Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

6 Μαΐ 2022

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ

ΕΡΓΑΤΙΚΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ

Την Τρίτη 10 Μαϊου τα Εργατικά Κέντρα του Λεκανοπεδίου και τα σωματεία μέλη τους θα βρίσκονται στο Συμβούλιο της Επικρατείας όπου και εκδικάζεται η προσφυγή του Εργατικού Κέντρου Αθήνας ενάντια στο «φακέλωμα» των

συνδικαλιστικών οργανώσεων των εργαζομένων και στον έλεγχο άσκησης των δικαιωμάτων και ελευθεριών που αποτελούν τον πυρήνα της συνταγματικά κατοχυρωμένης συνδικαλιστικής ελευθερίας μέσω της υποχρέωσης εγγραφής στο Γενικό Μητρώο Συνδικαλιστικών Οργανώσεων Εργαζομένων (ΓΕ.ΜΗ.Σ.Ο.Ε), που ψηφίστηκε το καλοκαίρι στον Νόμο Χατζηδάκη για τα εργασιακά.

Για την διευκόλυνση των εργαζομένων το Εργατικό Κέντρο Αθήνας έχει εξαγγείλει στάση εργασίας την Τρίτη 10 Μαϊου, από τις 9.00 π.μ έως τις 12.00 μ.μ και καλεί όλους τους εργαζόμενους του Λεκανοπεδίου  να δώσουν δυναμικό παρόν στην παράσταση διαμαρτυρίας στο Συμβούλιο της Επικρατείας (Πανεπιστημίου 47-49) και ώρα 9.30 π.μ.

                                                  Το Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.