Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

29 Μαρ 2017

Ανοιχτή Επιστολή προς την Δήμαρχο Σαλαμίνας, για θέμα προσωπικής αξιοπιστίας και σοβαρής συμπεριφοράς!

Κυρία Νάννου,
·       Σε Δελτίο Τύπου, που εκδώσατε στις 24-8-2016, σχετικά με «την φετινή μη λειτουργία της εμποροπανήγυρης της Ιεράς Μονής Φανερωμένης» και τον τρόπο που διαχειριστήκατε το θέμα, επικαλεστήκατε πως ήταν σύμφωνος με την «ΟΜΟΦΩΝΗ γνωμοδότηση των 3 έγκριτων Νομικών Συμβούλων του Δήμου» (ΕΔΩ)
·       Σε Δελτίο Τύπου, που εκδώσατε στις 2-3-2017, σχετικά με «την σημερινή δημοσίευση του Δημ. Συμβούλου κ. Τσαβαρή …», αναφέρετε,  μεταξύ άλλων, ότι «υποχρεώθηκε ο Δήμος να υποβάλει τρεις Εγκλήσεις εναντίον μου, για σοβαρά αδικήματα με οικονομικό περιεχόμενο, τα οποία φέρεται να διέπραξα κατά την άσκηση των καθηκόντων μου ως Δήμαρχος» και πάλι, μετά από ΟΜΟΦΩΝΗ γνωμοδότηση της Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου.(ΕΔΩ)
Κυρία Νάννου,

Έχετε κληθεί – προκληθεί, επανειλημμένα, να δημοσιοποιήσετε τις ΟΜΟΦΩΝΕΣ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. Μέχρι σήμερα όμως δεν το έχετε πράξει, αν και θα έπρεπε αυτοβούλως και ταυτόχρονα με την δημοσίευση των αναφερόμενων Δελτίων Τύπου, να δημοσιεύσετε και τις σχετικές γνωμοδοτήσεις, που τόσο πολύ επικαλείστε.
Σας καλώ λοιπόν έστω και τώρα, όπως δημοσιοποιήσετε ΑΜΕΣΑ τις αναφερόμενες ομόφωνες γνωμοδοτήσεις των τριών Έγκριτων Νομικών Συμβούλων του Δήμου μας.
Αν δεν το πράξετε, ενδεχομένως να τίθεται θέμα τόσο της προσωπικής σας αξιοπιστίας, όσο και της υπεύθυνης, σοβαρής και συνεπούς συμπεριφοράς σας, ως Δήμαρχος.
Γιάννης Τσαβαρής
τ. Δήμαρχος Σαλαμίνας

Δημοτικός Σύμβουλος

50 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/3/17 23:28

    Τι έκανες πάλι και σε πάνε κατηγορούμενο ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος30/3/17 05:05

    Σου πήδηξε το ....φράχτη του σπιτίου σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος30/3/17 09:24

    Τα καθαρά χερια έγιναν καθαρό ψέμα και καθαρή απάτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος30/3/17 09:37

    Εσύ ρε 05.05 δεν μπορείς να πηδήξεις τη γυναίκα σου οι φράχτες σε μάραναν ;;; Λέγε τώρα γιατί σε στέλνουν κατηγορούμενο ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/3/17 14:09

      Δεν μπορεί γιατί τον εξάντλησε η δική σου γυναίκα κερτούκλικο είσαι και μαρτυριάρης

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος30/3/17 10:41

    Δηλαδή, τι θέλει να μας πει ο κύριος, ότι δεν υπάρχουν οι γνωμοδοτήσεις και ότι η Δήμαρχος ψεύδεται;
    Αυτό θέλει να πει; Ε, 2 πράγματα μπορουν να συμβαίνουν ή η Δήμαρχος να είναι πολύ αφελής για να γράφει τέτοια δημόσια ή ο τσαβαρής να είναι πολύ μακάκας. Ίδωμεν !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος30/3/17 11:09

    10,41 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/3/17 11:21

      Αυτό μπορεί να ισχύει για σένα που είσαι βλάκας.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/3/17 16:26

      εσύ τί είσαι δλδ?Πανίβλακας!!!

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος30/3/17 14:10

    ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΨΕΥΤΡΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΙΣ ΟΜΟΦΩΝΕΣ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος30/3/17 15:17

    ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΚΑΙ ΒΓΆΛΤΕ ΤΗ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΎΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΊ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΙΠΟΛΊΤΕΥΣΗ ΝΤΡΟΠΉ ΤΈΤΟΙΑ ΧΑΛΙΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΊΝΑ ΘΑ ΤΑ ΔΕΊΤΕ ΝΤΡΟΠΉ ΚΑΙ ΠΆΛΙ ΝΤΡΟΠΉ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος30/3/17 16:50

    ΑΠΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΑΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΣΕ BLOG ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΩΦΑΙΝΕΙ??????????? ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΔΗΛΑΔΗ Η ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΑΘΩΝ Ή ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/3/17 17:30

      Εσύ τώρα ψηφίζεις???Εσύ διαμορφωνεις εκλογικό αποτέλεσμα???Εδω δεν ξερεις και εσυ ο ιδιος τί θες να πεις...κ ψηφίζεις.

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος30/3/17 17:29

    ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ( ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΗΤΕΥΣΗ) ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΣΘΕ ΡΙΖΙΛΙ; ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΧΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος30/3/17 17:45

    16.50 ΠΡΕΠΕΙ (Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣΑΝΤΙΠΑΛΟΣ) ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΕ ΔΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΖΗΤΑ ΤΙΣ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΥΡΕΣΙΑΣ , ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ , ΛΙΓΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ , ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΓΕΛΙΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ !!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΚΩΦΑΙΝΕΙ" ΑΛΛΑ "ΚΩΦΕΥΕΙ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος30/3/17 18:03

    Κύριε 17:45,προσπαθείτε να θολώσετε τα νερά λέγοντας το λιγότερο ανακρίβειες.
    Γνωρίζετε ασφαλώς ότι η κυρία Νάννου είχε επικαλεσθεί αυτές τις ΟΜΟΦΩΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ προκειμένου να απαντήσει στο κύριο Τσαβαρή ΄πως οι μηνύσεις που του υποβλήθηκαν από το Δήμο αλλά καί ο χειρισμός γιά την παύση της διεξαγωγής της εμποροπανηγύρεως ήταν κατόπιν αυτών των εισηγήσεων.
    Τι λοιπόν πιό έντιμο να βγάλει στον αέρα η κυρία δήμαρχος αυτές τις αποφάσεις
    Όσο γιά τα "οικονομικά εγκλήματα" που γράφεις ξέρεις πολύ καλά ότι αυτά τα κρίνουν τα δικαστήρια
    και μέχρι τώρα ο κύριος Τσαβαρής βγαίνει ακέραιος όσο κιαν σε στεναχωρεί αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος30/3/17 18:20

    Κύριος; ποιος κύριος; Αυτός; ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥΤΣΑΒΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος30/3/17 18:23

    Ενώ η φουκαριάρα...εεε???Ναι μωρή "κυριος" Τσαβαρης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος30/3/17 19:15

    ΓΙΑ ΤΟΝ 18,03 ΕΙΜΑΙ Ο 17,45 ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΧΕΣΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΤΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΦΕΙΓ ΒΟΛΑΝ ?? Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΙΡΙΖΕΙΣ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ??? ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ??? ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ !! ΙΔΟΥ Ο ΤΡΟΠΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος30/3/17 19:55

    Τι μακακίες λες 19.15. Τι λες ρε Μηνά. Ποια νομικά έγγραφα να σεβαστούμε; Τι είναι η Νομική γνωμοδότηση βρε ηλίθιε που επικαλείται μάλιστα ένας Δήμαρχος; Μυστικό απόρρητο; Εθνικό απόρρητο που θα υπάρξει πρόβλημα στην ασφάλεια της χώρας; Η Νομική γνωμοδότηση κάνει πιο ισχυρή την απόφαση του Δημάρχου, εάν φυσικά υπάρχει. Εδώ δεν υπάρχει και η Νομική γνωμοδότηση , είναι η απόφαση του Μηνά που θέλει να είναι Δήμαρχος, να είναι Νομικός να είναι ο Σουλτάνος της Σαλαμίνας. Σοβαρευτείτε γιατί με τέτοιες δικαιολογίες απαξιώνεστε κάθε μέρα περισσότερο. Όταν δείτε τα ποσοστά που θα πάρετε στις εκλογές τότε θα τρέχετε αλλά θα είναι αργά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος30/3/17 20:14

    ΓΙΑ ΤΟΝ 19,55 ΕΑΝ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΩΣ ΜΕ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ "ΜΗΝΑΔΕΣ" ΚΑΙ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣΕΤΑΙ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ , ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΔΙΣΘΕΩΡΑΤΑ ΥΨΟΙ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/3/17 22:47

      Αυτά τα ''ΥΨΟΙ'' μας βγάλανε τα μάτια!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος31/3/17 13:07

      ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΨΕΥΤΡΑ

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος30/3/17 21:59

    Νόμος 3861 / 13.7.2010 (ΦΕΚ Α΄ 112)
    "Πρόγραμμα Διαύγεια" και άλλες διατάξεις.

    Στο διαδίκτυο αναρτώνται υποχρεωτικά:
    Άρθρο 2.
    1. Οι αποφάσεις και πράξεις που εκδίδουν ο Πρωθυπουργός, οι Υπουργοί, οι Αναπληρωτές, ... οι ανεξάρτητες και ρυθμιστικές αρχές, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, τα όργανα των φορέων των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης πρώτου και δεύτερου βαθμού...
    ....
    20) οι γνωμοδοτήσεις και τα πρακτικά γνωμοδοτήσεων του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους,

    21) οι πράξεις και γνωμοδοτήσεις των ανεξάρτητων και ρυθμιστικών αρχών.

    Εξαιρούνται πράξεις που αφορούν την οργάνωση, διάρθρωση, σύνθεση, διάταξη, εφοδιασμό και εξοπλισμό των Ενόπλων Δυνάμεων της Χώρας, καθώς και κάθε άλλη πράξη, η δημοσιοποίηση της οποίας προκαλεί βλάβη στην εθνική άμυνα και ασφάλεια της χώρας.
    Εξαιρούνται επίσης αποφάσεις στις οποίες περιλαμβάνονται ευαίσθητα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτά ορίζονται στην κείμενη νομοθεσία.

    Πρωθυπουργοί, Υπουργοί, Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, προϋπολογισμοί, ισολογισμοί, τοπική αυτοδιοίκηση, ανεξάρτητες αρχές, ΟΛΟΙ είναι υποχρεωμένοι να δημοσιεύουν τις αποφάσεις και γνωμοδοτήσεις τους, εκτός από τον Σουλτάνο της Σαλαμίνας.

    Καλείται ο κύριος υπερ-δήμαρχος να πει ποια ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα θίγονται και ποια θέματα εθνικής ασφάλειας διακυβεύονται.

    Γ. Κοκκινίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/3/17 23:31

      Κε Κοκκινίδη σας συγχαίρω ακόμη μια φορά για τις τεκμηριωμένες απόψεις και το θάρρος σας να λέτε τα σύκα-σύκα και τη σκάφη-σκάφη. Επειδή όμως δεν καταλαβαίνω ποιόν αποκαλείται Σουλτάνο και υπερδήμαρχο παρακαλώ να μας πείτε πάντα επώνυμα όπως μας έχετε συνηθίσει, το ονοματεπώνυμο αυτού του κυρίου για να μάθουμε κι εμείς.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος31/3/17 01:11

      Φίλε μου, ως Σουλτάνο αποκαλώ τον Μαχμουτ τον Β , Ενώ υπερδήμαρχο εννοώ τον Δημήτρη Αβραμόπουλο


      Γ. Κοκκινίδης

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος31/3/17 18:41

      Εντάξει, κατάλαβα. Δωστου κι αυτουνού μια κότα. Ρε Κοκκινίδη με την πρώτη τουφεκιά έβαλες την ουρά στα σκέλια; Να χέσω το μπόϊ σου, τόσο δειλός είσαι ρε, κι εγώ σε νόμιζα για παλικάρι. Όταν γράφεις επώνυμα είσαι κυρία, όταν φοράς την κουκούλα μόνο παριστάνεις το παλικάρι, ρε άντε φύτεψε καμιά γαρδιόλα, μόνο γι΄αυτά είσαι.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος31/3/17 21:04

      Ανόητε λες κότα τον κο Κοκκινίδη? Την ιστορία και την δική σου αλλά και του ιδίου ΕΥΤΥΧΩΣ την ξέρουμε πολύ καλά.Άντε να χαθείς παλιοτόμαρο!!!Εσύ και όλο το σιχαμένο συνάφι σας!!!!Τόσα χρόνια το μόνο που σας νοίαζει είναι πως θα πιασετε όλοι σας μια καρέκλα και πως θα μπορέσετε να φάτε,αδιαφορόντας για όλους μας.

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος30/3/17 23:06

    Ρε αναμούνου κιτρινίδη !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/3/17 18:50

      ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΨΕΥΤΡΑ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος31/3/17 19:04

      ΡΕ ΜΗΝΑΚΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΨΕΜΑΤΑ Ο ΤΣΑΒΕΣ;
      ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΨΕΥΤΕΣ ΟΙ ΟΜΟΦΩΝΕΣ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ;
      ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΔΕΝ ΝΤΡΑΠΗΚΕΣ ΝΑ ΛΕΣ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΓΙΟΥ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Η ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ;
      ΠΟΣΑ ΨΕΜΑΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΤΕΛΙΚΑ;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος31/3/17 21:05

      Γεία σου ρε καραφλάκια!!!!!!

      Διαγραφή
  20. Ανώνυμος31/3/17 08:04

    Μηνάκο όταν σας υποστήριζε ήταν καλός;
    Τώρα που σου βγάζει τη μάσκα πονάς;
    Θέλεις να πίνεις ανενόχλητος το ΄...νταμαρόλαδο;
    Μηνάκο σαυτή τη ζωή δεν μπορείς να τα έχεις όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος31/3/17 08:28

    ΚΟΚΚΙΝΙΔΗ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ......ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟ.... ΕΣΥ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝΑ ΣΕ ΔΥΟ ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΔΟΥΛΕΨΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΤΑΞΑΝΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ..... ΜΙΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΜΕ ΠΟΙΑ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΝΟΜΙΚΟΥ ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΓΙΑΤΙΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΨΥΤΑΛΛΕΙΑ; Ας ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο .............ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΜΑΧΜΟΥΤ Β..........ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΣΤΩ Ο Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος31/3/17 12:58

    ΡΕ ΑΝΑΜΟΥΝΟΥ ΚΙΤΡΙΝΙΔΗ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος31/3/17 12:59

    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΨΕΥΤΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος31/3/17 13:05

    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΨΕΥΤΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος31/3/17 13:16

    Μου φαίνεται οτι ο κύριος Τσαβαρής όποτε έχει κάποιο δικαστήριο αναμοχλεύει το παρελθόν προκειμένου να καλύψει τα ακάλυπτα. Και γιατί κύριε Τσαβαρή εφόσον είστε στα μέσα και στα έξω του δημαρχείου δεν ζητάτε τις γνωμοδοτήσεις αυτές αφού έχετε το δικαίωμα? Και γιατί συνέχεια βγάζετε δελτία τύπου παραμονή δικαστηρίων σας? Κάντε λίγο υπομονή κύριε Τσαβαρή και όλα θα έρθουν στο φώς. Και πιστέψτε με τότε δεν νομίζω να μεσολαβήσει η εφέτης γυναίκα του δικηγόρου σας για να αθωωθείτε πάλι και να πανηγυρίζετε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/3/17 18:47

      Αγαπητέ φίλε 13:16,το ζητούμενο σαυτήν την ανάρτηση δεν είναι τι κάνει ο κ.Τζαβαρής αλλά η αντίδραση της κ.Νάννου που ενώ θα έπρεπε να είχε δημοσιεύσει άμεσα τις ομόφωνες Γνωμοδοτήσεις της Νομικής Υπηρεσίας,αυτή κωφεύει και εκτίθεται όλο και πιό πολύ στα μάτια των δημοτών.
      Επειδή όμως το θέμα είναι ιδιαίτερα σοβαρό αποδεικνύει ότι στο δημαρχείο έχει δραπετεύσει προ πολλού η σοβαρότητα και η αλήθεια.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος31/3/17 19:48

      ρε κιτρινιδη μας έχεις ζαλίσει τα αρχ...... ρε κότα που μόλις σου ΄πανε να γράψεις επώνυμα ποιόν εννοείς λέγοντας σουλτάνο και υπεδήμαρχο, έβαλες την ουρά στα σκέλια. Α να μούνου ηλίθιε.

      Διαγραφή
  26. Ανώνυμος31/3/17 17:14

    ΠΑΛΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΧΕΙΣ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ???? ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΘΩΩΝΕΣΑΙ ??? ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ !!!! ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΡΕ ΥΠΑΛΛΗΛΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος31/3/17 18:36

    ΜΗΝΑΚΟ ΟΣΟ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΤΟΣΟ ΣΑΣ ΜΑΜΑΕΙ.ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΝΟΜΩΔΟΤΗΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΜΟΚΟ ΡΕ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος31/3/17 18:42

    Ανώνυμος31/3/17 18:41
    Εντάξει, κατάλαβα. Δωστου κι αυτουνού μια κότα. Ρε Κοκκινίδη με την πρώτη τουφεκιά έβαλες την ουρά στα σκέλια; Να χέσω το μπόϊ σου, τόσο δειλός είσαι ρε, κι εγώ σε νόμιζα για παλικάρι. Όταν γράφεις επώνυμα είσαι κυρία, όταν φοράς την κουκούλα μόνο παριστάνεις το παλικάρι, ρε άντε φύτεψε καμιά γαρδιόλα, μόνο γι΄αυτά είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/3/17 18:48

      ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΨΕΥΤΡΑ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος31/3/17 19:01

      ΡΕ ΜΗΝΑΚΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΨΕΜΑΤΑ Ο ΤΣΑΒΕΣ;
      ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΨΕΥΤΕΣ ΟΙ ΟΜΟΦΩΝΕΣ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ;
      ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΔΕΝ ΝΤΡΑΠΗΚΕΣ ΝΑ ΛΕΣ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΓΙΟΥ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Η ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ;
      ΠΟΣΑ ΨΕΜΑΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΤΕΛΙΚΑ;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος31/3/17 19:44

      Εγώ θα ΄θελα να ξέρω πού θα παν αυτοί όλοι να κρυφτούν, αν κάποτε αποφασίσει η Δήμαρχος να αναρτήσει τις γνωμοδοτήσεις, γιατί εγώ δεν πιστεύω με τίποτα ότι η Ρούλα τις επικαλείται δημόσια χωρίς να υπάρχουν. Το γιατί δεν τις δημοσιεύει, μόνο η ίδια το ξέρει και βέβαια θα υπάρχει λόγος.

      Διαγραφή
  29. Ανώνυμος31/3/17 23:57

    Λαμόγιο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος1/4/17 14:35

    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΨΕΥΤΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος2/4/17 00:46

    ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥΤΣΑΒΑ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.