Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

3 Μαρ 2017

Επιτροπή Πολιτών για τη διεκδίκηση των αρχαιολογικών χώρων της Σαλαμίνας. Η Δήμαρχος μας κατάργησε, εμείς συνεχίζουμε.

Καταθέσαμε σήμερα 2-3-2017 το εξώδικο εναντίον του ΟΛΠ για ματαίωση της εγκατάστασης πλωτών δεξαμενών επισκευής πλοίων στην Ψυτάλλεια. Βλέπε σχετικό ΕΔΩ
Το εξώδικο είχε ψηφιστεί ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο στις 12-10-2016. Η Δήμαρχος αντί να το εφαρμόσει, όπως είχε ιερή υποχρέωση, απέναντι στη Σαλαμίνα και τους κατοίκους της, ενήργησε πέρα από κάθε δεοντολογία, λογική και ηθικό καθήκον.
Με μία ανήκουστη απόφαση, κατάργησε την Επιτροπή και ακύρωσε το εξώδικο.

Εμείς δεν καταθέτουμε τα όπλα, συνεχίζουμε τον αγώνα πλαισιωμένοι από νέα μέλη και ενεργούς πολίτες. Και ξέρουμε και μπορούμε.
Όπλο μας η νομιμότητα, στόχος η εξυπηρέτηση των συμφερόντων της Σαλαμίνας και σύμβουλος ο ειδικός καθηγητής-συνταγματολόγος κ. Γεραπετρίτης.
Το εξώδικο υπογράφεται και από το σύνολο, σχεδόν, των Δημοτικών Συμβούλων της αντιπολίτευσης του Δήμου Σαλαμίνας.
Την προσεχή Πέμπτη 9 Μαρτίου και ώρα 5 μ.μ. θα δώσουμε Συνέντευξη τύπου στο Viento, (πρ.Flamingo), για τη μέχρι τώρα πορεία μας και τις επόμενες κινήσεις της Επιτροπής.
Επιτροπή Πολιτών
για τη διεκδίκηση των αρχαιολογικών

χώρων της Σαλαμίνας

24 σχόλια:

  1. Ανώνυμος3/3/17 22:22

    Μπράβο και πάλι μπράβο!!! Επί τέλους μία ενέργεια δυναμική. Προχωρείστε έχετε την στήριξη όλων μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/3/17 23:00

    ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΕΤΕ ΤΙς ΔΑΞΑΜΕΝΕΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΨΥΤΑΛΕΙΑ; ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΑΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΕΞΩΔΙΚΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΦΑΤΣΑ ΚΑΡΤΑ ΤΙΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ; ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος3/3/17 23:14

    Ρούλα Νάννου είσαι η ντροπή της Σαλαμίνας. Τα πρόβατα που σε ακολουθούν θα λογοδοτήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος3/3/17 23:15

    Και βέβαια τις θέλουμε τη πρόβλημα έχετε, δεξαμενολαδο θέλουμε αμ πως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/3/17 23:41

      Θα φέρει και δύο μικρές δεξαμενές για να βάζει το νταμαρόλαδο και το σπανόλαδο.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος4/3/17 00:09

    ΣΤΟΝ 23.00 Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ, ΕΝΑΣ ΟΜΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ; Ο ΜΑΡΙΔΑΚΗΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ; ΡΕ ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ; ΕΝΑΣ ΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΕΞΩΔΙΚΟ. ΣΑΣ ΞΕΥΤΙΛΗΣΕ Η ΔΙΑΠΑΡΑΤΞΙΑΚΗ. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ Η ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ; ΞΕΥΤΙΛΑ ΓΙΝΗΚΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΦΡΑ. ΔΩΣΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/3/17 00:29

      ΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΙΣΕΙ Ο ΜΑΡΙΔΑΚΗΣ, ΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΝΤΡΙ. ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΣΟΦΡΑΣ, ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΝΤΑΙ.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος4/3/17 00:19

    Πότε έχεις δικαστήριο ρε λαμόγιο ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος4/3/17 00:29

    23 Μαϊου και θα σας πάρει τα σωβρακα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος4/3/17 00:34

    23 ΜΑΙΟΥ,ΜΕ ΔΩΡΟ ΕΝΑ ...ΞΥΛΙΝΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος4/3/17 01:05

    Ρε ηλίθιοι ρωτάτε και ξαναρωτάτε τα ίδια; Στο Δημ Συμβούλιο που σας τα ΄λεγε η Δήμαρχος τίποτα δεν καταλάβατε; Ου να μου χαθείτε αποβράσματα της κοινωνίας !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/3/17 01:36

      Μηνά ρούφα το νταμαρόλαδο και άντε για ύπνο.

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος4/3/17 01:26

    Αφιέρωμα στους μεγιστάνες του πλούτου.
    http://salamina-press.blogspot.gr/2017/03/video.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος4/3/17 01:29

    Πολιτικός κανίβαλος παραπέμπεται με ΟΜΟΦΩΝΗ Απόφαση Ανακριτή και Εισαγγελέα για κακούργημα που επισύρει ποινή φυλάκισης 10 χρόνια με διαδικασία fast track, κι έπεται συνέχεια και για άλλους. Ανεμομαζώματα-διαολοσκορπίσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/3/17 08:44

      ΡΕ ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΒΓΑΛΤΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ......ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ
      ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΠΗΔΗΞΕΙ......

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος4/3/17 08:01

    ΕΑΝ ΕΣΥ ΡΟΥΛΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΑΠΟ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΣΑΝ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ, ΕΑΝ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΣΙΠΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΣΟΥΡΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΚΟΛΟΧΑΝΕΙΟ, ΕΝΑ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΣΕΤΕ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΘΥΡΩΡΟ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΠΕΡΟΥ ΠΑΡ ΟΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΙΔΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ, ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΔΙΑΓΡΑΨΑΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΣΕ ΛΙΓΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΡΩΤΑΝΕ. ΔΕΝ ΣΑς ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΑς, ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΣΟΥΡΑ; ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ. ΚΡΥΨΟΥ ΚΑΙ ΣΥ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΣΥ ΨΗΦΙΣΕΣ. ΝΤΡΟΠΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΣΙΠΑ ΠΑΝΩ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/3/17 01:39

      Ναι ρε καλά σας λέει ο κοκινοτρίχης κιτρινίδης. Παραιτηθείτε όλοι για να αναλάβει αυτός, να φέρει tanks και kalaznikoff και να χώσει όλους μέσα από Πρωθυπουργό μέχρι θυρωρό.
      Ρε μακάκα οι πλωτές δεξαμενές σε μάραναν; Το ότι η Ψυτάλλεια ολόκληρη από αρχαιολογικός χώρος έχει γίνει σκατομαζόχτρα όλης της Αττικής δεν σε ενοχλεί; Ρε μακάκα το ότι θα βρούνε δουλειά οι άνεργοι για να ταϊσουν τα παιδιά τους δεν σε νοιάζει; αστορόντο διάβολο ψυχοπαθή, διάβασε τι λέει ο δήμαρχος του Περάματος, της Δραπετσώνας και του Πειραιά μπας και συνέλθεις από τη μακακία που σε δέρνει, άρρωστε.

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος4/3/17 09:34

    Ποιος καθηγητής και ποιος συνταγματολόγος, ο παραθεσμικός τους έχει όλους χεσμένους κάνει ότι κατεβάσει η κούτρα του και ότι θέλει η τσέπη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος4/3/17 10:24

    Αλητήριε Τσαβαρή παρουσίασε ένα ντοκουμέντο που η Δήμαρχος προσωπικά σου έχει κάνει προσωπική μήνυση διαφορετικά είσαι ένας κοινός συκοφάντης πράγμα που κάνεις κατά κόρον.
    Η παρουσία της Δημάρχου στο δικαστήριο ήταν υποχρεωτική γιατί ως η μοναδική επρόσωπος των συμφερόντων του Δήμου στη δίκη σου που πολιτικός ενάγων ήταν ο Δήμος για πράξεις ΣΟΥ ή παραλείψεις ΣΟΥ που εβλαπταν ή εβλαψαν οικονομικά τον Δήμο.
    Πάψε λοιπόν να πετάγεσε σαν πορδή όταν και όποτε αναφέρουν το ονομά σου και να προσπαθείς να διαστρευλώνεις την αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/3/17 14:46

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος4/3/17 15:25

    ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΙ ΕΓΕΙΝΕ ΧΑΝΕΙΣ ΤΡΗ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΟΥ ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΤΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΣΟΥ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ Ο ΜΗΝΑΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΤΟΛΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/3/17 22:02

      Τον τοίχο του Μηνά στολίζουν οι φωτο του αγγέλου, του βρυκόλακα των σελινίων, του σπανό του ζαφειρό, και λοιπά λαμόγια που τακιμιάσανε και τρώνε το καταπέτασμα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/3/17 11:42

      ότι πεις γιωργάκι, γιατί μόνο εσύ θα τρως από τα κλεμμένα του κράτους; Τουλάχιστον ανάβεις κανά κερί στον Λαλιώτη; ΧΑ.ΧΑ.ΧΑ.ΧΑ

      Διαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.