Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

29 Σεπ 2016

Η προαναγγελία μιας κατάληψης


82 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/9/16 20:27

    o Δερτούζος θα έχει μαζί του τα 52 κινητά της wind. Αν όχι εγώ δεν παίζω θέλω Μάνο πρόεδρο και ας καεί το πελεκούδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/9/16 20:46

    K Κοκκινίδη ο κ Δερτούζος εάν και έχει σταλεί ΟΜΟΦΩΝΑ στον εισαγγελέα για κατάχρηση χρημάτων των παιδιών μας ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ προεδρεύει στο ίδιο Δ.Σ .Τι λέει η πολιτική η ηθική και η κοινωνική ευαισθησία σας γι αυτό το τόσο σοβαρό θέμα ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΨΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/9/16 00:08

      Όταν τα πολιτικά επιχειρήματα δεν μπορούν να απαντηθούν τότε οι γνωστοί - άγνωστοι κουκουλοφόροι επιστρατεύουν την λάσπη στον ανεμιστήρα. Γνωρίζει πολύ καλά ο γνωστός !!!!– άγνωστος; λασπολόγος ότι το θέμα δεν έχει πάει στον Εισαγγελέα και ο λόγος είναι ότι αυτοί που είναι υπεύθυνοι των κινητών τηλεφώνων στην Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή, ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ και υπάρχουν τα σχετικά έγγραφα. Γνωρίζουν επίσης ότι το έγγραφο που έχουν στα χέρια τους αναφέρει ότι ο Μανος Δερτούζος δεν είχε καμμία ευθύνη!!!! (το έχω ήδη δημοσιοποιήσει πριν από ένα χρόνο) Αφού λοιπόν ο «ένοχος» βρέθηκε και μάλιστα πλήρωσε, τι θα πουν στον Εισαγγελέα αφού η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου αναφέρει να βρεθεί ο ένοχος και να πληρώσει;
      Επαναλαμβάνω Τι θα πουν στο Εισαγγελέα, ότι «Δεν είναι «ένοχος» αυτός που ανέλαβε την ευθύνη και μάλιστα πλήρωσε αλλά είναι ο Μάνος Δερτουζος;»
      Λίγο σοβαρότητα δεν βλάπτει κε……… γνωστέ!!! Άγνωστε!!!

      Υ.Γ
      Η πολιτική θέλει παληκαριά, θέλει τόλμη θέλει αλήθεια, θέλει πολιτική αντιπαράθεση με πολιτικά επιχειρήματα. Η ιστορία έδειξε ότι όσοι δεν μπορούσαν να αντιπαρατεθούν και χρησιμοποίησαν λάσπη στον πολιτικό τους αντίπαλο, βούλιαξαν στο λάκκο που ετοίμαζαν για τους άλλους.

      Y.Γ 2
      Είναι σωστό εσύ που γράφεις αυτά και προσπαθείς να θίξεις ανθρώπους, να έχεις το σθένος της γνώμης σου και να μιλάς επώνυμα και να μη κρύβεσαι. Κρύβονται μόνο οι φοβισμένες γυναικούλες.
      Υ.Γ 3
      Ότι πληροφορίες χρειάζεσαι μπορείς να αποτανθείς στον Δήμο και θα σου πουν. Αυτοί κάτι ξέρουν που δεν πήγαν το θέμα στον Εισαγγελέα.
      Υ.Γ 4
      Η κατασκευή ενόχων είναι πράξη μιας άλλης γκαιμπελίστικης εποχής. Σήμερα υπάρχει δικαιοσύνη της οποίας οι αποφάσεις είναι σεβαστές. Όποιος λοιπόν νομίζει για το συγκεκριμένο θέμα "Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα"
      Υ.Γ 5
      Ανώνυμε αισχρολόγε πρέπει να γνωρίζεις ότι λάσπη πιάνει μόνο όταν ο τοίχος έχει γρέζια, γιαυτό όση εμπάθεια και να έχεις μη προσπαθείς χάνεις τον χρόνο σου

      ΠΑΝΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ

      ΜΑΝΟΣ ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/9/16 00:11

      Πολλά έχω ακούσει για οικονομικά εγκλήματα της προηγούμενης δημοτικής αρχής που όμως μέχρι στιγμής είναι λόγια του αέρα.
      H πολιτική ηθική και η στοιχειώδης αξιοπρέπεια, μου επιβάλλουν να μην καταδικάζω κάποιον πριν αποδειχθεί η ενοχή του και πριν αποφανθεί η δικαιοσύνη.
      Έχουν υποχρέωση αυτοί που ισχυρίζονται σημεία και τέρατα να τα αποδείξουν, ιδίως τώρα που έχουν τα οικονομικά στοιχεία του Δήμου στα χέρια τους.
      Αν δεν το κάνουν, είναι απλώς λασπολόγοι και τερατολόγοι.
      Γ. Κοκκινίδης

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος30/9/16 00:30

      Και κάτι ακόμα που δεν καταλαβαίνεις.
      Ο κ. Δερτούζος έχει προσφέρει τα μέγιστα στην προσπάθεια διεκδίκησης της Κυνόσουρας, ενώ κάποιοι άλλοι απείχαν. Τώρα είναι ένθερμος υποστηρικτής της απομάκρυνσης των ρυπογόνων μονάδων, ενώ κάποιοι άλλοι σφυρίζουν κλέφτικα.
      Η πολιτική ηθική και η αξιοπρέπειά μου, επιβάλλουν να συνεργαστώ με όποιον θέλει το καλό της Σαλαμίνας, ανεξάρτητα σε ποιο κόμμα ανήκει και τι θεό πιστεύει.
      Να εγκαλέσετε αυτούς που κοιτάζουν το κόμμα τους, την παράταξή τους, τα προσωπικά και τα οικογενειακά τους συμφέροντα.
      Γ. Κοκκινίδης

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος30/9/16 00:50

      Αυτά τα ψηφίζει και ο Δερτούζος αλλά εσύ σφύρας κλέφτικα κύριε Μαυρίδη μου.



      Στην συνέχεια ο Δ.Σ. ο κ. Κορρός Μιχάλης είπε ότι την 1-10-2014 παρέλαβε το αρχείο της Σχολικής Επιτροπής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από τον προηγούμενο Πρόεδρο κ. Δερτούζο Εμμανουήλ , ο οποίος τον ενημέρωσε ότι υπάρχει ένα πρόβλημα με κινητά τηλέφωνα τα οποία είναι χρεωμένα στην Δευτεροβάθμια Σχολική επιτροπή και ένα χρέος το οποίο έχει αποδεχτεί η επιχείρηση και ήδη έχει αρχίσει να το αποπληρώνει. Επίσης παρουσίασε αλληλογραφία της Δευτεροβάθμιας με την τηλεφωνική εταιρεία που αναφέρεται σε ενεργοποίηση των συνδέσεων, σε λογαριασμούς που έχουν εκδοθεί καθώς και σε έγγραφο που ζητούν να τους γνωρίσουν συνολικά τις συνδέσεις που έχουν γίνει με λεπτομερή στοιχεία οι οποίες ανέρχονται στις 52 καθώς και 7.500€ σε δώρα και επιδοτήσεις. Κατόπιν η Δήμαρχος αναφέρθηκε και αυτή σε 24 συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας που χρησιμοποιούσαν η προηγούμενη Δημοτική Αρχή με μεγάλο χρόνο ομιλίας και απλήρωτους λογαριασμούς.
      Κατόπιν δόθηκε ο λόγος στον Δ.Σ κ. Δερτούζο Εμμανουήλ ο οποίος αναφερόμενος στα όσα είπε ο κ. Κορρός είπε ότι ουδέποτε σαν Πρόεδρος της Β/θμιας Σχολικής Επιτροπής έκανε αίτηση προς την εταιρεία για ενεργοποίηση γραμμών κινητής τηλεφωνίας και ότι ο υπεύθυνος του καταστήματος της Σαλαμίνας ανέλαβε όλη την ευθύνη . Μετά τοποθετήθηκαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι επί του θέματος .
      Η τελική κοινή πρόταση διαμορφώθηκε ως εξής : Να διαβιβασθεί η υπόθεση στον Εισαγγελέα για διερεύνηση και η οφειλή που αφορά λογαριασμούς συνδέσεων κινητής τηλεφωνίας της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής , του Δήμου Σαλαμίνας και του Λιμενικού Ταμείου να πληρωθούν από τους κατόχους τους.
      .
      Ακολουθεί διαλογική συζήτηση που με λεπτομέρεια αναφέρεται στο απομαγνητοφωνημένο πρακτικό της Συνεδρίασης και το Δημοτικό Συμβούλιο αφού έλαβε υπόψη του, τα ανωτέρω ,
      Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ε Ι Ο Μ Ο Φ Ω Ν Α
      Να διαβιβασθεί η υπόθεση στον Εισαγγελέα για διερεύνηση και η οφειλή που αφορά λογαριασμούς συνδέσεων κινητής τηλεφωνίας της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής , του Δήμου Σαλαμίνας και του Λιμενικού Ταμείου να πληρωθούν από τους κατόχους τους.
      .
      Έτσι συντάχθηκε το παρόν πρακτικό και υπογράφθηκε από την Πρόεδρο του Δ.Σ.
      Α κ ρ ι β έ ς Α ν τ ί γ ρ α φ ο
      Σαλαμίνα 5-2- 2015
      Η Π Ρ Ο Ε Δ Ρ Ο Σ Δ.Σ.
      ΛΕΜΟΝΙΑ

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος30/9/16 00:59

      7.500€ σε δώρα και επιδοτήσεις k Kοκκινιδη έχεις καταλάβει ποιος τα πήρε εάν όχι καλά είναι κάτσεις εκεί που κάθεσαι ……..

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος30/9/16 01:02

      Ο Δερτούζος ψήφισε να πάει η υπόθεση στον εισαγγελέα για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Δεν την έστειλαν όμως γιατί κάποιοι έκλασαν μαλλί. Ποιοι έκλασαν μαλλί???

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος30/9/16 01:16


      o κ. Δερτούζο Εμμανουήλ ο οποίος αναφερόμενος στα όσα είπε ο κ. Κορρός είπε ότι ουδέποτε σαν Πρόεδρος της Β/θμιας Σχολικής Επιτροπής έκανε αίτηση προς την εταιρεία για ενεργοποίηση γραμμών κινητής τηλεφωνίας και ότι ο υπεύθυνος του καταστήματος της Σαλαμίνας ανέλαβε όλη την ευθύνη

      …ένα χρέος το οποίο έχει αποδεχτεί η επιχείρηση και ήδη έχει αρχίσει να το αποπληρώνει.…..


      Κ ΚοκκινΊδη πλήρωνε ο Δερτούζος τους ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ των 52 κινητών αλλά δεν γνώριζε τι είναι αυτά μετά την ήττα της απερχόμενης δημοτικής αρχής κατάλαβε τι ήταν .Άντε και καλά κρασιά να έχουμε .

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος30/9/16 01:28

      Πλήρωνε από τα χρήματα που στερούσε από τα παιδιά μας κύριε ανήξερε στυλοβάτη της Ιθάκης .

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος30/9/16 01:43

      Ρε Κοκκινίδη μου ……είναι ένθερμος υποστηρικτής της απομάκρυνσης των ρυπογόνων μονάδων ,… κάθε μέρα επί τέσσερα χρόνια ήταν στο λατομείο του Άγγελου και του έκανε υποκλίσεις άσε τα άλλα θα τα πούμε εν ένθετο χρόνο και όταν έφευγε τον αποκαλούσε ο Θωμάς μαύρο κοράκι ρε συ εγώ ασχολήθηκα μαζί σου γιατί σε είχα για σοβαρό άτομο ρε εσύ είσαι για τα μπάζα .

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος30/9/16 03:49

      ΜΗΝΑΚΟΜΙΧΑΛΑΚΟ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΒΓΑΛΤΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ:1. ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ WIND ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΔΩΘΕΙ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΖΑΛΙΣΕΙ ΤΑΡΧ..ΙΑ 2.ΤΗΝ ΟΜΟΦΩΝΗ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ 3.ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΗΣ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΥ.
      ΑΝ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ,ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ.

      Διαγραφή
    11. Ανώνυμος30/9/16 03:53

      ΜΗΝΑΚΟΜΙΧΑΛΑΚΟ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΒΓΑΛΤΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ:1. ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ WIND ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΔΩΘΕΙ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΖΑΛΙΣΕΙ ΤΑΡΧ..ΙΑ 2.ΤΗΝ ΟΜΟΦΩΝΗ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ 3.ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΗΣ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΥ.
      ΑΝ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ,ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος29/9/16 21:43

    ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΩΣ ΄΄ΣΗΨΗ΄΄ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ( ΚΑΙ ΚΑΤ΄ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ )ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΔΕΥΕΤΕ. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΣΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος29/9/16 21:59

    ΜΑΣ ΕΙΠΕ Η ΜΑΝΑΡΑ - ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΠΡΟΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΔΕΗ. ΜΟ ΕΣΥ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙΣ 30-350 ΑΤΟΜΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΟΛΑ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΓΙΑ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΖΗΤΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ. ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΥΣ 30 ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑ. ΥΠΑΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ???????ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΕΣΥ ΑΝΤΕ ΠΟΣΕΣ ΙΔΕΕΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος30/9/16 00:43

    20.47 Mας τα ζάλισες με τον Δερτούζο Μακάκα. Σου εξηγεί ότι άλλος είναι ο ένοχος και πηγε και πλήρωσε, δεν καταλαβαίνεις ρε αρ@@@@@δι; Γύφτοι αισχρολόγοι νανάκια. Μόνο αυτή τη γλώσα καταλαβένετε. Αντε να χαθείτε μακάκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/9/16 14:42

      Μάνο Μάνο τι είναι αυτά που γράφεις αγόρι μου βαστήξου έρχονται και αλλά.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος30/9/16 03:45

    ΜΗΝΑΚΟΜΙΧΑΛΑΚΟ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΒΓΑΛΤΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ:1. ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ WIND ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΔΩΘΕΙ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΖΑΛΙΣΕΙ ΤΑΡΧ..ΙΑ 2.ΤΗΝ ΟΜΟΦΩΝΗ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ 3.ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΗΣ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΥ.
    ΑΝ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ,ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος30/9/16 07:44

    Συγχαρητήρια στη Δήμαρχο για την διοργάνωση των φετινών Σαλαμινίων και του χρόνου ακόμα καλύτερα. Συγχαρητήρια και για τη σημερινή κινητοποίηση για το κλείσιμο της ΔΕΗ.
    Μια απορία όμως: Τα Σελήνια δεν ανήκουν στον Δήμο Σαλαμίνας;
    Και εξηγούμαι:
    Διαβάζαμε μήνες τώρα σε δελτία τύπου της Δημάρχου και της διαπαραταξιακής επιτροπής για την Κυνόσουρα τον αγώνα που έδωσαν για την εξαίρεση της Κυνόσουρας από τη παραχώρηση, για κάποια ρημαδοακτογραμμή και ότι έσωσαν τελικά την Κυνόσουρα.
    Διαβάζοντας τον Νόμο 4404/2016 Για την κύρωση της από 24 Ιουνίου 2016 τροποποίησης και κωδικοποίησης σε ενιαίο κείμενο της από 13 Φεβρουαρίου 2002 Σύμβασης Παραχώρησης μεταξύ Ελληνικού Δημοσίου και της Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς ΑΕ και άλλες διατάξεις καταλαβαίνουμε εύκολα τι έσωσαν και τι δεν έσωσαν.
    Διαβάζουμε όμως και ότι στα ΣΕΛΗΝΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΕΟ ΝΑΥΠΗΓΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ 2 ΠΛΩΤΩΝ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ !!!!!!!!!!!!
    Η Δήμαρχος ή έστω ένα μέλος της διαπαραταξιακής δεν το πρόσεξε στα τόσα πέρα δώθε στο ΤΑΙΠΕΔ και στο Υπουργείο; Υποτίθεται ότι είχαν στα χέρια τους το σχέδιο της σύμβασης.
    Έστω και εκ των υστέρων δεν το είδαν; Και γιατί μέχρι σήμερα δεν μιλά κανείς για αυτό το θέμα. Ούτε η Δήμαρχος ούτε κανένα μέλος της διαπαραταξιακής
    Προφανώς για όλους αυτούς η Κυνόσουρα και η Ιστορία μας είναι πιο πιασάρικο θέμα από την καταστροφή των Σεληνίων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος30/9/16 07:48

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/9/16 07:51

      η απάντηση 07:48 είναι για τον 03:45

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/9/16 08:06

      και συ 07:51 + 07:48 και ο 03:45 παρτε τα μουτρα σας και πηγαινετε στα σεληνια να ζητησετε ψηφο

      συνεχιστε ανενοχλητοι τη φαγομαρα σας

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος30/9/16 10:32

      μιχαλακο 07:48,αυτο να το δωσεις στο μπαμπα και στη μαμα,που εβγαλαν ενα λεβεντη σαν και σενα,να σε χαιρωνται μαναρι μου τετοιο μαλακα γιο ειναι δισκολο να βγαλεις

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος30/9/16 10:35

      ΜΗΝΑΚΟΜΙΧΑΛΑΚΟ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΒΓΑΛΤΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ:1. ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ WIND ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΔΩΘΕΙ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΖΑΛΙΣΕΙ ΤΑΡΧ..ΙΑ 2.ΤΗΝ ΟΜΟΦΩΝΗ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ 3.ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΗΣ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΥ.
      ΑΝ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ,ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος30/9/16 10:40

      Ρε παπαρα μινακομιχαλακο για τοσο μακακες μας περνας;
      Ρε εισαστε δυο χρονια διοικηση γιατι δεν βγαζετε τα ονοματα ολων αυτων που ειχαν αυτα τα τηλεφ;;;
      Ρε μπαγλαμα μιχαλακο αν ολες αυτες οι μπουρδες που λετε και γραφετε ισχυαν θα μας ειχατε δημοσιευσει τα ονοματα τους και θα τα ηξερε ολη η κουλουρη παλιο συκο φαντη
      ......

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος30/9/16 08:11

    ΦΙΛΕ 30/9/16 07:44 ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗΣ;
    ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΘΑ ΛΙΤΖΑΡΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος30/9/16 09:50

    Κοκκινίδης ,Δερτούζος κ.λ.π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/9/16 10:00

      ΚΑΝΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ κλπ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/9/16 10:22

      ΚΑΡΝΕΣΗ ΣΟΦΙΑ κλπ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος30/9/16 10:31

      ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ κλπ

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος30/9/16 10:32

      Ο ΜΕΓΑΣ ΦΙΛΙΑΓΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ κλπ

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος30/9/16 10:34

      τη καρνεση γιατι τη βαλανε;;;;;;;;
      τον λυκο να φυλαει τα προβατα !!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος30/9/16 10:36

      για να ειναι διπλα της το ναυπηγειο που θα επισκευαζει τα καραβια της

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος30/9/16 10:34

    ΜΗΝΑΚΟΜΙΧΑΛΑΚΟ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΒΓΑΛΤΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ:1. ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ WIND ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΔΩΘΕΙ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΖΑΛΙΣΕΙ ΤΑΡΧ..ΙΑ 2.ΤΗΝ ΟΜΟΦΩΝΗ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ 3.ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΗΣ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΥ.
    ΑΝ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ,ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος30/9/16 10:39

    ΝΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΣΑΒΑΚΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΓΟΜΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΕΙΣΤΕ
    ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΛΗΝΙΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ??????????

    ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΗ ΜΑΣΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/9/16 10:45

      ρε λαμογια της πλειοψηφειας που ειναι ρε πολιτικοι απτεωνες η ΟΜΟΦΩΝΗ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ για το πανηγυρι της φανερωμενης ....πανηγυρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      ΜΗΝΑΚΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΚΟ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/9/16 10:59

      ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ?
      ΑΛΛΑ ΜΠΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΣΙΩΠΑΣ
      ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

      Ανώνυμος30/9/16 07:44
      Συγχαρητήρια στη Δήμαρχο για την διοργάνωση των φετινών Σαλαμινίων και του χρόνου ακόμα καλύτερα. Συγχαρητήρια και για τη σημερινή κινητοποίηση για το κλείσιμο της ΔΕΗ.
      Μια απορία όμως: Τα Σελήνια δεν ανήκουν στον Δήμο Σαλαμίνας;
      Και εξηγούμαι:
      Διαβάζαμε μήνες τώρα σε δελτία τύπου της Δημάρχου και της διαπαραταξιακής επιτροπής για την Κυνόσουρα τον αγώνα που έδωσαν για την εξαίρεση της Κυνόσουρας από τη παραχώρηση, για κάποια ρημαδοακτογραμμή και ότι έσωσαν τελικά την Κυνόσουρα.
      Διαβάζοντας τον Νόμο 4404/2016 Για την κύρωση της από 24 Ιουνίου 2016 τροποποίησης και κωδικοποίησης σε ενιαίο κείμενο της από 13 Φεβρουαρίου 2002 Σύμβασης Παραχώρησης μεταξύ Ελληνικού Δημοσίου και της Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς ΑΕ και άλλες διατάξεις καταλαβαίνουμε εύκολα τι έσωσαν και τι δεν έσωσαν.
      Διαβάζουμε όμως και ότι στα ΣΕΛΗΝΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΕΟ ΝΑΥΠΗΓΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ 2 ΠΛΩΤΩΝ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ !!!!!!!!!!!!
      Η Δήμαρχος ή έστω ένα μέλος της διαπαραταξιακής δεν το πρόσεξε στα τόσα πέρα δώθε στο ΤΑΙΠΕΔ και στο Υπουργείο; Υποτίθεται ότι είχαν στα χέρια τους το σχέδιο της σύμβασης.
      Έστω και εκ των υστέρων δεν το είδαν; Και γιατί μέχρι σήμερα δεν μιλά κανείς για αυτό το θέμα. Ούτε η Δήμαρχος ούτε κανένα μέλος της διαπαραταξιακής
      Προφανώς για όλους αυτούς η Κυνόσουρα και η Ιστορία μας είναι πιο πιασάρικο θέμα από την καταστροφή των Σεληνίων

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος30/9/16 12:10

    ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΕΛΗΝΙΑ ΤΑ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΕΙΔΑΝ ΚΟΣΜΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΑΝ ΧΑΡΤΑΚΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΚΥΡΩΘΗΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ.ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ.ΕΔΩ Η ΔΕΗ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΛΗΝΙΑ ΧΤΕΝΙΖΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/9/16 12:40

      ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΗ

      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΑΣ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΣΕΛΗΝΙΑ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/9/16 12:42

      ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΑΚΑΚΑ 30/9/16 12:10 ΗΤΑΝ Η ΚΟΥΛΟΥΡΗ????? ΤΡΙΣ ΚΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΗΣΑΣΤΑΝ

      ΓΙΑ ΦΙΓΟΥΡΑ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΛΑΙΚ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΟΝΟ

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος30/9/16 14:20

    Χαρά Ηλιάδη Ωραία τα "εφε" δε λέω, αλλά όταν τελειώσουν η αλήθεια για τους δρόμους κ τα σκουπίδια δεν αλλάζει...Για μια όμορφη πόλη είναι μέγιστης σημασίας! Μακάρι να το πίστευαν κ οι εκάστοτε δήμαρχοι!
    Μου αρέσει! · Απάντηση · 17 λεπτά
    Michael Nannos
    Michael Nannos Την αλήθεια για τους δρόμους και τα σκουπίδια την έχουμε πει χιλιάδες φορές.
    Δεν θέλω να γίνομαι κουραστικός.
    Η κακομοιριά πάντως δεν ταιριάζει στην Σαλαμινα.

    ΤΑ ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΒΡΑΚΙΑ Michael ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΞΙΟΥΣ ΠΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΠΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΔΕΞΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος30/9/16 17:58

    Απάντηση στον 07:44.
    Επειδή φαίνεσαι γνώστης των πραγμάτων απάντησε στα παρακάτω:
    Μπορείς να μας πεις σε ποιο σημείο της σύμβασης λέει για πλωτές δεξαμενές στα Σελήνια;
    Μπορείς να μας πεις σε ποιο σημείο είχαν προγραμματιστεί να μπουν οι πλωτές δεξαμενές και τι άλλαξε;
    Μπορείς να μας πεις ποιοι θέλουν να στραφούμε νομικά εναντίον του Υπουργείου Πολιτισμού που είναι κύριος υπεύθυνος για τα αίσχη στην Κυνόσουρα και ποιοι τούς χαϊδεύουν;
    Μπορείς να μας πεις ποιοι σαμποτάρουν τα εξώδικα εναντίον όσων παρανομούν;
    Απάντησε αυτά και συνεχίζουμε.
    Γ. Κοκκινίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/9/16 19:32

      Κύριε Κοκκινίδη δεν είμαι ο 07:44 αλλά φαίνεται από την απάντηση σας ότι αυτά που γράφει έχουν κάποια δόση αλήθειας και πραγματικότητας.
      Επειδή τελικά είστε ο μόνος που τολμά να μιλάει τη γλώσσα της αλήθειας μπορείτε να μας ενημερώσετε; Από αυτά που γράφετε εσείς διαφαίνεται ότι συμβαίνουν περίεργα πράγματα στην υπόθεση Κυνοσούρα - ΟΛΠ -COSCO

      Διαγραφή
    2. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 6.2(β) Κανόνες και Κατευθυντήριες γραμμές Κατάρτισης Αναπτυξιακού Προγράμματος και Μελέτης Διαχείρισης

      παρ. V και V1

      ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΕΩΝ ΝΑΥΠΗΓΕΙΩΝ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΤΗΣ ΑΚΤΟΓΡΑΜΜΗΣ ΤΗΣ ΨΥΤΤΑΛΕΙΑΣ ΚΛΠ ΚΛΠ ΣΕΛΙΔΑ 244 ΤΟΥ Ν 4404 / 2016

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος30/9/16 19:50

    Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίνα Κασιμάτη προς τιμή της παραβρέθηκε σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο και αν και βουλευτής παρέδωσε απλά μαθήματα στη δύστυχη Δημαρχίνα που ήθελε ντε καλά να παραχωρήσει χώρο στη ΔΕΗ στο κατάστημα Αμπελακίων. Της είπε η Κασιμάτη ότι δεν είναι δυνατό ο Δήμος να παραχωρεί δημοτικό χώρο σε Ανώνυμη εταιρία και να περιμένει μέχρι τη Πέμπτη που θα συζητηθεί ερώτηση της στη Βουλή και τι θα απαντήσει ο Υπουργός.
    Αλλά που να καταλάβει η δύστυχη Δημαρχίνα. Στου κουφού τη πόρτα όσο θέλεις βρόντα.
    Τα ίδια της είπε και ο Τσάβες. Αλλά δεν πάει να της το λέει ο Τσάβες, δεν πάει να της το λέει Βουλευτής, δεν πάει να της το λέει Υπουργός.
    Αυτή εκεί …… πειθήνιο όργανο του Σουλτάνου.
    Κάνει ότι την διατάξει ο Μηνάκος, ο Μιχαλάκης και τα ιδιωτικά συμφέροντα.
    Και τελικά τι έκανε; Μια τρύπα στο νερό. 15 ψήφους πήρε η πρότασης της και ήθελε 17. Τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα !!!!!!!!!!!!!! Σε κουβέντα να βρισκόμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος30/9/16 19:52

    Κύριε Κοκκινίδη γιατί δεν αφήνεις τον Μάνο Δερτούζο τον ιδικό επί των αγώνων του νησιού να απαντήσει .Δασικό πρόβλημα (δάσοκαταπατητές), λατομείο Άγγελου(φίλος και συνεργάτης του ) λατομείο ΤΟΥΡΛΑ (ένθερμος υποστηρικτής της επαναλειτουργίας του)Κυνόσουρα(μια φορά μέλος της επιτροπής αποτέλεσμα τετελεσμένο) αρχαιολογικός χώρος τύμβος (δεν γνώριζε ποια είναι η ζώνη Α και ποια η Β ).Προσέχεις αγώνες , απομάκρυνση ρυπογόνων μονάδων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/9/16 20:07

      ρε μπας και έχετε δώσει και τη Τούρλα και για αυτό δεν αφήσατε τον Τσάβες να κάνει αποκατάσταση του χώρου ;;;;;;;;;;;;
      Εεεεε ρε λαμόγια ;;;;;;;;;;;

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος30/9/16 20:01

    μηνακο ασε τον τσαβες και δωσε στον αερα αυτα που μας παραμυθιαζες οτι εχεισ απατεωνακο και ασε.........τα τρελλα σου.
    την ΟΜΟΦΩΝΗ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΗΣ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΟ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος30/9/16 20:06

    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΝ κ. ΚΟΚΚΙΝΙΔΗ (ΔΕΝ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΛΙΑ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΜΙΑ), ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ (ΞΑΝΑ)ΣΧΗΜΑΤΗΣΑ ΓΙ΄ΑΥΤΟΝ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ -ΠΑΝΤΑ ΕΠΩΝΥΜΕΣ- ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΝΗΚΟΥΝ Σ΄ΑΥΤΟΝ. ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/10/16 00:25

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  20. Ανώνυμος30/9/16 20:29

    ΚΥΡΙΕ ΔΕΡΤΟΥΖΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΠΟΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗΣ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟ ΔΡΙΤΣΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/9/16 20:36

      ελα ρε Μηνάκο τώρα που θέλεις να κάνεις και μήνυση στον Δρίτσα
      σε τα μας;;;;;;;;;
      σε τι σου φταίει ο Δρίτσας ;;;;;;;;

      οτι κοιμάστε ορθιοι και ξενοδοχειο δεν πληρώνετε και το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι η αρπαχτή;;;;;;;;;;;;

      Διαγραφή
  21. Ανώνυμος30/9/16 20:39

    ΡΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΤΗΣ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ,ΑΥΤΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΜΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΟΥ...ΨΗΦΙΣΕ ΤΗΝ ...ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ...... ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΙΑΥΤΗ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/10/16 00:31

      Αμα θέλετε μην την πληρώνετε! Υπάρχουν και κεριά ν΄ανάβετε!
      έτσι, θα κοιμόσαστε νωρίς και θα γλυτώσουμε τις μακακίες που γράφετε

      Διαγραφή
  22. Ανώνυμος1/10/16 02:19

    ΕΝΩ Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙΝΗ ΕΒΓΑΛΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ,ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΜΥΛΩΝΑΚΗ.ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΒΙΑΣΥΝΗ;; ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΕΡΑΣΕ; Η ΒΓΑΖΕΙ ΦΙΡΜΑΝΙΑ ΑΚΥΡΑ;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/10/16 02:28

      ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΗΜΕΡΑ: ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ,ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΑ ΦΕΡΥ ΜΠΩΤ,ΝΑ ΕΙΧΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΟ ΣΕ ΕΜΦΑΝΗ ΣΗΜΕΙΑ, ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΕΡΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΣΚΟΥΛΗΚΙΑΣΟΥΝ.ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

      Διαγραφή
  23. Ανώνυμος1/10/16 07:07

    ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΧΩΡΟ ΣΕ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΙΣΗΓΜΕΝΗ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ ΚΑΙ ΣΕΛΗΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ;;;; ΑΝΤΙ ΠΙΝΑΚΙΟΥ ΦΑΚΗΣ;;;;
    ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΟΛΠ - COSCO Ο ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ 4% ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΠΕΙΡΑΙΑ , ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ 96% !!!!
    ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ;;;;; ΑΧΡΗΣΤΗ ;;;;; ΑΝΙΚΑΝΗ ;;;;; Ή ΑΡΠΑΧΤΙΚΟ ;;;;;;
    ΚΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΕΛΗΝΙΩΝ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ;;;;;
    ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΟΡΕΥΟΥΝ;;;; Ή ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΓΚΡΟΣΟ ;;;;;


    Ανώνυμος30/9/16 07:44
    Συγχαρητήρια στη Δήμαρχο για την διοργάνωση των φετινών Σαλαμινίων και του χρόνου ακόμα καλύτερα. Συγχαρητήρια και για τη σημερινή κινητοποίηση για το κλείσιμο της ΔΕΗ.
    Μια απορία όμως: Τα Σελήνια δεν ανήκουν στον Δήμο Σαλαμίνας;
    Και εξηγούμαι:
    Διαβάζαμε μήνες τώρα σε δελτία τύπου της Δημάρχου και της διαπαραταξιακής επιτροπής για την Κυνόσουρα τον αγώνα που έδωσαν για την εξαίρεση της Κυνόσουρας από τη παραχώρηση, για κάποια ρημαδοακτογραμμή και ότι έσωσαν τελικά την Κυνόσουρα.
    Διαβάζοντας τον Νόμο 4404/2016 Για την κύρωση της από 24 Ιουνίου 2016 τροποποίησης και κωδικοποίησης σε ενιαίο κείμενο της από 13 Φεβρουαρίου 2002 Σύμβασης Παραχώρησης μεταξύ Ελληνικού Δημοσίου και της Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς ΑΕ και άλλες διατάξεις καταλαβαίνουμε εύκολα τι έσωσαν και τι δεν έσωσαν.
    Διαβάζουμε όμως και ότι στα ΣΕΛΗΝΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΕΟ ΝΑΥΠΗΓΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ 2 ΠΛΩΤΩΝ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ !!!!!!!!!!!!
    Η Δήμαρχος ή έστω ένα μέλος της διαπαραταξιακής δεν το πρόσεξε στα τόσα πέρα δώθε στο ΤΑΙΠΕΔ και στο Υπουργείο; Υποτίθεται ότι είχαν στα χέρια τους το σχέδιο της σύμβασης.
    Έστω και εκ των υστέρων δεν το είδαν; Και γιατί μέχρι σήμερα δεν μιλά κανείς για αυτό το θέμα. Ούτε η Δήμαρχος ούτε κανένα μέλος της διαπαραταξιακής
    Προφανώς για όλους αυτούς η Κυνόσουρα και η Ιστορία μας είναι πιο πιασάρικο θέμα από την καταστροφή των Σεληνίων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος1/10/16 08:28

    ζήτω η κοσκο.....ζήτω τα νέα ναυπηγεία....ζητω οι νέες θέσεις εργασίας....κάτω τα κλειστά κυκλώματα......κάτω η ρεμούλα του δημοσίου.....κάτω η ανικανότητα του δημοσίου....ζήτω οι κινέζοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/10/16 08:39

      ζήτω φίλε και πάλι ζήτω ...... αφού έτσι το θες ..... η δήμαρχος όμως είχε υποχρέωση να ενημερώσει τους .... ιθαγενείς ....;;;; ναι ή όχι ;;;;;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/10/16 08:43

      ΚΑΛΑ ΛΕΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΣΕΛΗΝΙΩΤΕΣ ΟΤΙ ΕΣΥΥΥΥ 1/10/16 08:28 ΕΧΕΙΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΑ ΣΕΛΗΝΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΟΛΠ

      Διαγραφή
  25. Ανώνυμος1/10/16 17:48

    Ο κύριος 07:44 φαίνεται να ξέρει πολλά αλλά ταυτόχρονα παραπληροφορεί.
    1. Ξέρει πολύ καλά ότι οι δεξαμενές δεν προορίζονται για τα Σελήνια αλλά για την Ψυτάλλεια. Έχει υποχρέωσή να εξηγήσει γιατί έκανε αυτή τη λαθροχειρία..
    2. Οι δεξαμενές είχαν αρχικά προγραμματιστεί να μπουν στην Κυνόσουρα αλλά μετά την εξαίρεσή της από την παραχώρηση, έχουν προγραμματιστεί να μπουν στην Ψυτάλλεια.
    Μήπως ο κύριος "πολύξερος" προτιμάει να επιστρέψουμε την Κυνόσουρα στον ΟΛΠ για να βάλει τις δεξαμενές (και ότι άλλο γουστάρει) προκειμένου να μην μπουν στην Ψυτάλλεια??? Ας απαντήσει.
    3. Μπορεί να μας πει γιατί διαφώνησε με το εξώδικο που συνέταξε ο συνταγματολόγος κ. Γεραπετρίτης εναντίον του Υπουργού Ναυτιλίας και Υπουργού Οικονομικών για τις λαθροχειρίες που περιέχει η Σύμβαση? (μία απ' αυτές είναι και η τοποθέτηση δεξαμενών στην Ψυτάλλεια)
    4. Μπορεί να απαντήσει γιατί δεν θέλει νομική διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων μας, με κύριο στόχο την απομάκρυνση των ρυπογόνων μονάδων από τις αρχαιολογικές περιοχές? Να σημειώσουμε ότι κύριος υπεύθυνος για το αίσχος στις αρχαιολογικές ζώνες είναι το Υπουργείο Πολιτισμού που κάνει τα στραβά μάτια και δίνει άδειες σε χώρους απόλυτης προστασίας. Εδώ υπάρχει καραμπινάτη παράβαση καθήκοντος αλλά κάποιοι δεν θέλουν να θίξουμε Υπουργούς που παρανομούν!!!
    5. Το θέμα των δεξαμενών στην Ψυτάλλεια δεν έχει τελειώσει. Διεκδικούμε την απομάκρυνσή τους αλλά μέσα από συμπληγάδες πέτρες αρνήσεων και κωλυσιεργίας.
    Η επιτροπή βάλλεται πανταχόθεν.
    Κάποιοι θέλουν να την απαξιώσουν ρίχνοντας σκόπιμα χολή, κάποιοι θέλουν να την καταργήσουν, κάποιοι θέλουν να μην έχουμε αρχαιολογικές ζώνες και κάποιοι άλλοι θέλουν να πάμε για ύπνο περιμένοντας τους.... Εγγλέζους.
    Αυτή είναι δυστυχώς η κατάσταση.
    Ελπίζω ο κύριος γνωστός άγνωστος να βρει το θάρρος να απαντήσει.

    Σημ. Το πολύξερος έχει να κάνει με τις γνώσεις του στο θέμα της σύμβασης και την ικανότητά του να βγάλει σκάρτο το εξώδικο και τις συμβουλές του καθηγητή Πανεπιστημίου που έχουμε προσλάβει να μας βοηθήσει.
    Αδικείται ο άνθρωπος...
    Γ. Κοκκινίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Κοκκινίδη δεν είμαι πολύξερος και δεν παραπληροφορώ.
      Δεν ξέρω ποιον υπονοείτε και δεν έχω καμιά σχέση με εξώδικα κλπ.
      Διαβάζοντας τον Νόμο είδα ότι γίνονται νέα ναυπηγεία στη Ψυττάλεια που είναι ακριβώς απέναντι από τα Σελήνια.

      Παρά τον κοινό νου που διαθέτω η απορία μου παραμένει:

      Αφού γνωρίζετε όλα αυτά εδώ και καιρό, αφού έχετε κάνει τόσες ενέργειες όπως λέτε, γιατί εμείς οι κοινοί θνητοί δεν γνωρίζουμε τίποτα;

      Δεν απευθύνομαι σε σας προσωπικά, αλλά κυρίως στη Δήμαρχο

      Αντίθετα σας τιμά το γεγονός ότι είστε ο μόνος που μας ενημερώνει και λέει αλήθειες που κάποιοι άλλοι τις αποκρύπτουν σκόπιμα

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/10/16 19:01

      Σίγουρα καταλαβαίνετε ποιός είμαι, ένας παραθεριστής.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος1/10/16 19:45

      Εεεε ρε δούλεμα που πέφτειιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!
      Για δείξε μας ρε Κοκκινίδη πως έσωσες την Κυνόσουρα!!!!!!!!!!

      Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΓΟΥ

      ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΝΑΝΝΟΥ ΚΑΙ ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ

      ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΑ !!!!

      Αποκάλυψη Γιάννη Λαγού - Εθνικό Έγκλημα: Ξεπουλήθηκε στους Κινέζους ο ιερός χώρος της ναυμαχίας της Σαλαμίνας

      Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apokalupsh-giannh-lagou-ethniko-egklhma-jepoulhthhke-stous-kinezous-o-ieros#ixzz4LqvUMPVj

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος1/10/16 21:09

      Σίγουρα καταλαβαίνω ποιος είσαι κύριε 07:44 και τα ερωτήματά μου παραμένουν. Γιατί παραπληροφορείτε τον κόσμο ότι θα μπουν πλωτές δεξαμενές στα Σελήνια, γιατί δε λέτε τι έκανε η επιτροπή, και πού θα έμπαιναν οι δεξαμενές.
      Η επιτροπή δε λασπώνεται όση παραπληροφόρηση και αν κάνετε όλοι εσείς που σας κάθεται στο στομάχι γιατί ξέφυγε από τα καλούπια σας και θίγει τα αφεντικά σας. Καταλαβαίνεις τι εννοώ.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος1/10/16 21:10

      ΑΝ ΔΕΝ ΚΙΝΟΥΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ Ο 07:44 ΘΑ ΗΣΑΣΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΜΟΚΟ ΚΑΤ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος1/10/16 21:12

      Η ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ ΚΥΡΙΕ 21:09 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΣΕΛΗΝΙΑ
      ΝΑΙ Η ΟΧΙ

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος1/10/16 21:17

      Ήθελες να μπουν στην Κυνόσουρα και να την έχει ο ΟΛΠ και η Cosco? Ήθελες να γίνει η Κυνόσουρα αποθήκη κοντέινερ και το μεγαλύτερο καρνάγιο της Μεσογείου? Αν αφήσουν την επιτροπή να δουλέψει θα φύγουν και από την Ψυτάλλεια αλλά κάποιοι κλωτσάνε.

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος1/10/16 21:23

      ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ?

      ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ Ο ΟΛΠ ΚΑΙ Η COSCO?

      Η ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΗΤΑΝ ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος1/10/16 21:27

      Θα ήθελες να την έχει Ο ΟΛΠ και η Cosco, αλλά δε σου γίνεται το χατίρι.Πήγαινε στο Σπανόπουλο να πάρεις το χαρτζιλίκι σου.

      Διαγραφή
  26. Ανώνυμος1/10/16 20:59

    Αγαπητέ 19:45 ο Λαγός ήταν ο μόνος που αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις που έκαναν η Δήμαρχος και ο κ. Δερτούζος στην επιτροπή της Βουλής όταν συζητήθηκε το θέμα. Στο λόγο του επαναλαμβάνει αυτά που είπε ο κ. Δερτούζος και όσα περιέχονται στο εξώδικο (που υπόγραψαν μόνο τρία μέλη της Επιτροπής). Το ζουμί είναι ότι η Σύμβαση δεν έχει περάσει προσυμβατικό έλεγχο και άρα είναι παράνομη και ότι παραχωρούνται χώροι που δεν ανήκουν στον ΟΛΠ. Τέτοιοι χώροι είναι τα ναυπηγεία σε Α και Β ζώνη, κάποιες εκτάσεις σε Κυνόσουρα και Πούντα (β ζώνης), και η έκταση στην Ψυτάλλεια που θα δέσουν τις πλωτές δεξαμενές. Αυτοί χώροι δεν ανήκουν στον ΟΛΠ και τους διεκδικούμε. Κάποιοι δεν θέλουν να κάνουμε μηνυτήριες αναφορές σε όσους παρανομούν και όσους καλύπτουν τις παρανμίες. Καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του.

    Η Α' ζώνη της Κυνόσουρας που είναι ολόκληρη η Βόρεια πλευρά και η μισή ανατολική εξαιρούνται της παραχώρησης.
    Γ. Κοκκινίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/10/16 21:06

      ΚΟΚΚΙΝΙΔΗ ΑΣΕ ΜΗ ΤΟ ΚΟΥΡΑΖΕΙΣ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΙ Ο ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ΚΙ ΑΛΛΑ ΩΗΘΥΡΙΣΑΝ ΣΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ

      ΕΣΕΙΣ ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ ΣΩΣΑΤΕ ΤΗ ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥΓΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ

      ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ?

      ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ?

      ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΜΗ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΕΞΩΔΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΣΚΟΠΙΜΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/10/16 21:09

      ΑΝ ΔΕΝ ΚΙΝΟΥΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ Ο 07:44 ΘΑ ΗΣΑΣΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΜΟΚΟ ΚΑΤ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος1/10/16 21:13

      Άκουσε το ηχητικό που μιλάει ο Λαγός και μη λες αρλούμπες. Αναφέρεται ονομαστικά στο Δερτούζο και τη Δήμαρχο και παραθέτει αποσπάσματα από την ομιλία τους.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος1/10/16 21:17

      ΤΗΣ ΑΠΟ 13-2-2002 ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ

      Για την κύρωση της από 24 Ιουνίου 2016 τροπο-
      ποίησης και κωδικοποίησης σε ενιαίο κείμενο της
      από 13 Φεβρουαρίου 2002 Σύμβασης Παραχώ-
      ρησης μεταξύ Ελληνικού Δημοσίου και της Οργα-
      νισμός Λιμένος Πειραιώς ΑΕ και άλλες διατάξεις.

      ΤΙ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΜΑΣ ΛΕΤΕ

      ΤΩΡΑ ΤΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ?

      ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ

      ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΑΝ ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗ

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος1/10/16 21:20

      ΕΓΩ ΛΕΩ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ 21:13? Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ΤΙΣ ΛΕΝΕ

      ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΆ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΓΡΑΦΑΝ

      ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΣΙΜΑΤΑ ΣΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΑ

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος1/10/16 21:24

      Τι είναι ξεπούλημα ρε μεγάλε, το ότι γλύτωσε η Κυνόσουρα από τον ΟΛΠ και την Cosco? Θέλεις να γίνει η Κυνόσουρα ένα απέραντο ναυπηγείο και αποθήκη κοντέινερ? Σοβαρέψου.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος2/10/16 00:08

      ΘΕΛΩ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ, ΑΠΕΡΑΝΤΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ!
      πολύ καλύτερα από την εικόνα που έχει η Κυνοσούρα σήμερα!
      ΖΗΤΩ Η ΚΟΣΚΟ!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  27. Ανώνυμος1/10/16 21:59

    N 4404 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 3.5 ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

    4) Περιοχή Δήμου Σαλαμίνας

    θαλάσσια και χερσαία έκταση στη περιοχή του όρμου των Αμπελακίων (χώρος θαλάσσιας έκτασης 152.00 τ.μ. και χώρος χερσαίας έκτασης 51.300 τ.μ. και η έκταση στο ύψωμα της Κυνοσούρας της Σαλαμίνας, με έκταση 19.000 τ.μ.)

    ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ .......

    33) ο κολπίσκος στη νότια ακτή της χερσονήσου της Κυνοσούυρας

    34) κτίριο κλειστού γυμναστηρίου στη χερσόνησο της Κυνοσούρας

    35) συγκρότημα ιδιωτικών ακινήτων στη χερσόνησο της Κυνοσούρας

    36) η περιοχή που χαρακτηρίζεται ως Αρχαιολογικός χώρος Ζώνης Α (ΦΕΚ 305 ..... με εξαίρεση: α)τα ναυπηγεία που λειτουργούν στη περιοχή β)τη περιοχή κεραίας κινητής τηλεφωνίας γ)τα ιδιωτικά ακίνητα κατά μήκος της νότιας ακτής της χερσονήσου και δ) το περίγραμμα ακτογραμμής της περιοχής ....


    ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΡΕ ΜΠΑΓΛΑΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΕΙ Η ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ?

    ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΑΣ ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!!

    ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΑΜΕΛΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/10/16 22:46

      Καταλαβαίνεις τι γράφει βόιδαρε;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/10/16 19:31

      ΡΕ ΑΡΧΙΜΠΑΓΛΑΜΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ κτίριο κλειστού γυμναστηρίου στη χερσόνησο της Κυνοσούρας;;;ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΜΗΝ ΠΙΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥ ΠΟΛΥ ΚΟΥΤΟΣ...

      Διαγραφή
  28. Ανώνυμος2/10/16 00:10

    ΘΕΛΩ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ, ΑΠΕΡΑΝΤΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ!
    πολύ καλύτερα από την εικόνα που έχει η Κυνοσούρα σήμερα!
    ΖΗΤΩ Η ΚΟΣΚΟ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.