρίφλα τους. Τι λες κι εσύ;
    - Τι να πω αντρούλη μου, ό,τι πεις εσύ, ο λόγος σου διαταγή.

    Κάθε ομοιότητα με πρόσωπα ή γεγονότα είναι συμπτωματική.

    Συνεχίζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/9/16 07:33

      Για άλλη μία φορά υποκλίνομαι στον συγγραφέα "ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ". Με χιούμορ εξιστορεί μέσα από ένα παραμύθι την πραγματικότητα , αυτό που συμβαίνει σήμερα στο νησί μας. Απεικονίζει με τον καλύτερο τρόπο ποιος διοικεί αυτό τον τόπο, ποιος είναι με απλά λόγια ο Δήμαρχος του νησιού. Μπράβο φίλε δεν ξέρω τι δουλειά κάνεις αλλά εάν δεν γράφεις βιβλία , ώρα να ασχοληθείς. Εύχομαι το παραμύθι της γιαγιάς να είναι αφορμή να αντιδράσουν αυτά τα πρόβατα όπως λες.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/9/16 08:03

      πραγματικά είναι υπέροχο! Μπράβο σε όποιον - α το συνέταξε. Η πραγματικότητα σε ένα παραμύθι.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος5/9/16 08:05

      ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ ΟΥΔΕΙΣ
      ΚΑΙ Ο ΑΛΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΣ
      ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ Η ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος5/9/16 08:07

      ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΓΑΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΓΙΑΝΝΑΚΗ, ΠΑΡΤΕΤΟ ΑΛΛΙΩΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΕΤΕ . ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΦΕΙΓ ΒΟΛΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΖΕΙΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΝΟ ΑΦΟΥ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΗΓΕ ΚΑΤΩ.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος5/9/16 08:21

      ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕ. Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΟΜΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος5/9/16 08:21

      ΜΗΝΑΚΟΜΙΧΑΛΑΚΟ 08:05,08:07,ΤΟΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΞΕΡΑΜΕ ΤΙ ΚΟΥΜΑΣΙΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ,ΕΙΠΑΜΕ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΑΝ ΛΙΓΟ.....
      ΟΜΩΣ ΜΗΝΑΚΟΜΙΧΑΛΑΚΟ ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑΤΙΤΑ "ΧΟΥΓΙΑ" ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΣΤΟ ...ΜΠΕΖΑΧΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ....ΞΥΛΟΥ ΣΤΗ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ....ΜΑΝΑΡΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος5/9/16 08:52

      Άπαιχτος, χίλια λάικ!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος5/9/16 09:12

      Τζαβαράκο τελικά πέραν των όλων άλλων είσαι και μεγάλος παραμυθατζής!!!!!

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος5/9/16 11:53

      Ο γνωστός άγνωστος έπιασε πάλι δουλειά, έβαλε μπροστά τη μπετονιέρα έφτιαξε κατά παραγγελία τη λάσπη και την άδειασε μπροστά τον ανεμιστήρα και όποιον πάρει ο χάρος, είναι το γνωστό παιχνίδι του γνωστού ανώνυμου κουκουλοφόρου. Είναι γνωστό σε όλους όσους εμπλέκονται με τα κοινά στη Σαλαμίνα, πως ένας είναι αυτός, που έχει βρίσει κατά καιρούς και κατά πως τον βολεύει όλους τους δημάρχους, που πέρασαν από αυτό τον τόπο, ξεκίνησε με τον κύριο Μακρή, συνέχισε με τον κύριο Αγαπίου, με τον κύριο Σοφρά, πέρασε στον κύριο Τραυλό και τώρα βέβαια με την κυρία Νάννου. Πρέπει να καταλάβει ο κύριος αυτός ότι δεν φταίνε όλοι αυτοί που κατηγορεί και βρίζει, αλλά το πρόβλημα είναι δικό του και χρίζει ιατρικής παρακολούθησης για να αποφευχθούν τα χειρότερα για την υγεία του. Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις οι ασθενείς νομίζουν πως όλοι οι γύρο του είναι άρρωστοι και ο μόνος υγιής είναι αυτός, επιβάλλεται να επισκεφθεί άμεσα σχετικό ιατρό να θεραπευτεί ο ίδιος αλλά να απαλλαγούμε και οι λοιποί από το σύνδρομό του.

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος5/9/16 12:38

      Μη λες για μπετονιέρες γιατί ο νταμαράς θα σου κόψει το νταμαρόλαδο.

      Διαγραφή
    11. Ανώνυμος5/9/16 15:22

      Μου αρέσει μωρή Μουχρίτσα Ανώνυμε 5/9/16 11:53
      Που αποκαλείς κάποιον ως γνωστό κουκουλοφόρο λες και συ ρε πεοτυμπανιστή υπογράφεις τα σχόλια σου, βέβαια όλοι γνωρίζουμε ΜιχαλοΜηνάκο ποιος είσαι γιατί πουτάνα θέλει να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει

      Διαγραφή
    12. Ανώνυμος5/9/16 22:11

      Τζαβαρή ωραίο παραμυθά πήρες στη δούλεψή σου.

      Διαγραφή
    13. Ανώνυμος6/9/16 02:40

      Τσαβαρή έχεις ξεφύγει τελείως ;Μόνο σου γράφεις αυτές τις κρυάδες μόνο σου συγχαίρεις τον εαυτό σου και μόνο σου γελάς και η Λουλα με την ξανθιά του Μπόσκου με το ζόρι γελάνε να έτσι για να μην παρεξηγηθείς. Δεν έχεις καθόλου χιούμορ και το ξέρεις , γιατί γράφεις τέτοια παραμύθια ποιο καλός είσαι στο να τα λες στον λαό από το μπαλκόνι εκεί ναι γίνεσαι πιστευτός εκεί σε παραδέχομαι ,υποκλίνομαι στο ταλέντο σου είσαι παιχταράς μεγάλο ταλέντο τα αλλά τι τα θέλεις άστα να πάνε στην ευχή είναι για άλλους.

      Διαγραφή
    14. Ανώνυμος6/9/16 15:57

      Το παραμύθι είναι κάτι ωραίο όταν μάλιστα ξέρεις να το αφηγήσε Το ''ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΜΑ '' να φοβάσαι!
      Δ.Μ

      Διαγραφή
  21. Ανώνυμος5/9/16 07:19

    ΡΕ ΚΟΥΤΟΠΙΠΗ ΕΣΥ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΓΙΝΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟ 2007 ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΛΑΙΣΚΑ,ΑΓΑΠΙΟΥ Κ,ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ,ΤΖΑΒΑΡΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ,ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΗΣΟΥΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟ....2010!!!!!!!!!!!!!!!.
    ΠΟΥ ΗΞΕΡΕΣ ΡΕ ΚΟΥΤΟΠΙΠΗ ΕΣΥ ΑΠΟ ...ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ;
    ΑΝΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2006-2010 ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ "ΠΡΟΣΛΗΨΗ" ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ...ΜΗΝΑΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΤΗ ...ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ 2000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ,ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΞΕΝΙΤΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
    ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟ "ΠΡΩΤΑΓΟΝΙΣΤΗ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΚΙΩΝ" ΟΤΙ ΣΕ ΔΙΑΤΑΖΕΙ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ
    ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΞΕΦΤΙΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/9/16 15:50

      ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΥΖΗΤΗΤΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΟ Σ\Ν ΤΟΥ ΥΠΕΣΔΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΠΡΩΤΟΔΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΠΛΗΡΟΥΣΑΝ ΠΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ
      ΜΕ ΑΥΤΟ ΩΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΤΩΝ ΣΕΛΗΝΙΩΝ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΣ 18-7-2016,ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΣΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΑΝ ΤΟΝ ΤΣΑΒΕΣ ΣΕ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
      ΑΣΤΡΑΚΟ Β,ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΟΥ Α,ΣΓΟΥΡΔΑ Γ,ΜΠΕΡΗ Θ ΚΑΙ ΓΚΑΒΟΓΙΑΝΝΗ Γ, ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ 2013 ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΔΥΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ Ο ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ.
      ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΛΟΙΠΟΝ Σ\Ν ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΕΙ ΩΣ ΕΧΕΙ ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟΝ,ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΤΣΑΒΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ,ΕΔΙΝΑΝ ΜΑΧΕΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΑΝ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
      ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ Ο ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 14 ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΕΚΙΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΡΟΠΕΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ;;;;;;;;;;;;;;
      ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΑΦΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΩΣ "ΜΠΑΜΠΟΥΛΑ" ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ΩΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  22. Ανώνυμος5/9/16 09:26

    ΤΣΑΒΑΡΗ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ.
    ΕΤΣΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΕΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΑΝΕΒΗΚΕΣ ΣΤΟ ΥΠΑΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΕΙΧΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΈΛΟΣ "ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΙ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΚΟΥΜΑΣΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/9/16 14:42

      ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΟΦΡΑ ,ΤΡΑΥΛΟ,ΑΣΤΡΑΚΟ,ΜΑΚΡΗ,ΟΙ ΔΥΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗ ΠΑΓΙΔΑ;;;;;;ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ.

      ΦΙΛΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ Η ΝΑΝΝΟΥ ΒΓΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  23. Ανώνυμος5/9/16 14:38

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΝΑΝΝΟΥ ΚΑΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΟΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΧΕΙ!!! ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΜΟΥ.ΟΣΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΝΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/9/16 15:51

      ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΥΖΗΤΗΤΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΟ Σ\Ν ΤΟΥ ΥΠΕΣΔΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΠΡΩΤΟΔΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΠΛΗΡΟΥΣΑΝ ΠΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ
      ΜΕ ΑΥΤΟ ΩΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΤΩΝ ΣΕΛΗΝΙΩΝ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΣ 18-7-2016,ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΣΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΑΝ ΤΟΝ ΤΣΑΒΕΣ ΣΕ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
      ΑΣΤΡΑΚΟ Β,ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΟΥ Α,ΣΓΟΥΡΔΑ Γ,ΜΠΕΡΗ Θ ΚΑΙ ΓΚΑΒΟΓΙΑΝΝΗ Γ, ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ 2013 ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΔΥΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ Ο ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ.
      ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΛΟΙΠΟΝ Σ\Ν ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΕΙ ΩΣ ΕΧΕΙ ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟΝ,ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΤΣΑΒΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ,ΕΔΙΝΑΝ ΜΑΧΕΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΑΝ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
      ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ Ο ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 14 ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΕΚΙΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΡΟΠΕΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ;;;;;;;;;;;;;;
      ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΑΦΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΩΣ "ΜΠΑΜΠΟΥΛΑ" ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ΩΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  24. Ανώνυμος5/9/16 22:12

    GOOD JOB MANOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος6/9/16 06:20

    ΡΕ ΚΟΥΤΟΠΙΠΗ ΕΣΥ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΓΙΝΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟ 2007 ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΛΑΙΣΚΑ,ΑΓΑΠΙΟΥ Κ,ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ,ΤΖΑΒΑΡΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ,ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΗΣΟΥΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟ....2010!!!!!!!!!!!!!!!.
    ΠΟΥ ΗΞΕΡΕΣ ΡΕ ΚΟΥΤΟΠΙΠΗ ΕΣΥ ΑΠΟ ...ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ;
    ΑΝΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2006-2010 ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ "ΠΡΟΣΛΗΨΗ" ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ...ΜΗΝΑΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΤΗ ...ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ 2000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ,ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΞΕΝΙΤΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
    ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟ "ΠΡΩΤΑΓΟΝΙΣΤΗ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΚΙΩΝ" ΟΤΙ ΣΕ ΔΙΑΤΑΖΕΙ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ
    ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΞΕΦΤΙΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.