Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

19 Οκτ 2016

Η προαναγγελία μιας ανεξαρτητοποίησης, Ειρήνη Μπινιάρη μετά την χθεσινοβραδινή της ανάρτηση στο προσωπικό της Face Book


4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος19/10/16 10:08

    ΡΟΥΛΑ ΠΑΛΙ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΚΑΜΠΑΝΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ (ΛΙΓΟ ΠΕΝΘΙΜΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...) ΤΕΛΙΚΑ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΥΝΗΜΑ, ΕΣΥ ΤΟ ΕΛΑΒΕΣ ΑΡΑΓΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/10/16 11:31

    Γιατί φίλοι μου καλοί πάντα πρέπει να φταίει η Ρούλα; Και μην βιαστεί κανείς να με χαρακτηρίσει ΜιχαλοΜηνάκο δεν είμαι, γνωστή η πολιτική πορεία της εν λόγω κυρίας.
    Στις τελευταίες εκλογές έδινε το χέρι στον Σοφρά συμφώνησε με τον Τσαβαρή, αλλά τελικά πήγε στη Ρούλα κι αυτά που σας γράφω είναι μετά λόγου γνώσεως κι αν θέλουν ας βγουν να με διαψεύσουν Σοφράς και Τσάβες.
    Αυτός λοιπόν ο πολιτικός ογκόλιθος φεύγει κι ανασαίνει επιτέλους η Ρούλα και ο ΜιχαλοΜηνάκος της μόνο κει που πάει (για δεν έχει και τα γκατς να σας το γράψει) να προσέχει γιατί εκεί η βάρκα γέρνει Έρη μου και τα πράγματα είναι χειρότερα, προσοχή δε στα Κυπριακά γαιδούρια γιατί κλωτσάνε ύπουλα να το θυμάσαι και μην μου πεις αύριο πως δεν σε ενημέρωσα...
    Καλοτάξιδη λοιπόν έστω και υποβρυχίως Έρη μου, εκεί πρέπει να μάθεις να κρατάς την αναπνοή σου στα υποβρύχια είναι άλλη ζωή κι είσαι αμάθητο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/10/16 18:01

      πολιτικός ογκόλιθος η ειρηνη?θατρελαθω!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/10/16 23:16

      Συμφωνώ ανωνυμε 19/10/16 18:01.Από πότε έγιναν πολιτικοί ογκόλιθοι τα λιθαράκια που πάτησε ο Λαλάκης για να βγει Δήμαρχος και να καταστρέψει το Δήμο;Όσο για την κ. Ρούλα και αυτή ένα μικρό πετραδάκι του Λαλάκη είναι (άσχετα αν μετά τα χαλάσανε) με σύζυγο φιλόδοξο και πολύ χρήμα.Ήθελε να τηνε δει Δήμαρχο.Την είδε.Αντε παιδιά στο καλό για να δει άσπρη μέρα ο τόπος.

      Διαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.