Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

5 Οκτ 2016

Εργατικό Κέντρο Σαλαμίνας. Η καταστολή των κοινωνικών και εργατικών αγώνων δεν θα περάσει, και μάλιστα από μια Κυβέρνηση που συνεχίζει να αυτοαποκαλείται «αριστερή και προοδευτική»

Αυτή η Κυβέρνηση δεν μπορεί να ισχυρίζεται ότι έχει σχέση με την Αριστερά. Η χθεσινή απρόκλητη επίθεση με χημικά εναντίον των συνταξιούχων που διαμαρτύρονται επειδή έχουν καταστραφεί  από τις πολιτικές της, επειδή έχουν δει τις συντάξεις τους να εξανεμίζονται, επειδή καθημερινά βιώνουν την φτώχεια και την αναξιοπρέπεια, επειδή έχουν φθάσει σε απόγνωση, σπάει τα κοντέρ του αυταρχισμού.
Αυτή η Κυβέρνησης δεν διαφέρει σε τίποτα από τις προηγούμενες μνημονιακές Κυβερνήσεις.
Όποιος κάνει το λάθος να μην μένει άφωνος και ακίνητος, όποιος αντιστέκεται στα Μνημόνια και τις πολιτικές τους γνωρίζει στο πετσί του τον γνωστό άγριο αυταρχισμό, που θυμίζει «αλήστου μνήμης» εποχές.

Η καταστολή των κοινωνικών και εργατικών αγώνων δεν θα περάσει, πολύ περισσότερο όταν προέρχεται από μια τέτοια Κυβέρνηση που κορόιδεψε τον ελληνικό λαό και συνεχίζει να αυτοαποκαλείται «αριστερή προοδευτική διακυβέρνηση».

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.