Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

13 Απρ 2023

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ.

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αναφορικά με τα πρόσφατα δημοσιεύματα που αναφέρονται στους τραυματισμούς ανειδίκευτων εργαζομένων στον τομέα Καθαριότητας του Δήμου Σαλαμίνας οι οποίοι εργάζονται στα πλαίσια του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ, το οποίο ρητά απαγορεύει την επιβίβαση των συγκεκριμένων εργαζομένων σε απορριμματοφόρα, θα θέλαμε εξαρχής να διευκρινίσουμε ότι στο 

Εργατικό Κέντρο Σαλαμίνας ΟΥΔΕΠΟΤΕ προσήλθε εργαζόμενος στον Δήμο για να μας καταγγείλει περιστατικό τραυματισμού του εν ώρα εργασίας, πολύ δε περισσότερο να μας καταγγείλει το γεγονός ότι έχει τοποθετηθεί παράνομα σε χώρο που δεν το επιτρέπει η σύμβαση του. 

Το Εργατικό Κέντρο ΟΥΔΕΠΟΤΕ δίστασε να παρέμβει σε χώρο εργασίας, όποιος και αν είναι αυτός, στον οποίο υπήρχε καταγγελία για παράνομη και καταχρηστική  εργασία. 

 Σήμερα ενημερωθήκαμε και εμείς από τα σχετικά δημοσιεύματα, οι συντάκτες των οποίων όφειλαν όπως επιβάλει η δεοντολογία να έρχονταν σε επαφή μαζί μας πριν γράψουν ΨΕΥΔΩΣ ότι έχουμε ενημερωθεί για τα σχετικά περιστατικά. 

Είμαστε στην διάθεση όλων των εργαζομένων, και καλούμε όλους τους εργαζόμενους που αντιμετωπίζουν παράνομη και κακοποιητική συμπεριφορά σε οποιοδήποτε χώρο εργασίας και αν δραστηριοποιούνται  να προσέλθουν σε εμάς προκειμένου να παρέμβουμε πάντα τηρώντας το απόρρητο των προσωπικών δεδομένων του καταγγέλλοντος.  

TO Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.