Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

24 Οκτ 2016

Εγκαίνια νέου σκοπευτηρίου στο Γκίνανι Σαλαμίνας

Στα εγκαίνια του νέου σκοπευτηρίου του Σκοπευτικού Ομίλου Πυροβόλου Όπλου Σαλαμίνας παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος την Κυριακή 23 Οκτωβρίου.
Κατά την διάρκεια των εγκαινίων, πραγματοποιήθηκαν πανελλήνιοι αγώνες σκοποβολής και ο κ. Χατζηπέρος έκανε την απονομή των επάθλων στους νικητές.


Κατά τον χαιρετισμό του, ο Αντιπεριφερειάρχης συνεχάρη τον Πρόεδρο κ. Γεώργιο Κουναλάκη και το ΔΣ του Σκοπευτικού Ομίλου για την μεγάλη προσπάθεια που έχουν καταβάλει για να διαμορφωθεί ο χώρος του σκοπευτηρίου. Τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στις προσπάθειες τους για ένα άθλημα στο οποίο η Ελλάδα έχει διακριθεί ιδιαίτερα στους τελευταίους Ολυμπιακούς Αγώνες αλλά και στους παγκόσμιους. Δήλωσε δε ότι η Περιφέρεια Αττικής είναι αρωγός σε κάθε δημιουργική προσπάθεια, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τον αθλητισμό, την τέχνη και τον πολιτισμό.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος25/10/16 09:36

    ΚΑΛΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΤΗΚΕ;ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ; Η ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΑΠΛΑ!!! Ο ΧΑΤΖΗΠΕΡΟΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΚΑΙ ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/10/16 13:01

    δυστυχως δεν καλεσανε κανενα
    εκανες φαουλ κουναλακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/10/16 14:49

      ναι μωρη λινάτσα ο Κουναλάκης σου φταίει, αυτός τουλάχιστον έβγαλε και ανακοίνωση πριν την εκδήλωση εσείς τι βγάζετε; Τα μάτια σας μεταξύ σας παλιοκουδουνίστρες ρε ούυυυυυυυυυυυυυυυστ απ δω

      Διαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.