Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

11 Απρ 2010

Προβολή αξιόλογων σχολίων, αξίζει να το δούμε όλοι!!!

Ο/Η Ανώνυμος άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "“ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ 55” 08/04/10":
Το λατομείο στη ΓΟΥΒΑ ΜΠΑΤΣΙ λειτούργησε όλα αυτά τα χρονιά με την ανοχή της πολιτείας αδιαφορώντας για την κείμενη νομοθεσία και τους περιβαλλοντικούς όρους τροφοδοτώντας με αδρανή υλικά την οικοδομική δραστηριότητα του νησιού μας .
Πρόσφατα το 2007 άλλαξε η ιδιοκτησία του λατομείου και περιήλθε σε ένα επιχειρηματία με μεγάλη δραστηριότητα στο νομό Αττικής.
Η παραγωγή του λατομείου άλλαξε, οι ρυθμοί εξόρυξης αυξήθηκαν, η μεταφορά του υλικού απέκτησε εντατικούς ρυθμούς και όλα αυτά γιατί κύριος στόχος δεν είναι πλέον οι ανάγκες του νησιού μας, αλλά ολόκληρης της Αττικής . Και εδώ μπαίνουν τα ερωτήματα.
Ποιος θα είναι ο χρόνος λειτουργίας του λατομείου; Μπορεί το νησί μας να αντέξει τους ρυθμούς εξόρυξης του νέου ιδιοκτήτη; Μπορούμε εμείς να θυσιάσουμε μια βιώσιμη κοινωνικοοικονομική ανάπτυξη χάρη της ιδιωτικής δραστηριότητας ενός επιχειρηματία;
Εάν θέλουμε να απαντήσουμε έντιμα και υπεύθυνα στο σημερινό δίλλημα θα πρέπει να το ορίσουμε αλλά και να εξετάσουμε τις επιπτώσεις και οφειλές που θα έχει η επιλογή μας.
Θα δεχθούμε την ρύθμιση κάποιων βασικών παραμέτρων της κοινωνίας με κριτήριο το συλλογικό συμφέρω; Η αποδεχόμαστε την απόλυτη προτεραιότητα της επιχειρηματικής δράσης χωρίς ορούς; Δηλαδή ποιο ωμά, κριτήριο πρωταρχικό στις επιλογές μας ως κοινωνία είναι το συλλογικό η το ιδιωτικό συμφέρων; Κανείς δεν διανοείται κοινωνία χωρίς κρατικές και δημόσιες γενικά ρυθμίσεις επεμβάσεις και απαγορεύσεις. Δεν είμαστε φθονεροί δεν ζηλεύουμε τον επιχειρηματία απλώς θέλουμε να ζήσουμε και αύριο όταν αυτός θα πάρει τα εργαλεία του να πάει κάπου αλλού. Θέλουμε να ζήσουμε στον τόπο μας και εμείς και τα παιδιά μας με μια βιώσιμη ανάπτυξη σ’ ένα νησί οπού οι οχλούσες δραστηριότητες θα εξυπηρετούν τις βασικές και επείγουσες ανάγκες των κατοίκων. Θέλουμε να μείνουμε νησί ηρεμίας και αναψυχής να διατηρήσουμε την κληρονομική μας ταυτότητα και να παραδώσουμε στα παιδιά μας ένα νησί και όχι μια τερατούπολη.

49 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11/4/10 11:48

    ΜΠΑΞΙΣΙ ΕΧΕΙ;; ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ, ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΛΟΥΜΠΕΣ, ΡΟΥΜΠΕΣ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ. ΑΦΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ. ΑΧ, ΡΕ ΤΟΠΕ ΜΟΥ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/4/10 11:58

    Πόσο ακόμα πιο προπαγάνδα θα κάνετε; Δεν καταλαβαίνετε ότι εκτίθεστε που κάθε blog σας, κάνει πρώτο θέμα τα ίδια σχόλια;
    30 σχόλια σε κάθε ανάρτηση και όμως επιλέγεται, προφανώς σύμφωνα με τα δικά σας κριτήρια και πνευματικό σας επίπεδο, το ίδιο θέμα. Δηλαδή το λατομείο. Το λιγότερο επικίνδυνο μπορώ να χαρακτηρίσω αυτόν που θέλει να κλείσει θέσεις εργασίας και να φέρει αναστάτωση σε μία κοινωνία που συνυπήρχε 30 χρόνια με το λατομείο. Ας κρίνει ο απλός πολίτης τα σχέδια και τις πολιτικές κινήσεις του καθενός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/4/10 14:03

    ΠΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ ΚΟΥΝΙΑΔΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ. ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ!!!!!! ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΕΩΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΑΠΟ ΣΥΓΓΕΝΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΖΟΝΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ. ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΛΑΛΑ, ΛΑΛΑ ΣΟΥ ΛΕΩ, ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΡΟΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ, ΚΑΛΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΑΥΓΟ ΚΛΟΥΒΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος11/4/10 18:08

    Στους πιτσιρικάδες και τους ροκάδες συγκαταλέγεται και ο Μαστροκόλιας;
    Γειά σου ρε τζόβενο διαχειριστά!!!
    χα,χα,χα,χα,χα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος11/4/10 18:46

    Ο ΜΑΣΤΡΟΚΟΛΙΑΣ ΣΥΓΚΑΤΑΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 7 ΕΤΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΠΟΥΛΗΣ. ΟΤΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΛΑΡΙ. ΕΧΕΙΣ ΦΑΓΩΘΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΟΥΣ ΡΟΚΑΔΕΣ, ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΡΗ ΣΕ ΕΧΟΥΝΕ ΚΛΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΠΕΤΑΜΕΝΗ. ΑΛΑΡΓΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΑΛΑΡΓΑ, ΝΑ ΠΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΙΝΑΦΙ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΥΣ. ΕΜΕΙΣ ΣΤΑ ΣΤΗΘΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΣΜΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΞΙΣΙ ΚΑΙ ΤΗ ΚΟΝΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος11/4/10 18:48

    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΝΑΝΝΑNAΚΗ NAKH ΨΙΛΑΛΑΚΗ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΚΛΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΕΤΑΜΕΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος11/4/10 20:04

    Σκουληκάκι του Αγγέλου ,ζητιανάκι των 50 και 100 ευρώ ,μάθε και προσπάθησε να εμπεδώσεις ότι ο Τσαβαρής και οι συνεργάτες του δεν είναι ζητιάνοι του Θωμά και ούτε θα γίνουν . Δεν είναι παιδικοί φίλοι του. Δεν τον γλύφουνε πατόκορφα και δεν θα πουλήσουν το νησί μας για λίγα ευρώπουλα .Είναι ικανοί και έχουν μια ανιδιοτελή προσφορά δυο δεκαετιών σε αυτόν τον τόπο .Στις δυο τελευταίες δημοτικές εκλογικές αναμετρήσεις ο Τσαβαρής εξελέγχει πρώτος δημοτικός σύμβουλος από όλους τους συνδυασμούς. Στον Τσαβαρή οφείλει την ύπαρξη της η σημερινή δημοτική αρχή. Χωρίς αυτόν δεν θα τους ήξερε κανείς . Ο λαός έχει την αίσθηση και το κριτήριο του ΙΚΑΝΟΥ και γι ‘αυτό το λόγο στις 14 Νοέμβριου 2010 θα του δώσει την εντολή να χειριστεί την τύχη αυτού του τόπου με σύνεση και εντιμότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος11/4/10 20:07

    "30 ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ" ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΕ ΑΠΟΚΛΗΣΤΙΚΟΤΗΤΑ Ο Λ Ε Σ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥ "ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥ" ΚΑΙ "ΑΓΩΝΙΣΤΗ" ΝΟΜΑΡΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΑΝΩΜΕΡΙΤΗ

    30 ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

    ΜΕ ΑΠΟΨΗ

    ΜΕ ΚΑΘΑΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ

    ΜΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος11/4/10 20:46

    Η βλαμένη Lady Gaga ξαναχτύπησε. Σαν γνήσιος προβοκάτορας προσπαθεί για άλλη μια φορά να σπιλώσει πρόσωπα και υπολήψεις, να βλάψει τον δήμαρχο, να βλάψει ακόμα και “συναδέλφους” η εμπάθεια της με τα Αμπελάκι την οδηγεί ξανά σε βρώμικους ατραπούς. Λάσπη και δυσωδία που την προδίδουν πίστεψε η δόλια επειδή την χρηματοδοτεί ο μπάρμπα Θωμάς κι ο θείος Βαγγέλης πως είναι η “OPRA” της Σαλαμίνας πιστεύει η δύσμοιρη πως κάνει άκουσον – άκουσον ρεπορτάζ μέσα απ’ την κουζίνα της.
    Πολύ θέλει ο άνθρωπος για να σαλτάρει ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος11/4/10 20:59

    ρουχου μουχου σου λεω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος12/4/10 13:01

    Lady Gαgά, αυτό είναι το επίπεδό σου και σ’ αυτό θα παραμείνεις γι’ αυτό έχεις φίλο τον μπαρμπα Θωμά την Λιτσάρα κα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος12/4/10 14:35

    ΠΑΚΙΑ ΠΑΚΙΑ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ
    ΛΑΚΗ ΛΑΚΗ ΝΙΚΟΛΑΚΗ
    ΤΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος12/4/10 23:29

    ΤΟΥ ΤΟΜ ΤΟΥ ΜΠΑΞΙΣΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος13/4/10 13:36

    Αν δεν μου δώσετε μαύρα εγώ θα σας το κλείσω το λατομείο. Θα κάνω επιτροπές και ομίλους. Θα βάζω χαζούς και δούλους να υπογράφουν ότι θέλω εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος13/4/10 17:51

    ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΝΑΦΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΣΕ ΒΆΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ;; ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΘΈΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΤΟΜ ΤΟΝ ΜΠΑΞΙΣΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος13/4/10 18:56

    Εσύ μήπως από την Νίκαια είσαι; Αν φύγουμε εμείς μήπως έρθουν οι δικοί σου; Δεν υπάρχει τόπος που να γίνονται τα σπίτια από άχυρα. Εκτός κι αν θες να φτάσεις εκεί την Σαλαμίνα. Πες μας πόσο μπαξίσι σου έχουν πει ότι θα σου δώσουν αν το κλείσεις; Μήπως έχεις πάρει προκαταβολή για τον προεκλογικό αγώνα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος13/4/10 19:00

    neo mplok gia th salamina . anatropespress.blogspot.com moy fanike arketa kalo ajizei na to episkeftite.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος13/4/10 20:14

    ΡΕ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ
    ΟΣΟΙ ΛΕΝΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ.
    ΝΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΥ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΧΥΡΑ ΗΤΑΝ.
    ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΜΤΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΑΠΟ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ.
    ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ.
    ΚΑΠΟΤΕ ΑΚΟΥΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΓΕΦΥΡΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΡΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΣΑΣΛΑΜΙΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΧΑΟΣ.
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΔΡΑΝΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος13/4/10 20:40

    ΜΠΑΞΙΣΑΚΙΑ, ΜΠΑΞΙΣΑΚΙΑ ΚΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ. ΘΑ ΦΑΤΕ ΜΑΥΡΟ ΔΑΓΚΩΤΟ ΟΛΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΤΟΜ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος13/4/10 22:38

    Στον Κουρσάρο ποιος πήγε ρε παιδιά; Ο ΤΟΜ μόνος του; Μπαξίσι μοίραζε στον Κουρσάρο Ιωάννη και πήγες για να προλάβεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος13/4/10 23:35

    ΤΡΕΙΣ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ Η ΣΥΝΤΑΞΗ. 1% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ. ΜΙΖΕΣ, ΜΠΑΞΙΣΙΑ, ΑΡΠΑΧΤΕΣ. ΥΠΕΡΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΓΙΟΚ, ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΕΥΔΑΠ ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ. ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ, ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΟΧΗ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΑΡΚΕΣ. ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ. ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΖΛ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ. ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΚΙΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος14/4/10 10:18

    Το παραπάνω σχόλιο σου απαντά τον λόγο που πήγες Ιωάννη στον Κουρσάρος. Τόσα δίνω, πόσα θες στο λατομείο πουλάνε αυτό που θες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος14/4/10 18:17

    ΛΑΚΙΑ, ΛΑΚΙΑ, ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΤΑ ΑΡΠΑΧΤΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος15/4/10 19:04

    KOYIZ: ΠΟΙΟΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΣΤΗ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος15/4/10 20:42

    Ερώτηση 1: Ποιος δεν τολμά να πει ούτε το όνομα του επιχειρηματία και λέει ΑΓΓΕΛΟ?
    Ερώτηση 2: Αυτός θα τα βάλει με τα συμφέροντα?
    Ερώτηση 3: Ποιος θέλει να φύγει ο ΑΓΓΕΛΟΣ για να φέρει τα φιλαράκια του και υποστηρικτές του προεκλογικού του αγώνα από την Νίκαια και τον Ρέντη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος15/4/10 21:04

    ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΖΑΛΙΣΕΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ POST ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΝΤΗ.
    ΤΕΛΙΚΑ ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΥ
    ΕΝΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ Η ΜΟΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΝΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΡΕΝΤΗ.
    ΞΕΚΟΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΤΟΜΕΙΟΥ ΕΙΤΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΔΡΑΝΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Η ΘΑΡΘΕΙ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΘΕΑΡΙΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΛΑΤΟΜΕΙΟΥ.
    ΞΕΡΩ ΞΕΡΩ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΤΛ.
    ΚΑΙ ΠΕΖΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΣΣΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.

    ΤΙ ΔΑΙΟΛΟ BOT ΕΙΣΑΙ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος15/4/10 21:16

    πια κασετα παιζει σημερα το απογευμα
    σε βαλαν στο ταμειο βοδι
    αυριο ετοιμασου θα σου παρουνε πασο
    ξερει που με σμυριδαλοιφη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος15/4/10 22:02

    Εσύ υπεράνω δεν είπες λέξη για το λατομείο. Α ρε χαιβανια του Γιάννη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος15/4/10 22:30

    ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΘΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΤΡΟΝΑΡΕΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ.
    ΕΙΠΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΕΧΩΣ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΝΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΡΕΝΤΗ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΔΕΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΑΓΓΕΛΟΥ Η ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΓΡΑΦΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΑΡΑΔΕΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ.
    ΙΔΙΑ ΚΑΣΣΕΤΑ.
    ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΠΑ BOT EINAI.
    ΜΠΟΡΕΙ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΑΞΩΞΩΝ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ?????
    ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΙ ΤΡΑΒΑΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΝΤΑΛΙΚΕΣ.
    ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΥ ΚΑΙ ΕΡΘΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΛΑΤΟΜΕΙΟΥ.
    ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΚΗ.
    ΕΓΩ ΜΙΛΑΩ ΣΑΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΠΟΥ ΖΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος16/4/10 08:47

    diasfalise tis thesis kai ta nomima dikaiomata ton ergazomenon me opio idioktiti kai den ksanamilame kai ego kai esy gia ntamari

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος16/4/10 18:18

    ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΕ ΕΣΥ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΚΥΝΔΙΝΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΤΑΛΙΚΕΣ ΣΤΟ 7ο
    ΝΗΠΕΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΙ 5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΙΚΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΠΕΓΝΗ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΟΥ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΥΛΕΣ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.
    ΜΠΟΡΕΙΣ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος16/4/10 19:19

    de thelo na toys ypostirikso se ayto giayto to logo yparxei troxaia na kanei th doylia ths
    ti na soy po den eine epikindino einai
    den eimai sygkiniologos as valei fanaria as thesoyn xronikoys periorismoys sth kykloforia gia ta forthga
    prepei omos na vrethi mia lisi gia oloys to na eimaste apoliti de tha lisei tipota
    as poyme ta skoypidia mas pane sta liosia tosa forthga pernan kathe mera pros ta ekei den ginete na ta fame kai ekei yparxoyn paidia
    exo ksanagrapsei sto ag nikola einai etsi pano kato mono poy den einai forthga
    ti na geinei na ta kleisoyme ola
    na stayrosoyme ta xeria kai na perimenoyme na pethanoyme oxi
    giayto yparxoyn nomoi astynomia kai
    dhmos gia na deinoyn liseis
    ti einai gia katathesei stefanon
    stis ethnikes eortes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος16/4/10 20:44

    ΠΡΟΣ 16/4/2010 6:18 ΜΠΡΑΒΟ, ΑΓΙΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ ΠΕΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΜΑΣ. ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΡΥΠΑΝΣΗ. ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΤΑΜΑΡΙ,ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΥΣ 15 ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ, ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΤΥΧΗ ΤΩΝ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΩΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος16/4/10 20:52

    dikio exeis tora more ta zoa na ypologisoyme 15 atoma siga

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος17/4/10 18:05

    ESY RE TA YPOLOIPA ZVA ALHTH GIATI DEN TA YPOLOGEIZEI;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος18/4/10 13:11

    Καλό και αντικειμενικό μπλογκ. Την προηγουμενη ημέρα είχε 36 σχόλια και σήμερα έχει 35. Αυτή κι αν είναι λογοκρισία. Τόσο δημοκράτες δεν περιμέναμε να ήσασταν. Αντιπολίτευση είστε μην έχετε τόσο έπαρση. Αυτά ούτε η χούντα δεν θα τα έκανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος18/4/10 14:38

    ΕΣΥ ΠΟΥ ΚΟΠΤΕΣΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΕΙΧΕΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ 36 POST ΟΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΛΕΓΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ BLOG ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙ ΓΙΑ 15 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΠΩΣ.
    ΓΙΑ ΠΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΜΙΛΑΣ?
    ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ BLOG ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΟ.
    ΕΓΩ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ POST ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΒΡΙΣΙΕΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΑΝ 36 POST ΕΧΘΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ??????
    ΑΝ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΟΥΝΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος18/4/10 16:27

    Δύο πράγματα φαίνονται. Ότι δεν έχεις σχέση με το μπλογκ και ότι το κατέβασες στο πρώτο τέταρτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος18/4/10 18:57

    Ρε παπακαλιώτη πήγαινε για ύπνο που έγινες και σύ πολιτικός συντάκτης. Κάνε καμιά τούμπα και μια κολοτούμπα να συνέλθεις που ξύπνησες και άλλαξες επάγγελμα. εν δυό σου λέω, εν δυό στη γραμμή και μόκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος18/4/10 19:42

    18 Απριλίου 2010 4:27 μ.μ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΕΝΟΕΙΣ?
    ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ POST ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΡΙΞΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΒΡΙΣΙΕΣ
    (ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ BLOG ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ
    ΞΕΦΥΓΑ ΚΑΠΩΣ)
    ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΜΙΛΑΕΙ Ο 18 Απριλίου 2010 1:11 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος18/4/10 19:54

    ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΜΟΝΟ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΣΑΣ ΤΖΟΥΖΕΙ
    ΟΛΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΑ ΧΩΝΕΤΑΙ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ.
    ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΛΑΤΟΜΕΙΟΥ Η ΜΗΠΩΣ ΟΝΤΩΣ ΕΚΛΕΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΝΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟ.
    ΑΝ ΥΣΧΥΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ.
    ΑΥΤΑ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΛΥΣΣΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ.
    ΑΠΛΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος19/4/10 09:28

    einai gegonos oti apanthsa se ena
    kai mono sxoliografo den thalo na vrizo kai syggekrimena na diavazoyn
    vrisies anthropoi poy de ftene se tipota nai zhthsa na katebei meta apo ena tetarto giati eixa paraferthei
    kai aytos pou eprepe na to diavasei eime sigoyros oti to diavase
    to blog an kai einai antitheto sthn apopsi moy fenete apo tis anartiseis toy
    to afhse pano apo dyo ores sigoyra

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος20/4/10 19:18

    RE TSATSONIA TOY TSABARH EKTOS APO THN PROSKHSH TOY ARXILAMOGIOY TOY AFENTIKOY SAS DEN YPARXEI ALH EIDHSH?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος20/4/10 19:43

    AMA EXEIS KANA GAMO KAMIA EKDEILOSEI
    SPITI SOY STREEP TEAZ KLP NA VALOYME KAI SENA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανώνυμος20/4/10 21:11

    ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ
    ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΩΣΠΡΕΠΕΙ ΛΑΜΟΓΙΑ.
    ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ανώνυμος20/4/10 23:39

    Ναννακάκη που είσαι;; πολλές τρίχες γράφεις αδερφέ μου. Ο δήμαρχος ο φίλος σου με τον άλλο τον κολλητό σου τον μπίλ που είναι;;; Τώρα τελευταία δεν ακούει καθόλου τους ανώνυμους, αλλά δήμαρχο βγάζουν οι ανώνυμοι ναννακάκη αυτό το ξέρετε;; Στις εκλογές μαύρο θα σας ρίξουμε, μαύρο σαν κατράμι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανώνυμος21/4/10 10:33

    στισ εκλογες το μαυρο ποιος θα το φαει περιμενε και θα το δεις.το καζο που θα παθετε τα τσαβαρακια δεν το περιμενετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ανώνυμος21/4/10 17:09

    λάκη, λάκη που είσαι ναννανάκη κολλητε του φακιράκη; μαύρο θα φας καιθα πονάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ανώνυμος23/4/10 15:21

    to mauro pou tha faei o nyn apolyto tipotaaaaaaaaaa den to les.
    tsirakia tou tom kai tou apolytou tipota mexri edo eisaste.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.