Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

12 Σεπ 2016

Γραμματεία Γυναικείων Θεμάτων Τ.Ο. Ν.Δ Σαλαμίνας λειτουργία τμήματος δημιουργικής απασχόλησης παιδιών 8-12 ετών. Έναρξη 15-10-2016

Η Τ.Ο Ν.Δ Σαλαμίνας και το τμήμα γυναικών σας ενημερώνει για την λειτουργία τμήματος δημιουργικής απασχόλησης παιδιών 8-12 ετών με θέμα: "αρχαία ελληνική γλώσσα και ελληνική μυθολογία".
Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία με κατασκευές, χειροτεχνίες και προβολή ταινιών να έρθουν σε μια πρώτη επαφή με την αρχαία ελληνική γλώσσα και την πλούσια ελληνική μυθολογία. Το τμήμα παρέχεται δωρεάν.
Έναρξη 15-10-2016
Υπεύθυνη τμήματος
Βάσω Μπόγρη

τηλ για πληροφορίες 6973015679-2104674061

32 σχόλια:

  1. ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ . ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος12/9/16 21:48

    MAΣ ΤΑ ΕΠΡΗΞΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΜΙΧΑΛΑΚΗ. ΠΟΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΡΕ ΒΛΑΚΑ. ΣΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ 100 ΦΟΡΕΣ
    Από το F.B
    Μάνος Δερτούζος Όταν ο πολιτικός διάλογος γίνεται κιλότες και στρινγκ κάτω από την αδυναμία να δοθούν απαντήσεις, τότε προσωπικά αδυνατώ να συμμετέχω σε ένα τέτοιο διάλογο. Ο κόσμος έχει βγάλει τα συμπεράσματά του.
    Μου αρέσει! · Απάντηση · 1 · 9 Σεπτεμβρίου στις 11:20 μ.μ.
    Michael Nannos
    Michael Nannos Μάνος Δερτούζος Και εμένα μου δίνεις δικαίωμα μέχρι να κάνεις προσφυγή ότι είσαι ένας γλυώδης πολιτικάντης και ψεύτης. Λασπολόγος και άσχετος με τα δημοτικά ύστερα από 200 χρόνια στον χώρο. Για να σε δω τώρα! Λευτεριά στις κιλότες Μάνο μου.
    Μου αρέσει! · Απάντηση · 9 Σεπτεμβρίου στις 11:28 μ.μ.
    Μάνος Δερτούζος
    Μάνος Δερτούζος Δεν θα ακολουθήσω στον δρόμο της χυδαιολογίας της έκφρασης που επέλεξε ο κ. Μιχάλης Νάννος, αντί των πολιτικών επιχειρημάτων. Δεν θα ακολουθήσω όχι μόνο γιατί αυτός είναι ο χαρακτήρας μου σεβόμενος τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου που μας διαβάζουν , αλλά συγχρόνως γιατί σέβομαι τους πολίτες της Σαλαμίνας. Εκείνος μπορεί να φέρεται στον δημόσιο διάλογο όπως νομίζει , είναι δικαίωμα του καθενός να αυτοχαρακτηρίζεται , ο κόσμος μας κρίνει όλους.
    Επί της ουσίας και επειδή μιλά συνέχεια γιατί δεν κάνουμε προσφυγή και μας βρίζει χυδαιότατα μάλιστα εάν αυτό δεν πράξουμε, θέλω να πω τα εξής:
    Το θέμα για το Πανηγύρι της Φανερωμένης έχει κάνει αίτηση ο Γιάννης Τσαβαρής από αρχές Μαΐου να συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο. Στις 30/6 έρχεται το θέμα για συζήτηση.
    Ας δούμε τι αναφέρει η απόφαση:
    Απόφαση : 106/2016 1 ο Ημερήσιας Διάταξης Θέμα:
    «Εφαρμογή των διατάξεων του Ν. 4264/14 (ΦΕΚ Α 118) άρθρο 26 παρ. 1, 2, 3 που αφορά ειδικότερα θέματα υπαίθριου στάσιμου εμπορίου , κατά τις ημέρες που πραγματοποιείται η πανήγυρης της Ι.Μ. Φανερωμένης, κατόπιν αιτήματος του Δ.Σ. κ. Τσαβαρή Ιωάννη».
    ΤΙ ΖΗΤΑ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ με το θεμα που φέρνουν στο Δημοτικό Συμβούλιο;
    «Εφαρμογή των διατάξεων του Ν. 4264/14 (ΦΕΚ Α 118) άρθρο 26 παρ. 1, 2, 3

    Τι λέει η απόφαση που ανάρτησε ο Δήμος στην διαύγεια;

    ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ

    «Με ψήφους 15 υπέρ, της πρότασης της κας Δημάρχου η οποία αναφέρει ότι πρέπει να τηρηθούν επακριβώς τα οριζόμενα στην ισχύουσα νομοθεσία του άρθρου 26 ν. 4264/2014
    Όπως λοιπόν αναρτήθηκε η απόφαση ( η συζήτηση ήταν διαφορετική) ποια η διαφορά μεταξύ των δύο προτάσεων; ΚΑΜΜΙΑ. Ποια λοιπόν προσφυγή να κάνω που βρίζει χυδαιότατα ξεπερνώντας κάθε όριο ευπρέπειας χωρίς να σέβεται όχι εμένα αλλά αυτούς που μας διαβάζουν;
    Η διαφορά μας είναι η ερμηνεία του Νόμου και επαναλαμβάνω για μία ακόμη φορά.
    ΟΦΕΙΛΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ α) να μας αναφέρει σε ποιο άρθρο του νόμου που επικαλείται και έχω δημοσιοποιήσει, φαίνεται ότι η Μονή δίνει τον χώρο στον Δήμο και αυτός με την σειρά του «επινοικιάζει» στους μικροπωλητές.
    Β) ΟΦΕΙΛΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΟΜΟΦΩΝΗ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ 3 ΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ βάσει της οποίας η Μονή υποχρεούται να παραχωρήσει τον χώρο στον Δήμο και ο Δήμος να εκμισθώσει. Αυτό είναι ηθική πολιτική υποχρέωση της Δημοτικής αρχής να το κάνει το συντομότερο. Εάν υπάρχει απόφαση της Νομικής Υπηρεσίας ομόφωνη με το συγκεκριμένο περιεχόμενο που αναφέρει η ανακοίνωση της Δημάρχου να το σεβαστώ. Όσο δεν το κάνει δεν δικαιούται να προσβάλλει εμάς που διατυπώνουμε μία διαφορετική ερμηνεία από την δική τους. Εάν όμως παρόμοια γνωμοδότηση δεν υφίσταται, υπάρχει μείζον πολιτικό ζήτημα αξιοπιστίας της Δημοτικής Αρχής.
    Μου αρέσει! · Απάντηση · 1 · Χθες στις 4:25 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/9/16 21:51

      Ανώνυμος12/9/16 21:40
      δεν καταλαβαινει τι του λένε και συνεχίζει εκει προσφυγή. ΡΕ ο ανθρωπος στα εξηγησε με τον καλυτερο τρόπο πάλι δεν καταλαβαίνεις βλάκα και θελετε να τι παίξετε και ειδικοι σύμβουλοι τρομάρα σας
      Michael Nannos Όσο δεν προχωράτε με τις νόμιμες διαδικασίες δηλαδή με την προσφυγή τότε όλα τα άλλα είναι για εσωτερική αντιπολιτευση.

      Εύχομαι να ξεπεράσετε τις οποίες μικροπολιτικες αηδίες και να βοηθήσετε πραγματικά τον δημο....Δείτε περισσότερα
      Μου αρέσει! · Απάντηση · Χθες στις 6:32 μ.μ.
      Μαιρη Δημητριαδου
      Μαιρη Δημητριαδου Αγαπητέ ,Μιχάλη που να κάνει προσφυγή ο κ. Δερτουζος στον ΝΌΜΟ; Στο δημοτικό συμβούλιο όλοι ψήφισαν ότι αναφέρει ο ΝΟΜΟΣ .η διαφορά μας είναι πως το ερμηνεύει ο καθένας μας . και επειδή εμείς δε είμαστε ΝΟΜΙΚΟΙ Έφόσον υπάρχει ομόφωνη απόφαση της Νομικής μας υπηρεσίας η οποία είναι η καθ ολα αρμόδια.διότι μια τελεία ,η ένα κόμμα να αλλάξουμε εμείς που δεν γνωρίζουμε βγάζουμε άλλο αποτέλεσμα .Επομένως βγάλτε την ομόφωνη απόφαση για να τελειώσει το ζήτημα ,και θα είναι πιστεύω σεβαστό από όλους .έχοντας μάθει κάτι ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ απο αυτά που καταλαβαίνουμε εμείς οι μη ΝΟΜΙΚΟΙ διαβάζοντας.Διότι πιστεύω μπορεί προσφυγή να μη γίνει γιατί πως να γίνει;;Αλλά σίγουρα θα έρθει θέμα εάν δεν ξεκαθαρίσει το τοπίο .Γιατί ο καθένας μας λέει το μακρύ του και το κοντό του ανάλογα πως το καταλαβαίνει.
      Ούτε τώρα που στο έγραψε η Δημητριάδου καταλαβαίνεις ; Τόσο γκα γκα είσαι

      Μας επρηξες με την προσφυγή
      Λευτερια στα στρινγκ μιχάλη μου!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος12/9/16 22:46

      Τζαμπαρη, εχει κατι αλλο να ασχοληθεις μας ταπρηξες με την ομοφωνη και κουραφεξαλα, ολο ταμπελες και κακομοιρια ρε αδελφακι κοψτο επι τελους τη μια αρχηλησταρχος την αλλη αραπια,προκρουστης,ναννακια,φουκαριαρα κλπ κλπ πολυ φτωχια ρε αδελφακι μου

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος12/9/16 22:56

    MIXAΛΑΚΗ ΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΦΕΡΕ ΤΗΝ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ. ΕΆΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΕΡΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΈΝΑΣ γλυώδης πολιτικάντης και ψεύτης. Λασπολόγος και άσχετος με τα δημοτικά. ΑΝΤΕ ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΚΟΥΝΗΣΟΥ ΦΕΡΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος12/9/16 23:06

    Βρε νούμερα το θέμα δεν είναι νομικό αλλά πολιτικό .Η μονή φανερωμένης όλα αυτά τα χρόνια κατά παράβαση του νόμου έπαιρνε όλες τις εισπράξεις μέσα από μεσάζοντες από την εμποροπανήγυρη .Επεμβαίνει ο δήμος και ζητά ένα νόμιμο πόσο από τις εισπράξεις .Οι δυο πλευρές πρέπει κάπου να συμφωνήσουν εάν όχι η εμποροπανήγυρη δεν θα γίνει τα πράγματα είναι απλά .Τι νομική υπηρεσία μας λέτε ,τι για τον Μηνά φωνάζετε, τι αποφάσεις του ΔΣ ζητάτε για ποιες ενστάσεις συζητάτε . Υπάρχει θετική πολιτική βούληση από της δυο πλευρές το πανηγύρι θα γίνει δεν υπάρχει το πανηγύρι δεν θα γίνει. ΑΝΤΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ Μ@@@@@@@@@@@@@@@@@@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/9/16 00:28

      ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΟΦΩΝΗ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ; ΠΕΣΤΟ ΜΙΧΑΛΑΚΗ. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ. ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ... ΞΕΥΤΙΛΙΣΤΗΚΑΤΕ

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος12/9/16 23:52

    Κύριος της νέας δημοκρατίας πρώην δημοτικός σύμβουλος θέλει να κατέλθει στις επόμενες εκλογές και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να του το στερήσει και όλα καλά μέχρι εδώ .
    Σήμερα λοιπόν στην επίσκεψη του κούλη στο πέραμα περιχαρής δήλωνε ότι έχει τρεις βαλίτσες λεφτά και θα διαθέσει μια για να βγει βουλευτής να γλιτώσει τα δικαστήρια που τον κατατρέχουν για διασπάθιση δημοσίου χρήματος.
    Ποιος να είναι άραγε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/9/16 15:18

      Το βρήκα το βρήκα ο Καπετανάκης

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος13/9/16 06:24

    ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΜΙΧΑΛΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΗΣ ΤΗ ΜΑΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΑΚΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος13/9/16 07:27

    AΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΜΙΧΑΛΑΚΗ. ΤΟ ΖΩΗΡΟ ΠΑΙΔΊ ΜΕ ΤΙΣ ΦΑΝΤΑΣΙΏΣΕΙΣ ΤΙς ΚΥΛΟΤΕΣ ΤΑ ΣΤΡΙΝΓΚ ΚΑΙ ΤΟΥς ΚΟΦΤΕΣ. ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑ ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑς. νΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΑΙ!!!
    https://youtu.be/kG-KK5IyOAk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/9/16 09:00

      ΤΑΔΕ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΚΟΥΤΟΥΡΙΑΡΗΣ!!!

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος13/9/16 07:37

    ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΘΑ ΒΡΑΒΕΟΥΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ Μήνα!!!

    SALAMIS-NEWS9/9/16 20:11
    Για να γραφτείς με "2 ν" θέλεις πολλά ψωμιά ακόμα, πρώτα να μεγαλώσεις να σοβαρευτείς και μετά το συζητάμε, μέχρι τότε βολέψου με ότι έχουμε



    Ανώνυμος9/9/16 20:53
    Σαν ήμουνα κι εγώ νινί έψαχνα να βρω... μνί
    τώρα που μεγάλωσα πλήρωσα και... γάζωσα.

    Το νινί γράφετε με δύο νι.
    μέχρι να μεγαλώσεις Νινάκο, βολέψου με... ότι έχεις,
    αν έχεις.

    Αφιερωμένα στο γιο της Δημάρχου που έχει αδυναμία στις κιλότες και στα στρινγ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/9/16 08:16

      ΤΖΑΜΠΑΡΗΣ Ο ΝΙΝΙΣ
      ΤΖΑΜΠΑΡΗΣ Ο ΝΙΝΙΣ
      ΤΖΑΜΠΑΡΗΣ Ο ΝΙΝΙΣ
      ΤΖΑΜΠΑΡΗΣ Ο ΝΙΝΙΣ
      ΤΖΑΜΠΑΡΗΣ Ο ΝΙΝΙΣ
      ΤΖΑΜΠΑΡΗΣ Ο ΝΙΝΙΣ
      ΤΖΑΜΠΑΡΗΣ Ο ΝΙΝΙΣ
      ΤΖΑΜΠΑΡΗΣ Ο ΝΙΝΙΣ

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος13/9/16 08:54

    Είδα τις προάλλες τον τσάβες και έφριξα!
    Ο άνθρωπος έχει μείνει μισός! σε λίγο θα πάρει μπαστούνι να περπατάει

    Μάλλον η Μηνομυκίνη που παίρνει καθημερινά επί δύο χρόνια, του έπεσε βαριά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος13/9/16 10:31

    Καλημέρα σας

    Ήθελα να θέσω κάποια ερωτήματα στο εθελοντικό κλιμάκιο Σαλαμίνας ΟΦΔ σχετικά με τις δημοσιεύσεις που έχουν κάνει στο facebook

    ( https://www.facebook.com/groups/DINAMEISETHELSAL/?fref=nf )

    1ον Αν βοηθήσατε στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στα Κανάκια; γιατί εγώ προσωπικά δεν σας είδα να είστε στο μέτωπο της πυρκαγιάς, απλά καθόσασταν σε μια διασταύρωση κοντά στην παραλίας και κάνατε τους τροχονόμους .

    2ον Αν οδηγήσατε τα πυροσβεστικά οχήματα στον τόπο της πυρκαγιάς; και αυτό το ρωτώ γιατί από το βίντεο που ανεβάσατε προκύπτει ότι προηγείται το πυροσβεστικό όχημα από εσάς άρα μόλον εσάς οδηγούσαν.

    Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει κ. Ηλία γιατί λέτε πολλές φανφάρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/9/16 10:40

      ποια σοβαρότητα ρε φίλε σε ρωτάω;;;
      2011 αποχώρισαν από τον όμιλο φίλων του δάσους
      2012 αποχώρισαν από το ΕΣΣΑΚ
      2015 αποχώρισαν από τις δυνάμεις εθελοντών Σαλαμίνας
      2016 επιστροφή στον όμιλο φίλων του δάσους
      2017 ????????
      και έπεται και συνέχεια

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος13/9/16 17:26

    ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΜΙΑ ΓΑΤΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ 3ΜΕΡΕΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΥΣΚΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΙΨΗ ΤΗΣ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟ ΑΓΑΠΗΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΡΕΣ Ή ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΙΡΕΤΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΞΕ???????????? ΠΟΥ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΜΑ ΚΑΛΑ ΤΙ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΑΥΤΟ. ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΦΟΡΤΗΓΑ ΜΕ ΚΑΛΑΘΟΦΟΡΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ "ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ" ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΣΑΝΤΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΑΘΗΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΥΣΤ ΡΕ ΟΥΣΤ. ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΡΟΧΑΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/9/16 20:10

      Και συ ρε φιλε που την ειδες τι εκανες;;;
      Κομπλεξικε!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος13/9/16 22:40

      φίλε 17:26, έχεις απόλυτο δίκιο.....όντως, ανέκαθεν ήταν για ροχάλες ήτανε και συνεχίζουν να είναι!

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος13/9/16 22:52

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΥΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ (ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗς ΝΥΝ);;; ΚΑΛΑ, ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΙς ΕΠΟΜΕΝΕΣ,ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ, ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ;;; ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥς ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ;;; NTΡΟΠΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥς ΔΥΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΟΥς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος14/9/16 03:03

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/9/16 05:04

      Γράφουμε ελληνικά .τρομαξα να διαβάσω αυτά που γραψατε.θέλετε να διδαξεις στα παιδιά. Ελληνικα.να μάθετε πρώτα να γράφετε.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/9/16 14:29

      e vevaia to aferesate to sxoleio giati den sas sumferoi gia ton athinaio themistokli kai to gegonos to oti tha milagate persika kai oxi ellinika kai meta lete gia tous athinaious oti einai ksenoi eseis eiste ksenoi pou irthate apo tin voria hpeiro kai me ta xronia ginate ellines mi xesw!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος14/9/16 14:26

    to thema den einai na grafoume latinogenis i ellinika to kserw oti i elliniki glwssa kindineuei apo glwsiiki endia den tha mou to peite eseis oi koulouriwtws oi mpakaoukes pou den eixan idea ti paei na pei pantofla kai papoutsia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! giati perpatagate ksupolitoi sta lasponera

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος14/9/16 14:37

    ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΓΡΑΦΗ:ΣΚΑΤΟΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος14/9/16 22:18

    μην απαντάτε σε ηλίθιους που γράφουν γκλινκις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος15/9/16 00:51

    oute na to peite den kserete akou ekei gklinkis xaxaxaxa !!!!!!!!
    agrammatoi skatokoulouriwtes.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος15/9/16 08:37

    ο λεχρίτης αρχιαπατεώνας θέλει να ξαναγίνει δήμαρχος!!!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/9/16 12:29

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/9/16 00:51

      etsi einai e poios tha vgei pali i dimarxesa eleos poia an einai dunaton to indianiko totem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.