Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

23 Νοε 2022

Δελτίο τύπου και φωτογραφίες Youth 4 EU // Δήμος Σαλαμίνας


Με μεγάλη επιτυχία έκλεισε η πρώτη μέρα εργασιών του Ευρωπαϊκού Προγράμματος “Empowering YOUth Citizenship for EU Future (YOUth for EU)” που διεξάγεται στο Δήμο Σαλαμίνας με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


Στο Δημαρχιακό Μέγαρο συμμετείχαν 25 διεθνείς φιλοξενούμενοι, από τους εταίρους του προγράμματος, νέοι, φοιτητές, εκπρόσωποι Δήμων και φορέων που ασχολούνται στον τομέα της νεολαίας από την Πολωνία, την Ισπανία, την Ιταλία, την Ολλανδία και την Πορτογαλία, περισσότεροι από 60 μαθητές των Λυκείων της Σαλαμίνας, το Συμβούλιο Νέων Δήμου Σαλαμίνας και νέοι του Συλλόγου ΑμεΑ Σαλαμίνας.

Μέσω του “Debate EU4 YOUth”, διαδραστικών εργαστηρίων, συζήτησης καθώς και παρουσίασης των ιδεών - πολιτικών παρεμβάσεων των ομάδων του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Young Service Designers, όπου ο Δήμος Σαλαμίνας είναι επίσης εταίρος, αναδείχθηκαν ιδέες και σχολιάστηκαν προβληματισμοί σχετικά με την καθημερινότητα και μέσα από διαγωνισμό με τη συμμετοχή όλων των παρισταμένων, αποφασίστηκε η πολιτική παρέμβαση που θα εφαρμοστεί στο νησί μας.

Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας, κ. Γιώργος Παναγόπουλος απηύθυνε χαιρετισμό και ο κ. Ιωάννης Σακιώτης ως εκπρόσωπος της Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, κας Νιόβης Ρίγκου και Επικεφαλής του Τομέα Media τίμησε το Δήμο Σαλαμίνας και το πρόγραμμα ως ομιλητής.

Οι εργασίες θα συνεχιστούν έως τις 25 Νοεμβρίου 2022 στο Δημαρχιακό Μέγαρο.

 

Εκ του Γραφείου Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.