Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

14 Ιαν 2022

Δελτίο Τύπου: Το Ιστορικό Νησί της Σαλαμίνας έτοιμο να φιλοξενήσει τον 11ο Διεθνή Διαγωνισμό Κρασιού των Βαλκανίων τον Ιούνιο 2022


Σαλαμίνα, 13.01.2022

Το Ιστορικό Νησί της Σαλαμίνας έτοιμο να φιλοξενήσει τον 11ο Διεθνή Διαγωνισμό Κρασιού των Βαλκανίων τον Ιούνιο 2022

Ο 11ος Διεθνής Διαγωνισμός Κρασιού των Βαλκανίων θα πραγματοποιηθεί το διάστημα μεταξύ 1-3 Ιουνίου 2022 στο νησί της Σαλαμίνας υπό την αιγίδα του Δήμου Σαλαμίνας και του Φεστιβάλ Κρασιού των Βαλκανίων όπως θα διεξαχθεί ακολούθως στην Σόφια της Βουλγαρίας στις 16-18 Ιουνίου 2022.

Μετά την μεγάλη περσινή επιτυχία του 10ου Φεστιβάλ στα Σκόπια, Βόρεια Μακεδονία, ο Διεθνής Διαγωνισμός Κρασιού των Βαλκανίων προχωρά στην νέα δεκαετία του με σημείο εκκίνησης το όμορφο νησί της Σαλαμίνας καθώς η Ελλάδα επιλέχτηκε ως η χώρα φιλοξενίας του Φεστιβάλ για το 2022. Η εναλλαγή των χωρών υποδοχής του πιο δημοφιλούς Διεθνούς Διαγωνισμού Κρασιού των Βαλκανίων  έχει στόχο την καλύτερη ενοποίηση των οινοποιείων των Βαλκανικών χωρών προς την καλύτερη ανάδειξη τους τόσο στην γύρω περιοχή τους όσο και στην Ευρώπη.

"Είναι μεγάλη τιμή για εμάς η δυνατότητα που μας δίνεται ώστε να διεξάγουμε τον 11ο Διεθνή Διαγωνισμό Κρασιού των Βαλκανίων  στο ιστορικό νησί της Σαλαμίνας. Ξεκινάμε την νέα δεκαετία μας με μεγάλη αισιοδοξία και ενέργεια για να κάνουμε τα Κρασιά των Βαλκανίων ακόμα πιο αναγνωρίσιμα και να τα κατατάξουμε σε περισσότερα σημεία του παγκόσμιου χάρτη του κρασιού. Εκ μέρους του  Διεθνούς Διαγωνισμού Κρασιού των Βαλκανίων  θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Σαλαμίνας κ. Γιώργο Παναγόπουλο γα το θερμό καλωσόρισμα και την επιθυμία του να φιλοξενήσει τον 11ο Διεθνή Διαγωνισμό Κρασιού των Βαλκανίων  στο νησί", αναφέρει η Galina Νιφόρου, Γενική Διευθύντρια του Διεθνούς Διαγωνισμού Κρασιού των Βαλκανίων.

“Ο Δήμος Σαλαμίνας στηρίζει σταθερά και αγκαλιάζει διεθνείς πρωτοβουλίες και εν προκειμένω τον Διεθνή Διαγωνισμό Κρασιού των Βαλκανίων ως μια ευκαιρία να αναδειχθεί η τουριστική ταυτότητα της Σαλαμίνας. Η διαρκής εξέλιξη και ενίσχυση της εξωστρέφειας  του νησιού μας είναι μέρος του ευρύτερου στρατηγικού σχεδιασμού του Δήμου μας μέσω της πολιτιστικής μας ατζέντας και αποτελεί έμπρακτη απόδειξη του πώς πολιτιστικοί θεσμοί μπορούν να αποτελέσουν καταλύτες ανάπτυξης και εστίες δημιουργικότητας για την Σαλαμίνα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συντελεστές και όσους συνέβαλαν να επιλεγεί η Σαλαμίνα ως η πόλη που θα φιλοξενήσει έναν τόσο σημαντικό θεσμό”, δηλώνει ο Δήμαρχος Σαλαμίνας, Γιώργος Παναγόπουλος.

 

« Ο Διεθνής Διαγωνισμός Κρασιών των Βαλκανίων έρχεται στην Ελλάδα! Είναι σαν το αγαπημένο σου τηλεοπτικό show να έρχεται στην πόλη σου για να γίνει το γύρισμα της επόμενης σεζόν! Άκρως ενθουσιασμένοι καλωσορίζουμε τον 11ο Διεθνή Διαγωνισμό Κρασιού στην Ελλάδα! Θα είναι ένα ακόμη μοναδικό σκαλοπάτι για να γίνουν τα κρασιά των Βαλκανίων τόσο διάσημα όσο τους αξίζει!», υπόσχεται ο Κωνσταντίνος Λαζαράκης.

Η κύρια αποστολή του Διεθνούς Διαγωνισμού Κρασιού των Βαλκανίων είναι να προωθήσει τα κρασιά των Βαλκανικών χωρών και την κουλτούρα του κρασιού σε όλο τον κόσμο. Ο Επίτιμος Πρόεδρος του Διαγωνισμού είναι ο Κωνσταντίνος Λαζαράκης MW και πρώτος κάτοχος του τίτλου Master of Wine στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια.

Το καλύτερο κρασί των Βαλκανίων θα επιλεχτεί από μια υψηλούς φήμης κριτική επιτροπή και φέτος συμπεριλαμβάνονται 5 διακρίσεις του τίτλου Master of Wine και εξέχοντων προσωπικοτήτων του κρασιού από όλο τον κόσμο αλλά και την περιοχή των Βαλκανίων.

Μετά τον Διαγωνισμό, στις 4 Ιουνίου θα διοργανωθεί μια έκθεση στην αυλή του Δημαρχείου Σαλαμίνας στο οποίο επιχειρηματίες, sommeliers, διανομείς και λάτρεις του κρασιού από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα είναι προσκεκλημένοι.

Με περίπου 1.8 εκατομμυρίων τόνων κρασιού ανα έτος, τα Βαλκάνια κατέχουν την 5η θέση στον κόσμο ακριβώς μετά τις μεγαλύτερες χώρες παραγωγής κρασιού όπως η Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία και οι ΗΠΑ. Ο Διεθνής Διαγωνισμός Κρασιού των Βαλκανίων είναι το event που ενώνει σε παγκόσμιο επίπεδο τις elite του κρασιού να δουν, πιουν και ανακαλύψουν τον πλούτο και την ποικιλομορφία των κρασιών των Βαλκανίων. Η Τελετή Βράβευσης και το Gala Dinner γνωστό ως "Balkan Wine Oscars" θα εορταστεί φέτος στις 3 Ιουνίου στο "Κτήμα Φιλιππικόν" στην Σαλαμίνα, με θέα που κόβει την ανάσα.

Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Γιώργος Παναγόπουλος θα αποδώσει το βραβείο Special Award "Golden Dionysus" στο Καλύτερο Ελληνικό Κρασί για το 2022.

Το περσινό τρόπαιο για το "Καλύτερο Κρασί των Βαλκανίων" απονεμήθηκε στο Κτήμα Αργυρού Vinsanto Late Release 2001, Σαντορίνη.

Εκ του Γραφείου Τύπου


135 σχόλια:

  1. Ανώνυμος14/1/22 10:45

    Ανώνυμος13/1/22 20:13

    Ανώνυμος11/1/22 10:09

    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Η ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟΥ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΑΚΙ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ Ή ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΟΧΕΣ ΚΡΥΦΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ.ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΖΑΛΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΑΣΙΚΟ ΚΑΙ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ???? ΠΟΙΟΣ ????? ΝΤΡΟΠΗ
    Με ερώτησή της, η βουλευτής του ΜέΡΑ Φωτεινή Μπακαδήμα ζητά από τον αρμόδιο υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας να απαντήσει σε μια σειρά ερωτημάτων σχετικά με τις αυξήσεις στο πορθμείο Σαλαμίνας – Πέραμα, αλλά και για το μεταφορικό ισοδύναμο των κατοίκων της Σαλαμίνας. Αναλυτικότερα, η βουλευτής τονίζει ότι ενώ στις 31 Δεκεμβρίου το κόστος μετακίνησης ενός αυτοκινήτου έως 4,25μ. και του οδηγού ήταν 5,50€ από 1 Ιανουαρίου αυτό αυξήθηκε κατά 0,20€ και έφτασε τα 5,70€, το εισιτήριο επιβάτη από 1€ αυξήθηκε κατά 10% και πλέον κοστίζει 1,10€ και η τιμή για μηχανή έως 50cc από 1,45€ έφτασε τα 1,60€. Κατόπιν των ανωτέρω και με δεδομένο πως η πορθμειακή γραμμή Σαλαμίνας-Περάματος χρησιμοποιείται καθημερινά από τους μόνιμους κατοίκους του νησιού ως συγκοινωνία για να πάνε στην εργασία τους, Ερωτώνται οι κκ Υπουργοί:

    Είναι ενήμεροι για τη νέα αύξηση στις τιμές των εισιτηρίων των φέριμποτ Σαλαμίνας-Περάματος;
    Αν ναι, τι τάξεως είναι αυτή η νέα αύξηση και για ποιο λόγο εφαρμόστηκε;
    Ποιες άμεσες νομοθετικές ρυθμίσεις θα γίνουν ώστε να οι κοινοπραξίες να διαμορφώσουν ειδική εκπτωτική τιμολογιακή πολιτική για τους μόνιμους κατοίκους του νησιού της Σαλαμίνας που χρησιμοποιούν τα φέριμποτ καθημερινά ως ΜΜΜ;
    Ποια η πρόβλεψη για την ένταξη της Σαλαμίνας στο μέτρο του Μεταφορικού Ισοδύναμου;
    Πότε θα υπογραφεί το Προεδρικό Διάταγμα για την έκδοση εισιτηρίων επιβατών και αποδείξεων μεταφοράς οχημάτων μέσω ηλεκτρονικών συστημάτων για κάθε Ε/Γ, Ε/Γ-Ο/Γ και Ο/Γ πλοίο που εκτελεί δρομολόγια σε δρομολογιακές γραμμές της χώρας;
    Ο Δήμος Σαλαμίνας σε ποιες άμεσες ενέργειες πρόκειται να προβεί προκειμένου να υπάρξει κάποια έκπτωση στα εισιτήρια των φέριμποτ για τους μόνιμους κατοίκους της Σαλαμίνας που χρησιμοποιούν το φέριμποτ καθημερινά για να μεταβούν στην εργασία τους, όπως είχε γίνει για τους κατοίκους των Δήμων Πόρου και Τροιζηνίας-Μεθάνων το 2017;». AYTA EINAI ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΓΙΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΗΓΕ-ΕΛΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΟΙ ΝΟΙΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ. ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος14/1/22 10:46

    Ανώνυμος13/1/22 20:11

    Ανώνυμος13/1/22 19:01

    Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, αναφέρθηκε χθες από το βήμα της Βουλής και στην εφαρμογή του Μεταφορικού Ισοδυνάμου.

    «Η εφαρμογή του Μεταφορικού Ισοδυνάμου συνεχίζεται κανονικά», δήλωσε ο κ. Πλακιωτάκης και συνέχισε «και πλέον έχει ενταχθεί ως ένα σταθερό μέτρο ενίσχυσης της νησιωτικότητας στο πλαίσιο της ολοκληρωμένης στρατηγικής που εφαρμόζουμε στο υπουργείο. Ήδη η Γενική Γραμματεία Αιγαίου και νησιωτικής πολιτικής προωθεί τις πληρωμές ύψους 25 εκατομμυρίων ευρώ εντός του Ιανουαρίου μετά την έγκριση των σχετικών πιστώσεων του ΠΔΕ. Στο σκέλος των επιβατών οι ωφελούμενοι κάτοικοι θα λάβουν συνολικά έως τέλος Γενάρη 12 εκατομμύρια ευρώ για τις μετακινήσεις του 2021. Στο σκέλος των καυσίμων για τα 42 νησιά εφαρμογής του μέτρου θα πιστωθούν σε κατοίκους και επιχειρήσεις περίπου 4,1 εκατ. ευρώ για το 2021 Και τέλος για 380 νησιωτικές επιχειρήσεις αποδεσμεύονται πόροι ύψους 5 εκατ. ευρώ».Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟΥ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟΥ? ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
    ΜΕΤΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΙΝΑΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος14/1/22 12:12

    Σύζυγος αντιδήμαρχου έχει αναλάβει να κάνει το PR ως ανταποκρίτρια του δήμου ;
    Βρε αθεοφοβοι τι άλλο θα φτάσετε να κάνετε για να πείσετε τον κόσμο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/1/22 10:13

      ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΣΥΡΙΖΑΙΕΕΕΕΕΕΕ ΑΚΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ

      ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΙΣΟΥΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΓΛΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ.

      ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ Ο ΗΡΩΑΣ ΣΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΤΣΕ ΓΚΕ ΒΑΡΑ , ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ .

      ΖΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΦΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΟ .

      Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΚΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΠ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ .

      ΒΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΓΓΟΝΑΚΙΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΕΙΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ,

      ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΟΣΤΑΡΕΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΟΥΛ ΠΛΑΚΕΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ

      ΧΑΡΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΣ ΜΕ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ

      ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ Ή ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/1/22 18:51

      1Η ΜΑΙΟΥ ΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ

      ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΟ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ

      ΝΕΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ coming soon..........

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος14/1/22 15:30

    ΚΑΛΑ ΤΟΣΟ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΛΑΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ. ΕΧΩ ΕΞΟΧΙΚΟ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΑΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΗΡΘΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΕΔΩ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΟΥΛΕΥΑ ΕΚΕΙ 20ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΟΥ ΕΔΙΝΕ ΠΑΡΟΧΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΡΕ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΣΑΜΠΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΟΙΜΟΣΑΣΤΕ ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣΑ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/1/22 16:58

      Άντε πλήρωσε τώρα κάνα χιλιάρικο στην ΔΕΗ για να καταλάβεις ότι και οι κουλουριωτες απλά ένα κομμάτι ειναι του πιο ηλίθιου κουραδολαού του πλανητη

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος14/1/22 15:30

    ΤΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΑΓΑΘΟ, ΤΟ ΝΕΡΟ, ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΙΣ ΒΡΥΣΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ!!!

    Ένα κορυφαίο και πάρα πολύ δύσκολο έργο για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Αίγινας έγινε πραγματικότητα!
    Για να φτάσουμε στην ευχάριστη αυτή θέση, έπρεπε να ξεπεράσουμε σοβαρά νομικά, γραφειοκρατικά αλλά και τεχνικά προβλήματα, λόγω του ότι είναι ένα μοναδικό έργο στην Ελλάδα. Το όραμα, λοιπόν, έγινε πραγματικότητα, με ότι αυτό συνεπάγεται για τους κατοίκους και επισκέπτες της Αίγινας, όπως:
    Πρώτον, ήταν υποχρεωμένοι να πληρώνουν πανάκριβα για ακατάλληλο νερό.
    Δεύτερον, να αγοράζουν εμφιαλωμένο νερό και να το μεταφέρουν σε μεγάλες αποστάσεις.
    Τρίτον, να αντικαθιστούν τις ηλεκτρικές συσκευές τους (θερμοσίφωνες, πλυντήρια κλπ), λόγω βλαβών, εξαιτίας της ποιότητας του νερού.
    Τέταρτον, περιορισμός στην χρήση του νερού.
    Όλα αυτά τα προβλήματα είναι παρελθόν και λύθηκαν, χάριν στην αποφασιστικότητα, την οργάνωση, την αποτελεσματικότητα, την τόλμη και την αρμονική συνεργασία πρώτου και δεύτερου βαθμού Τ.Α.

    Ο μεγάλος Νίκος Καζατζάκης, που τόσο αγάπησε την Αίγινα, έλεγε: "ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΕ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΟΥΖΟΥΛΟΥΣ" κι αυτήν την κουζουλάδα την είχαμε σε πλήρη επάρκεια, γι' αυτό και παραδώσαμε τον αγωγό στην διάδοχη περιφερειακή αρχή, πλήρως κατασκευασμένο και παρκαρισμένο στην Σαλαμίνα!!!

    Και ο νοών νοείτω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος14/1/22 15:32

    ο Γρηγόρης από την Κρήτη έχει Τέρμα τα τραγούδια οι τρίτο χωρισμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/1/22 18:52

      1Η ΜΑΙΟΥ ΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ

      ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΟ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ

      ΝΕΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ coming soon..........

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος14/1/22 16:43

    σε λίγο καιρό θα τραγουδάει στο κελί 33 μηχανές στον Κορυδαλλό Είχα μάτια δεκατρία μα παιδί χωρίς μυαλό μα παιδί χωρίς μυαλό τα λαδόξυδα αιτούντα που τα πήρα μόνο εγώ και το ήξερα ότι πήρε και ο άλλος και έλεγε ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος14/1/22 16:59

    ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΝΕΟΣ 40 ΕΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΜΕ ΦΟΒΕΡΗ ΑΠΟΔΟΧΗ , ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

    ΗΔΗ ΤΟΝ ΠΛΑΙΣΙΩΝΕΙ ΟΜΑΔΑ 20 ΑΤΟΜΩΝ καλή συνέχεια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος14/1/22 17:10

    Απόλυτη συνεργασία υπέγραψαν ο Πανάγος με τον Γιάννη, ξέχασαν να βάλουν και Απόλυτη υποταγή του Γιάννη στον Πανάγο!!!Αυτό έγινε αντικείμενο συζήτησης στην παράταξη και κάποιοι πήραν αποστάσεις από την τοξική αυτή σχέση Πανάγου Γιάννη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος14/1/22 17:12

    Δεν μπαίνει σε καλούπι ο Γιάννης ρεεεε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος14/1/22 18:00

    για τον 15:30 ποιοι εχουν εξοχικα στην αιγινα???? ζωγραφοι γλυπτες αρχιτεκτονες πολιτικοι ηθοποοοί η σαλαμινα????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος14/1/22 18:13

    ρωτάω όλους εσάς ποιος θα αφήσει το παιδί του να κατέβει υποψήφιος στο δήμο Σαλαμίνας για να έχει 30 40 50 δικαστήρια για να είναι δήμαρχος μία τετραετία πείτε μου ποιος θα αφήσει το παιδί του κανένας Μόνο όταν θα φύγουν αυτοί οι 10 τοξικοί που νοιάζονται μόνο για το Εγώ τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/1/22 08:01

      Τι είναι αυτά που γράφεις ΘΟΔΩΡΗ!!!Να μην τον αφήσεις να κατέβει πάλι!!!

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος14/1/22 18:17

    σήμερα όταν κερδίζει ένας δήμαρχος το Δήμο Σαλαμίνας δεν το εύχεσαι καλά έργα Καλή θητεία του εύχεσαι καλά ξεμπερδέματα από τους 10 τοξικούς που θα σε στείλουν για το δίχως τίποτα για το ψιλό πήδημα στη Σκουζέ στη Σκουζέ στη Σκουζέ στη Σκουζέ τίποτα άλλο δεν ξέρουν αυτοί οι άνθρωποι για αυτό το νησί μας δεν πάει μπροστά δεν το αγαπάνε αν δεν το αγαπάνε έχω πει να ασχοληθούν με κάτι άλλο και να αφήσουν το δήμαρχο τον Δήμαρχο το σημερινό τον αυριανό το μεθαυριανό οποιονδήποτε δυνατό όποιον επιλέξει ο κόσμος να κάνει αυτό το έργο που θέλει αλλά όχι ρε παιδιά με δικαστήρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/1/22 21:34

      Τι γράφεις συνέχεια ασυναρτησίες??? Ένας Δήμαρχος που είναι νόμιμος δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, η παρανομίες πάνε στον εισαγγελέα, δικηγόρος είναι δεν το ξέρει???

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/1/22 01:10

      Παρανομίες = μίζες δεκάδων χιλιάδων ευρώ,
      Πως γίνεται μέσα σε ένα χρόνο ως δήμαρχος να ξεχρεώνεις το δάνειο των 170.000 ευρώ στην Τράπεζα;

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος14/1/22 20:05

    καλά ήθελες να τον στείλεις στον άλλον όσο πιο χοντρή Ε μαζί με τον άλλον ή φωνάξατε τον άλλον για να στα πει Ε και τι σας είπε τελικά ότι ο Πέτρος Σπύρου λαδόξυδο Πωπω Χοντρέ μου τι έχεις να πάθεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος14/1/22 20:08

    τον καπετάνιο κιλότα τον χάσαμε του φύγει η τρίτη και γίνεται χαμός Άστα να πάνε στο διάτανο και τώρα μετά λαδόξυδα την έχει βαμμένη ο καπετάν κιλότες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος14/1/22 20:16

    Χθες πηγαμε μεσα στο ΚΡΥΟ στην ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ σεβομενοι που θα ερχοντουσαν και οιγιατροι μεσα στο κρυο απο τον Πειραιά Καναμε ta test Οικογενειακώς και ζητώντας το χαρτι οτι ει,μαστε αρνητικοι και οτι καναμε rapit tes Mας ειπαν οτι δεν μπορουνε και οτι σήμερα θα μπορουσαμε να το εκτυπωσουμε ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν εβγαζει τιποτα παρα εγραφε Δεν δίνονται βεβαιωσεις για τα αποτελέσματα διαγνωστικων ελεγχων απο δημοσιες δομές Τοτε γιατι πηγαμε γαι να μας σκαλήσουν την μυτη και με τα πρωτα rapit test με τα μεγαλα πρωτα σπιρτοξυλα Ντροπη Ντροπη αλλη μια φορα μας κοροιδευουν και πηγαμε ξανα σημερα και καναμε Και που ξερουμε εμεις τι δηλωσαν?????γι αυτο ανεβαινουν οι κολλημενεοι και παλι ΝΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/1/22 20:37

      εχθές πραγματικά κάνανε το μεγαλύτερο φτιάχνει η αντιπεριφέρεια έφερε μέσα για να κάνουν Λάμπη test και τελικά ήταν μούφα το πήρε χαμπάρι ο κόσμος και δεν πήγε κανένας ούτε 100 άτομα σε όλη τη Σαλαμίνα δεν πήγαν γιατί δεν μπορούσα να δώσω ένα χαρτί να πούνε ότι δεν έχεις χρόνο ή εχει κοροναιο να μπορούν να κυκλοφορήσουν και αυτοί άνθρωποι είναι μες στο κρύο γιατί τους βγάλανε έξω να πάνε Αλλά τι να πεις όταν θα χουν πάρει χιλιάδες και δεν είχα τι να τα κάνουνε και έβαλαν την μπόγρη να τα φέρεις Σαλαμίνα να το παίξει τάχα μου τάχα μου Καλή τύχη καλή αφού ήταν για πέταμα

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/1/22 20:39

      το θέμα του Ανέδειξε η Μαρία η Δημητριάδου και της αξίζουν πολλά συγχαρητήρια

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος14/1/22 20:43

      Hatzikostas Dimitris ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ RAPIT TEST KATI ΘA TO XREIAZOMOYN NA ΠΑΩ ΣΕ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΟΥΣΑΝ RAPIT TEST ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΞΑΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΤΕΣΤ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΑ ΜΟΥ ΛΑΘΗ ΜΗ ΜΕ ΞΑΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.
      Μ. Δ

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος14/1/22 20:46

      καλά η αντιπεριφέρεια; Κοροϊδεύετε τον κόσμο ότι φέρνει;;;;;;

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος14/1/22 21:12

      Για διευκόλυνση των πολιτών ο διαγνωστικός έλεγχος Rapid test για Covid-19 θα πραγματοποιηθεί δωρεάν και στην κοινότητα Σεληνίων, κτίριο Μελίνα Μερκούρη από τις 10.00 πμ έως 11.00 πμ.#Περιφερεια_Αττικης

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος14/1/22 21:13

      Η #ΠεριφέρειαΑττικής και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών διενεργεί ΔΩΡΕΑΝ γρήγορα tests ανίχνευσης Κορωνοϊού (rapid tests) στους δήμους της περιφερειακής ενότητας Νήσων. Αυτή την Πέμπτη 13/01/22 θα βρισκόμαστε στο δήμο Σαλαμίνας.

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος14/1/22 20:33

    μο που ειναι η τρελη με τη μανικα μο να καθαρισει και να παολυμανει το δρομο μο βρωμισαμε μο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος14/1/22 22:03

    O γιός της κουκουβάγιας ρωτάει επειδής δεν του αρέσουν οι στολισμοί.
    της κουκουβάγιας γιέ, πες πραγματικα, θες τον Δον Κουραμπιέ και τον Φον Μελομακάρουνος ξανά; ρωτα την κουκουβάγια 25.000 € για να πλάθουν κουλουράκια μέσα στο κέντρο νεότητας και να ακούς τραγούδια από την μαέστρο από το μπόσκο που σου σπάγανε τα τύμπανα και έξω στα αγάλματα δεν έιχε ούτε ένα στολίδι. που πήγαν της κουκουβάγιας γιε τα λεφτά; Στα αγάλματα μόνο σκουπίδια είχε και ο ποιο αποτυχημένος αντιδήμαρχος όλων των εποχών τότε έκανε το σοφερ της κουκουβαγιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/1/22 18:53

      1Η ΜΑΙΟΥ ΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ

      ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΟ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ

      ΝΕΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ coming soon..........

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος14/1/22 22:16

    María Vizañari ΟΧΙ ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝΕ ΔΩΡΕΑ ΑΣ ΤΟ ΕΚΜΕΥΤΑΛΕΥΤΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΟΥΦΑ ΜΑΣ ΒΓΗΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος15/1/22 08:50

    2η πρωινη καλημέρα
    Τρέχω να προλάβω ��������

    Θέμα Παιδικές χαρες Σαλαμινας

    Όπως πάντα μισές αλήθειες

    Η εταιρία ΕΒΕΤΑΜ πιστοποίησε τα παιχνίδια της Εταιρίας ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ ως προς τις απαιτησεις κεφαλαιου 4.1 του πρωτότυπου ΕΛΟΤ ΕΝ 1176-1 2017 ..,,,,( οποίος θέλει να κουράσει λίγο περισσότερο το μυαλό του )

    Μετά ετοιμάζει η τεχνική επιτροπή του δήμου ένα φάκελο με εκθέσεις και φωτογραφίες και έρχεται το σηματάκι της πιστοποίησης χωρίς να γίνει ο έλεγχος της επιτροπής και έλεγχος των θεμελιώσεων ������αμα γίνει ίσως να υπάρξει κάποιο μικρό θεματάκι ����

    Τώρα μπορείς να βάλεις το ακριβό τάπητα προστασίας σε όλη την παιδική χαρα ( Αγ γεωργιος) η

    ο νόμος ….σου δίνει την δυνατότητα να βάλεις το ελάχιστο …..1.5 περιμετρικά από το κάθε παιχνίδι

    Στην πρώτη περίπτωση κάνεις μια Παιδική χαρα Αγ. Γεωργίου ( λίγες φωτό μονον μια )

    Στην άλλη περίπτωση πουλάς ότι έχεις κάνει καλη διαχείρηση χρημάτων και φτιάχνεις 9
    ( 9 φωτό, 9 περιοχές με ψήφους) γίνεσαι ήρωας ….

    Νομικά νομιμο ….. ηθικά όμως ;;;;

    Δηλαδή η ιστορία είναι απλή έχεις 100 ευρώ και αγοράζει ένα μπλουζάκι Lacoste .,,,,

    Αλλα μπορείς να πας στο παζάρι του Πειραιά και να αγοράσεις 10 μπλουζάκια

    Τόσο απλά είναι τα πράγματα για να μην το κουράζομαι άλλο

    Εσείς διαλέγετε που θα πάτε στην παιδική χαρα της Ναννου με 100% προστασία για τα παιδιά σας η στις παιδικές χαρες Παναγοπουλου Κογια με 20% προστασία ��������

    Διαλέγεις παίρνεις

    Φωτό 1…5 παιδικές χαρες άλλων δήμων και Αγ, Γεωργίου

    Φωτό 6 παιδικές χαρες της πρώτης φοράς Δημοτικής Αρχής

    Απλα πράγματα αδέρφια μισές αλήθειες ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/1/22 11:40

      ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ: ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΟΡΓΑΝΟ?????

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος16/1/22 10:09

      ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΣΥΡΙΖΑΙΕΕΕΕΕΕΕ ΑΚΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ

      ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΙΣΟΥΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΓΛΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ.

      ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ Ο ΗΡΩΑΣ ΣΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΤΣΕ ΓΚΕ ΒΑΡΑ , ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ .

      ΖΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΦΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΟ .

      Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΚΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΠ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ .

      ΒΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΓΓΟΝΑΚΙΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΕΙΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ,

      ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΟΣΤΑΡΕΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΟΥΛ ΠΛΑΚΕΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ

      ΧΑΡΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΣ ΜΕ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ

      ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ Ή ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ?

      Διαγραφή
  21. Ανώνυμος15/1/22 08:52

    Καλημέρα κυρία Αθανασίου ανεβάσατε κάτι σήμερα για τις παιδικές χαρές που δεν είναι ακριβό η ακριβής οι πληροφορίες σας και αυτά που γράφετε επίδικη χαρά στο τζαμί είναι 40 τετραγωνικά και το ένα όργανο είναι δίπλα στο άλλο και οι παιδικές χαρές της κακής Βίγλας Όλες οι παιδικές χαρές είναι ένα στρέμμα η διαφορά τεράστια δεν μπορεί να μπει σε όλο το μήκος αυτό που λέτε μπαίνει κάτω από τα όργανα κύριε Αθανασίου Εντάξει καλημέρα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/1/22 18:53

      1Η ΜΑΙΟΥ ΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ

      ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΟ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ

      ΝΕΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ coming soon..........

      Διαγραφή
  22. Ανώνυμος15/1/22 09:03

    Για αυτό η μπόγρη δεν το ανακοίνωσε γιατί ήξερε ότι κάνει το χατίρι του Πατούλη που είναι για πέταμα τα τεστ Απλά είχαν πάρει χιλιάδες και δεν είχαν τι να τα κάνουνε Δεν το καταλάβατε Γιατί δεν το ανακοίνωσαν πουθενά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/1/22 14:35

      Καλά και ο Δήμος τι ρόλο παίζει; Πως δέχτηκε να κάνουν οι δημότες του αυτά τα τέστ που όπως λέτε εσείς, ήταν για πέταμα. Γιατί στην αφίσα για τα τεστ που είδαμε όλοι, ο έλεγχος έγινε σε συνεργασία του Δήμου με την Περιφέρεια και τον Ιατρικό Σύλλογο. Κατάλαβα έκαναν όλοι το κουνέλι εις βάρος των δημοτών;;;;; Αυτό μας λέτε; Ευχαριστώ για την πληροφορία.

      Διαγραφή
  23. Ανώνυμος15/1/22 09:05

    έτσι αγαπάει τον τόπο τισσαφέρνη ότι να ναι για να μπερδεύεται ο κόσμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος15/1/22 10:18

    Η Νέα Δημοκρατία βγήκε πρώτη στις εκλογές του 2019 στη Σαλαμίνα. Ρωτησα ποιός είναι ο πρόεδρος της τοπικής; μπήκα στο προφίλ και τι βλέπω; λέω πλάκα κάνουν. " λαχταριστά κρουασάν με πραλίνα" ποιο κάτω "κροασανακια με τυρί" Ξαναρωτάω το φίλο ποιός είναι πρόεδρος και μου λέει πάλι την ίδια. ξαναμπαίνω πάω παρακάτω βλέπω πρόταση για ρεβεγιόν σε ταβέρνα. πιο κάτω "χειροποίητα από την Θράκη", "πίτσα ατομική με brios" είδη δώρων για γάμους, μία πρώην πρόεδρος που εκμεταλεύοτανε γνωστή παραλία της γράφει ότι έχει μήνυμα.

    προς βουλευτες της νέας δημοκρατίας Β' πειραια, δείτε τι θα κάνετε με την τοπική της σαλαμίνας γιατί μέχρι και ο βελόπουλος μπορεί να σας ξεπεράσει. Ρωτήστε την τοπική τι έχουν κάνει το 2021. ΤΙΠΟΤΑ. τότε γιατί έθεσαν ξανά υποψηφιότητα; Χάνετε χρόνο κύριοι. η τοπική έπρεπε να βρίσκεται παντού στη Σαλαμίνα και δυστυχώς 1,5 χρόνο πριν τις εκλογές είναι άφαντη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος15/1/22 15:20

    ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΝΕΜΕΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΣΑΡΔΕΛΑΣ.ΟΥΑΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/1/22 15:47

      Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΤΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΝΙΚΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ????? ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΙΟΣΑ ΠΟΥ ΠΡΟΠΟΝΕΙΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΟΡΓΑΝΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗΣΕΙ Η ΣΚΑΤΟΨΥΧΗ

      Διαγραφή
  26. Ανώνυμος15/1/22 16:22

    ο τρίτο χωρισμένος τραγουδάει στο κελί 33 μηχανές στον Κορυδαλλό ήμουνα καλό παιδί Μα ήμουνα καλό παιδί Αλλά έπαιρνα και πολλά λαδόξυδα και το ακούει ο άλλος και λέει και εγώ και εγώ τα έπαιρνα τα λαδόξυδα αλλά έλεγα Ευχαριστώ Στο κελί 33 μας είχαν στον Κορυδαλλό θα λέτε σε λίγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος15/1/22 16:24

    κυκλοφορεί ένας δίσκος Σαλαμίνα που πραγματικά μιλάει για πολύ λαδόξυδο μέσα και τα λένε μόνοι τους και για αυτόν που έλεγε το ευχαριστώ και τον άλλο με το μουστάκι και τον άλλον το χοντρό βλάκα που τα έπαιρνε και πραγματικά από τη βλακεία θα τους πάρω όλους στο λαιμό του πραγματικά ήταν πάρα πολλά πάνω από τρία τέταρτα είπαν πάρα πολλά και πραγματικά ο δίσκος Αυτός είναι πολύ φορτωμένος με λαδόξυδα πολύ φορτωμένος πολύ πολύ πολύ αυτός ο δίσκος πραγματικά θα τον ζηλέψει όποιος τον ακούσει θα βγει εισιτήριο σε λίγο καιρό γιατί θα παιχτεί Και να ξέρετε θα είναι πιο καλός από τον άλλον που έπαιξε η Τατιάνα, ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος15/1/22 16:27

    Χοντρέ μου όταν σε καλέσουν τι θα πεις αφού τα ήξερες και το λες μόνος σου για τον άλλον πολύ Ευχαριστώ Άρα τι θα πεις τώρα αφού τους Αφού το έχεις πει ο άλλος το ξέραμε ότι πέρναγε και έλεγε ευχαριστώ για τα λαδόξυδα τώρα τι θα πεις Χοντρέ μου ότι δεν το ήξερες Αφού είσαι με τη γίδα στην πλάτη ο ένας θα δίνει τον άλλον Ετοιμαστείτε σε λίγες μέρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος15/1/22 19:21

    Δήμαρχε είναι του κατσικάρη αυτά τα έργα που λες για την περιφέρεια δεν τα έδωσε καμιά μπουνιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος16/1/22 08:38

    κυρία μπόγρη κύριε αντιπεριφερειάρχη πραγματικά νομίζετε ότι μιλάτε σε αυτή την ανακοίνωση που βγάλατε να τη διαβάσετε μόνοι σας γιατί ούτε μόνοι σας δεν την πιστεύετε ότι τι γράψατε Εσείς όλοι οι Δήμοι θα πάρω ένα από αυτά τα προγράμματα που δίνει η Περιφέρεια Αττικής και όλες οι περιφέρειες της Ελλάδος πραγματικά δεν κάνατε καμία χάρη στο νησί ούτε εσείς ούτε ο δήμαρχος αν τα διεκδίκησε όποιος νομίζει ότι μας κάνει χάρη είναι πραγματικά κρίμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος16/1/22 08:54

    Η Μίνα από το μούλκι Τι έγινε ρε Μηνά Γιατί δεν μιλάς για τη δικηγόρο που έλεγε για την ανιψιά σου και ήσαν παρόντες ο Γιάννης η Ρουλίτσα η Τέτα και η άλλη Γιατί δεν μίλαγες και λες Πω πω και την έχω και ανιψιά που έλεγε για το Γονίδη στο δημιουργικό γραφείο στην ώρα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος16/1/22 09:54

    ΡΑΠΙΤ ΤΕΣΤ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ

    ΚΡΕΑΤΑ ΣΑΠΙΑ ?

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ ΑΠ ΟΤΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕ

    ΕΞΑΠΤΕΡΙΓΑ ΤΗΣ Η ΤΡΕΛΟΜΑΙΡΗ- Ο ΠΕΝΤΑΕΥΡΟΔΙΩΤΗΣ- Ο ΚΟΥΚΟΥΕΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΤΖΟΡΤΖ-Ο ΔΑΣΟΜΑΝΟΣ- Ο ΧΟΝΤΡΟΝΑΚΗΣ- ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ ΤΩΝ ΣΕΛΗΝΙΩΝ


    ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΗΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος16/1/22 09:58

    Καλά αυτός Ο Δράκουλας των σεληνίων δεν θα του αρέσει καμία διοίκηση μα καμία Γιατί δεν κατεβαίνει ο ίδιος για δήμαρχος αλλά ψάχνει για μπροστάρη να τον πουλήσει πιες μία νύχτα προσέχει κάνει και τους προηγούμενους Κατέβα ρε να δούμε τι απίδια πιάνει ο σάκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος16/1/22 10:11

    ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΣΥΡΙΖΑΙΕΕΕΕΕΕΕ ΑΚΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ

    ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΙΣΟΥΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΓΛΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ.

    ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ Ο ΗΡΩΑΣ ΣΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΤΣΕ ΓΚΕ ΒΑΡΑ , ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ .

    ΖΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΦΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΟ .

    Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΚΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΠ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ .

    ΒΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΓΓΟΝΑΚΙΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΕΙΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ,

    ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΟΣΤΑΡΕΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΟΥΛ ΠΛΑΚΕΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ

    ΧΑΡΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΣ ΜΕ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ

    ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ Ή ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/1/22 17:24

      Καλώς τον χατζιλικια του Γιωργάκη, τουλάχιστον μωρη μουστακαλου κοπριά αυτός γράφει στον τοίχο του δημόσια!

      Διαγραφή
  35. Ανώνυμος16/1/22 13:12

    Μιλάει ο ανάρπαστος για αυτούς που τον βρίζουν,και ο φωτογραφος του έκανε συνεργασία με το Salamis press ,πόσο διαπλοκή ρε φίλε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος16/1/22 15:34

    σήμερα ο τσαβαρής ο νούλης μας και η Τέτα η μπινιάρη οι γερόντοι ότου πίνανε όλοι μαζί καφέ για να βοηθήσουν το Μέγα πολιτικό Γιάννη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/1/22 19:33

      Αλήθεια, σε ποιόν Γιάννη αναφέρεστε; Τον άφωνο και ανύπαρκτο ;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/1/22 21:50

      Καλά τι περίμενες από αυτές τις τρεις , φωτογραφίες ,γέλια και μαλακιές .Τα κορίτσια παίζουν τόμπολα όλα αυτά τα χρονιά και γι΄ αυτό δεν πρέπει να είναι παρεξηγήσιμες

      Διαγραφή
  37. Ανώνυμος16/1/22 15:48

    παιδιά τι έγινε με τα λαδόξυδα ξέρει κανείς γιατί σήμερα Έγινε χαμός Μήπως ξέρει κανένας τι γίνεται με τα λαδόξυδα Μήπως ξέρει κανείς ο χοντρός πόσο λαδόξυδο έβαλε πόσο λαδόξυδο έφαγε Μήπως ξέρει κανείς ξέρουνε ξέρουνε και ξέρουν πολύ και αυτός ήξερε ότι ο άλλος έλεγε Ευχαριστώ Έλα Χοντρέ μου έλα Χοντρέ μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος16/1/22 15:48

    Καλά έκαναν, ετοιμάζουν την κάθοδο του νέου υποψηφίου δημάρχου!!! Θα τρίβετε τα μάτια σας!!! Ο Τσαβαρής δεν αστειεύεται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος16/1/22 17:21

    1η ΜΑΙΟΥ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ

    ΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ

    ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΟ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ

    Η ΝΕΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΑΝ ΒΟΜΒΑ ΝΑ ΤΑΡΑΞΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ

    ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ 30 ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ

    ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ , ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΠ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ

    ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΜΕ ΙΣΧΥΡΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΣΤΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

    ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος16/1/22 18:01

    γράφει ο άλλος καλά ρε παιδιά αντιπολίτευση δεν υπάρχει στο νησί? του απαντώ εγώ και βεβαία υπάρχει :

    η τρελομαίρη , ο δασομάνος , ο γίωργος ο πενταύευρος , ο χοντρονάκης , ο δράκουλας των σεληνίων , ο τρείς φορές διαζευγμένος και τελος ο καραφλος ποιητης κλαίει η μάνα του πελέ αδέρφια με αυτούς δεν πάμε πουθενά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/1/22 20:30

      Καλώς την κούκλα μας !

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος16/1/22 23:19

      ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΡΩΝΕΥΣΑΙ ΣΕ ΛΊΓΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΩΡΆΝΕ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ. υΠΟΜΟΝΗ ΕΡΧΟΝΑΥΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

      Διαγραφή
  41. Ανώνυμος16/1/22 18:02

    Εννέα αγωνιστικές και η ιστορική ομάδα ποδοσφαίρου της ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Ο ΑΙΑΣ, βρίσκεται τελευταίος στην βαθμολογία!!! Χρήματα παίρνει από παντού και καλά κάνει. Τα χρήματα που του δίνουν τα στελέχη του Δήμου δεν μπορεί να τα ροκανίζουν κάποιοι ντεμπέληδες αργόσχολοι και πονηροί!!! Ηλία κλείσε τώρα την παράνομη ροή οικονομικής βοήθειας, θα πάτε μέσα ρε κοθώνια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/1/22 18:58

      1Η ΜΑΙΟΥ ΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ

      ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΟ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ

      ΝΕΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ coming soon..........

      Διαγραφή
  42. Ανώνυμος16/1/22 19:23

    ΜΟ Η ΤΡΕΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΙΚΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΤΑΙ ΜΟ ΤΙ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος16/1/22 20:40

    Είχαμε και καθαριότητα με την κ Νάνου,τόσο που έστειλε βοήθεια ο Δημος.Π.Φαληρου να μας ξεβρωμισει,τα δε κλαδιά είχαν ζώσει τους δρόμους δεξιά και αριστερά τόσο που δεν μπορούσε να περάσει αμάξι,6 μήνες κάναμε υπομονή, και επειδή φοβήθηκα, ήτανε βλεπετε, την επόμενη χρονιά από τη φωτιά στο Μάτι πήρα τη δημαρχία να παραπονεθώ μου έκλεισαν το τηλέφωνο λέγοντάς μου ότι δεν έχουν προσωπικό και παίρνοντας εγώ την πολιτική προστασία με πήραν πίσω για να με βρίσουν γιατί τους εξέθεσα στο υπουργείο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος16/1/22 20:53

    η προηγούμενη δημοτική αρχή είχε γεμίσει το νησί σκουπίδια Αυτή είναι η πραγματικότητα ο αντιδήμαρχος καθαριότητας δεν μπορούσε να ανταποκριθεί πουθενά και κακώς τον άφηνε η κυρία Νάννου πραγματικά αν θυμόσαστε καλά το σκουπίδι είχε γεμίσει τα λατομεία στο σκοπευτήριο όλη η Σαλαμίνα έναν απέραντο σκουπιδότοπο και τα κανάλια να ασχολούνται μόνο με τη Σαλαμίνα Αυτή είναι η πραγματικότητα. τώρα αν τα πήγε καλά Ο Παναγόπουλος πολύ πιο καλύτερα δεν το συζητάμε Όσον αφορά για τους λαμπτήρες που θέλει να τους αλλάξει Καλά θα κάνει πραγματικά Καλά θα κάνει αν κυκλοφορούν στους δρόμους της Σαλαμίνας θα δείτε τους δρόμους αναμμένες λάμπες και από κάτω να μη φεύγουν θα μπούνε led όπως μπει κανείς και σε άλλους Δήμους και θα φέγγει η Σαλαμίνα και θα είναι πιο ασφαλής. σας ευχαριστώ καληνύχτα πραγματικά Συγχαρητήρια για αυτό αν το πετύχεις με τις λάμπες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανώνυμος16/1/22 21:17

    Αυτόν τον αντιδήμαρχο καθαριότητας που εσύ βρίζεις 20:40, αυτόν έχει σύμβουλο ο κ.Δήμαρχος στην καθαριότητα, με αποτέλεσμα στην ψηφοφορία για γραμματέας δημοτικού συμβουλίου αντί να πάρει 5 ψήφους που είχε η παράταξή του πήρε 22 δηλαδή τον ψήφισε όλη η παράταξή του ΔΗΜΑΡΧΟΥ!!! Έχετε χάσει την μπάλα μαλακά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/1/22 21:43

      για ποιον μιλάμε αντιδήμαρχο για αυτόν που είχε γεμίσει Σαλαμίνα σκουπίδια μην το ξεχνάμε ρε παιδιά Δεν έχουμε τόσο κοντή μνήμη ο χειρότερος αντιδήμαρχος που πέρασε ποτέ γέμισε Σαλαμίνα Σκουπίδια για αυτό και η διοίκηση Νάνου πήγε εκεί που πήγε

      Διαγραφή
  46. Ανώνυμος16/1/22 21:41

    Καλά σας έκαναν αφού είστε αντικαθεστωτικος και ασυμβίβαστος και δεν δεν ειστε " yes sir".Αυτοί από την αρχή είχαν δείξει τις προθέσεις τους ,αλλά δυστυχώς παραπλάνησαν πολλούς. Χαίρομαι ιδιαιτέρως που από την αρχή τους κατάλαβα και έμεινα πίστη στις απόψεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανώνυμος16/1/22 21:45

    Ποια ήταν η δικηγόρος που έλεγε τόσα πολλά στο δημιουργό της γραφείο για κοπέλα ότι ο Βορίδης θα τη βολέψει και έλεγε η άλλη από το μούλκι Πωπω την έχω για ανιψιά ΚΕΑ ρε παιδιά εκεί τους αναλυτές τρεις με πέντε άτομα εκεί παρόντες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ανώνυμος16/1/22 21:47

    Μίνα το θυμάσαι όλα αυτά μήπως δεν το θυμάσαι ή μήπως είναι ψέματα Μίνα από το μούλκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ανώνυμος17/1/22 09:05

    Χοντρέ πολύ λαδόξιδο έφαγες πολύ λαδόξυδο χοντρέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ανώνυμος17/1/22 13:18

    ΜΟ Η ΤΡΕΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΙΚΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΤΑΙ ΜΟ ΤΙ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ??? ΕΤΣΙ ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΜΟ ΠΟΣΟ ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΠΑΡΕ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΒΑΨΟΥ ΛΙΓΟ ΜΗΝ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΑ ΠΛΑΝΑ. ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΟΔΗΓΗΣ ΜΩΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΒΑΡΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/1/22 13:55

      ΚΑΛΕ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΠΑΛΙΑ ΤΗΝ ΤΡΕΛΗ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΟΥΤΑΡΑΝΕ ΟΧΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΓΑΝΕ ΧΩΡΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΗ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΚΑΤΟΨΥΧΗ ΕΜ ΤΟ ΜΗΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΛΙΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/1/22 14:45

      η πουτανα και δικαιολογειται αλλα και πουτανα στην ψυχη ποτε

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος17/1/22 16:53

      Ρε άντε και γαμήσου καριόλη.....

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος17/1/22 18:18

      μο παρε το οργανο μο και εβγα εξω μο αφου μονο αυτο μπορεις τιποτα αλλο και μην χτυπιεσαι θα φυγουν τα ματια απο τη θεση και θα ασπρισεις περισσοτερο

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος17/1/22 20:04

      μο να μο να τσουλα αλλα το περιμενεις πολλα μπαινανε στη μανασου ξερεις και συ τι τραυμα εχεις αμαρτιες γονεων παιδευουσι τεκνα χα χα χα

      Διαγραφή
  51. Ανώνυμος17/1/22 14:37

    Μια ερώτηση ρε παιδιά γιατί θα μου στρίψει δηλ έλεος....με το κέντρο υγείας τι γίνεται αυτά τα τηλέφωνα δεν τα σηκώνουν πότε????τι στο καλό τόση δουλειά έχει πέσει η δεν θέλουν να χαλάσουν το αραλικη τους....παλεύω πόση ώρα να πιάσω σε τρία τηλέφωνα μια μιλάει μια δεν το σηκώνουν ��������������τι γίνεται ξέρει κάποιος να μου πει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ανώνυμος17/1/22 14:38

    Υπάρχουν άτομα στο γραφείο μόλις μπεις αριστερά,δεν είναι σημερινό το φαινόμενο ,σχεδόν κάθε μέρα έχουμε τέτοια φαινόμενα παραπόνων όχι μόνο στη ομάδα μας ,αλλά και σε αλλες!

    Ο δήμαρχος με τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και τους υπουργούς Και τους αιρετούς που είναι να πάρουν θέση και να δωθεί άμεση λύση!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/1/22 14:57

      Επισκεφτήκαμε σήμερα το κέντρο υγείας Σαλαμίνας και ενημερωθήκαμε από τον διευθυντή κ. Σπύρο Ευσταθίου, το νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό για θέματα που άπτονται της λειτουργίας του. Η περιφέρεια Αττικής δίνει ιδιαίτερη προτεραιότητα στους τομείς της προληπτικης ιατρικής και της δημόσιας υγείας.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/1/22 15:03

      η επίσκεψη της κυρίας μπόγρη Αντιπεριφερειάρχης στο κέντρο υγείας έγινε τρεις Οκτωβρίου του 2019 Σήμερα δεν έχει κάνει τίποτα

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος17/1/22 15:06

      κύριε κρανιδιώτη Γιώργο που πραγματικά σηκώσατε κάτι και λέτε εναντίον των βουλευτών των δημάρχων και άλλων πολλών για το κέντρο υγείας για την κυρία μπόγρη που το επισκεφτεί 3 Οκτωβρίου του 2019 Γιατί δεν λέτε τίποτα Γιατί Μήπως είναι οι εκλεκτοί σας γιατί και αυτή φέρνει ευθύνη αφού φέρνουν όλοι οι άλλοι

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος17/1/22 17:49

      Πρέπει να είσαι πολλά κιλά βλάκας να περιμενεις από μια αντιπεριφερειάρχη και να την χτυπάς ,φυσικά δεν έχει καμία σχέση με αυτά τα θέματα.
      Κανείς τον πονηρό αλλά είσαι βλάκας ,σε ερώτηση του Κρανιδίωτη στον πρ πρώην αντιπεριφερειάρχη για το ίδιο θέμα,του απάντησε θεσμικά η αντιπεριφερεια δεν μπορει να κάνει κάτι μιλήστε με την δημαρχο σας (τότε ) τι ζητάς να κάνει ότι δεν έκανε ένας υπουργός,οι βουλευτές,η ίδια η πρόεδρος της Δημοκρατίας,και φυσικά με ένα δήμαρχο που το μόνο ενδιαφέρον του είναι να βγάλει φωτογραφίες μαζί τους και ζητάς τα ρέστα από αλλού.



      Σας πονάει ο Κρανιδιώτης βριζτε τον εδώ μέσα αλλά σας κάνει ξεφτίλα στο φβ δημόσια και όχι σαν κότα όπως εσείς έχω μέσα !!!!

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος17/1/22 19:59

      Όχι απλά το διαφημίζουμε για να καταλάβουν και τα γράφουν δεν είναι άλλο θέμα κατάλαβες τώρα δεν είναι τι γράφεις αλλά ποιος το γράφει δεν είναι τι λες αλλά ποιος το λέει καταλαβαίνεις το επίπεδο

      Διαγραφή
  53. Ανώνυμος17/1/22 16:07

    ΔΕΝ ΒΓΑΖΩ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΔΡΟ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΧΕΔΟΝ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΠΟΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ Η ΚΥΡΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ. ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/1/22 19:21

      Συγνώμη αλλά αυτό είναι αναρτημένο για αυτό το αναφέρομαι ότι πήγε και επισκέφθηκε το κέντρο υγείας και συζήτησαν τα προβλήματα το να συζητάμε δίχως να έχουν αρμοδιότητα δεν λέει τίποτα άμα είναι να μαζευόμαστε γλυκιά συζητάμε σημαίνει ότι κάποια μικρή αρμοδιότητα θα την έχει αυτή επισκέφτηκε τον κύριο ρόλο τον Διοικητή της Υγειονομικής περιφέρειας και του ζήταγε πράγματα και έχει θα φτιαχτούν πράγματα ο κύριος Πατούλης Μην ξεχνάμε όταν είχαν κάνει τα εγκαίνια με την κυρία Βαρδινογιάννη ήταν πρώτο βιολί άρα σημαίνει ότι και η περιφέρεια έχει ευθύνη για το χαλί του κέντρου υγείας Σαλαμίνας δεν έχει μόνο οι τοπικοί άρχοντες

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/1/22 20:36

      ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΟΤΙ ΤΟ ΒΡΗΚΑΤΕ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΡΙΝ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ, ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΤΑΛΑΤΕ ΤΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΑΨΕΤΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ, ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ.

      Διαγραφή
  54. Ανώνυμος17/1/22 17:58

    Αύριο θα έρθει κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας και θα επισκεφθεί το κέντρο υγείας τον εργατικό κέντρο και άλλους φορείς του νησιού μας για τα φεριμπότ οι τοπικοί της Σαλαμίνας τι θα τους πει για την ακρίβεια που έχουμε που ακρίβυναν τα εισιτήρια κατακόρυφα ελπίζουμε να η τοπική να σταθεί στο ύψος της της Νέας Δημοκρατίας και όχι να είναι μόνο για φωτογραφίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ανώνυμος17/1/22 18:00

    θα ήθελα να ρωτήσω τον πρόεδρο του εργατικού κέντρου Σαλαμίνας αύριο που δίνει την αίθουσα στο εργατικό κέντρο γιατί δίνει για 10η φορά στη Νέα Δημοκρατία στο ΠΑΣΟΚ την έχει δώσει δεν θα μας κάνει μία ενημέρωση τι θα τους πει δεν θα τους πει τίποτα μα έχει καταντήσει την αίθουσα εκδηλώσεων του εργατικού κέντρου να παραλάβουν τα κόμματα να κάνουν τις δικές τους διεργασίες κύριε πρόεδρε εργατικού κέντρου Αυτή είναι η Αυτό είναι το μέλλον του εργατικού κινήματος είναι να υποδέχεται τα κόμματα δεν το δεν Κλείστε το να μην πληρώνει και το κράτος τα έξοδα αυτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ανώνυμος17/1/22 18:50

    1Η ΜΑΙΟΥ ΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ

    ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΟ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ

    ΝΕΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ coming soon..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ανώνυμος17/1/22 18:54

    1Η ΜΑΙΟΥ ΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ

    ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΟ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ

    ΝΕΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ coming soon..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ανώνυμος17/1/22 20:54

    Κυριε Δερτούζο... όταν έκλεισαν τα ΔΑΛ Δημοσια Αρχη Λιμενων με διοικητή τον κ. Δημοσθένης Μπακόπουλος δεν σας θυμάμαι να κάνετε διαμαρτυρία και να φωνάξετε για το νεκροταφείο ναυάγιων στο νησί!
    Αντίθετα σας θυμάμαι μαζί με το φαρμακοποιό τον Στέλιο το Γκίνη να κάνετε επίθεση στη ΔΑΛ, ενώ είχε καταργηθεί η δημόσια υπηρεσία από το Πλακιωτακη, για μηχάνημα που δεν ήταν στη δικαιοδοσία της ΔΑΛ!
    Τώρα φωνάζετε για ποιο λόγο ξαφνικά;;;
    Λίγη σοβαρότητα δεν θα έβλαπτε και για όλα όσα λέω υπάρχει βίντεο live του Δημοτικού Συμβουλίου.
    Έτσι για την Ιστορία, να διαχωρίζουμε κάποια πράγματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ανώνυμος17/1/22 21:07

    Καλησπέρα αγαπητοί συντοπίτες ……

    Είπαμε να ασκούμε κριτική αλλά όχι να γράφουμε ότι θελουμε ��������

    Αγαπητέ συμπαθέστατε κύριε Μανο ……

    Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έκαναν την ερώτηση προς την Κυβέρνηση και σωστά έπραξαν …..

    Η ανάλγητη κυβέρνηση της ΝΔ απάντησε …..

    Γιατί χρεώνουμε το Δήμαρχο ;;;; Εδώ δεν μας είπε ψέματα ……..

    Η ΕΤΑΔ απάντησε…….

    «Σύμφωνα με το άρθρο 196 του Ν.4389/2016 και τον Κανονισμό εκμισθώσεων, μισθώσεων, παραχωρήσεων, εκποιήσεων, ανταλλαγών, αγορών και αντιπαροχών της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε. (ΕΤΑΔ Α.Ε.) όπως ισχύει σήμερα, τα ακίνητα διαχειριστικής αρμοδιότητας της Εταιρείας δεν παραχωρούνται άνευ ανταλλάγματος.»

    Βλέπετε ο ΣΥΡΙΖΑ παραχωρούσε 99 χρόνια με πολιτική βούληση …..

    η ΝΔ δεν παραχωρεί χρεωστε τους ανάλογα γαλάζιο νησί είμαστε ….

    Μην τα ρίχνουμε όλα στο Δήμαρχο είπαμε τα σύκα σύκα και η σκάφη σκάφη ….

    Μανο τι απάντησε ο Σταϊκούρας ;;;;;��������

    Λιγη σοβαρότητα … μεγάλα παιδια είμαστε ����

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από το Έγγραφο Υπουργού οικονομικών κου Σταικούρα από 11/1/2021πρός Βουλευτές Σύριζα που έκαναν ερώτηση στη Βουλή το οποίο έχω δημοσιοποιήσει στο profil μου προκύπτουν δύο στοιχεία
      Άρθρο 200 ν.3463/2006 και ν,4389/2016
      Α. άρθρο 200 μπορείτε να το διαβάσετε (το έχω δημοσιοποποιήσει) Παραχώρηση περιουσιακών στοιχείων σε Δήμους και Κοινότητες.
      Μπορούσε ο Δήμος να το ζητήσει με απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου
      Β Ν. 4389/2016 ΔΕΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ στην ΕΤΑΔ υδρότοποι
      Αυτά δεν τα λέω εγώ τα επικαλείται ο Υπουργός Οικονομικών

      Συμπέρασμα
      1. Ο Δήμος Σαλαμίνας θα μπορούσε να ζητήσει δωρεάν παραχώρηση του βλητικού σταθμού μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου κάτι το οποίο δεν έπραξε. (το έπραξε ο Δήμος Αγ. Δημητρίου και του παραχωρήθηκαν 40 στρέμματα και άλλοι Δήμοι)
      2. Από τα 35 στρέμματα του Βλητικού σταθμού τα 20 είναι υδροβιότοπος και τα οποία δεν μεταβιβάζονται στην ΕΤΑΔ άρα δεν παραχωρούνται στον Δήμο.
      3. Από το έγγραφο της ΕΤΑΔ 16/12/21 (δημοσιοποιήθηκε) , ο δήμος Σαλαμίνας πρότεινε στην ΕΤΑΔ ότι θα δημιουργήσει πάρκο υπερτοπικού χαρακτήρα θα βάλει εισιτήριο για την είσοδο και θα εξασφαλίσει στην ΕΤΑΔ δηλαδή στο κράτος έσοδα!!!!! (¨Εγραφο του δήμου – έγγραφο ΕΤΑΔ δημοσιοποιήθηκαν)
      Μετά από αυτά:
      Καλείται η Δημοτική αρχή να απαντήσει :
      Γιατί δεν ζήτησε την δωρεάν παραχώρηση του Βλητικού Σταθμού με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και να διεκδικήσει τον χώρο όπως ο νόμος αναφέρει; ( το έπραξαν πολλοί Δήμοι.
      Ποιο είναι αυτό το περιβαλλοντικό πάρκο υπερτοπικού χαρακτήρα το οποίο θα δημιουργηθεί , με το οποίο ο Δήμος θα εξασφαλίζει έσοδα για το δημόσιο και συγχρόνως την βιωσιμότητα του έργου;( αυτό ακριβώς αναφέρει το έγγραφο της ΕΤΑΔ το οποίο δημοσιοποιήθηκε
      Από ποια οικονομικοτεχνική μελέτη που έκανε ο Δήμος, προκύπτει ότι το πάρκο που θα δημιουργηθεί θα έχει τόσα έσοδα που θα ξοφλάμε το ενοίκιο των 40.000 ευρώ ετησίως και θα έχει όφελος και ο Δήμος;
      Γιατί αποκρύπτει συνεχώς ο κ. Δήμαρχος ότι θα υπάρχει εισιτήριο στην είσοδο του πάρκου όπως αναφέρει η επιστολή του Δημάρχου προς την ΕΤΑΔ;
      Αυτά τα ερωτήματα προκύπτουν από τα έγγραφα όπως ανέφερα


      Διαγραφή
  60. Ανώνυμος17/1/22 22:43

    σαπιοκοιλιάς Χοντρέ Πόσα λαδόξυδα έφαγε ρε τα είπες μόνος σου πόσα λαδόξυδα πολύ λαδόξυδο Χοντρέ μου τα είπες όλα Μόνο εσύ τα έπαιρνες το είπε ο άλλος τα λαδόξυδα σου ρχεται Χοντρέ μου το λαδόξυδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ανώνυμος17/1/22 23:23

    ΑΡΓΥΡΗ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΕΣ ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ανώνυμος18/1/22 08:01

    Ο Γραμματέας Οργανωτικού Στέλιος Κονταδάκης και ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής Παύλος Μαρινάκης της Νέας Δημοκρατίας στο νησί της Σαλαμίνας Αύριο Τρίτη 18 Ιανουαρίου μαθαίνω το δε Πρόγραμμα δεν το γνωρίζω ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ανώνυμος18/1/22 12:44

    ΘΑΝΑΣΑΚΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ανώνυμος18/1/22 16:12

    Θανασάκη χρόνια πολλά ,πως σε πετσοκοψε πάλι ο Κρανιδιώτης βρε παλικάρι μου,με ψεύτικα προφίλ μπαίνεις σε λογαριασμούς και κοιτάς τι κάνει ο κόσμος;
    Αφού τον έχεις block πως διάβασες Θανασάκη;

    Α ρε Θανασάκη τον έχεις κάνει ξεφτίλα τον δήμαρχο,βρε λες να τα κάνεις έτσι επίτηδες για να γίνεις δήμαρχος ;
    Ούτε στα πιο ωραία σου όνειρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Ανώνυμος18/1/22 16:44

    "Αγαπημένε Θανάση, αγαπημένε μου πρόεδρε" γράφει η "πένα" του νησιού μας ,αυτό το διαχρονικο δημαρχιακο τσιμπουρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ανώνυμος18/1/22 16:49

    Καλή η οποία αντιπολιτευτικη προσπάθεια γίνεται στον τόπο μας, αλλά καλό είναι αν θέλουμε να μιλάμε για αντίπαλο πόλο εξουσίας στην αυτο διοικητική αρχή να εμφανιστεί επιτέλους και ένας υποψήφιος ηγέτης που να καρπωθει όλη αυτή την προσπάθεια με πρόγραμμα και συνδυασμό και λογικά πριν το 2023...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Ανώνυμος18/1/22 16:53

    κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας με γραμματείς και φαρισαίους βουλευτές της Β Πειραιά πολιτευτές ήρθε στο νησί μας για τα εισιτήρια που είναι πανάκριβα δεν βρέθηκε κανένας να τους πει Ρε τι κάνετε θέλουμε ένα μισθό κάθε εβδομάδα να περνάμε απέναντι για δουλειά πάμε Δεν πάμε για ξεκούραση αλλά πού τέτοια πράγματα το Εργατικό Κέντρο το έχουνε καταντήσει να είναι μην πω Τι να είναι παρακλάδι των κομμάτων του ΠΑΣΟΚ της Νέας Δημοκρατίας που φτάσαμε βρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Ανώνυμος18/1/22 17:31

    Τι έγινε ρε σάπιο κοιλιά Τι έκανες πάλι μαλακίες έκανες πάλι μαλακίες έκανες από την κοιλιά τους φίλους στο λαιμό τους ανθρώπους και αυτόν που έλεγε το ευχαριστώ γιατί πραγματικά τα λες όλα μέσα τα λες όλα τα λαδόξυδα ότι και το ξέρεις και εσύ και ο άλλος με το μουστάκι το ξέρατε λέτε και οι δύο το λέτε μόνοι σας Εδώ είναι το θέμα το λέτε μόνοι σας τα λαδόξυδα ρε παιδιά πάνω στο δίσκο όλα μου Να ξερες και εσύ Χοντρέ μου πού να ξερες ότι οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ ότι θα την έφερνε και θα σου έδινε τον Ακριβό το δίσκο Ωχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Ανώνυμος18/1/22 19:02

    ΡΕ ΠΟΖΑ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ ΝΔ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ????? Ή ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΜΠΟΥΚΩΣΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΟΙ ΦΕΡΥΜΠΟΤΑΤΖΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΥΓΚΑ. ΠΡΟΣΕΞΕ ΠΟΖΑ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΣΕ ΕΒΓΑΛΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΟΣΕΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΞΑΝΑΔΗΛΩΝΕΙΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑ 7500 ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Ανώνυμος18/1/22 19:06

    το κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε το κέντρο υγείας στο αστυνομικό τμήμα την Πυροσβεστική έκανε περιοδεία στην λεωφόρο Φανερωμένης μετά η αγορά Οπότε συνόδευαν τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας η Αντιπεριφερειάρχης κ μπόγρη και μετά επισκέφτηκαν το Δημαρχείο όπου έγιναν δεκτοί από τον κύριο Δήμαρχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Ανώνυμος18/1/22 19:08

    κυρία μπόγρη σήμερα που συνεδριάσεις ΑΤΕ στο εργατικό κέντρο πού ήσουνα παρόν έβαλες το θέμα για τα Ferry Boat Ή μήπως δεν το θυμήθηκες και δεν το έβαλες Ή κάποιος θέλει από της Νέας Δημοκρατίας το έβαλε νομίζω ότι όλοι το ξεχάσατε το ξεχάσατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Ανώνυμος18/1/22 19:12

    κυρία μπόγρη Γιατί δεν πήγατε με το κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας που είπε σκέφτηκε το νησί μας στο κέντρο υγείας μήπως Γιατί δεν τολμάτε να πάτε μετά από αυτά που τους είχατε ταξί γιατί είχατε ταξί πάρα πολλά από ότι θυμάμαι το 2019

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/1/22 19:40

      Δεν είχε ταξί για αυτό δεν πήγε.
      Μαθε ρε νούμερο ορθογραφία ,έλεος !

      Διαγραφή
  73. Ανώνυμος18/1/22 19:18

    Επισκεφτήκαμε σήμερα το κέντρο υγείας Σαλαμίνας και ενημερωθήκαμε από τον διευθυντή κ. Σπύρο Ευσταθίου, το νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό για θέματα που άπτονται της λειτουργίας του. Η περιφέρεια Αττικής δίνει ιδιαίτερη προτεραιότητα στους τομείς της προληπτικης ιατρικής και της δημόσιας υγείας.


    η επίσκεψη της κυρίας μπόγρη Αντιπεριφερειάρχης στο κέντρο υγείας έγινε τρεις Οκτωβρίου του 2019 Σήμερα δεν έχει κάνει τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Ανώνυμος18/1/22 19:23

    Χρόνια πολλά στους Αθανάσιους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Ανώνυμος18/1/22 19:41

    Σας τσούζει και σας πονάει η κυρία Μπόγρη πολυ τελικά. Σας έχει πάρει χαμπάρι όλο το νησί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Ανώνυμος18/1/22 19:43

    Τέσσερις πολίτες σας κάνουν αντιπολίτευση δηλαδή κριτική πάνω σε καθαρά δημοτικά θέματα και τους βρίζετε όπου σταθείτε και όπου βρεθείτε αντί να κοιτάξετε να διορθώσετε τα λάθη σας, πραγματικά είστε για λύπηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Ανώνυμος18/1/22 20:11

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!!!
    ΝΕΡΟ ΕΥΔΑΠ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ.
    Την Τρίτη 18 Ιανουαρίου η οχτάωρη δοκιμή παροχετευτικότητας του αγωγού. Στις 19 Ιανουαρίου η διοικητική παραλαβή του έργου.
    Θα δούμε κορδωμένο τον Πατούλη να παραλαμβάνει το έργο. Όμως το έργο αυτό έχει την ΣΦΡΑΓΙΔΑ του Γιάννη Σγουρού και του Δημήτρη Κατσικάρη !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Ανώνυμος18/1/22 20:22

    Ο Αντρέας περιφερειάρχης???? Χριστός και παναγιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Ανώνυμος18/1/22 21:01

    Στη Σαλαμίνα σήμερα, ένα μέρος που προσελκύει διαρκώς κόσμο, τόσο λόγω της προσβασιμότητάς της, του φυσικού της πλούτου, αλλά, κυρίως, λόγω των κατοίκων της.

    Επισκεφτήκαμε:
    ��Το Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας.
    ��Το Αστυνομικό Τμήμα.
    ��Το Δημαρχείο Σαλαμίνας, όπου συζητήσαμε με τον Δήμαρχο Γιώργος Θ. Παναγόπουλος - Δήμαρχος Σαλαμίνας.
    ��Το Εμπορικό κέντρο και την Ιχθυαγορά.
    ��Το Εργατικό Κέντρο, όπου συναντήσαμε την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Νήσων Αττικής Βάσω Μπόγρη, μέλη του Εμπορικού Συλλόγου, του Εργατικού Κέντρου και της ΔΗΜ. ΤΟ ΝΔ Σαλαμίνας.

    Ευχαριστώ τους βουλευτές μας Dimitris Markopoulos, Γιάννη Τραγάκη, τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ Β' Πειραιώς Θανάση Κατσιρούμπα που συμμετείχαν στην επίσκεψη, καθώς και την πρόεδρο Σόνια Μιχάλαρου και τα στελέχη της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Σαλαμίνας για τη θερμή υποδοχή.

    Είμαστε εδώ, πρώτα απ’ όλα για να ακούσουμε, να καταγράψουμε και να λύσουμε. Και οι λύσεις θα προκύψουν μέσα από την συλλογική μας προσπάθεια.

    Αυτή είναι η διαφορά της ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ από τα υπόλοιπα κόμματα, ότι με συνέπεια βρίσκεται δίπλα στους πολίτες, για αυτό και έχει την εμπιστοσύνη τους.

    �� https://bit.ly/3rqfG2p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Ανώνυμος18/1/22 21:33

    ο πρόεδρος του εργατικού κέντρου Σαλαμίνας έβαλε θέμα για τις αυξήσεις στα φέριμποτ είπαν τα βγάζει ανακοινώσεις επί της ασφαλούς ότι κάτι έκανε γιατί σήμερα νομίζω ότι δεν ήταν πουθενά νομίζω απλά την αίθουσα έδωσε όπως τη δίνει στο ΠΑΣΟΚ όπως τη δίνεις τη Νέα Δημοκρατία Απλά βγάζουν καμία ανακοίνωση Έτσι για να υπάρχουμε αν δεν είναι έτσι πρόεδρε του εργατικού κέντρου Σαλαμίνας Αν δεν σου αρέσει θεσούλα να παραιτηθείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Ανώνυμος18/1/22 22:14

    Η Ερώτηση των 10 εκατομμυρίων ευρώ.!!

    Προς την Επιτροπή Ανταγωνισμού, Υπουργείο Ναυτιλίας, Δήμαρχο και κάθε ενδιαφερόμενο.

    Γιατί οι επιβάτες των πορθμείων της Σαλαμίνας πρέπει να πληρώνουν χαράτσι τουλάχιστον 10 εκατομμύρια το χρόνο για τις μετακινήσεις τους, όταν στη γραμμή Ρίο Αντίρριο η διέλευση πεζών και οδηγών γίνεται δωρεάν?

    Γιατί στο Ρίο το κόμιστρο σε όλες τις κατηγορίες οχημάτων είναι σημαντικά μικρότερο σε μεγαλύτερη απόσταση?

    Γιατί οι ίδιοι πλοιοκτήτες που έχουν φεριμπότ στη Σαλαμίνα και το Ρίο έχουν εντελώς άλλη νοοτροπία και τιμολογιακή πολιτική ανάλογα με τη γραμμή που δραστηριοποιούνται?

    Μα ακριβώς επειδή εκεί υπάρχει ο ανταγωνισμός με τη γέφυρα, την οποία μάχονται με νύχια και με δόντια διάφορες σκοτεινές αλλά και ολοφάνερες δυνάμεις.

    Πολλά τα εκατομμύρια Άρη.!

    Υ.Γ. 1 Το ηλεκτρονικό εισιτήριο είναι άλλη πονεμένη ιστορία.

    Υ.Γ. 2 Για όσους δε θέλουν τη ζεύξη ας ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ την ίδια τιμολογιακή πολιτική που ισχύει στο Ρίο.

    Αρκετά το ξεζούμισμα.!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Ανώνυμος18/1/22 22:17

    σήμερα από ότι διάβασα έκανε η έρθει στη Σαλαμίνα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας ο γραμματέας και οι βουλευτές Και οι τοπικοί παράγοντες είναι οι τοπικοί παράγοντες οι τοπικοί της Νέας Δημοκρατίας Σαλαμίνα και συνεδρίασαν στο εργατικό κέντρο όπου παρέστη και η Αντιπεριφερειάρχης κ μπόγρη δεν βάλανε όμως το θέμα για τα φέριμποτ Γιατί δεν το βάλανε αλήθεια για τα φεριμπότ Γιατί δεν βάλανε σημαντικά θέματα του νησιού δεν ξέρω τι έκανε ο δήμαρχος γιατί δεν ήμουν παρών όμως σε αυτό που με ενημέρωσαν δεν έχει βάλει κανένας αυτό το θέμα αν το έβαλε ο δήμαρχος καλώς Αν δεν το έβαλε κακός και αυτός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Ανώνυμος18/1/22 22:21

    Ποιος περίμενες ρε φίλε να το βάλει αυτό το θέμα για τα φεριμπότ Ο Καπετανάκης έχει Ελευθέρας δεν Πληρώνει στα φέρυ μποτ εδώ και πάρα πολλά χρόνια αν δεν είναι έτσι ας βγει να με Διαψεύσει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Ανώνυμος18/1/22 22:33

    ρε μην από το Multi Πού είσαι ρε Πού είσαι ρε Μηνά από το μούλκι που σου κατηγορία Ναι την ανιψιά και εσύ δεν έλεγες οπότε δεν έχω ανίψια που έλεγε δικηγόρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/1/22 23:09

      Για την Μίνα τη Μούτση μας μιλάς, την κολλητή του Τσαβαρή , αυτή είναι ποιο μεγάλη απατεώνισσα από αυτόν .Αυτά είναι πταίσματα σε αυτά που έχει κάνει στην πολιτική της πορεία , είναι παράδειγμα αποφυγής και απαξίωσης και καλό είναι να την αφήσουμε ξεχασμένη και να μην την ξανά αναφέρουμε .

      Διαγραφή
  85. Ανώνυμος18/1/22 22:41

    Στον τύμβο των Σαλαμινομάχων πήγατε να δεί τα ναυπηγεία και τα ναυάγια; Στο πράσινο σημείο να δεί την περισυλλογή των απορριμμάτων; Στο Βουρκάρι να δεί το αποχετευτικό; Στη περιφέρεια πχ Βασιλικά, Καλή Βίγλα, Ρέστη, Κανάκια για να δεί την ποιότητα ζωής των εκεί κατοίκων;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Ανώνυμος18/1/22 22:53

    Τέλος, στο Εργατικό Κέντρο Σαλαμίνας το κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας υποδέχθηκε η πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Σαλαμίνας, Σόνια Μιχάλαρου όπου πραγματοποιήθηκε μια ανοιχτή συζήτηση με μέλη του Εμπορικού Συλλόγου, του Εργατικού Κέντρου Σαλαμίνας και τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Σαλαμίνας παρουσία και της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Νήσων Αττικής Βάσως Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη η οποία αναφέρθηκε στη συνεργασία των ΟΤΑ Β’ βαθμού με τις τοπικές κοινωνίες και τον κεντρικό κρατικό μηχανισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Ανώνυμος18/1/22 22:55

    κυρία μπόγρη δε αναφερθήκατε για τα φεριμπότ γιατί άραγε..,...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/1/22 11:33

      Εδώ ήρθε η μισή κουστωδία της νέας Δημοκρατίας στο γραφείο του δημάρχου,και εσύ βρε ταραμά ρωτάς τι έκανε η Μπόγρη;
      Ας βγει να μας πει τι συζήτησαν!
      Μουγκα ο δικός σου!

      Διαγραφή
  88. Ανώνυμος19/1/22 07:28

    Τη Σαλαμίνα επισκέφθηκαν σήμερα ο Γραμματέας πολιτικής επιτροπής Κος Παύλος Μαρινάκης,και ο Γραμματέας οργανωτικού Κος Στέλιος Κονταδακης συνοδευόμενοι από τους Βουλευτές Β Πειραιά Δημήτρη Μαρκοπούλο, Ιωάννη Τραγακη και τους πολιτευτες Γιώργο Βρεττακο ,Μιχάλη Λιβάνο ,Ανδρέα Παλευρατζη Χριστίνα Τσιλιγκιρη τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Θανάση Κατσιρουμπα ,και κομματικά στελέχη. . Ειδικοτερα επισκέφτηκαν το κεντρο υγείας, το Αστυνομικο τμήμα το Δημαρχείο Σαλαμίνας,το εμπορικό κέντρο και την ιχθυαγορα .Τέλος η επίσκεψη ολοκληρώθηκε στο Εργατικό Κέντρο ,όπου συναντήθηκαν με την Αντιπερειφερειαρχη Νήσων Βάσω Μπογρη Θεοδωρακοπουλου ,μέλη του εμπορικου συλλόγου,ι με την Πρόεδρο και τα μέλη της ΔΗΜ.Το Σαλαμινας και πραγματοποιήθηκε ένας εποικοδομητικος διάλογος για προβλήματα που ταλανιζουν τη Σαλαμίνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Ανώνυμος19/1/22 08:43

    Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι η σιωπή όλων των δημάρχων εδώ και πάνω από 10ετία.
    Επί Τσαβαρή είχα κάνει μια μελέτη με το κόστος μεταφοράς ακόμα και με ταχύτητα 12 μιλίων και 5 1/2 που πάνε ακόμα και τώρα, με τις τότε συνθήκες (πανάκριβα πετρέλαια, λάδια και μεγαλύτερους μισθούς από τώρα) και είχε θαφτεί για τα υπερκέρδοι που έβγαζε και υπήρχαν 40 φέρυ. . Επί Νάνου, την ίδια μελέτη μπορούσε να κάνει άτομο του σπιτιού της και μην ξεχνάμε το παρατράγουδο του δημοψηφήσματος και ενώ τα φέρυ έγιναν 23 (σχεδόν διπλό μέρισμα). Πριν λίγους μήνες το e-naftilia έβγαλε εμπόδια των σημερινών διοικούντων με πολλά ψέματα κυρίως στο θέμα ανεργίας και τι θα γίνουν τα φέρυ.
    Τι να πεις����������

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Ανώνυμος19/1/22 08:48

    EΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΤΑ ΤΣΑΤΣΟΝΙΑ ΜΟΥΓΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΡΑΞΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑ ΦΕΡΡΥ ΜΙΛΗΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ???? ΒΕΒΑΙΑ ΟΧΙ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ? Ο ΚΟΥΛΗΣ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΑ?????? ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΚΟΡΤΣΟ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ??? Α ΡΕ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΑΝΙ ΤΟ ΚΚΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ???? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΥΑΛΙΑ ΚΑΡΦΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟΥ???? ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΣΚΟΥΠΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΛΑ ΑΛΗΤΕΣ ΟΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Ανώνυμος19/1/22 09:23

    περίμενες να αναφερθεί Ο Καπετανάκης που έχει κάρτα ελευθέρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Ανώνυμος19/1/22 13:30

    Θανασάκη "μικρε" γέλωτα πόσο θα πέσεις ακόμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.