Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

23 Ιουν 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «Τοποθέτηση της τ.Αντιπεριφερειάρχη Νήσων και Υπ.Δημάρχου Σαλαμίνας, Βάσως Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη σχετικά με τα τρικάκια Παναγόπουλου»

«Τοποθέτηση για τα τρικάκια Παναγόπουλου από την τ.Αντιπεριφερειάρχη Νήσων και Υπ.Δήμαρχο Σαλαμίνας, Βάσω Μπόγρη»

Ο Αβραάμ Λίνκολν είχε πει « Αν θες να δοκιμάσεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου δώσε του εξουσία»…

Ο ΦΟΒΟΣ της απώλειας εξουσίας, αν δεν έχεις το ηθικό ανάστημα να την διαχειριστείς, μπορεί να σε διαφθείρει ΑΠΟΛΥΤΑ και να σε οδηγήσει σε ενέργειες όχι μόνο κατακριτέες αλλά και μη νόμιμες…

Ο  κ. Παναγόπουλος μας γύρισε σε μαύρες εποχές που πιστεύαμε ότι είχαν περάσει ανεπιστρεπτί. Μετά την αήθη, απρεπή και αναπόδεικτη επίθεση σε βάρος εμού προσωπικά και δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης, με γλώσσα και ύφος που δεν συνάδουν ούτε με τον θεσμικό του ρόλο ως Δήμαρχος ούτε με την ιδιότητα του ως δικηγόρος, γέμισε τη Σαλαμίνα με τρικάκια!!!

 Και όλα αυτά επειδή ΤΟΛΜΗΣΑΜΕ να θέσουμε ερωτήματα ώστε να ανευρεθεί η αλήθεια για την πυρκαγιά στο αντλιοστάσιο του Δήμου Σαλαμίνας, που οδήγησε στην υγειονομική βόμβα των βοθρολυμάτων, που έχουν κατακλύσει το κέντρο του νησιού.

Κύριε Παναγόπουλε ό,τι και να κάνετε, όποιο ανάθεμα και αν προσπαθείτε να προκαλέσετε, όσο και αν κρύβεστε, όσο κι αν θορυβείτε, θα απαντήσετε στις ερωτήσεις όχι μόνο τις δικές μας  αλλά πια ΟΛΩΝ των δημοτών!

 

1.  Γιατί αφήσατε το αντλιοστάσιο ΧΩΡΙΣ σύμβαση συντήρησης (τόσο προληπτικής όσο και κατασταλτικής), με αποτέλεσμα να καταχρεώνετε τον Δήμο;;;

2.  Γιατί δεν είχατε μέτρα πυρασφάλειας και φύλαξης του χώρου;;;

3.  Γιατί μετά από τόσο καιρό δεν έχετε προχωρήσει ακόμα στην αποκατάσταση της βλάβης και την πλήρη αυτοματοποιημένη επαναλειτουργία του αντλιοστασίου;;;

 Απαντήστε στα ερωτήματα αυτά, όπως ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ,  και αφήστε την δικαιοσύνη να κάνει την δουλειά της.

Ο,τιδήποτε σας έχει κοινοποιηθεί, όπως για παράδειγμα το πόρισμα ιδιώτη πραγματογνώμονα, οφείλετε να το γνωστοποιήσετε στο ΔΣ! Μην διστάζετε, μην φοβάστε…

 Κύριε Παναγόπουλε εάν συμβεί ο,τιδήποτε σε οποιονδήποτε από εμάς που επανειλημμένα και αναληθώς στοχοποιείτε, να ξέρετε ότι είστε ο ηθικός αυτουργός!

 Πρέπει να ντρέπεστε που υποβαθμίζετε την πολιτική ζωή του τόπου μας!

 Τα μέλη της παράταξής μας αλλά και εγώ προσωπικά ευελπιστούμε να φέρουμε πραγματικά το ΝΕΟ στο ΗΘΟΣ και στη ΔΙΟΙΚΗΣΗ του Δήμου, γι’αυτό και αρνούμαστε να σας ακολουθήσουμε στον ολισθηρό δρόμο του παραλογισμού και των ύβρεων που έχετε ακολουθήσει λόγω της επερχόμενης ΗΤΤΑΣ σας!

 Όσον αφορά   την συστηματική στοχοποίηση στο πρόσωπο μου να ξέρετε ότι με κάνει ακόμα πιο ΔΥΝΑΤΗ και καταδεικνύει το θεσμικό και προσωπικό κατήφορο που έχετε επιλέξει! Και επειδή είμαστε μικρός τόπος θα πάρετε την απάντηση σύντομα από τους πολίτες!

 Οι πολίτες της Σαλαμίνας δεν σηκώνουν απειλές και τρομοκρατία!

 Οι πολίτες της Σαλαμίνας και ο Συνδυασμός μας είμαστε αντίθετοι με την καθεστωτική και απαξιωτική νοοτροπία, που έχετε επιλέξει να πολιτεύεστε εδώ και 4 χρόνια!

  Η νοοτροπία Παναγόπουλου πρέπει άμεσα να    εκλείψει από το νησί μας!

 Αλλά από ανθρώπους που η πολιτική ιδεολογία τους εξαρτάται από το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών,   δεν μπορείς να περιμένεις  πολιτικό πολιτισμό και αρχές, μιας και εκπροσωπούν τα συμφέροντα τους και μόνο!

 Εμείς ερχόμαστε να ενώσουμε τους πολίτες και να δώσουμε λύσεις!

 Κανείς δεν έχει να φοβηθεί τίποτα! 

 Ερχόμαστε με δύναμη και θέληση να δουλέψουμε για τη Σαλαμίνα μας!

 Η ανάδειξη της αλήθειας είναι το μέλημα μας! 

 Η αντιπολίτευση μας είναι με επιχειρήματα! 

 Οι προτάσεις μας  διαμορφώνονται από τη ΓΝΩΣΗ και την ΕΜΠΕΙΡΙΑ μας και μετά από ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ με την κοινωνία.

Ο συνδυασμός μας είναι το αληθινά ΝΕΟ ,γιατί είμαστε το ΜΕΛΛΟΝ απέναντι σε ένα ζοφερό ΠΑΡΕΛΘΟΝ που εκπροσωπεί η παρούσα δημοτική αρχή!

 Ο συνδυασμός μας αποτελεί την ΕΛΠΙΔΑ απέναντι στον ΞΕΠΕΣΜΟ!  

 Απέχουμε από αυτόν τον βούρκο των 

συκοφαντιών   , των απειλών , των συναλλαγών!

 Ζητούμε την στήριξη σας για την πραγματική αλλαγή του τόπου μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.