Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

11 Οκτ 2016

Αίαντας Σαλαμίνας. Τα δύσκολα πέρασαν. Οι άνθρωποι που κρατούσαν «δέσμιο» το σωματείο μας, αποτελούν παρελθόν από το καλοκαίρι με δικαστική απόφαση!

Ο Αίαντας Σαλαμίνας ανήκει και πάλι στο νησί, ανήκει ξανά στους ανθρώπους που τον αγαπούν, σε εκείνους που κόντρα σε όλους και σε όλα κράτησαν όρθια την ομάδα, ανοίγοντας μία νέα σελίδα στην τεράστια ιστορία της!
Στην διοίκηση βρίσκονται νέοι αλλά και έμπειροι επιχειρηματίες της Σαλαμίνας, τους οποίους ενώνει η αγάπη για τον «Άγιαξ»! Από το πουθενά, από την καμένη γη που παραλάβαμε, δημιουργήθηκε ένα αξιόμαχο σύνολο που θα δώσει «μάχη» για την άνοδο στην Α' Πειραιά και άμεσα θα ξεκινήσει η λειτουργία των ακαδημιών.
Στόχος μας τα επόμενα χρόνια, τα φυτώρια της ομάδας να αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και σημείο αναφοράς για τον αθλητισμό του νησιού.Σε αυτή την νέα προσπάθεια, δεν περισσεύει ΚΑΝΕΙΣ.

Θέλουμε δίπλα μας όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου της Σαλαμίνας, τον Δήμο του νησιού, όλους όσοι είναι σε θέση να βάλουν ένα «λιθαράκι» για την επιστροφή του Αίαντα εκεί που του αξίζει!Τα δύσκολα πέρασαν, τα καλύτερα έρχονται...

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11/10/16 18:53

    Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΡΙΖΕ ΤΟΝ ΑΙΑΝΤΑ ΑΡΚΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ .ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/10/16 20:40

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΕΣΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑΝΤΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ !!!
    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος12/10/16 11:08

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΟΣΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΚΡΥΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.