Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

8 Μαρ 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «Ξεκινά άμεσα το μεγάλο έργο οδοποιίας στη Σαλαμίνα από την Περιφέρεια Αττικής– Το πράσινο φως δίνει και το Ελεγκτικό Συνέδριο»

«Ξεκινά άμεσα το μεγάλο έργο οδοποιίας στη Σαλαμίνα από την Περιφέρεια Αττικής– Το πράσινο φως δίνει και το Ελεγκτικό Συνέδριο»

Η έναρξη ενός μεγάλου έργου οδοποιίας από την Περιφέρεια Αττικής είναι γεγονός. Με αφορμή την θετική απάντηση και του Ελεγκτικού Συνεδρίου, η τ. Αντιπεριφερειάρχης Νήσων και Υποψήφια Δήμαρχος Σαλαμίνας, κα.Βάσω Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη δήλωσε τα εξής:

«Μετά την από 30-11-2022 εκδοθείσα απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών από την οποία προκύπτει ότι  η διαγωνιστική διαδικασία κρίθηκε σύννομη, αλλά και την από 7-03-2023 θετική απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, ξεκινά επιτέλους το μεγάλο έργο οδοποιίας στη Σαλαμίνα για το οποίο έχει την ευθύνη υλοποίησης η Περιφέρεια Αττικής.

Ενημερώνω δε τους δημότες της Σαλαμίνας,  ότι όλα εκτελέστηκαν σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες και είμαι χαρούμενη, που συμμετείχα ενεργά  ώστε να φτιαχτούν δρόμοι στο νησί μας !

Ακόμα ένα μεγάλο έργο που γίνεται πραγματικότητα με πόρους της περιφέρειας Αττικής και προφανώς χωρίς να το χρεώνεται ο Δημότης…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.