Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

20 Σεπ 2022

Ο Α.Σ.Σ. ΄΄ Ο ΑΙΑΣ΄΄ ανακοινώνει την μεταγραφή του Ποδοσφαιριστή ΒΑΣΙΛΗ ΚΡΗΤΙΚΟΥ !

Ο Α.Σ.Σ. ΄΄ Ο ΑΙΑΣ΄΄ ανακοινώνει την μεταγραφή του Ποδοσφαιριστή ΒΑΣΙΛΗ ΚΡΗΤΙΚΟΥ !

Ο 27χρονος Ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στις Ακαδημίες του Α.Ο. Χαϊδαρίου και το έτος 2012 η ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών τον επέλεξε ανάμεσα σε ταλέντα που στελέχωσαν το Τμήμα U21 του Συλλόγου. Ο υψηλόσωμος Αμυντικός Βασίλης Κρητικός το έτος 2013 αγωνίστηκε στον Ατρόμητο Πειραιά στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία, ενώ στην ίδια Κατηγορία αγωνίστηκε το 2014 με τον Μανδραϊκό. 

Το 2015 πανηγύρισε με τον Άγιο Ιερόθεο την άνοδο από την Α΄ ΕΠΣΑ στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία, στην συνέχεια αγωνίστηκε στον Άρη Πετρούπολης, ενώ το 2017 πανηγύρισε την άνοδο από την Α΄ ΕΠΣΑ στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία με την ομάδα των Αγίων Αναργύρων. Ακολούθησε η μεταγραφή του στην ιστορική Ρόδο, με την οποία κέρδισε την άνοδο στην Γ΄ Εθνική, ενώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στην μέση λόγω του Κορωνοϊού, ήταν βασικό στέλεχος στον Ηρακλή Μαριτσών. Τελευταία του ομάδα πριν έρθει στην Σαλαμίνα είναι ο Φοίβος Κρεμαστής Ρόδου.

Υποδεχόμαστε με μεγάλη χαρά τον πολύπειρο κεντρικό Αμυντικό, και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.