Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

24 Οκτ 2011

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η 29ης Συνεδρίασης Δημ. Συμβουλίου Σαλαμίνας


     Έχουμε την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010  να σας καλέσουμε σε Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνας, την 25η Οκτωβρίου 2011  ημέρα  ΤΡΙΤΗ  και ώρα 19.30 στο Δημοτικό Κατάστημα, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα κατωτέρω θέματα:

1.- Προβλήματα που αντιμετωπίζει η ποδοσφαιρική  ομάδα του Αίαντα. 



2.- Έγκριση Κανονισμού  Λειτουργίας Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνας.

3. - Στρατηγικό Σχέδιο Επιχειρησιακού Προγράμματος 2011-2014 του Δήμου. 

4.-  Συμμετοχή του Δήμου στην καθημερινή  σίτιση  απόρων δημοτών μας, με την μορφή οικονομικής ενίσχυσης του ΕΦΕΤ  Ιερού Ναού Αγίου  Ανδρέα. 

5.-Αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Σαλαμίνας , οικ. Έτους 2011. 

6.-  Έγκριση πρακτικού καταλληλότητας και επιλογής χώρου για την ανέγερση του Δημοτικού Σχολείου Σεληνίων. 

7.-Έγκριση παράτασης προθεσμίας του έργου: <Διαμόρφωση χώρου Νεκροταφείου>. 

8.-Τροποποίηση της υπ΄ αριθμ. 258/2011 απόφασης του Δημ. Σ/λίου, που αφορά την ρύθμιση οφειλών προς τον Δήμο (Ν. 3979/2011). 

Ο   ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΝΙΚΟΣ   ΚΟΓΙΑΣ


5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος24/10/11 18:47

    ΤΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥΜΠΕΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ

    Σύμβουλοι του δημάρχου κατηγορούν ανοικτά πρώην υποψήφιους του συνδυασμού Πρωτοβουλίας Πολιτών Σαλαμίνας -ακόμη και ο δήμαρχος κρυφοκατηγορεί- ότι οι σύμβουλοι αυτοί αποχωρούν απο το συνδυασμό, γιατί ήθελαν να εξασφαλίσουν το προσωπικό τους συμφέρον. Ήθελαν να γίνουν αντιδήμαρχοι, ειδικοί σύμβουλοι και μισθωτοί, έτσι προπαγανδίζουν όλοι οι κωλοτούμπες εκλεγμένοι σύμβουλοι, συν τον δήμαρχο ο οποίος ουδέποτε έκανε μια ανακοίνωση ευχαριστίας σε αυτούς τους ανθρώπους για την προσφορά τους. Οι σύμβουλοι που σήμερα αναφωνούν αυτά ειναι εκείνοι που δήλωναν πριν τις εκλογές, οτι ουδέποτε θα ψηφίσουν πρόταση στο δημοτικό συμβούλιο, αν ο Μαρούδης πατήσει στη δημαρχία. Οι σύμβουλοι που έλεγαν, ότι δεν μπορούν να συνυπάρχουν με την Τίνα, οι σύμβουλοι που έλεγαν που το ξεθαψαν τον αποτυχημένο Αστράκο, οι σύμβουλοι που έλεγαν και τι δεν ελεγαν ένας Θεός ξέρει.(αναλυτικότατα σε επόμενη γραφή ποιοί, πότε και για ποιούς). Κατηγορούν αυτούς που πάλεψαν με το Σοφρά ανοικτά, με τον Αγαπίου, με τον Παυλάκη, με τον Περδικούρη με, με, με και με όλο το σύστημα του Σοφρά. Κατηγορούν αυτούς που πάλεψαν για αξίες με αξιοπρέπεια και σεβασμό στον τόπο και τον πολίτη. Κατηγορούν αυτούς που αθώα, χωρίς κομπίνες, κρυφοσυνεταιρισμούς, απάτες και τα συναφή για την υφαρπαγή της ψήφου, πάλεψαν για κάτι πρωτοποριακό, καινοτόμο και ηθικό που τελικά τους ξεγέλασε. Τελικά εύκολα διαπιστώνει κανείς ποιοί είναι σήμερα οι εκλεγμένοι, πόση εμπιστοσύνη τους έχεις και πόσο κωλοτούμπες είναι. Κατέστρεψαν την Πρωτοβουλία Πολιτών και την διάλυσαν, όλοι αυτοί που χρησιμοποιήσαν ως εφαλτήριο εκείνους που τους έβαλαν μπροστά στην κοινωνία να κερδίσουν την δημαρχία και μόνο αυτήν. Ο χρόνος γρήγορα περνά και ως μεγάλος δικαστής θα δικάσει τους δίκαιους απο τους αδίκους.

    παρακαλώ να αναρτηθεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/10/11 19:04

    Και έτσι έμεινε ανανόχλητη η συμμορία να δείνει επί χρήμασι ρεύμα στα αυθαίρετα, να εξαγοράζει συνηδήσεις, να τα οικονομά από τις απ΄ευθείας αναθέσεις σε αυτούς που κατηγορούσε, να δέχεται χορηγίες από τον Αγγέλου, να κάνει συμφωνίες με την οικογένεια Υπουργού που έχει τις ιχθυοκαλλιέργεις στην Κεφαλλονιά να έλθουν και στο νησί μας.
    Και τους αξιόλογους ανθρώπους έδιωξαν, και τους ψηφοφόρους εξαπάτησαν και με γεμάτες τις τσέπες θα φύγουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος24/10/11 21:50

    Του έκανε μανούρες στα δημοτικά συμβούλια ο Παυλάκης, τον προκαλούσε, τον ξεφτίλιζε καί αυτός ακούτε τι έκανε: Του έδωσε το νταμάρι στο γυμνάσιο στο νέο τσάμη να κονομάει. Τους συνεργάτες του τους πούλησε σε μια βραδυά την επομένη και όλας εκλεισε όλες τις συμφωνίες με το νίκο το λαούτο. Είναι ο λεγάμενος διαμεσολαβητής με τη υπόθεση Μακρή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος25/10/11 23:02

    Ε ΡΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΠΕΡΙΜΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ......ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Η ΜΑΣΑ ΜΑΓΚΕΣ ΜΟΥ......ΟΧΙ Η ΠΡΟΚΟΠΗ ΚΑΙ Ο ΕΝΤΙΜΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΟΠΩΣ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΤΕΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ.....Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΡΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ......ΓΙΑΥΤΟ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.....ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ.....ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΧΕΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ...Η....ΔΥΟ ΑΝΩΝΥΜΑ ΜΠΛΟΚΣ ΓΙΝΑΤΕ ΜΙΚΡΟΙ ΑΟΡΑΤΟΙ ΘΕΟΙ......ΞΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ;;;;;ΚΑΠΟΤΕ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΡΕΧΟΥΜΕ....ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ.........
    Υ.Γ.ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΑΓΕ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΑΧΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ....ΕΤΣΙ ΚΡΙΝΟΝΤΕ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΔΙΚΟΙ ΣΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ....ΜΗΝ ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΟΥΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΑΣ.....ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΝΤΙΜΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ......ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΑΝΕ......
    ΟΣ ΤΑ ΠΑΝΘ΄ΟΡΑ....
    ΣΥΓΝΩΜΗΝ ΑΝ ΣΑΣ ΠΛΗΓΩΣΑ.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος25/10/11 23:52

    Κύριε Δήμαρχε,
    Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι,

    Σήμερα 25η Οκτωβρίου 2011, από την οικία μου εκ της οποίας έχω άμεση και άνετη οπτική επαφή προς τον λόφο "Πατρίς", έτυχε να παρατήρησω να προσγειώνεται στον άνω λόφο στρατιωτικό ελικόπτερο (του Πολεμικού Ναυτικού)! Το εν λόγω ελικόπτερο περί της 10:30 π.μ. αφού έκανε δύο κυκλικές πτήσεις πάνω από την πόλη της Σαλαμίνας, ακολούθως προσγειώθηκε στον άνω λόφο και μετά από παραμονή για πέντε περίπου λεπτά, απογειώθηκε με κατεύθυνση προς τον Πειραιά. Περί ώρας 12:45 επανήλθε και αφού έκανε μια πτήση πάνω από την πόλη της Σαλαμίνας, ακολούθως κατευθύνθηκε προς την Ελευσίνα και αφού έκανε μερικές κυκλικές πτήσεις κοντά στην ευρύτερη περιοχή "Μπατσί-Άνω Βασιλικά" προσγειώθηκε ξανά στον άνω λόφο, όπου παρέμεινε για λίγα λεπτά και απογειώθηκε κάνοντας εκ νέου δύο κυκλικές πτήσεις πάνω από την πόλη της Σαλαμίνας και προσγειώθηκε ξανά στον άνω λόφο, όπου παρέμεινε για λίγα λεπτά και εν συνεχεία απογειώθηκε και έφυγε.
    Επειδή έχω διαπιστώσει το τελευταίο χρονικό διάστημα ότι γίνονται τακτικά προσγειώσεις στρατιωτικών ελικοπτέρων στον άνω λόφο, διερωτώμαι εφόσον δεν υπάρχει ελικοδρόμιο (ανοιχτός χώρος κατάλληλα διαμορφωμένος για την προσγείωση και απογείωση ελικοπτέρων)στον άνω λόφο, είναι επιτρεπτό και νόμιμο να προσγειώνονται εκεί στρατιωτικά ελικόπτερα; Γιατί δεν χρησιμοποιείται ελικοδρόμιο του Ναυστάθμου Σαλαμίνας; Ποιόν ή ποιούς εξυπηρετεί η χρήση του άνω λόφου ως ελικοδρόμιου; Μήπως οι ανωτέρω ενέργειες (κυκλικές πτήσεις πάνω από την πόλη της Σαλαμίνας και κοντά στην ευρύτερη περιοχή "Μπατσί-Άνω Βασιλικά") και η εν γένει χρονοτριβή υποδηλώνει ότι κάτι δεν γίνεται νόμιμα; Και εάν συμβαίνει κάτι μη νόμιμο και άσκοπο, ποιός χρεώνεται την άσκοπη κατανάλωση καυσίμων για τις προαναφερόμενες κυκλικές πτήσεις;
    Γνωρίζει ο Δήμος Σαλαμίνας κάτι σχετικό περί αυτού του θέματος;

    Τα ανωτέρω ερωτήματα θα τα μεταφέρω και προς τους αρμόδιους φορείς και σε περίπτωση επανάληψης παρόμοιου γεγονότος θα φροντίσω να υπάρχει σχετικό φωτογραφικό υλικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.