Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

17 Μαρ 2017

Το Παράρτημα Σαλαμίνας της Εταιρείας Αστρονομίας & Διαστήματος συμμετέχει στο Hobby festival 17 και 18 Μαρτίου στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας

Το Παράρτημα Σαλαμίνας της Εταιρείας Αστρονομίας & Διαστήματος συμμετέχει στο Hobby festival που πραγματοποιείται στις 17 και 18 Μαρτίου 2017 στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας από τις 11:00 έως 21:00.
Στο Hobby festival δημιουργείται  μία φυσική πλατφόρμα άμεσης επαφής και διάδρασης με θέματα από τις παρακάτω ενότητες:

  • Μοντελισμός/Συλλογές/Κομικς
  • Extreme Sports/ Αθλητισμός
  • Κηπουρική/Αγροτικά/Μαγειρική
  • Εναλλακτικά/ Αστική δράση
  • Χειροτεχνία/Τεχνικές δεξιότητες/DIY
  • Επιστήμες/ Παρατήρηση/Γραφή/Διάβασμα
  • Μουσική/Χορός/Φωτογραφία/Θέατρο/Ζωγραφική
  • Επιτραπέζια/Στρατηγική/Παιχνίδια
Στο #HobbyFairPlay συμμετέχουν μη φονικά hobby που μπορούν να συνεισφέρουν στην ευζωία και την προοπτική της ευτυχίας, ενισχύοντας παράλληλα τις προσωπικές δεξιότητες, στην ανακάλυψη και καλλιέργεια κλίσεων και ταλέντων, όπως και στη συνάντηση ανθρώπων με κοινά ενδιαφέροντα και ικανότητες.
Το Παράρτημα Σαλαμίνας της Εταιρείας Αστρονομίας & Διαστήματος σε συνεργασία με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών και την εταιρεία Astrogenesis collection - Pantotype συμμετέχει στο πεδίο των επιστημών προβάλλοντας και προάγοντας την Επιστήμη της Αστρονομίας στο πλατύ κοινό δίνοντας την ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να ανακαλύψουν τον θαυμαστό Κόσμο της.
Το Σάββατο βράδυ θα πραγματοποιηθεί Παρατήρηση του Ουρανού με Τηλεσκόπια των Μελών του Παραρτήματος μας και θα παρευρεθεί η Δρ Αστροφυσικής κα Φιόρη-Αναστασία Μεταλληνού υπεύθυνη του κέντρου επισκεπτών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.
Σας περιμένουμε στο Περίπτερο Νο 58.
Περισσότερες πληροφορίες στο νήμα: http://hobbyfestival.gr/2-uncategorised/176-etairia-astronomias-kai-diasthmatos-pararthma-salaminas
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Με Τιμή Το Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Κ.ΡΑΠΑΤΖΙΚΟΣ
Ο ΤΑΜΙΑΣ
Ν.ΓΚΛΙΣΤΗΣ
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Σ .ΡΑΠΤΗΣ


5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος17/3/17 19:22

    ΑΓΡΙΟΣ ΚΑΒΓΑΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ , Ο ΞΟΡΡΟΣ ΧΑΣΤΟΥΚΙΣΕ ΤΟ ΚΛΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ !!! Ο ΚΛΕΝΗΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ , Ο ΞΟΡΡΟΣ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΙΨΕΙΣ !!!! ΒΟΥΤΗΡΟ ΣΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥ ΤΣΑΒΕΣ .. ΣΑΝ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος17/3/17 19:28

    ΓΙΑ ΤΟ 19,22 ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΔΩ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ , Ο ΔΟΥΛΑΣ ,ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΧΑΡΗΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΜΗΝΕΣ , ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΑΝΕ , ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΧΑΣΤΟΥΚΙΣΕ ΤΟΝ ΔΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/3/17 23:40

      Ναι ρε και μετά ξύπνησε απότομα

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος17/3/17 21:53

    ΡΕ ΦΑΡΜΑΚΟΓΛΩΣΣΟΙ. ΑΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΟΣΩΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ. ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΑΤΙΑ ΟΙ ΤΡΟΦΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.