Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

11 Φεβ 2024

Δελτίο Τύπου - 3x3 by school στη Σαλαμίνα


Ένα διήμερο γεμάτο παιδικά χαμόγελα, παιχνίδι και διασκέδαση!

Μια διοργάνωση που έφερε 350 παιδιά της Σαλαμίνας κοντά στον αθλητισμό.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης επέλεξε το Δήμο Σαλαμίνας στο πλαίσιο της διοργάνωσης “3x3 by school” να παρουσιάσει το άθλημα.


Είχαμε την τιμή να έχουμε κοντά μας, τον τρεις φορές χρυσό Ολυμπιονίκη Πύρρο Δήμα, την καλύτερη Ελληνίδα μπασκετμπολίστρια όλων των εποχών Εβίνα Μάλτση και τον coach Κώστα Μίσσα.

Ευχαριστούμε θερμά την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης για την εμπιστοσύνη στο Δήμο μας, όλα τα σχολεία της Σαλαμίνας, που ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμά μας, τον Εμπορικό Σύλλογο Σαλαμίνας για τη συνδρομή του καθώς και τους χορηγούς μας Κ.Τ.Ε.Λ. Σαλαμίνας A.Ε., ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΣ travel, Κέντρο Φυσικοθεραπείας Σκιά Στυλιανή, Αλυκή μάρκετ και το καφέ ‘Break4u’.

Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας σημείωσε: «Όλα πήγαν άριστα. Η συμμετοχή μεγάλη, η διοργάνωση με πρωτοβουλία της Αντιδημαρχίας Αθλητισμού άψογη. Η χαρά των παιδιών μας η καλύτερη ανταμοιβή μας». 

Εκ του Γραφείου Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.